Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

daha neler çektircek sana biraz daha büyüsün

seda senin numaran yok bende oysa vardı:44:

ayrıca whatsApp indiriyim dedim
başkasının apple kimliğini kullanıoum.
onun kart bilgisi çıkıo ee alamıoum çocuk ödemek zorunda kalmasın die

bazı yorumlar okudum ücretsiz mesajlaşma internet bağlantım yokken bile mesajlaşabilioum die bi arkadaşta sadece iphone'lu biriyle dio
sana bi soruyum olmadı o çocuğa söyleyip indircem 2 lira bişi zaten ama ayıp olur yani habersiz yapamam

Sormayın valla işimiz var bunla
Senin var bende cnm sildinmi kız yoksa
Cnm onla konşmak için net gerekli ama yoksa olmazki evt söle çocuğs öle indir işyerinde bile wifiden yararlanıp girebilirsn yani ii oluyo sevdm ben valla indir mutlaka cnm ama sadece ıphone değil bence

yok sadece iphone diil ama iphonelar karşılıklı bedava mesajlaşabiliomuş işteyken zaten kullanabilirim evde keşke annemleri görebilsem
yan bina ama duvarlardan mı ne görmüo maalesef
oysa çok mesafe yokki

söyleyimde eşimin çırağı zaten belki alsın der ben 5 lira veririm ona dedim eşim gülüo
unutmazsa sorcak dışardaymış şimdi

ayy kızlar yaa zaten zor duruoum bu devenin akrabası onun karısı onların çocuğu yine geldiler
dünde burdalardı oturup çekirdek çitliolar delircem yaa:95:

ama neden çekmio ki cnm bizim iki kat üstümüzde modem, benim salonum ve balkonumda çekio. kaynımların evi karşıda arada bi park var, orda nerdeyse bütün odalarda geçio. bi güçlendirici falan koyuolar heralde bi araştırsanıza

ay yok artık sülalecek ne işleri var orda yaaaaa

Ayy nefret ederim o sesten bişe sölesen ayıp olurmu?

ay yok artık sülalecek ne işleri var orda yaaaaa

mesela ayyy yeter :95: bi s...r git desem:26:

güçlendirici öyle mi bunu araştırıyım saol bebeyim

mesela ayyy yeter :95: bi s...r git desem:26:

güçlendirici öyle mi bunu araştırıyım saol bebeyim

olur mu dersin öle desen susarlar mı acabaaaa

evet sinyal güçlendirici mi ne öle bişi var heralde:26:

kız sen ne becereklisin öle nası böldün mesajımı ikiye, ve de bozulmamış:44:

Bulaşık makinesini boşalttım kendime salata çorba yaptım.kabak tatlısı yapmıştım tatlandıırıcı ile onu yedim şiştim

olur mu dersin öle desen susarlar mı acabaaaa
offf olurda cevap gelirse sonra sen bak curcunaya

evet sinyal güçlendirici mi ne öle bişi var heralde:26:
babamın bilgisayarına bakmaya biri gelmişti söledim ona belki bişiler anlatır hallederiz ozaman süper olur

kız sen ne becereklisin öle nası böldün mesajımı ikiye, ve de bozulmamış:44:
bebeyim cevaplama panelinde senin mesajı copy/paste yapıoum
içlerinden cümleleri silioum çok basit yani hadi dene bakalım

spordan geldikten sonra eşimi doyurmuştum kaloriferler yanmıyor diye battaniye altında oturuordum uyuyup kalmışım şimdi uyandım

nektar demek atlatmış ben de bi mesaj atayım aramaya çekinirim şimdi :26:

zuzuya ben söledim dün akşam

Kızlar uyanmış nek iyiymiş biraz ağrısı varmış bide annesi çok ağlıyomuş ama ben iyim dedi
çok şükür atlattı ben korkuyordum pazartesiye kalacak zarar verecek diye
benim işler bitti...dinleniyorum...ağda yapıcam ama erteleyip duruyorum :18: akşama maklube yapıcam,eşim aşeriyo da
benm de çok canım çekti
ben de hiç ayıklamam

