Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hee hatta, mehmet erdemn albümünü koymuşun ya, ben onun hakimbey şarkısını duymuştum radyoda ilkkez çok hoşuma gitmişti ama kim sölediğini bilmiyodum, neyse bunla ilgili yorum yazim dedim, tabisi üyelik sorunu varya kaldı

sanada sölücektim,yorum yapmak istiyorum diye ama unuttum :26:

bide aydan blog yapmıştı dimmi, neydi adresi..merak ediyorum geliştirmişmi

ben de bir tavuk pirzola ve pilav yedim, çorba çok sıcaktı o soğuyana kadar doydum. pilav var diye ekmek

zuzuuuu duy sesimiii

kuzummm

ya beyaz sayfa çıkıyo,yabancı bişiler, bidaa bakimm

bizim evde bayadır pilav pişmiyor

benim de menümde ızgara köfte ve ayran var yanına da bi sürü salata koymuşlar beni biliyorlar artık siparişi verirken direk sirken hanımsınız dimi diyorlar
afiyet olsun canım, senin menü süper

nektar irade olmak zorunda dün herry de bir pantolon denedim 40 bedendi biraz bol oldu 38 i yoktu az daha gayret etsem 38 ler süper olacak üstüme.
ben reglden dolayı mı bilmiyorum ama tartıda yine 58lerdeyim 58,1
ben de 28 aldım ltb den kotlarımı geçen, çook seviniyo dimmi insan
29 giydim hep kışın..
nekkk menümüz aynı ama extradan domates ve 3-5 tane kızartma ve 2 dilim ekmek

ben senden daha çok yemişim :26:
bizde de biber domates vardı zuzuşum, ben biber yedim sadece..
sen ye, gençsin metabolizman hızlı çalışıyor seninn

aaaaa evet nek yaaa blogunu burdan yazmak yasaksa özelden atsana cnm bak hep sorcam sen söyleyince aklıma geldi
tamam
ah kıyamam kuzuma,ben en son dün baktım bi ...

hotmail olsa olmazmı :26:
olmuyo galiba

ayşaa önceden hiç açılmıyou, şimdi girdim şifremi falan... ama sayfada yapı kredinin reklamı var.. ben sağ üstte kendi profil resmimi görüyom, ana sayfaya tıklıym açılır gibi yapıo ama gene açılmıyo y.kredi reklamına dönüyo :44:

nekk hani izliyiciler kısmı varya, orda üye olun falan diyo, ama senin bloga değil heralde başka bişeye üye yapıyo galiba,bi baksana izliyici kısmına

nekk hani izliyiciler kısmı varya, orda üye olun falan diyo, ama senin bloga değil heralde başka bişeye üye yapıyo galiba,bi baksana izliyici kısmına

gmail şeysine yönlendirir bence :26:
gmail hesabı al diye.. boşver zuzum, yeni mail alma üye olmak için..
hotmaille olmuyo galiba, ay ben de pek anlamıyorum ya

hocamla konuştum malzemem bugün gelemeyecekmiş gümrüğe takıldı sanırım

sabahtan beri boş yere vakit öldürdüm ofiste ben eve geçiyorum kızlar görüşürz yine

hocamla konuştum malzemem bugün gelemeyecekmiş gümrüğe takıldı sanırım

sabahtan beri boş yere vakit öldürdüm ofiste ben eve geçiyorum kızlar görüşürz yine
ağlamak istiyorum
kıza da nazar değidricez he, gözümüz yok tabisi tatlı kıskançlık bizimkisi de ufff

slm kızlar...şükür bugün erken saatte girebildim...
gerçi kocem gececi olduğu için bu hafta şu an evde ama benle bir işi yok şimdi bahçeyle uğraşıyor,biber fidelerini dikecekmiş...iyi dedim canıma minnet ben de sizlere bakayım az :)))

araba bugün bendeydi o yüzden 13:00 olmadan eve geldim,dün gece ıspanağı suya koymuştum,hemen onu yıkadım güzelce,pişirdim...
neredeyse 2 aydır ıspanak yapmıyordum taş yapıyormuş diye...ama dedim bari şu son haftalarda yiyeyim finalim olsun bari
neysem işte buradayım geçmişe bakayım az...

Hoigeldin Adacım, ne güzeldir bu saatte evde olmak.. bol bol dinlenirsinn
eşin gececi olunca evde tek mi kalıyosun canım?

kızlar eşim dün et döner getirmişti,ekmek arası paket, hiç yenmedi buzluğa koydum , ben yemem de eşim yer, bişey olmaz dimmi..yoksa hiç göstermeden atimmi, bide hiç ellenmedi günah diye attım buzluğa

kızlar eşim dün et döner getirmişti,ekmek arası paket, hiç yenmedi buzluğa koydum , ben yemem de eşim yer, bişey olmaz dimmi..yoksa hiç göstermeden atimmi, bide hiç ellenmedi günah diye attım buzluğa
ekmek arası buzluktan çıkartılınca nasıl olur hiç bilemedim zuzum :26: ama dönere bişi olmaz, olmadı etini alıp başka ekmeğin içine aktarır öyle yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…