daha neler çektircek sana biraz daha büyüsün
seda senin numaran yok bende oysa vardı:44:
ayrıca whatsApp indiriyim dedim
başkasının apple kimliğini kullanıoum.
onun kart bilgisi çıkıo ee alamıoum çocuk ödemek zorunda kalmasın die
bazı yorumlar okudum ücretsiz mesajlaşma internet bağlantım yokken bile mesajlaşabilioum die bi arkadaşta sadece iphone'lu biriyle dio
sana bi soruyum olmadı o çocuğa söyleyip indircem 2 lira bişi zaten ama ayıp olur yani habersiz yapamam
Sormayın valla işimiz var bunla
Senin var bende cnm sildinmi kız yoksa
Cnm onla konşmak için net gerekli ama yoksa olmazki evt söle çocuğs öle indir işyerinde bile wifiden yararlanıp girebilirsn yani ii oluyo sevdm ben valla indir mutlaka cnm ama sadece ıphone değil bence
yok sadece iphone diil ama iphonelar karşılıklı bedava mesajlaşabiliomuş işteyken zaten kullanabilirim evde keşke annemleri görebilsem
yan bina ama duvarlardan mı ne görmüo maalesef
oysa çok mesafe yokki
söyleyimde eşimin çırağı zaten belki alsın der ben 5 lira veririm ona dedim eşim gülüo
unutmazsa sorcak dışardaymış şimdi
ayy kızlar yaa zaten zor duruoum bu devenin akrabası onun karısı onların çocuğu yine geldiler
dünde burdalardı oturup çekirdek çitliolar delircem yaa:95:
Ayy nefret ederim o sesten bişe sölesen ayıp olurmu?
ay yok artık sülalecek ne işleri var orda yaaaaa
güçlendirici öyle mi bunu araştırıyım saol bebeyimama neden çekmio ki cnm bizim iki kat üstümüzde modem, benim salonum ve balkonumda çekio. kaynımların evi karşıda arada bi park var, orda nerdeyse bütün odalarda geçio. bi güçlendirici falan koyuolar heralde bi araştırsanıza
mesela ayyy yeter :95: bi s...r git desem:26:
güçlendirici öyle mi bunu araştırıyım saol bebeyim
offf olurda cevap gelirse sonra sen bak curcunayaolur mu dersin öle desensusarlar mı acabaaaa
babamın bilgisayarına bakmaya biri gelmişti söledim ona belki bişiler anlatır hallederiz ozaman süper olurevet sinyal güçlendirici mi ne öle bişi var heralde:26:
bebeyim cevaplama panelinde senin mesajı copy/paste yapıoumkız sen ne becereklisin öle nası böldün mesajımı ikiye, ve de bozulmamış:44:
bi ağrı kesici falan içseydin keşke canım
zuzunun nekten haberi var mı kızlar :26:
bu arada ev toplama işimi bitirdim...şimdi süpürmeye geçicem...mutfaktaki kilimleri makineye attım,yıkanıyolar...daha çok işim var yaa
neki bi daha arasak mı :26:
çok şükür atlattı ben korkuyordum pazartesiye kalacak zarar verecek diyeKızlar uyanmış nek iyiymiş biraz ağrısı varmış bide annesi çok ağlıyomuşama ben iyim dedi
benm de çok canım çektibenim işler bitti...dinleniyorum...ağda yapıcam ama erteleyip duruyorum :18: akşama maklube yapıcam,eşim aşeriyo da
ben de hiç ayıklamamkeşke hepsi cansızlaşsaymış ne de süper olurmuşşşş
ya ben pirinci hiç ayıklamam kiii:26:şimdiye kadar hiç bi şey çıktığını görmedim neden uğraşıosun ki, eskidenmiş o pirinç ayıklama yaaaa
anladımm o yüzden uğraş oluyor sanakızlar biz pirinci parayla almıyoruz...eşimlerin pirinç tarlası var,ordan geliyo...hazır olanlar ayıklanmış ama bize gelenler ayıklanmamış oluyo...satmadan önce kullanacağımızı ayırıyolar...gerisini satıyolar...öyle olunca da ayıklamak gerekiyo...
ay neyse kalkıp pirincimi ayıklayım,konuşunca ayıklanmıyo...
nekle bi daha konuşan oldu mu?
Allahım sancısız sızısız geçirmesini nasip etsin bu günlerikızlar nek ile konuştuk
evdeymiş annesi ordaymış yemek yapıo dedi.
eşi işe gitmiş
eltisi gelcekmiş onu bekliolarmış kaynı ordaymış galiba.
ağrısı şuan yokmuş ama ilaç falan yazmışlar iğnenin etkisi gecince demekki ağrım olcak dio
patolojiye göndermişler hftya sonuç alabilcekmiş neden olduğuna dair
kime yazdım kime cvp verdim bilmioum hepinize çok teşekkür ederim dio arada girmeye çalışırım dedi.
aminnnHayırlısıyla atlatır inşallah ne diyelim allahm tekrarını yaşatmasn.
Ayy bu cadı bu yaşta kavga ediyo benle ya ütü yapıyorm çekmecelerini boşaltıyor cıss hayır diyorum elini kaşlarını kaldıra ksldıra bana cvp veriyor öldüreck beni
dileğim ağrısı olmaz inşallah bi daha...bana da ağrı kesici vermişti ama hiç içmemiştim...bi de rahmin çabuk toparlanması için antibiyotik vermişlerdi bana...neke ne verdiler bilmiyorum ama :26: bi hafta sonra kontrole gitmiştim,parça kalıp kalmadığına bakmışlardı...öle işte? hangi hastaneye gitmişler acaba?
bizde yemeğimizi yedik...bi ağırlık çöktü üstüme...yemek yiyip de yatmak istemiyorum...ama göz kapaklarım da kapanıyo valla...
sirken nasıl geçti ilk spor dersiniz?
ayşin evini temizledin mi kız?
dilşad sen nasıl oldun canım? sesin çok kötüydü dün
mesela ayyy yeter :95: bi s...r git desem:26:
güçlendirici öyle mi bunu araştırıyım saol bebeyim
Kürtaj yapınca tamamen temizlemiyolar mı:44::44:Yaptın mı maklubeyi cnm..
Nek cnm nasılsın:26::26:
bebeyim cevaplama panelinde senin mesajı copy/paste yapıoum
içlerinden cümleleri silioumçok basit yani hadi dene bakalım
bak yarısı da burdaofff olurda cevap gelirse sonra sen bak curcunaya
babamın bilgisayarına bakmaya biri gelmişti söledim ona belki bişiler anlatır hallederiz ozaman süper olur
hadi be o kadar pahalı mıymışşovvv baktım da cihaz 125 tlymiş hiç okadar düşünmemiştim
dileğim ağrısı olmaz inşallah bi daha...bana da ağrı kesici vermişti ama hiç içmemiştim...bi de rahmin çabuk toparlanması için antibiyotik vermişlerdi bana...neke ne verdiler bilmiyorum ama :26: bi hafta sonra kontrole gitmiştim,parça kalıp kalmadığına bakmışlardı...öle işte? hangi hastaneye gitmişler acaba?
bizde yemeğimizi yedik...bi ağırlık çöktü üstüme...yemek yiyip de yatmak istemiyorum...ama göz kapaklarım da kapanıyo valla...
sirken nasıl geçti ilk spor dersiniz?
ayşin evini temizledin mi kız?
dilşad sen nasıl oldun canım? sesin çok kötüydü dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?