yarenim afferin eşine
enkim seninkinede gerçekten tek başına okadar iş yapıyosun bide onlamı ilgileneceksin yani.
diloş bekle bigün daha sende öyle git beraber gidin yani..seninde canın bnim gibi sarma çekiyor desene ama ben kara lahana yemedim hiç güzel değil diye duydum sadece.
vilincim maşallah baya hareketli heralde senin yaramazda çocuğu aç bırakma sende git ye hemen
canım yaa geçmiş olsun tekrarkızlar yaa işlerim çorba resmen ve ufak tefekte olsa sayısı fazla onlarla uğraşıoum hapşurup duruoum :2: gözlerimden de yaş akıo maalesef
sizede yazamıoum
seda eşimden galaxy SIII çaldım whatsApp indirdim
işlerden henüz bakamadım ama çözcem bu işide.
kara lahana güzel değil mi dedilergüzel yapanın einden yesinler de görsünler öyle diyenler annem yapcak bana da bu hafta...diloş gibi benim de canım çekmişti,haftasonu gittiğimde söyledim,keşke gelmeden önce söyleseydin yapardım,şimdi yerdin dedi annecim
yiyorum şimdi yemek...ama benim minik çok yaramaz olacak kesinçekeceğimiz var cadıdan
geçen gün okula giderken serviste azer bülbül çalıyoduarkiye dedim ki muallanın kulaklarını tıkıyım da yavrum duymasın...ertesi gün mualla nasıl diye sordular,yavrum sizin yüzünüzden dünden beri titriyo dedim nasıl gülüyolar
canım yaa geçmiş olsun tekrar
Yarenim bütün gününüz kardeşi annesi derken gitmiş . Sen zaten dışarı çıkamıyorsun haftasonunu bekliyorsun.neyseki gönlünü almış ama yinede sinir etmeseler olmuyor sanki.
Benim kv hastaneden çıkacaktı ama bu haftada hastanede .pazar günü aradım .bana diyor gelin aramadı beni.ben koşuşturuyorum dedim temizlik eksikler tekim dedim.evet sende tek kaldın diyor.bebeğin odasını yerleştirdinmi diye soruyor.yok daha değil dedim.kapattıktan sonra eşime söylüyorum senin ........motormu takılı nasıl yapıcan hemen diyor .hayır yok ondan bize diyor.
Yarenim senin buhar makinan ney .bende araştırdım biraz ama hergün temizlenmesi gerekiyormuş çok detayı vardı vazgeçtim
ablam doktora gitmişti bugün, beni sordu ablam yarın gelse olur mu diye, öğleden sonra gelsin yarın yokum demiş gidicem eşim de dükkanda tekmiş bugün. tek gidecem
oooo bugün barışmanız müthiş olacak desene
kızlar sabah yazıcaktım unutmuşum...sabah uyandık ama daha yataktan kalkmamıştık...minik nasıl tekmeliyo beni,belli ki acıkmışeşim de elini koydu,o da hissetti tekmelerini...acıkınca öyle yapıyo hep üçümüz sarıldık azıcık daha yattık...eşim diyo ki hadi kalkalım çocuk acıktı,hemen kahvaltı yapalım bu sabah çok güzeldi yaa minik daha gelmeden sevindiriyo,gelse nasıl olur kim bilir
(benim miniş yine tekmelemeye başladı...karnım acıktı yaa o da acıktı galiba)
kızlar yaa işlerim çorba resmen ve ufak tefekte olsa sayısı fazla onlarla uğraşıoum hapşurup duruoum :2: gözlerimden de yaş akıo maalesef
sizede yazamıoum
arzu sen bana 10 tane kuzuu yazıp yollamışsın yeni gördüm msn açık diildi mail üzerinden görebildim şimdi:26:
ayyyybende istiyom bende bendeee
kızlar yarına 10,35e rand. aldım drdanama busefer tüm gün izin vermez bide sadece sonuçları göstercem yaa,öğleden sonra burdayım gene
saol canımdilekcim kapmışsın teli, güle güle kullan canım.
oğlan bırakmadı ütü yapayım. 45 dk. uyumadı sabahtan beri. annemleri aradım kahvaltıya bekliyorum, acıktım diye. ütünün yarısı duruyor daha. önce kahvaltı yapayım, sonra bi bebiş bi ütü savaşına devam
inşallah canım sende görceksin o günleri hayırlısıylaayyyybende istiyom bende bendeee
canım yaa gözlerine yazık çok düşme üstüne,patronun da kör değil ya görcek halini
kızlar yarına 10,35e rand. aldım drdanama busefer tüm gün izin vermez bide sadece sonuçları göstercem yaa,öğleden sonra burdayım gene
gidicem canım bugün, doktor yokmuş yarın
karalahanayı sevmeyenin aklı yok bence
kızlar yaa işlerim çorba resmen ve ufak tefekte olsa sayısı fazla onlarla uğraşıoum hapşurup duruoum :2: gözlerimden de yaş akıo maalesef
sizede yazamıoum
seda eşimden galaxy SIII çaldım whatsApp indirdim
işlerden henüz bakamadım ama çözcem bu işide.
hadi yaa,hayırlısı buymuş canım
ivet
ayyyybende istiyom bende bendeee
canım yaa gözlerine yazık çok düşme üstüne,patronun da kör değil ya görcek halini
bolumm senin için demedim yanlış anlamadın umarım beniiiivalla bizim buralarda pek yoktur yaygın olan biyemek değil..
süperrmiş bişeyi yok cnm zaten.netim açık değildi şimdi açtım.
nek eskiden telefonundan giriyodu,artık neden girmiyo :26: sebebini yazdı da ben mi kaçırdım acaba :26:
bu arada hazırlandım...15-20 dk sonra eşim gelip götürcek,onu bekliyorum şimdi...aniden çıkabilirim yanisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?