Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

herkes öğle yemeğini söylemiş.bende az bezelye yemeği kalmıştı azcıkta boraninin patatesinden 1 dilimde kepek ekmeği yedim.500 ml de su bitirdim.bizimki bezelye yemediği için yemek bitmedi şükür bugün bitirdim.

evde bisikleti vardı eşimin .onu oturma odasına getirdim tv falan izlerken çeviriyorum.küçük odada boş boş duruyodu.

Hoigeldin Adacım, ne güzeldir bu saatte evde olmak.. bol bol dinlenirsinn
eşin gececi olunca evde tek mi kalıyosun canım?

hoş buldum cnm...evet ya çok güzel oluyor valla...
eşim olmadığında ya annemlere gidiyorum ya da evde tek kalıyorum tatlım...ilk başlarda korkarım sanmıştım ama kendi evim diye mi nedir bilmem hiç korkmadım...

kızlar eşim dün et döner getirmişti,ekmek arası paket, hiç yenmedi buzluğa koydum , ben yemem de eşim yer, bişey olmaz dimmi..yoksa hiç göstermeden atimmi, bide hiç ellenmedi günah diye attım buzluğa

bana bir şey olmazmış gibi geldi cnm...dönere zaten bir şey olmaz eee ekmeği ben buzluğa atıp sonra çıkarıyorum daha yeni alınmış gibi tazecik oluyor...yani ona da olmaz,sen gidipbir bakarsın ama olmamıştır hiçbirşeycik,için rahat olsun...

hıı evet ekmeği buzluğa koyuyolar, gidince bakim olmadı nekin dediği gibi yaparım

...

z kaçayım ben, elimdeki işi bitireyim döncem

anladım canım, ben de az kalmadım evde tek geceleri.. eşimin iş durumundan dolayı
çok güzel kormuyo olaman, bebişin doğduğunda daha da korkmazsın

hg ada sirkenin bahsettiği ev demekki o, pembiş demişti.
ekmeğe bişe olmaz zuzu ben de atıyorum dondurucuya fazla alındığı zaman.
benm halılar çok kirlenmişti, eşim geldi biraz önce yanıma bi akrabasının halı yıkamacısı varmış kartını getirmiş, yollıyım da hafta sonu temizlensin bari.

kızlarrr gidiyorum ben. ofise geri döner miyim bilmem. dönersem yazarım yine. şimdilik herkesi kocaman öpüyorummm

hoş buldum cnm...evet aynı evden bahsetmişiz :)))
benim de halılarım yıkamaya verilecek...özellikle mutfak halımın acilen yıkanması gerekiyor...
anlamadığım şey aynı zamanda yıkanmış olmalarına rağmen mutfak halım niye daha çok kirleniyor :44:

benim halılar da battı yaa, hele oturma odası iğrenç oldu, kışın ordaydık bisüre arkilerde gelince sığıyoduk, hep kahve m.suyu lekeleri (

hepsini vericem halılarımın ,ama çok tutarmı diyom bide ...
kaça yıkatıyonuz, burda bi arkim metrekaresini 2,50 tlye yıkattım dediydi

canım mutfakta sürekli ayaktayız dolayısıyla daha çok basılıyor, yemek hazırlıyoruz sıçrıyor dökülüyor ediliyor derken daha çok kirleniyor.

ben başka bi firmaya 2.75 ten veriyordum eşimin akrabası olan kaça yıkar bilmiyorum canım. aradım da eşim hele bi hafta daha dur ay başını atlatalım dedi

kızlar net yoktu geldi ama yine gidebilir bi tuhaf
gerçi gitmese bile ben o kadar yoğunum ki giremem yani
bi kitabın baskı işiyle uğraşıoum çok dikkatli çalışmam lazım

umarım hepiniz iyisinizdir.

anladım canım, ben de az kalmadım evde tek geceleri.. eşimin iş durumundan dolayı
çok güzel kormuyo olaman, bebişin doğduğunda daha da korkmazsın

bengeldim çok şükür işleri bitirdim rahatladım..

dileğimde gelmiş naptın tatlım..

nekim yazdımda sana burdan izleme kısmı aktif gözükmüyor evden bakarım artık:))

kızlar net yoktu geldi ama yine gidebilir bi tuhaf
gerçi gitmese bile ben o kadar yoğunum ki giremem yani
bi kitabın baskı işiyle uğraşıoum çok dikkatli çalışmam lazım

umarım hepiniz iyisinizdir.
özledimmmmmmmmmmmmmmm

bengeldim çok şükür işleri bitirdim rahatladım..

Dileğimde gelmiş naptın tatlım..

Nekim yazdımda sana burdan izleme kısmı aktif gözükmüyor evden bakarım artık:))
tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…