- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
Teste bi de su samlar 4 5 damla bakalım cizgi gidecek mi ? Giderse negatif gitmezse bi umut varMrb kızlar nasılsınız. YArın Benim adet günüm bugün test yaptım hafif çizgi var sanki bi bakarmısınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste bi de su samlar 4 5 damla bakalım cizgi gidecek mi ? Giderse negatif gitmezse bi umut varMrb kızlar nasılsınız. YArın Benim adet günüm bugün test yaptım hafif çizgi var sanki bi bakarmısınız![]()
doğru diyosun kuzum özel/devlet farketmez insan olmayan her yerde aynıArtık afedersin kaşarlanmışlar,insan mı karsısındaki hayvan mı ki hayvana bile böyle davranılmaz.Özelde de aynı devlette de.![]()
Aynen Aminn canımdoğru diyosun kuzum özel/devlet farketmez insan olmayan her yerde aynıallah iyilerler karşılaştırsın
![]()
Canım merhaba bu test beklemiş gibi ne kadar zaman sonra böyle olduMrb kızlar nasılsınız. YArın Benim adet günüm bugün test yaptım hafif çizgi var sanki bi bakarmısınız![]()
eh işte yavaştan yapılacakları yapmak lazım kuzum aminn inşallahhh kuzum dualarını eksik etmeHazirliklar başlıyor yani hayırlı olsun![]()
1 saat kadar bekledi sanırım canımCanım merhaba bu test beklemiş gibi ne kadar zaman sonra böyle oldu
tamamdır ekliyorum bat günün geldiğinde bildirim konusunda hassaslık rica ediyorum listenin devamlılığı için.Kizlarrr benide yazin yas 23 bursa sat 21 subat bat 21 mart. 4 aydir deniyoruz
tamamdır ekliyorum bat günün geldiğinde bildirim konusunda hassaslık rica ediyorum listenin devamlılığı için.
inşallah tez zamanda kavuş bebişine
hoşgeldin aramıza![]()
1 saat kadar bekledi sanırım canım
tabii sayfadan yazarsın batını ..Hosbulduum ablacim :) burdan mi bildireyim yine ? Bu arada sende bursadaymissin. Bende bursadayim :) bende pco var onerebilcegin iyi bi dr var mi ?
Benımde duamdasın canıımm ıns olacak hayırlısıylaeh işte yavaştan yapılacakları yapmak lazım kuzum aminn inşallahhh kuzum dualarını eksik etme![]()
tabii sayfadan yazarsın batını ..Hosbulduum ablacim :) burdan mi bildireyim yine ? Bu arada sende bursadaymissin. Bende bursadayim :) bende pco var onerebilcegin iyi bi dr var mi ?
Tuttum canım baktım hala var dünde yaptım test bugün baktım ondada çizgi var onuda suyun altına tuttum bu şekilde şuanCanım benim bütün testlerim 1 saat sonra çizgi yapıyo. 10 okdan sonra güvenme sakın. Testin beyaz kısmına su tut yine bişey kalcakmı bak bakalım
Drun kim?cansu1109
Ben uc sene öncesine kadar İzmir'de yasiyordum. Gittigim her dr ayni seyi soyledi. İlac kullanmadan adet olamiyorum. Son adetin 5. Günü devlet hastanesi klomen verdi. Kullandim ama devlette yumurta takibi yapılmadığı icin ozele gittim, esimde surekli ozele git belli bi dr olsun dedi. Ama yumurta takibi icin gittigimde dr ultrasondan bakti ne yumurtalarin kac mm olduğunu söyledi. Nede catlatma ignesi verdi. İsrarla bekle diyor sanki tedavi etmek istemiyor gibi :/ bende bi an once tedaviye baslamak istiyorum. Adet olursan üçüncü günü gel dedi hormon tahlili yapicakmis. Bakalim bat gununu bekliyorum.
tabii sayfadan yazarsın batını ..
pko için bilemiyorum sana hangi dr koydu teşhisi ?memnun değil misin
Drun kim?
humm bende Bursadayım da.Benim dr da hic tedavi uygulamadı.O yüzden sordum aynı doktr mu diyeDrum hayat hastanesinde
humm bende Bursadayım da.Benim dr da hic tedavi uygulamadı.O yüzden sordum aynı doktr mu diye![]()
Evet canım çizgi var adetin geçince daha belirginleşiirTuttum canım baktım hala var dünde yaptım test bugün baktım ondada çizgi var onuda suyun altına tuttum bu şekilde şuan