ekmek arası buzluktan çıkartılınca nasıl olur hiç bilemedim zuzum :26: ama dönere bişi olmaz, olmadı etini alıp başka ekmeğin içine aktarır öyle yersiniz
Hoigeldin Adacım, ne güzeldir bu saatte evde olmak.. bol bol dinlenirsinn
eşin gececi olunca evde tek mi kalıyosun canım?
kızlar eşim dün et döner getirmişti,ekmek arası paket, hiç yenmedi buzluğa koydum , ben yemem de eşim yer, bişey olmaz dimmi..yoksa hiç göstermeden atimmi, bide hiç ellenmedi günah diye attım buzluğa
bana bir şey olmazmış gibi geldi cnm...dönere zaten bir şey olmaz eee ekmeği ben buzluğa atıp sonra çıkarıyorum daha yeni alınmış gibi tazecik oluyor...yani ona da olmaz,sen gidipbir bakarsın ama olmamıştır hiçbirşeycik,için rahat olsun...
anladım canım, ben de az kalmadım evde tek geceleri.. eşimin iş durumundan dolayıhoş buldum cnm...evet ya çok güzel oluyor valla...
eşim olmadığında ya annemlere gidiyorum ya da evde tek kalıyorum tatlım...ilk başlarda korkarım sanmıştım ama kendi evim diye mi nedir bilmem hiç korkmadım...
bana bir şey olmazmış gibi geldi cnm...dönere zaten bir şey olmaz eee ekmeği ben buzluğa atıp sonra çıkarıyorum daha yeni alınmış gibi tazecik oluyor...yani ona da olmaz,sen gidipbir bakarsın ama olmamıştır hiçbirşeycik,için rahat olsun...
star tv.yi açma imkanı olan varsa açsın...
hatunun evi pespembe...
hg ada sirkenin bahsettiği ev demekki o, pembiş demişti.
benm halılar çok kirlenmişti, eşim geldi biraz önce yanıma bi akrabasının halı yıkamacısı varmış kartını getirmiş, yollıyım da hafta sonu temizlensin bari.
hangi program, netten bakarım, sirkenin dediği dünkü pembe evmi acaba
hoş buldum cnm...evet aynı evden bahsetmişiz :)))
benim de halılarım yıkamaya verilecek...özellikle mutfak halımın acilen yıkanması gerekiyor...
anlamadığım şey aynı zamanda yıkanmış olmalarına rağmen mutfak halım niye daha çok kirleniyor :44:
anladım canım, ben de az kalmadım evde tek geceleri.. eşimin iş durumundan dolayı
çok güzel kormuyo olaman, bebişin doğduğunda daha da korkmazsın
özledimmmmmmmmmmmmmmmkızlar net yoktu geldi ama yine gidebilir bi tuhaf
gerçi gitmese bile ben o kadar yoğunum ki giremem yani
bi kitabın baskı işiyle uğraşıoum çok dikkatli çalışmam lazım
umarım hepiniz iyisinizdir.
tamam canımbengeldim çok şükür işleri bitirdim rahatladım..
Dileğimde gelmiş naptın tatlım..
Nekim yazdımda sana burdan izleme kısmı aktif gözükmüyor evden bakarım artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?