canım bel fıtığına orası bakıyo sanırım...eğer bele zararı olursa normal doğuma izin vermiyolar...kuzenimde öyle olmuştu...
dilşad ne güzel sürpriz yapmış eşin afferin vallaheyecanlandınız mı doktorda? biz her seferinde çok heyecanlanıyoruz...bu gidişimizde cd verdiler...arada açıp izliyorum
hayır olsun cnm nası da net hatırlıosun, dediğin gibi inş. tersi çıkarsedam yaa demek senin kız sana kanka oldu adını söyleye söyleye seslenio
kuzum yaa
alishia rüyamda seni gördüm hayrolsun inşallah
bize gelmiştin annemle mutfakta yaptığımız bişiyi tarif ediouz sana mermerin üstüne koymuşuz
anneminde mevlütü var içerisi bi kalabalık ki anlatamam
ama sen üzgünsün yüzün düşmüş yani ben belinden tutup sarılıoum sana inceciksin kot ve siyah t-shirt var üstünde
saçların at kuyruğu sanaböyle yapıoum ama yüzün hiç gülmüo sonra uyandım zaten
hayra çıksın inşallah canım tersi çıksın gül sen hep
rüyanın başında balkonda annemleri teyzemleri görüoum namaz kılar gibi yere oturmuşlar 5-6 kadın uzaklara bakıolar
annem sen yicekleri hazırla dio ben ne bilim ne yaptın nası hazırlayım dioum
dolabı açıoum mercimek köftesi borcama konmuş ama şekil verilmemiş ortası hiç yok bu kadın böyle yapmazdı dioum
galiba onu mermerin üstüne koyuoum sonra annemle sen geliosun öyle işte yaa:26:
bendede vardı bel fıtığı normal zaten yapamdımda spinalde zararı olur diyorlardı çok şükür bir sıkıntım olmadı valla.
ayşam aynen öyle bıdır bıdır nasıl bişeler anlatıyo kendi kendine yiyesim geliyor valla cadıyı
valla öyle dileğim anne lafını beklerken baktım seda diyor cadı yaa hiç öle sölememişdir yani adımı sölesin diye anne anne derdim hep tık yok ama
bendede vardı bel fıtığı normal zaten yapamdımda spinalde zararı olur diyorlardı çok şükür bir sıkıntım olmadı valla.
ayşam aynen öyle bıdır bıdır nasıl bişeler anlatıyo kendi kendine yiyesim geliyor valla cadıyı
valla öyle dileğim anne lafını beklerken baktım seda diyor cadı yaa hiç öle sölememişdir yani adımı sölesin diye anne anne derdim hep tık yok ama
hehehe bunu sen sölemeee aklıma gelenler oluyoooo
günaydın kızlar, dün babamın odasından indim ki eşim iş yerimde masama oturmuş beni bekliyor nazlı eşim ben üçümüz gittik, gördük kesemizi, çok mutlu olduk, direk eve geçtik 3 buçukta, eşim de dükkana gitmedi geri, ton balıklı salata yaptık, patates köfte kızarttık, misket köfteli yemeğimden de vardı azcık ondan da azar azar paylaştık yedik, nazlı okula gitti, biz de yattık uyuduk eşimle, 8 de kalktık tv izledik, sabah da işe geç kaldık ablam ortalığı velveleye vermiş, annemi aramış dilşada ulaşamıyorum ö. inde teli kapalı demiş babamı aramış en son komşuyu aramış komşu zile bastı, teli açmamıştım, biraz da geç kalınca merak etmişler, annem diyo ki ablan da hamile diye diyemedim ama çok korktum doğalgazdan falan bişe mi oldu acaba diye dio.
