Denesene bi
Ayy boynum hala çok kötüya çocuğu öpemiyorum bilekas gevşeticide yok evde sıcak su koydm sadece nerdn çıktıysa
vilin spor çok eğlenceliydi bugünkü gittiğim zaten deneme seansıydı
çok komik bir şey oldu beni oraya gelen kadınlar yeni antrenör mü bu hanım diye oranın sahibi kadına soruyorlardıKadın da dedi senin bir fazlalığın yok aksine çok iyisin; yağ ölçümümü bugün yapmadılar spordan sonra yapmazlarmış çünkü fazla çıkarmış pazartesi gittiğimde ölçülerimi alacaklar yanisi resmen pazartesi başlıyorum annem için de konuştum siz geldiğinizde onu da getirin biz ikna ederiz dediler.
bu arada spora giderken aşağıda apt yöneticimizi ve eşini gördüm kaloriferler bu geceden itibaren 24 saat kesintisiz yanmaya başlıyormuş peteklere dokundum hafiften ısınmaya başlamış
canım 10 gün sonra oda kontrole gitcekmiş
ne güzel yaa erkenden yemek yemişsiniz eşinle uzun uzun oturcaksın
ben zaten gitcem saat 8
eşim gelcek 10 yemek ye toparla otur 11 zaten 1 saat sonra uyukluouz
hiç bi zaman erken bi akşam yemeği ve uzun bi oturma yaşayamıcaz galiba
1 aylık aldım zaten paketi aslında 3 aylık daha avantajlıydı ama tez izleme komitesi dönemim rapor yazmakla geçecek ya bi de eve girme ihtimalimiz var hala sonra sıkıntı olursa diye 1 aylık aldım baktım fark olmaya başladı ölçülerimde sonrasına duruma göre karar veririm.ama öyle cidden, dıştan bakınca bi fazlalığın yok ki
hadi gözünüz aydın artık sıcacık bi evinz olacak
nerdesin dilşad, naptın bugün?
inşallah olmaz ağrısıdileğim ağrısı olmaz inşallah bi daha...bana da ağrı kesici vermişti ama hiç içmemiştim...bi de rahmin çabuk toparlanması için antibiyotik vermişlerdi bana...neke ne verdiler bilmiyorum ama :26: bi hafta sonra kontrole gitmiştim,parça kalıp kalmadığına bakmışlardı...öle işte? hangi hastaneye gitmişler acaba?
bizde yemeğimizi yedik...bi ağırlık çöktü üstüme...yemek yiyip de yatmak istemiyorum...ama göz kapaklarım da kapanıyo valla...
sirken nasıl geçti ilk spor dersiniz?
ayşin evini temizledin mi kız?
dilşad sen nasıl oldun canım? sesin çok kötüydü dün
canım ya geçmiş olsunDenesene bi
Ayy boynum hala çok kötüya çocuğu öpemiyorum bilekas gevşeticide yok evde sıcak su koydm sadece nerdn çıktıysa
o günlerde gelir inşallahcanım 10 gün sonra oda kontrole gitcekmiş
ne güzel yaa erkenden yemek yemişsiniz eşinle uzun uzun oturcaksın
ben zaten gitcem saat 8
eşim gelcek 10 yemek ye toparla otur 11 zaten 1 saat sonra uyukluouz
hiç bi zaman erken bi akşam yemeği ve uzun bi oturma yaşayamıcaz galiba
hadi gözünüz aydınvilin spor çok eğlenceliydi bugünkü gittiğim zaten deneme seansıydı
çok komik bir şey oldu beni oraya gelen kadınlar yeni antrenör mü bu hanım diye oranın sahibi kadına soruyorlardıKadın da dedi senin bir fazlalığın yok aksine çok iyisin; yağ ölçümümü bugün yapmadılar spordan sonra yapmazlarmış çünkü fazla çıkarmış pazartesi gittiğimde ölçülerimi alacaklar yanisi resmen pazartesi başlıyorum annem için de konuştum siz geldiğinizde onu da getirin biz ikna ederiz dediler.
bu arada spora giderken aşağıda apt yöneticimizi ve eşini gördüm kaloriferler bu geceden itibaren 24 saat kesintisiz yanmaya başlıyormuş peteklere dokundum hafiften ısınmaya başlamış
bence söle artıkya ayıp ama ya haftanın son günü saat olmuş 6,5 daha oturuolar insanlar ne rahat yaa
canım balık yağı var mı evde ? varsa onu sürerekte ovabilirsin
off valla daraldım yaa
eşime dedim sen gelirken bi votka al biz akşam kafaları çekelim dertleşiriz hem de
tmm ortaamm ben alır gelirim dio Eki Görüntüle 555353
geç yemek yemek istemiyorum hiç,kilo almaktan korkuyorum
bize çokta özenme canım...ayrı odalarda takılıyoruz...bi pc başında o,diğerinde ben...bi kaç saat sonra ya benim yanıma gelir ya da yatakta buluşuruz...
nek özelde mi olmuş yoksa devlete mi gitmiş dilek bi şey söyledi mi sana?
bi dee ben olsam o devenin sülalesine kesin bi şey söylerdim ya da patrona derdim...bunların yüzünden çalışamıyorum,hergün tepemdeler diye
canım herhangi bi vücut nemlendiricisiyle falan eşine masaj yaptırsana,en azından biraz rahatlarsın...Denesene bi
hem eğlenmene hem de kaloriferlerinize sevindim canım...çok büyük rahatlık valla...bizimki de 24 saat yanıyo,sabah uyanıyorum sıcacık,gece üzerimi açıyomuşum hep eşim kızıyovilin spor çok eğlenceliydi bugünkü gittiğim zaten deneme seansıydı
net güçlendiriciler pahalı canım...biz de aldık,kvlerden kullanıcaktık neti ama çekmeyince geri verdik güçlendiriciyi...hadi be o kadar pahalı mıymışş
yok temizlik kaldı, annem hala burda çünkü yemek yioz şimdi
yarın artık...
