Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzum boydan olan Pdf dosyası. boyutu çok büyük küçültemedim

bi foto daha ekledim ama.

malzeme bekliyorum dün gelecekti gelmedi eğer bugün geç saatlere doğru gelirse yedi bütün hafta sonumu off yaaa

selam herkese kızlarrr..

yemeğe gittim geldim orman kebabı fırın makarna yoğurt meyve vardı.hepsini götürdüm yoğurt da güzldi ilk defa bi kasenin tamamını bitirdim

ya bize yeni bi kablosuz net geldi okula,onunla bağlanıcakmışız artık.neyse yaptım ettim şimdi ondan bağlanıyorum ama filizn fotolara bakiim die face açmaya çalıştım açılmıyor sayfa diyorrrr:26:ulen engellendi mi acaba?zuzu sizde ne dio face'e girmeye çalıştığın zaman?

yareeeeeeen dımtıss dımtısss ayy heyecanlandımm inş. gösterir ufaklık kendini

Son düzenleme:
uvv çok kötü buna irade gerekli işte..
..
ben de güzel yedim bu öğlen, 3 köfte ve yarım kepçe pilav yedim küçük bir dilim ekmekle..

bizim evde bayadır pilav pişmiyor

benim de menümde ızgara köfte ve ayran var yanına da bi sürü salata koymuşlar beni biliyorlar artık siparişi verirken direk sirken hanımsınız dimi diyorlar

nektar irade olmak zorunda dün herry de bir pantolon denedim 40 bedendi biraz bol oldu 38 i yoktu az daha gayret etsem 38 ler süper olacak üstüme.

uvv çok kötü buna irade gerekli işte..
..
ben de güzel yedim bu öğlen, 3 köfte ve yarım kepçe pilav yedim küçük bir dilim ekmekle..

nekkk menümüz aynı ama extradan domates ve 3-5 tane kızartma ve 2 dilim ekmek

ben senden daha çok yemişim :26:

bizim yemekte de ıspanak varmış ya. burda bi kağıtçıda yiyoruz yemeği, ordaki abla yapıyor. hiç de canım istemiyor ıspanağı. olmazsa az yerim, doktora gittikten sonra atıştırırım üstüne artık.

sirken bende geçen pantolon aldım, 36 giyerdim ama 38 olmuşum

bayadır pantolon almamıştım şaşırdım :))

sirken bende geçen pantolon aldım, 36 giyerdim ama 38 olmuşum

bayadır pantolon almamıştım şaşırdım :))

ben de bayadır pantolon almıyorum daha doğrusu alamıyorum ama azmedecem güzelce gitsin şu kilolar kendime kıyak çekecem gidip güzel bir pantolon alacam benim yapım kemikli sanırım bacaklarımda mükemmel olan pantolonlar leğen kemiklerimden dolayı sıkar biraz dengesiz bir vücudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…