Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

İnşallah parça kalmaz cnm..Ben çok tedirgin olmuştum kürtaj olacağını duyunca sorunsuz atlatmışsın şükür.ANnen yanında mı şimdi

istiyodum ki eve gelip ağlıyım, acımı yaşiyım
ama annemler, eltim, kaynım, bebişleri vardı
1 saat önce gitti herkes.. Belki de yanımda olmaları daha iyi oldu... Eşim de 4 saat çalıştı geldi..
Eltim ve annem kıyamam
çok yoruldular, evi topladılar, eltim süpürge açtı
servis yaptı, mutfağı toparladı.. Çok yoruldu
kv ve kp geldi, gittiler gece kalmadılar..
İyi ki de kalmadılar, gün boyu ayaktaydım
yeni uzandım sayılır, çok yoruldum (
inş yarın da olmaz ağrım..
Viliş, patolojiden gelen sonuçta cinsiyeti söylüyolar mı?
Senin bebiş kaç haftalıktı? Bu 10 haftalık...
Dün vardı bugün yok meleğim.. (

nekimm çok sevindim seni görünce

canım atlattın çok şükür, o kusma narkozun etkisiyle oluo cnm çoğu zaman olur zaten.parça falan da kalmamıştır için rahat olsun, kalmış olsaydı şimdiye durdurmazdı seni ağrıdan

nerde oldun operasyonu?annen falan nası, inş. daha iidir.

İnşallah parça kalmaz cnm..Ben çok tedirgin olmuştum kürtaj olacağını duyunca sorunsuz atlatmışsın şükür.ANnen yanında mı şimdi
yok annemler gitti canım, eşim yanımda
yarın da izinli eşim, pazartesinden sonra gececi
o zaman kalır annem.. Yarın da gelirler..
Hamişliği şimdi askıya aldım canım, belki de yaza kadar düşünmicem.. Bilmiyorum...

Uzansaydın keşke:26:Niye ayakta kaldınki:26:İnşallah ağrın olmaz cnm

Eşinde çok iyi bakar sana cnm..Hayırlısı diyelim nekim ama olumsuz düşünmeŞimdi acın çok taze

yanında birilerinin olması ii olmuş cnm insan yalnız olunca daha kötü oluo, cinsiyeti belli olmaz, patolojiden de çok büyük ihtimal hiçbi sonuç çıkmaz, doktorun ne dedi bi daha hamile kalman için bi süre verdi mi konuştunuz mu hiç?
canım tabi sen daha ii bilirsin ama bence şimdi bu moddayken bunları sölüosun biraz daha düşündükçe bence bebiş yapma çalışmalarına devam etmenin daha ii bi karar olduğunu anlıcaksın. şimdi olayları kafanda tartman için henüz çok erken, yaşadığın acıyla her şeyi silip atıosun. benim de resmen dünyam kararmıştı, ama bak ne zamandır canla başla uğraşıyorum

ayşammm
annem beni iyi görünce çok rahatladı.. Yüzü güldü,
hatta onlar ev temizlerken ben de yatak odasındaki ojeleri felan indirip toz aldım..
Özelde oldum canım, evimize 10 dk mesafede olan şu hastanede.. Orayı çok seviyorum ben..
Önce devlete gittik 2 tane hastaneye hemde.. kadın doğum dr yoktu,eşim sinir oldu 350 tl için ne dolanıyoruz dedi, gittik özele..
Devleti de ben istemiştim gerçi..

Aynen ayşeye katılıyorum..

Eşinde çok iyi bakar sana cnm..Hayırlısı diyelim nekim ama olumsuz düşünmeŞimdi acın çok taze

yok kızlar, gerçekten acıdan değil dediklerim..
Bi mayısa kadar bekleriz diyorum..
Tabi birde nezaman olacağı var, hayırlsı..
Dr bişi demedi, ben görüşmedim..
Eşim reçeteyi almış sadece..
10 gün içinde kontrole gitcem işte,
o zaman söyler herhalde :44:
ayşam, 2. kontrol de alttan mı oluyo?

sana söylemştim canım...uyuyacaksın,uyandığında hiçbi şey hatırlamicaksın diye...şükür atlattın canım o kusma narkozdan dolayı olmuştur...

benimki 9+3 günlüktü canım...patolojide cinsiyet yazmıyodu ama bebeğin neden gelişmeyi durdurduğu yazıyodu...iltihap varmış,keseyi sarınca bebeğin gelişmesi durmuş...aslında gittiğim dra söylemiştim bende iltihap var diye ama ısrarla yok demişti...meğer vardmış ve yayılmış...eğer dr ilaç verseymiş bebeğe bi şey olmazmış...öyle olmuştu işte...ama onda da vardır bi hayır...iyi olmana çok sevindim canım
bugün olmadıysa yarın hiç olmaz ağrın canım...adetten hiçbi farkı yok gibi di mi?korkulacak bi şey değil aslında ama başımıza ilk defa gelince korkuyoruz işte elimizde olmadan en büyük üzüntün bu olsun inşallah canım...allah bundan sonra başka acı yaşatmasın inşallah...