anladımm o yüzden uğraş oluyor sana

Allahım sancısız sızısız geçirmesini nasip etsin bu günleri

aminnn
hay maşallah ya kız çocuğu öle oluyor işte :)

neke ben de msj atayım bugün ya pazartesiye kaldıysa diye msj atmaya çekinmiştim, dükkana geldim okuyunca buruk bişeyler hissettim, rabbim tekrarını yaşatmasın topiğimize

dileğim ağrısı olmaz inşallah bi daha...bana da ağrı kesici vermişti ama hiç içmemiştim...bi de rahmin çabuk toparlanması için antibiyotik vermişlerdi bana...neke ne verdiler bilmiyorum ama :26: bi hafta sonra kontrole gitmiştim,parça kalıp kalmadığına bakmışlardı...öle işte? hangi hastaneye gitmişler acaba?
bizde yemeğimizi yedik...bi ağırlık çöktü üstüme...yemek yiyip de yatmak istemiyorum...ama göz kapaklarım da kapanıyo valla...
sirken nasıl geçti ilk spor dersiniz?
ayşin evini temizledin mi kız?
dilşad sen nasıl oldun canım? sesin çok kötüydü dün

Kürtaj yapınca tamamen temizlemiyolar mı:44::44:Yaptın mı maklubeyi cnm..

Nek cnm nasılsın:26::26:

canım 10 gün sonra oda kontrole gitcekmiş

ne güzel yaa erkenden yemek yemişsiniz eşinle uzun uzun oturcaksın
ben zaten gitcem saat 8
eşim gelcek 10 yemek ye toparla otur 11 zaten 1 saat sonra uyukluouz

hiç bi zaman erken bi akşam yemeği ve uzun bi oturma yaşayamıcaz galiba

Kürtaj yapınca tamamen temizlemiyolar mı:44::44:Yaptın mı maklubeyi cnm..

Nek cnm nasılsın:26::26:

temizliyolar canım ama bazen parça kalabiliyomuş...o yüzden kontrole çağırıyolar...
yaptım canım...yedik bile...yarına da yeter kalan...yarın yemek yapmicam...

vilin spor çok eğlenceliydi bugünkü gittiğim zaten deneme seansıydı
çok komik bir şey oldu beni oraya gelen kadınlar yeni antrenör mü bu hanım diye oranın sahibi kadına soruyorlardı Kadın da dedi senin bir fazlalığın yok aksine çok iyisin; yağ ölçümümü bugün yapmadılar spordan sonra yapmazlarmış çünkü fazla çıkarmış pazartesi gittiğimde ölçülerimi alacaklar yanisi resmen pazartesi başlıyorum annem için de konuştum siz geldiğinizde onu da getirin biz ikna ederiz dediler.

bu arada spora giderken aşağıda apt yöneticimizi ve eşini gördüm kaloriferler bu geceden itibaren 24 saat kesintisiz yanmaya başlıyormuş peteklere dokundum hafiften ısınmaya başlamış

bebeyim cevaplama panelinde senin mesajı copy/paste yapıoum
içlerinden cümleleri silioum çok basit yani hadi dene bakalım

offf olurda cevap gelirse sonra sen bak curcunaya

babamın bilgisayarına bakmaya biri gelmişti söledim ona belki bişiler anlatır hallederiz ozaman süper olur
bak yarısı da burda
ovvv baktım da cihaz 125 tlymiş hiç okadar düşünmemiştim
hadi be o kadar pahalı mıymışş

ben eşime sorayım akşam

afiyet olsun cnm

yok temizlik kaldı, annem hala burda çünkü yemek yioz şimdi

yarın artık...

bana da kan durdurucu mu öle bişi, antibiyotik ve ağrı kesici vermişlerdi.

ben inanılmaz kötü olmuştum ama yaaa, kimseden duymadım bu kadar ağrı çekeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…