sen de yeşil mercimek yap, ben erişte yok die bulgurlu yapıcam ama erişteli çok güzel oluo
neler var evde sebze falan:44:
Benimde yemeğim yokya sebzede yok evde neyapsam bilmiyorum
Kızlar diloş keseyi görmüşş hep ii hbrlerle gelsnler inşallah.
bende düşünüyorum zuuzm yayla çorbam kaldı kimse içmedi.canım yoğurtlu makarna istiyor yada kıvırcık var salatama yapsam diyorum.eşime diyorum kafana göre takl diyor.
iyi kuzum çıkarsın 3ten sonra bi daha dönmezsin
senin pek hoşuna gitmedi galiba:26:
Benimde yemeğim yokya sebzede yok evde neyapsam bilmiyorum
Enkim herşeydn önemli çantan bırak tüm işini ve çantanı haxırla nolur nolmaz.
Kızlar diloş keseyi görmüşş hep ii hbrlerle gelsnler inşallah.
bugünde bi uyuzsun ki sorma gitsinyoo bilmem :26:
bence gerek yok cnm ya, ne biliim ben pek sevmiom da o yüzden heraldeevet canım zor işleri hallettim şükürler olsun .bide eşyaları dolaba yerleştirmem lazım.odanın kokusu baya gitti.bide kahveyi denicektim.
dolabın içlerine bişi koysammı onu düşünüyorum .azcık hava yağmasa nevresim diken biyer var oraya bakmaya gidicektim çekmecelerin içine ne diktirebilirim diye.
ay dileğim evet yaaaaa, yemek yapıom işteiyi kuzum çıkarsın 3ten sonra bi daha dönmezsin
senin pek hoşuna gitmedi galiba:26:
kuzuu :80: naparsın be yaww görüşemez olduk
hmm kv buzluğunda haşlanmış mercimek var ..onların yaptığıbi yemek var mantı hamurundan geçen bahsetmiştim .. onadan yapsam da gene yanına bişey yapmam lazım :)
evde patlıcan var bitek ama yapamam valla onu kızartcam falan ohooo
yoo bilmem :26:
bence gerek yok cnm ya, ne biliim ben pek sevmiom da o yüzden heralde:
dışardan bişiler söleseniz o zaman pizza falan:26:aslında nekle fırında köfte+pattis diye de konuştuk ama çabuk olurmuki yaa ...aman öfff yemek yapasım yok da ondan bulamadım bişey
bugünde bi uyuzsun ki sorma gitsin
kızlar ya hiç yazamıoum artık
pöfff
ozamn yoğurtlu makarna yap canımsarımsaklı yoğurtlu
bugünde bi uyuzsun ki sorma gitsin
kızlar ya hiç yazamıoum artık
pöfff
tavuğun varsa patlıcanı azcık kızart tavuğu kuşbaşı doğra yemek gibi yap lezzetli oluo, sarımsak falan içine de
dışardan bişiler söleseniz o zaman pizza falan:26:
aslında patates yemeğide vardı aklımda yanına az pirinç bilavı yoğurt .ne kadar pis boğazlı oldum ya.olmadı pilavı yapmayıp yoğurtlu makarna ve patates yemeğini yapayım
ben yemekten yırttım eşim geç gelecekmiş bende yapmıcam bişe yarında yok zaten 2 gün yemek derdim olmıcak yani..,
dlek o dizi geç başlıyodu ya hiç izlemedm ben oyüzden reklamlarını izliyum ii gözküyor ama fırsat bulamadım izlemeye valla.
kayıp şehrin yeni fragmanını izlediniz mi yaa
ayselle kadire sardırıo galiba oda boş diil gibi ama diger kızla söz yapıolardı galiba
ayselde annelerinin dizine yatmış kadın saçlarını falan okşuo çok sevioum o diziyi yaa kilitlenip kalıoum onun başında
yemekten yırttın yani
Kızlar bizim seminer 3'te bitti...kvnin yanına uğradım okula...ben ordayken yağmur bastırdı...eşim gelip aldı beni...evceezime geldim...börek yaptım fırında pişiyo...bi de mercimek çorbası yaptım...eşim gelmek üzeredir...gelse de yesek...kvleri çaya çağıracaktı...kurbiğim ve tulumba tatlım var,börek de artar...çayın yanına yeter bunlar...
DilşadHep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...
Zuzum pizza da mantı da hamur ki :26: Ikisi birlikte olur mu bilemedim :26:
yemekten yırttın yani
kızlar bizim seminer 3'te bitti...kvnin yanına uğradım okula...ben ordayken yağmur bastırdı...eşim gelip aldı beni...evceezime geldim...börek yaptım fırında pişiyo...bi de mercimek çorbası yaptım...eşim gelmek üzeredir...gelse de yesek...kvleri çaya çağıracaktı...kurbiğim ve tulumba tatlım var,börek de artar...çayın yanına yeter bunlar...
dilşadhep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...
zuzum pizza da mantı da hamur ki :26: ikisi birlikte olur mu bilemedim :26:
bence de mantının kardeşi olsunammann napimm yer onlar hiç farketmez :)
ben mantı yerim zatenGerçi mantı dediğime bakmayın adını bilmiyom o şeyin ... Mantıyı kapatmıyon da yaprak yaprak kesip haşlıyom ,yeşil mercimek de koyuyon içine,sarımsaklı yoğurt+sosla yiyosun Bunun adı da mantının kardeşi olsun
oo süper herşeyi hazırlamışsn sendeyaptıkların yetr cnm daha ne olsn. bende şimdi ekmeğe(çavar ekmeği) peynir koydum yiyorum dahada yemk yemem artık aslında cnm tost istiyor bakm eve gidince durumuma
oooo bugün barışmanız müthiş olacak desene
kızlar sabah yazıcaktım unutmuşum...sabah uyandık ama daha yataktan kalkmamıştık...minik nasıl tekmeliyo beni,belli ki acıkmışeşim de elini koydu,o da hissetti tekmelerini...acıkınca öyle yapıyo hep üçümüz sarıldık azıcık daha yattık...eşim diyo ki hadi kalkalım çocuk acıktı,hemen kahvaltı yapalım bu sabah çok güzeldi yaa minik daha gelmeden sevindiriyo,gelse nasıl olur kim bilir
(benim miniş yine tekmelemeye başladı...karnım acıktı yaa o da acıktı galiba)
kızlar yaa işlerim çorba resmen ve ufak tefekte olsa sayısı fazla onlarla uğraşıoum hapşurup duruoum :2: gözlerimden de yaş akıo maalesef
sizede yazamıoum
seda eşimden galaxy SIII çaldım whatsApp indirdim
işlerden henüz bakamadım ama çözcem bu işide.
Kız ben de onu dicektim.Pizzanın yanına mantı mı olurteveccünüzz
aa bak bimden hazır pizza alabilirimyanına mantı
Burada da hafif kar atıştırmaya başladıEki Görüntüle 568357
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?