Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dilsad güzel haberlerle gelirsin ınş
Bende yarın gidicem s.ocağına kayda tahlil vs yaparlar dimi :26:
2kat giyindim ama donuyorum yaaa

Dilsad güzel haberlerle gelirsin ınş
Bende yarın gidicem s.ocağına kayda tahlil vs yaparlar dimi :26:
2kat giyindim ama donuyorum yaaa

vayy eşin seni desteklemiş aferin

enkim seninkinede gerçekten tek başına okadar iş yapıyosun bide onlamı ilgileneceksin yani.

seda eşimden galaxy SIII çaldım whatsApp indirdim
işlerden henüz bakamadım ama çözcem bu işide.

canım ben wollex aldım. her gün değil de, haftada 1 temizliyorum ben. zaten öyle çok oyalayacak bir temizliği yok. :

bizim kızlar da wollex önermişler canım ama 2-3 günde bir temizliyorlarmış

evet ayşem desteklesin yani.başka bişe söylese açardım ağzımı nerdeyse doğurucam 1 kere geldiler .bide verdikleri para .başka naptılar bana.eşimde görüyor .görünen köy kılavuz istemezmiş.

vilin benimde aynı.acıktığı zaman başlıyor tekmeleyeme .sabahları kahvaltıdan önce 1 bardak süt içiyorum erkenden .zamanını biliyor başlıyor tekmelemeye .eşimde sütünü getireyim kızımın diyor.bide gangnam style bir şarkı varya onu dinlettirdi eşim bana nasıl tekmeliyor anlatamam.eşime dedim durdur şunu .oda gülüyorgöbek bir sağa bir sola gidiyor.

anlamadım bolum.hastaneye yattıda doktor gidip gelirsen fayda etmez demiş.yatmasına gerek yok yani .dinleniyor işte.benim iştem bir taraflarım çıkıyor bide onumu düşünücem.allahtan haftaya annem geliyor.yine ne varsa annelerde var.kendi kızı olsa kaç kere gitmişti kimbilir.

dileğim güle güle kullan canım telefonunu.

bende bi bakayım ozaman nasıl kullanışı yorumlara falan.

herkesler nereye gitti.bende boş durmayayım mozartı açtım kızım 5kere tekmeledi.
sonunda kızımın ütülerini bitirdim ütü faslımız bitti.çantalarımızı hazırlamam lazım.

yine dandik bi toplantının ardından evime dönmüş bulunuyorum...

çok tatlı yaaaaaamaşallah cnm gelse ağzınız kulaklarınızda gezersiniz sürekli eminim
gidicem canım bugün, doktor yokmuş yarın
karalahanayı sevmeyenin aklı yok bence

ii haberlerle gel cnmm

katılıyorum ben de kara lahanayı çok severim, ama evet sanırım akdeniz taraflarında pek bilinmez.çok lezzetli olur sarması, kavurması

akşama yeşil mercimek yapıcam ben. yanına da salata die planlıorum.tabi bugün evdeyiz ya, eşim kv çıkalım demezse

herkesler nereye gitti.bende boş durmayayım mozartı açtım kızım 5kere tekmeledi.
sonunda kızımın ütülerini bitirdim ütü faslımız bitti.çantalarımızı hazırlamam lazım.
ellerine sağlık. çantayı da hazırladın mı doğuma hazırsın demektir
kızlar yarınki 10,35 randevumu 16,00 ya aldırdım .. patroncumm öle istedi

ii olmuş 3te çıkarsın işte, ordan da eve

evet canım zor işleri hallettim şükürler olsun .bide eşyaları dolaba yerleştirmem lazım.odanın kokusu baya gitti.bide kahveyi denicektim.

dolabın içlerine bişi koysammı onu düşünüyorum .azcık hava yağmasa nevresim diken biyer var oraya bakmaya gidicektim çekmecelerin içine ne diktirebilirim diye.

evet canım

ya akşam ne yemek yapıcam şaştım kaldım, sabahtan beri düşünüyom karar veremedim bitürlü kafayı yicem

Benimde yemeğim yokya sebzede yok evde neyapsam bilmiyorum

Enkim herşeydn önemli çantan bırak tüm işini ve çantanı haxırla nolur nolmaz.

Kızlar diloş keseyi görmüşş hep ii hbrlerle gelsnler inşallah.

Son düzenleme:
evet canım

ya akşam ne yemek yapıcam şaştım kaldım, sabahtan beri düşünüyom karar veremedim bitürlü kafayı yicem

bende düşünüyorum zuuzm yayla çorbam kaldı kimse içmedi.canım yoğurtlu makarna istiyor yada kıvırcık var salatama yapsam diyorum.eşime diyorum kafana göre takl diyor.

iyi kuzum çıkarsın 3ten sonra bi daha dönmezsin
senin pek hoşuna gitmedi galiba:26:

ii olmuş 3te çıkarsın işte, ordan da eve
kuzuu :80: naparsın be yaww görüşemez olduk

yetişeceğin şekilde çıkarsım zuzum doktordan sonra eve geçersin.işallah güzel haberler alırsın.

hastane çıkışım ütülenecekti bolum .bugün onları hallettim.herşey hazır.tek hazırlamak istemiyorum akşam eşimle hazırlarım .söyledim ben anlamam diyor bende hazırlamadım hiç diyorum .
çekçekli küçük valiizn içine koyucam hepsini.kıyafetleri portbebe dedikleri bebek taşımak için çantanın yanında malzeme çantasına koyucam.sonra valize koyucam.bezini falanda direk bavula .benimkileride kendime diye aldığım çantanın içine koyucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…