Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sen de yeşil mercimek yap, ben erişte yok die bulgurlu yapıcam ama erişteli çok güzel oluo

neler var evde sebze falan:44:

hmm kv buzluğunda haşlanmış mercimek var ..onların yaptığıbi yemek var mantı hamurundan geçen bahsetmiştim .. onadan yapsam da gene yanına bişey yapmam lazım :)

evde patlıcan var bitek ama yapamam valla onu kızartcam falan ohooo

Benimde yemeğim yokya sebzede yok evde neyapsam bilmiyorum

Kızlar diloş keseyi görmüşş hep ii hbrlerle gelsnler inşallah.

://

bende düşünüyorum zuuzm yayla çorbam kaldı kimse içmedi.canım yoğurtlu makarna istiyor yada kıvırcık var salatama yapsam diyorum.eşime diyorum kafana göre takl diyor.

ozamn yoğurtlu makarna yap canım sarımsaklı yoğurtlu

iyi kuzum çıkarsın 3ten sonra bi daha dönmezsin
senin pek hoşuna gitmedi galiba:26:

yoo bilmem :26:

bende dilşadı sorucaktım ki bolum yazmışın.çok güzel haber bu .işallah sonuna kadar güzel haberlerle gelir.

aslında nekle fırında köfte+pattis diye de konuştuk ama çabuk olurmuki yaa ...aman öfff yemek yapasım yok da ondan bulamadım bişey

bence gerek yok cnm ya, ne biliim ben pek sevmiom da o yüzden heralde
iyi kuzum çıkarsın 3ten sonra bi daha dönmezsin
senin pek hoşuna gitmedi galiba:26:

kuzuu :80: naparsın be yaww görüşemez olduk
ay dileğim evet yaaaaa, yemek yapıom iştemaşallah bi tencere yemek çıktı, ilk defa yapıom biraz bulguru falan abarttım heralde

tavuğun varsa patlıcanı azcık kızart tavuğu kuşbaşı doğra yemek gibi yap lezzetli oluo, sarımsak falan içine de

kayıp şehrin yeni fragmanını izlediniz mi yaa
ayselle kadire sardırıo galiba oda boş diil gibi ama diger kızla söz yapıolardı galiba
ayselde annelerinin dizine yatmış kadın saçlarını falan okşuo çok sevioum o diziyi yaa kilitlenip kalıoum onun başında

Son düzenleme:
bugünde bi uyuzsun ki sorma gitsin

kızlar ya hiç yazamıoum artık
pöfff

teveccünüzz

tavuğun varsa patlıcanı azcık kızart tavuğu kuşbaşı doğra yemek gibi yap lezzetli oluo, sarımsak falan içine de

yokk

dışardan bişiler söleseniz o zaman pizza falan:26:

aa bak bimden hazır pizza alabilirim yanına mantı

aslında patates yemeğide vardı aklımda yanına az pirinç bilavı yoğurt .ne kadar pis boğazlı oldum ya.olmadı pilavı yapmayıp yoğurtlu makarna ve patates yemeğini yapayım

sen yee

ben yemekten yırttım eşim geç gelecekmiş bende yapmıcam bişe yarında yok zaten 2 gün yemek derdim olmıcak yani..,

dlek o dizi geç başlıyodu ya hiç izlemedm ben oyüzden reklamlarını izliyum ii gözküyor ama fırsat bulamadım izlemeye valla.

Son düzenleme:

yemekten yırttın yani
kızlar bizim seminer 3'te bitti...kvnin yanına uğradım okula...ben ordayken yağmur bastırdı...eşim gelip aldı beni...evceezime geldim...börek yaptım fırında pişiyo...bi de mercimek çorbası yaptım...eşim gelmek üzeredir...gelse de yesek...kvleri çaya çağıracaktı...kurbiğim ve tulumba tatlım var,börek de artar...çayın yanına yeter bunlar...
dilşad hep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...
zuzum pizza da mantı da hamur ki :26: ikisi birlikte olur mu bilemedim :26:

ben izlemiyorum canım

yiter yiter

ammann napimm yer onlar hiç farketmez :)
ben mantı yerim zaten Gerçi mantı dediğime bakmayın adını bilmiyom o şeyin ... Mantıyı kapatmıyon da yaprak yaprak kesip haşlıyom ,yeşil mercimek de koyuyon içine,sarımsaklı yoğurt+sosla yiyosun Bunun adı da mantının kardeşi olsun

oo süper herşeyi hazırlamışsn sende yaptıkların yetr cnm daha ne olsn. bende şimdi ekmeğe(çavar ekmeği) peynir koydum yiyorum dahada yemk yemem artık aslında cnm tost istiyor bakm eve gidince durumuma

Son düzenleme:
bence de mantının kardeşi olsun mantı değil çünkü bu afiyet olsun canım...

oo süper herşeyi hazırlamışsn sende yaptıkların yetr cnm daha ne olsn. bende şimdi ekmeğe(çavar ekmeği) peynir koydum yiyorum dahada yemk yemem artık aslında cnm tost istiyor bakm eve gidince durumuma

afiyet olsun sana da canım...çorba filan yapıp içseydin sıcacık...hava soğuk olunca iyi gidiyo...
yemeğimizi yedik bizde...kvnin işleri varmış,gelmiceklermiş...börekle kurbik yolladım...mutfağı toparlayıp örgü örücem eşim yanına çağırıyo...yine modunda adam

Erkeklerin çok hoşuna gidiyo bunlar..Bende hamileyken eşimi aramıştım ikimizde seni çok özledik dedim..Nasıl hoşuna gitti

Geçmiş olsun cnm..Samsung s3 eşimin hayali

teveccünüzz

aa bak bimden hazır pizza alabilirim yanına mantı
Kız ben de onu dicektim.Pizzanın yanına mantı mı olur

Viliş senin eşinde o moddan çıkmıyo galiba
Bende pazara gittim geldim.Yemek yapmadım.Kv tarhana çorbası ve fırında patates verdi dünden yemeklerim vardı..Yarında balık yapar onlara gideriz.Yarında yemek derdi yokBurada da hafif kar atıştırmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…