Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Denesene bi
Ayy boynum hala çok kötüya çocuğu öpemiyorum bilekas gevşeticide yok evde sıcak su koydm sadecenerdn çıktıysa

ya ayıp ama ya haftanın son günü saat olmuş 6,5 daha oturuolar insanlar ne rahat yaa

canım balık yağı var mı evde ? varsa onu sürerekte ovabilirsin

ama öyle cidden, dıştan bakınca bi fazlalığın yok ki

hadi gözünüz aydın artık sıcacık bi evinz olacak

geç yemek yemek istemiyorum hiç,kilo almaktan korkuyorum
bize çokta özenme canım...ayrı odalarda takılıyoruz...bi pc başında o,diğerinde ben...bi kaç saat sonra ya benim yanıma gelir ya da yatakta buluşuruz...
nek özelde mi olmuş yoksa devlete mi gitmiş dilek bi şey söyledi mi sana?
bi dee ben olsam o devenin sülalesine kesin bi şey söylerdim ya da patrona derdim...bunların yüzünden çalışamıyorum,hergün tepemdeler diye

ama öyle cidden, dıştan bakınca bi fazlalığın yok ki

hadi gözünüz aydın artık sıcacık bi evinz olacak
1 aylık aldım zaten paketi aslında 3 aylık daha avantajlıydı ama tez izleme komitesi dönemim rapor yazmakla geçecek ya bi de eve girme ihtimalimiz var hala sonra sıkıntı olursa diye 1 aylık aldım baktım fark olmaya başladı ölçülerimde sonrasına duruma göre karar veririm.

off valla daraldım yaa

eşime dedim sen gelirken bi votka al biz akşam kafaları çekelim dertleşiriz hem de

tmm ortaamm ben alır gelirim dio

nerdesin dilşad, naptın bugün?

öğleye kadar temizlik çamaşır yıka et öle geçti, akşam yemeğimi yaptım, öğlen annemlerle burger kinge gittik, ordan çıkınca annemle yürüdük konuştuk biraz, dükkana geldim akşam babamın şube başkanı olduğu derneğin programı var oraya gidecez

inşallah olmaz ağrısı
daha iiyim canım nefes almaya başladım normal olarak artık ama sesim yine aynı

Denesene bi
Ayy boynum hala çok kötüya çocuğu öpemiyorum bilekas gevşeticide yok evde sıcak su koydm sadecenerdn çıktıysa
canım ya geçmiş olsun

o günlerde gelir inşallah

hadi gözünüz aydın

ya ayıp ama ya haftanın son günü saat olmuş 6,5 daha oturuolar insanlar ne rahat yaa

canım balık yağı var mı evde ? varsa onu sürerekte ovabilirsin
bence söle artık

ii akşamlar kızlar bi yemek yeyip programa geçicez

biz mecbur geç yiouz maalesef
ya neden ayrı odalarda oturuosunuz ki
bizde küste olsak aynı odada otururuz didişe didişe
diğer odada da tv var gidip orda izleyelim demeyiz ikimizde
sizde birlikte oturun yaa

neke soramadım aklımdaydı ama başka şeyler girdi araya unuttum sonrada

yaa patrona ne dicem ki onları tutacak beni mi anlıcak sanki?

Denesene bi
canım herhangi bi vücut nemlendiricisiyle falan eşine masaj yaptırsana,en azından biraz rahatlarsın...

hem eğlenmene hem de kaloriferlerinize sevindim canım...çok büyük rahatlık valla...bizimki de 24 saat yanıyo,sabah uyanıyorum sıcacık,gece üzerimi açıyomuşum hep eşim kızıyo

net güçlendiriciler pahalı canım...biz de aldık,kvlerden kullanıcaktık neti ama çekmeyince geri verdik güçlendiriciyi...
ohh anne kız oturuyosunuz ne güzel

off valla daraldım yaa

eşime dedim sen gelirken bi votka al biz akşam kafaları çekelim dertleşiriz hem de

tmm ortaamm ben alır gelirim dio Eki Görüntüle 555353

size bayılıyorum ben yaa

burayı güne çeviriyolar,onların yüzünden konsantre olamıyorum,yaptıklarımı sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum falan filan desen :26:
canım yaa o netten film izler...ben sürekli film izlemeyi sevmiyorum,sıkılıyorum...bende diğer odada tv izliyorum rahat rahat...örgü örüyorum
nekin sesi,morali falan nasıldı?

