Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kara lahana güzel değil mi dediler güzel yapanın einden yesinler de görsünler öyle diyenler annem yapcak bana da bu hafta...diloş gibi benim de canım çekmişti,haftasonu gittiğimde söyledim,keşke gelmeden önce söyleseydin yapardım,şimdi yerdin dedi annecim
yiyorum şimdi yemek...ama benim minik çok yaramaz olacak kesin çekeceğimiz var cadıdan
geçen gün okula giderken serviste azer bülbül çalıyodu arkiye dedim ki muallanın kulaklarını tıkıyım da yavrum duymasın...ertesi gün mualla nasıl diye sordular,yavrum sizin yüzünüzden dünden beri titriyo dedim nasıl gülüyolar

canım yaa geçmiş olsun tekrar
telefonun da hayırlı olsuuun

bence de yapan güzel yapamamıştır, afiyet olsun canım yarasın bebişine
prensese de öyle isimler takmayın hıııı

Son düzenleme:
canım yaa geçmiş olsun tekrar

saolasın valla geçti resmen
tlf içinde deneme sürecindeyim
teknolojiden soğudum bu yeni cihazlar yüzünden eski tlfnumu özledim beklioum servisten gelmesini

arzu sen bana 10 tane kuzuu yazıp yollamışsın yeni gördüm msn açık diildi mail üzerinden görebildim şimdi:26:

canım ben wollex aldım. her gün değil de, haftada 1 temizliyorum ben. zaten öyle çok oyalayacak bir temizliği yok.

dilekcim kapmışsın teli, güle güle kullan canım.

oğlan bırakmadı ütü yapayım. 45 dk. uyumadı sabahtan beri. annemleri aradım kahvaltıya bekliyorum, acıktım diye. ütünün yarısı duruyor daha. önce kahvaltı yapayım, sonra bi bebiş bi ütü savaşına devam

ablam doktora gitmişti bugün, beni sordu ablam yarın gelse olur mu diye, öğleden sonra gelsin yarın yokum demiş gidicem eşim de dükkanda tekmiş bugün. tek gidecem

hadi yaa,hayırlısı buymuş canım

ivet

ayyyy bende istiyom bende bendeee

kızlar yaa işlerim çorba resmen ve ufak tefekte olsa sayısı fazla onlarla uğraşıoum hapşurup duruoum :2: gözlerimden de yaş akıo maalesef
sizede yazamıoum

canım yaa gözlerine yazık çok düşme üstüne,patronun da kör değil ya görcek halini

kızlar yarına 10,35e rand. aldım drdan ama busefer tüm gün izin vermez bide sadece sonuçları göstercem yaa,öğleden sonra burdayım gene

annem bir defa karalahana yapmıştı benim pek hoşuma gitmemişti annem yapamadı sanırım zaten sert sertti kesin bilemedi

bu wollex dediğiniz cihaz sıcak buhar makinesi mi soğuk buhar makinesi mi? Sıcak buharlılarda elektrotların 2-3 günde bir sirkeli suyla temizlenmesi gerekiyormuş buhar kalitesi daha iyiymiş sanırım :44:

ayyyy bende istiyom bende bendeee
kızlar yarına 10,35e rand. aldım drdan ama busefer tüm gün izin vermez bide sadece sonuçları göstercem yaa,öğleden sonra burdayım gene

inşallah en kısa zamanda olur canım...tekmelerini hissetmek bile çok güzel bi duygu...hayırlı haberlerle dön yarın inşallah

dilek çok yorma kendini...tek başına sen kurtaracak değilsin ya patronu...hastasın zaten işe gittiğine şükretsin...hele gözlerini hiç yorma...yazık yaa...

saol canım
ne kadar çok ütü yapıosun sen ya geçen günde sölicektim 2 güne 1 ütü diosun :26:
benimde var bu hafta hiç yapmadım
pazar günü eşim kendi ütülemiş giyeceği gömleği. oda yarım yamalak rezil etceksin beni dedim ütüleseydin o zaman dio ben zaten fındık kırıoum habire rahatımdan

inşallah canım sende görceksin o günleri hayırlısıyla
bakalım test sonuçların ne çıkacak dr ne uygulayacak
patronda tüm gün vermez izni evet

o adam bana izin vermez git eve die
dünde yoktu gelmediğimi bilmio ispitciside yokmuş meğer adam pcyi dün siz açtınız mı deyince anladım
yoo hayır dedim
müdürle çaycı söylememiş demek ki beni yine kaynadım yani

sedaa yazdım sana gelmedi mi

gidicem canım bugün, doktor yokmuş yarın
karalahanayı sevmeyenin aklı yok bence

valla bizim buralarda pek yoktur yaygın olan biyemek değil..

süperrmiş bişeyi yok cnm zaten.netim açık değildi şimdi açtım.

Son düzenleme:

zuzuum inşallah hepimiz peşpeşe anne oluruz en yakın zamanda
kontrolünde güzel şeyler duyacaksın ben inanıyorumm

valla bizim buralarda pek yoktur yaygın olan biyemek değil..

süperrmiş bişeyi yok cnm zaten.netim açık değildi şimdi açtım.
bolumm senin için demedim yanlış anlamadın umarım beniiii

nek eskiden telefonundan giriyodu,artık neden girmiyo :26: sebebini yazdı da ben mi kaçırdım acaba :26:
bu arada hazırlandım...15-20 dk sonra eşim gelip götürcek,onu bekliyorum şimdi...aniden çıkabilirim yanisi

net paketi bitti galiba yenilenmesini beklio sanırım

kendine dikkat et iyi dersler by bye :80:

kızlar bu whatsapp lar faturayı baya etkiliyormuş öyle mi? Geçen ay k biredere ve görümceme 90 ve 100 liralık faturalar gelmişti.

yarenay siz evde dijital nem ölçer kullanıyor musunuz? Buhar makinesiyle nem oranı % 45-50 lerde sabitlemek gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…