bana da kan durdurucu mu öle bişi, antibiyotik ve ağrı kesici vermişlerdi.
ben inanılmaz kötü olmuştum ama yaaa, kimseden duymadım bu kadar ağrı çekeni
off valla daraldım yaa
eşime dedim sen gelirken bi votka al biz akşam kafaları çekelim dertleşiriz hem de
biz mecbur geç yiouz maalesef
ya neden ayrı odalarda oturuosunuz ki
bizde küste olsak aynı odada otururuz didişe didişe
diğer odada da tv var gidip orda izleyelim demeyiz ikimizde
sizde birlikte oturun yaa
neke soramadım aklımdaydı ama başka şeyler girdi araya unuttum sonrada
yaa patrona ne dicem ki onları tutacak beni mi anlıcak sanki?
ohhhhhhhoff valla daraldım yaa
kızım siz numuneliksinizbiz mecbur geç yiouz maalesef
ya neden ayrı odalarda oturuosunuz ki
bizde küste olsak aynı odada otururuz didişe didişe
diğer odada da tv var gidip orda izleyelim demeyiz ikimizde
sizde birlikte oturun yaa
neke soramadım aklımdaydı ama başka şeyler girdi araya unuttum sonrada
yaa patrona ne dicem ki onları tutacak beni mi anlıcak sanki?
kv size ne kadar uzaklıkta? dileğin annesi yan binaymış bence çok güçlü bişi almalarına gerek yok ya:26:canım herhangi bi vücut nemlendiricisiyle falan eşine masaj yaptırsana,en azından biraz rahatlarsın...
hem eğlenmene hem de kaloriferlerinize sevindim canım...çok büyük rahatlık valla...bizimki de 24 saat yanıyo,sabah uyanıyorum sıcacık,gece üzerimi açıyomuşum hep eşim kızıyo
net güçlendiriciler pahalı canım...biz de aldık,kvlerden kullanıcaktık neti ama çekmeyince geri verdik güçlendiriciyi...
ohh anne kız oturuyosunuz ne güzel
size bayılıyorum ben yaa
kimi kime sölüosun ki gibi bi durum kuzum yaa boşverburayı güne çeviriyolar,onların yüzünden konsantre olamıyorum,yaptıklarımı sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum falan filan desen :26:
canım yaa o netten film izler...ben sürekli film izlemeyi sevmiyorum,sıkılıyorum...bende diğer odada tv izliyorum rahat rahat...örgü örüyorum
nekin sesi,morali falan nasıldı?
aynen farkındaysanız çokk uzun zamandır içmioum haa geçen haftaki şarabı saymazsak:26:ohhhhhhhiçelim güzelleşelimmmm
kızım siz numuneliksinizo yüzden çabucak barışabiliosunuz ya, en güzeli aslında ama biz de asla yapamayız aynı odada..
aslında düşünüom da uzuuuuun zamandır öle küslük yaşamamışız yaaaa
kv size ne kadar uzaklıkta? dileğin annesi yan binaymış bence çok güçlü bişi almalarına gerek yok ya:26:
net güçlendiriciler pahalı canım...biz de aldık,kvlerden kullanıcaktık neti ama çekmeyince geri verdik güçlendiriciyi...
size bayılıyorum ben yaa
ben de çorbanın yanına pirinç pilavı ve tavuk sote yapim diorum...
kimi kime sölüosun ki gibi bi durum kuzum yaa boşver
annemle babam gibisiniz haa babam belgesel izler annem dizi kardeşim yarışma üçü de ayrı otururlar odalarda
tabii nası rahat ediosan sen kuzum şuan en önemlisi senin keyfin
aynen farkındaysanız çokk uzun zamandır içmioum haa geçen haftaki şarabı saymazsak:26:
valla canım çekti hem eşimle epey muhabbet ediouz uzun uzun tüm gece
maşallah sizede canımetmeyin tabii edince de uzatmayın
evt hemen yada yanda yani emin olamadım ama :44: 50-100 metre arası bişidir herhalde mesafe
sen eşine sor emi kuzum bilir o belki
evt yani 125miş ben 20-30 civarında düşünmüştüm
yaren bi daha gelmedi oda epey yoğundur hazırlıklarla falan yorulmuştur
zeynepte gelmedi
arzu zaten işten kafasını kaldıramıo
özge fırsat bulup bakarsa ancak uğruonekten haberi oldu mu acaba:26:
burada yazdım konuştum belki güldüm ettim ama her seferinde dikkatli yazmaya çalıştım
içimizden biri kötü bi günündeyken bende burda zorlanarak yazdım aslında
nekim gelirde okursan acını bilmioum yaşamadım bilemem ama senin kadar üzüldüm tabiki içim sızladı inanki
umarım hepimiz bundan sonra çok güzel günler görürüz artık üzülüp ağlamayız
ben artık gidioum kızlar hepinizi çoook öpüoum
iyi akşamlar ve iyi pazarlar geçirirsiniz inşallah
offfffffff uzun uzun yazdım gitmemiş yaa(((
iyim canımm
öyle çok mutlu ettiniz ki beni,
desteğinize ihtiyacım da varmış..
Çok seviyorum hepinizi yaa,
sanal arkadaş felan değiliz biz gerçek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?