Hayırlısı cnm..Ben hastanedeyken kürtaj olan bi kız vardı alttan muayene yapmış doktor..Sen nasıl muayene oldun..Dün ve bugün..

nekim bana karından bakmıştı,parça kalmamış demişti...
ben ameliyathaneden çıkmadan reçeteyi eşime vermişti dr...bu ilaçları alın kullansın demiş...bi de 2 hafta aganigi naganigi yok demiş eşim nassıl utanmış ayyy size kürtaj öncesi ve kürtaj günü hastane maceralarımı anlatsam gülmekten ölürsünüz...arkadaşlara anlatmıştım yıkılmışlardı
bak nek o zman ben de çok üzgündüm ama şimdi onda bile gülecek bi şeyler bulabiliyorum acıların zamanla nasıl hafiflediğinin göstergesidir bu

inanmıyorum resmen doktor hatası yaaaama kesinlikle hayırlısı buymuş demekki vilincim belki de o zaman diil ama ilerleyen zamanlarda bi problem çıkıcaktı.

ne güzel, nigar da en kısa zamanda böle olacak yine

ben de kürtajı beklerken fotoğraf falan çektirmiştim gülerek gitmiştim ameliyathaneye, üzülsen de elinden gelen bişi yok ki olcakla ölceğe çare yok ne kadar dertlensen boş.

önümüzdeki maçlara bakmamız lazım dimi cnmm

inş. biz de bi gün yeniden hamile olduğumuz bebeğimizin mis kokusunu içimize çektiğimiz günleri görücez allahın izniyle

evet canım dr hatası ama mutlaka vardır onda da bi hayır...belki sonra çıkıcaktı ortaya...
benim de vardı o malum önlükle fotoğrafım çok çirkinim diye sildim zaten önlükte dandik bi şeydi düğmeleri falan aralıklıydı hep,eşim ben sana bunu giydirmem her yerin görünüyo dedi,hemşireden yenisini istemeye gitti,en iyisi bu diyerek geri geldi,sürekli oramı buramı kapatıp durdu

ay evet yaa ben de deliklerini habire kapatmaya çalışıodum

hatta biz eşimle geçen gün iice geyiğe vurduk, tüplerim tıkalıysa falan die konuşuoduk ordan konu tüp bebeğe geldi. tüp bebek yaparız dedik, "ya bi de dördüz olursa nası bakarız onlara artık ben işi falan bırakırım" dedi eşim. eltimin bebiş var ya ondan 4 tane düşünsene yanyana 4 çılgın, ayy çok fena dedik gülme krizine girdik baya

yanisi vilincim gerçekten çok haklısın zamanla acılar azalıo bu kötü günler de geçer umarım en kısa zamanda

akşam k validelere geçtik malum konuyu konuşmak üzere giremedim ama aklım da sizdeydi

nektar uğramış iyi olduguna sevindim

biraz da kaynatmışsınz

bi enkidu ayakta kalmış

offfffffff uzun uzun yazdım gitmemiş yaa (((
iyim canımm
öyle çok mutlu ettiniz ki beni,
desteğinize ihtiyacım da varmış..
Çok seviyorum hepinizi yaa,
sanal arkadaş felan değiliz biz gerçek bu

sanal arkadaşlık değil canım gerçek arkadaşlık.herkes farklı şehirde ama herkesin birbiirnden habri oluyor kenetleniyoruz böyle durumlarda.
bende korkmuştum ama uyutacaklar deyince rahatlamıştım adımı söyledim soyadımı söylerken uyumuştum.sende şükürler olsun rahat geçirmişsin ağrında fazla olmamış.iğne yapıyolar ağrı kesici .kusmanda narkozdandır canım.bişe kalmamıştır canım için rahat etsin .he rihtimale karşı kontrole çağırıyolar.
tek kalmaman daha iyi canım.kalıp ağlayacaktın üzülecektin.allahım kimseye kaldıramayacağı acıyı vermezmiş.biizm imtihanımızda böyleymiş.özelde olman daha iyi olmuş canım.buralardaki devlet hastanelerine insan güvenemiyor.sende annenlerde toparlanacaksınız canım.bu acınızda geçicek.doktora giidnc esöyler doktor 3 ay falan beklemeniz gerekiyor diye.insan bir zaman sonra kendiliğinden istiyor.süre dolsunda çalışmalara başlayalım diyor.her işte bir hayır vardır.bebeğin cinsiyetini söylerlermi bilmiyorum benimki 8haftalıktı patolojidede bişe çıkmamıştı.doktorda karından bakmıştı.eşinin yanında olmasıda iyi gelecektir sana.pazar günüde dinlenirsin.

akşam k validelere geçtik malum konuyu konuşmak üzere giremedim ama aklım da sizdeydi

nektar uğramış iyi olduguna sevindim

biraz da kaynatmışsınz

bi enkidu ayakta kalmış

ne konuşucaktınız canım ev işinimi.bende resim sergiisne gittim biraz yorulmuşum.geldik yemek hazırdı eşim masyı hazırladı bende uzandım biraz yemek yiiynce kendime geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…