off valla daraldım yaa

tmm ortaamm ben alır gelirim dio Eki Görüntüle 555353
ohhhhhhhiçelim güzelleşelimmmm
kızım siz numuneliksinizo yüzden çabucak barışabiliosunuz ya, en güzeli aslında ama biz de asla yapamayız aynı odada..

aslında düşünüom da uzuuuuun zamandır öle küslük yaşamamışız yaaaa
kv size ne kadar uzaklıkta? dileğin annesi yan binaymış bence çok güçlü bişi almalarına gerek yok ya:26:

kimi kime sölüosun ki gibi bi durum kuzum yaa boşver

annemle babam gibisiniz haa babam belgesel izler annem dizi kardeşim yarışma üçü de ayrı otururlar odalarda
tabii nası rahat ediosan sen kuzum şuan en önemlisi senin keyfin

aynen farkındaysanız çokk uzun zamandır içmioum haa geçen haftaki şarabı saymazsak:26:
valla canım çekti hem eşimle epey muhabbet ediouz uzun uzun tüm gece
maşallah sizede canım etmeyin tabii edince de uzatmayın
evt hemen yada yanda yani emin olamadım ama :44: 50-100 metre arası bişidir herhalde mesafe
sen eşine sor emi kuzum bilir o belki

net güçlendiriciler pahalı canım...biz de aldık,kvlerden kullanıcaktık neti ama çekmeyince geri verdik güçlendiriciyi...

size bayılıyorum ben yaa

evt yani 125miş ben 20-30 civarında düşünmüştüm

yaren bi daha gelmedi oda epey yoğundur hazırlıklarla falan yorulmuştur
zeynepte gelmedi
arzu zaten işten kafasını kaldıramıo
özge fırsat bulup bakarsa ancak uğruo nekten haberi oldu mu acaba:26:

burada yazdım konuştum belki güldüm ettim ama her seferinde dikkatli yazmaya çalıştım
içimizden biri kötü bi günündeyken bende burda zorlanarak yazdım aslında
nekim gelirde okursan acını bilmioum yaşamadım bilemem ama senin kadar üzüldüm tabiki içim sızladı inanki

umarım hepimiz bundan sonra çok güzel günler görürüz artık üzülüp ağlamayız

ben artık gidioum kızlar hepinizi çoook öpüoum
iyi akşamlar ve iyi pazarlar geçirirsiniz inşallah

ben de çorbanın yanına pirinç pilavı ve tavuk sote yapim diorum...

nası da dönmüşüm, bulgur pilavı ve şinitzele çevirdim menüyü şinitzel ilk defa yapıom çok lezzetli oldu.
eşim tavuğu hep baharatlayıp kızartmasını sever o yüzden hiç şinitzel yapmamıştım

Bende eşimle küssem farklı odalarda oluruz,ama normalde hep aynı odalardayız..Genelde benim izlediğim şeyleri izleriz..

sorarım cnm

çok doğru sölüosun hepimiz için geçerli bu, allahım bi daha göstermesin kimseye inş.

hadi ii pazarar sana da

offfffffff uzun uzun yazdım gitmemiş yaa (((
iyim canımm
öyle çok mutlu ettiniz ki beni,
desteğinize ihtiyacım da varmış..
Çok seviyorum hepinizi yaa,
sanal arkadaş felan değiliz biz gerçek bu

şükürler olsun ki bu olay narkozlu oluyo
o ameliyata hazırlanma olayı bile iğrençç
ya hissetseydim, duysaydım, elini hissetseydim doktorun.. Kafayı yerdim herhalde.. Titriyodum
ama hiçç hissetmedim, uyandım ve bitmişti..
Sadece hastaneden çıkınca kötü oldum kustum..
Ama şükür şuan iyim, dua ediyoru parça kalmamış olsun..
Ağrım da yok gibi bişe, antibyotik ve ağrı kesici alıyorum ama..

offfffffff uzun uzun yazdım gitmemiş yaa (((
iyim canımm
öyle çok mutlu ettiniz ki beni,
desteğinize ihtiyacım da varmış..
Çok seviyorum hepinizi yaa,
sanal arkadaş felan değiliz biz gerçek bu

Bende yaşadım bu duyguyu çok kötü bi duygu bu cnm,ama Allahın takdiri ..Geçecek bu günlerde ..Ben şimdi çok çok iyiyim sende öyle olacaksın nekim.İnşallah bi daha yaşamayızTopikçe de hamiş kalırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…