hey maşallah bi de yemek yapmak istemiodu canın, döktürmüşsün
ayrıca barış bugün derken kucağına atla dememiştik yanişaka şaka ii yapmışsın cnmm
yesinler o cadıyııııçok tatlı konuşuolar dimi bolum yaaa,içine sokası gelio insanın. dün de bizim minik cümle kuruo 2 kelimelik "anneeee yok", "babaaa yok"diomuş
iyiyim , yoğunum içimde sebebini bilmediğim bi kıpırtı var hava güneşli açık
hastalığım nerdeyse geçti gibi
sen nassın inşallah annengiller, babangiller nasıllar
annende nası naz yapmış bu saatte tv bakamam die pek alıngan oluolar bazen kv çok oturdun die yapmıştır
bak bak 1 saattir orda duruo beni burda bekletio demiştir
Mevlüt ama kuran falan okunmuo ki annemler balkonda çözemedim yani
ben bi bakınıyım tabirlere
iyiyim , yoğunum içimde sebebini bilmediğim bi kıpırtı var hava güneşli açık
hastalığım nerdeyse geçti gibi
sen nassın inşallah annengiller, babangiller nasıllar
annende nası naz yapmış bu saatte tv bakamam die pek alıngan oluolar bazen kv çok oturdun die yapmıştır
bak bak 1 saattir orda duruo beni burda bekletio demiştir
mevlüt ama kuran falan okunmuo ki annemler balkonda çözemedim yani
ben bi bakınıyım tabirlere
ayy saol canım hepimizin inşallahkuzum neşen daim olsun
ahahahaha deli mannak güldürdün benii
bende diyom ne yazıyor bu.
bende soracaktım nasıl oldun diye sen dün nereye kayboldun hem
selam kızlar
ben gece yine uyuyamadım öksürükten uykum var sarhoş gibi dolanıyorum ama yatınca öksürük uyutmadı sabahı ettim bir 7-9 arası dalmışım eşim getirdi işe
bol ben de annemle babama küçükken hep isimleriyle hitap ederdim hatta alışkanlık olmuş arada hala isimleriyle hitap ediyorum eşim ilk duyduğunda çok şaşırmıştı
vilin o minikler nasıl tatlı olur ben de masterdayken hastanedeki hasta bebelerin arasına dalardımben daha buhar makinelerini tam araştıramadım lastik araştırmaktan wollexlerin fiyatı ne kadarmış ki?
dilşad eşinin de seninle bebeğinizi görmeye gelmesine sevindim afferin ona
ayy saol canım hepimizin inşallah
birine nasılsın derken aklıma zerrin gelio sonrası böyle annengillere bağlanıo
dün müşey oldu dün
valla ne yalan söyleyim:44:
işler güçler yahuu
selam kızlar
ben gece yine uyuyamadım öksürükten uykum var sarhoş gibi dolanıyorum ama yatınca öksürük uyutmadı sabahı ettim bir 7-9 arası dalmışım eşim getirdi işe
bol ben de annemle babama küçükken hep isimleriyle hitap ederdim hatta alışkanlık olmuş arada hala isimleriyle hitap ediyorum eşim ilk duyduğunda çok şaşırmıştı
vilin o minikler nasıl tatlı olur ben de masterdayken hastanedeki hasta bebelerin arasına dalardımben daha buhar makinelerini tam araştıramadım lastik araştırmaktan wollexlerin fiyatı ne kadarmış ki?
dilşad eşinin de seninle bebeğinizi görmeye gelmesine sevindim afferin ona
küçükken zaten herkes söylüyor diye etrafta nasıl duyarsan öyle hitap edyorsun ama büyüyünce de alışkanlık etmiş oluyor ondan söylüyorsunküçükken güzel oluyoda büyüdümü ıhh istemem valla
yaaa unuttun beni dimi
yokk kuzum ya akşamda yazdım yaa saat ne zaman 6 olmuş die patron burda ya işte yoğun wcye zor gidioum bazen
6.15te yoruldum bıraktım o arada bi hoca geldi 7ye kadar onunla uğraştım sonrada çıktım işte :101:
sirken çok uygun canım fiyatları 75 tl falan...yorumları,özelliklerini falan okudum...çok hoşuma gitti...hatta eşim araştırıyo şimdi...tv almayı düşünüyodu,ikisini birden alırız belki...
canım yatınca uyuyamıyorsan bi kaç yastığı üst üste koyup öyle yatmayı denesen :26:
dilekneşen daim olsun kuzum
selam kızlar daha öncede yazmıştım ama uzun zaman giremedim işten ayrıdım falan bu arada aşılama yaptırdım ve bugün adet oldum yani tutmadıkafamı başka şeylere yöneltmem gerekiyo.ne güzel sohbeleriniz var arada size katılmaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?