ya bize yeni bi kablosuz net geldi okula,onunla bağlanıcakmışız artık.neyse yaptım ettim şimdi ondan bağlanıyorum ama filizn fotolara bakiim die face açmaya çalıştım açılmıyor sayfa diyorrrr:26:ulen engellendi mi acaba?zuzu sizde ne dio face'e girmeye çalıştığın zaman?
zuzuuuu duy sesimiii
afiyet olsun canım, senin menü süperbizim evde bayadır pilav pişmiyor
benim de menümde ızgara köfte ve ayran var yanına da bi sürü salata koymuşlar beni biliyorlar artık siparişi verirken direk sirken hanımsınız dimi diyorlar
ben reglden dolayı mı bilmiyorum ama tartıda yine 58lerdeyimnektar irade olmak zorunda dün herry de bir pantolon denedim 40 bedendi biraz bol oldu 38 i yoktu az daha gayret etsem 38 ler süper olacak üstüme.
bizde de biber domates vardı zuzuşum, ben biber yedim sadece..nekkkmenümüz aynı ama extradan domates ve 3-5 tane kızartma ve 2 dilim ekmek
ben senden daha çok yemişim :26:
tamamaaaaa evet nek yaaa blogunu burdan yazmak yasaksa özelden atsana cnm bak hep sorcam sen söyleyince aklıma geldi
olmuyo galibaah kıyamam kuzuma,ben en son dün baktım bi ...
hotmail olsa olmazmı :26:
nekk hani izliyiciler kısmı varya, orda üye olun falan diyo, ama senin bloga değil heralde başka bişeye üye yapıyo galiba,bi baksana izliyici kısmına
aydanınkisini unuttum benbide aydan blog yapmıştı dimmi, neydi adresi..merak ediyorum geliştirmişmi
ben de bir tavuk pirzola ve pilav yedim, çorba çok sıcaktı o soğuyana kadar doydum. pilav var diye ekmek
gmail şeysine yönlendirir bence :26:
gmail hesabı al diye.. boşver zuzum, yeni mail alma üye olmak için..
hotmaille olmuyo galiba, ay ben de pek anlamıyorum ya
ağlamak istiyorumhocamla konuştum malzemem bugün gelemeyecekmiş gümrüğe takıldı sanırım
sabahtan beri boş yere vakit öldürdüm ofiste ben eve geçiyorum kızlar görüşürz yine
canım aslında ekmek pilava göre daha masum
ekmek arası buzluktan çıkartılınca nasıl olur hiç bilemedim zuzum :26: ama dönere bişi olmaz, olmadı etini alıp başka ekmeğin içine aktarır öyle yersinizkızlar eşim dün et döner getirmişti,ekmek arası paket, hiç yenmedi buzluğa koydum , ben yemem de eşim yer, bişey olmaz dimmi..yoksa hiç göstermeden atimmi, bide hiç ellenmedi günah diye attım buzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?