- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
valla aynen öle bende de durum :)Tunaydinnn herkesee..
Hava buz çok soğuk uykum var battaniyenin altına girip yatasim var
nek eskiden telefonundan giriyodu,artık neden girmiyo :26: sebebini yazdı da ben mi kaçırdım acaba :26:
net paketi bitti galiba yenilenmesini beklio sanırım
vayy eşin seni desteklemiş aferin
kızlar sabah yazıcaktım unutmuşum...sabah uyandık ama daha yataktan kalkmamıştık...minik nasıl tekmeliyo beni,belli ki acıkmışeşim de elini koydu,o da hissetti tekmelerini...acıkınca öyle yapıyo hep üçümüz sarıldık azıcık daha yattık...eşim diyo ki hadi kalkalım çocuk acıktı,hemen kahvaltı yapalım bu sabah çok güzeldi yaa minik daha gelmeden sevindiriyo,gelse nasıl olur kim bilir
(benim miniş yine tekmelemeye başladı...karnım acıktı yaa o da acıktı galiba)
enkim seninkinede gerçekten tek başına okadar iş yapıyosun bide onlamı ilgileneceksin yani.
seda eşimden galaxy SIII çaldım whatsApp indirdim
işlerden henüz bakamadım ama çözcem bu işide.
canım ben wollex aldım. her gün değil de, haftada 1 temizliyorum ben. zaten öyle çok oyalayacak bir temizliği yok. :
bizim kızlar da wollex önermişler canım ama 2-3 günde bir temizliyorlarmış
çok tatlı yaaaaaaoooo bugün barışmanız müthiş olacak desene
kızlar sabah yazıcaktım unutmuşum...sabah uyandık ama daha yataktan kalkmamıştık...minik nasıl tekmeliyo beni,belli ki acıkmışeşim de elini koydu,o da hissetti tekmelerini...acıkınca öyle yapıyo hep üçümüz sarıldık azıcık daha yattık...eşim diyo ki hadi kalkalım çocuk acıktı,hemen kahvaltı yapalım bu sabah çok güzeldi yaa minik daha gelmeden sevindiriyo,gelse nasıl olur kim bilir
(benim miniş yine tekmelemeye başladı...karnım acıktı yaa o da acıktı galiba)
gidicem canım bugün, doktor yokmuş yarın
karalahanayı sevmeyenin aklı yok bence
ellerine sağlık. çantayı da hazırladın mı doğuma hazırsın demektirherkesler nereye gitti.bende boş durmayayım mozartı açtım kızım 5kere tekmeledi.
sonunda kızımın ütülerini bitirdim ütü faslımız bitti.çantalarımızı hazırlamam lazım.
kızlar yarınki 10,35 randevumu 16,00 ya aldırdım .. patroncumm öle istedi
ii olmuş 3te çıkarsın işte, ordan da eve
evet canım
ya akşam ne yemek yapıcam şaştım kaldım, sabahtan beri düşünüyom karar veremedim bitürlü kafayı yicem
ellerine sağlık. çantayı da hazırladın mı doğuma hazırsın demektir
evet canım
ya akşam ne yemek yapıcam şaştım kaldım, sabahtan beri düşünüyom karar veremedim bitürlü kafayı yicem
evet canım
iyi kuzum çıkarsın 3ten sonra bi daha dönmezsinkızlar yarınki 10,35 randevumu 16,00 ya aldırdım .. patroncumm öle istedi
kuzuu :80: naparsın be yaww görüşemez oldukellerine sağlık. çantayı da hazırladın mı doğuma hazırsın demektir
ii olmuş 3te çıkarsın işte, ordan da eve
kızlar yarınki 10,35 randevumu 16,00 ya aldırdım .. patroncumm öle istedi
Benimde yemeğim yokya sebzede yok evde neyapsam bilmiyorum
Enkim herşeydn önemli çantan bırak tüm işini ve çantanı haxırla nolur nolmaz.
Kızlar diloş keseyi görmüşş hep ii hbrlerle gelsnler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?