at work( çalışıyorum yani ondan koydum
hadi hayırlı olsun seninde ozman cnm..
sesini kıs zuzum
.
bugün pek iyi değilim ağlayıp duruyorum sonra vardır bi zamanı diye kendimi rahatlatıyorum inşalah dediğin gibi olur canım sağol bende 2010 geliniyim aranıza katılmak istedim :)
inşallah canım saoldilşad ayşam sağolun
Dilşad inş kalp atışını da duyarsın güzel bi hamilelik geçirirsin cnm
Sirken acaba kara turp alıp oyup içine bal koyup içsen geçer mi öksürüğün.annem küçükken yapardı bize..
Dilek hep böyle ol/olalım cnm
Zeytin hoşgeldin cnm ,bak göreceksin kendiliğinden gelecek bebişin..
Enkidunun da tahlilleri normal çıkar umarım..
Adetim daha arttı sanki benim kızlar:26:
sağol teşekkür ederim sanırım tanıtmıştım o kadar uzun zaman olduki hatırlaymadım :) 2010 temmuzda evlendim bende 2 yıldır bebk istiyoruz daha önce bi düşüğüm var şuan çalışmıyorum evdeyim 27 yaşındayım bi bebişimiz eksik işte o da gelseee artııık :)
soğanın içini oydum bal koydum altınada bardak koydum o bal sabaah kadar soğanın da suyunu alarak bardağa süzüldü o suyu içtimSağol cnm birikim yapamayız da şuan ,borcu sevmiyorum
Biişey olmaz inş midene.:Zaten doğal şeyler bunlar fazla etkilemez sanırım:44:Soğan ve balı nasıl tükettin
sağol teşekkür ederim sanırım tanıtmıştım o kadar uzun zaman olduki hatırlaymadım :) 2010 temmuzda evlendim bende 2 yıldır bebk istiyoruz daha önce bi düşüğüm var şuan çalışmıyorum evdeyim 27 yaşındayım bi bebişimiz eksik işte o da gelseee artııık :)
o zaman o kalorifer suluklarından al o da işini görür, çünkü kalorifer klima vs.çalışan bi evde illa ki nem az oluo
ilk adetin dimi bu? o yüzden olabilir
hee :) yaa benm ayarlar yok yaa kafayı yicem,ne profilime girebiliyom ne başka bişey ... o yazıyı nasıl yazdın mesela foto nasıl eklicem profil resmi olarak..yok onların ayarları bende ..telefondan galiba yanımdakinin galaxı var o yapabiliyo,benimki sonny-xperıa olmuyo
tlfnun sesini kapat diyon dimmi :) ama ben sadece wtsapın sesini kapatmak istiyom
(aldınız başınıza belayı :)))
Whatshapp nasıl bişey?
Yüklenirken faturayı etkiliyo mu?
Android telefonlarda mı kullanılıyo?
Nasıl etkinleştiricem?
Bunların cevabını istiyomEki Görüntüle 569007
soğanın içini oydum bal koydum altınada bardak koydum o bal sabaah kadar soğanın da suyunu alarak bardağa süzüldü o suyu içtim
he zuzum cnm senin telini bilmiyorumda bizimkinde ayarların içinden ayarlanıyor sesi durumdan o yazı çıkıyor resimde ordan biyerden ayarlanıyordu ama telin farklıymış senin.
en kötüsü zeytinyağında pişirilmiş pekmezÇok kötüdür tadı:83:
bir akıllı telefonum bile yokiyi sardırdınız whatsapp a
afiyet olsunnbugün evden getirdim yemeğimi, tebrik ediom kendimi
atıştırıyım şimdi bari, bi saate ders başlıo yine üfff
aa bu arada bizim eğitim varmış yine geçen seneki gibi otelde, eğitim hikaye gerçi, maksat eğlenmekkkk
ben telefonumun internet ayarlarını kapattırdım...her ay ekstremde net kullanımı oluyo 40 tl falan...eee ben telden nete girmeyi sevmiyorum ama nete girmiş gibi görünüyorum...anlamadım gitti...faturam 60'lardan 20'lere düştü bu ay
kızlar yaaa az önce tartıldım...kahvaltı yaptım,çok su içtim,meyve yedim,öğle yemeği yedim... 61,5 kilo çıktımyarın sabah aç karnına tartılmalıyım :18::18: birazdan evden çıkıcam 2-3 saat sonra burdayım yine...grş kızlar
ben telefonumun internet ayarlarını kapattırdım...her ay ekstremde net kullanımı oluyo 40 tl falan...eee ben telden nete girmeyi sevmiyorum ama nete girmiş gibi görünüyorum...anlamadım gitti...faturam 60'lardan 20'lere düştü bu ay
kızlar yaaa az önce tartıldım...kahvaltı yaptım,çok su içtim,meyve yedim,öğle yemeği yedim... 61,5 kilo çıktımyarın sabah aç karnına tartılmalıyım :18::18: birazdan evden çıkıcam 2-3 saat sonra burdayım yine...grş kızlar
Bonie Family Planning Gebelik Testi | Memurfoni Günün Fırsatı makinanın göstergesine göre birlikte olunursa o gün kız ya da erkek diye belirleniyormuş ilginç
yarenay siz evde dijital nem ölçer kullanıyor musunuz? Buhar makinesiyle nem oranı % 45-50 lerde sabitlemek gerekiyormuş
Dilsad güzel haberlerle gelirsin ınş
Bende yarın gidicem s.ocağına kayda tahlil vs yaparlar dimi :26:
2kat giyindim ama donuyorum yaaa
Ben yarın yine kontrole gidiyorum tıpa.hiç gidesim gelmiyor ya her gidişte bişe çıkarıyorlar.işallah bu sefer bişe çıkmaz.sonra özele beyin cerrahiye gidicem.bakalım doktor doğumun sezeryanmı olması gerektiğini söyleyecek yoksa normalde olabilir.
Günaydın Eki Görüntüle 568809
Hava nasıl soğuk -3 dereceymiş
Dün ne oldu.Şarj olmamıştı salak tlf dedim şarjı değiştir bari.Yeni almıştı çünkü..Neyse gitti geldi bakıyım dedim oluyomu yeni şarj poşetin içine baktım samsung galaxy w dedim bu ne Sana aldım aşkım dedi..Ne gerek vardı ,niye aldın kaç paradır kimbilir ben tlf istemedim ki senden diye saydırdım durdum.Eki Görüntüle 568813 O zaman sen kullan dedm..Senin o dedi.Sevinirsin sandım dedi suratı düştü..Ama sevinemedim 750 liralık tlf ,ne biliyim...O kadar laf diyen ben tavır aldım eşime tlf na ayrı koltukta bakıyorum.Gelsene yanıma dedi.Gittim sarıldı gönül daha iyilerini almak ister ..Sen daha iyilerine layıksın dedi ..Saçmalama dedim çok sağol aldığın için piyasada bulunan en iyi tlf biri bu hem bunu bile aldığına üzüldüm dedim.Kendisi böyle tlf çok seviyo kendide kullanmak istemedi çatlak ama veririm ben onaİçinden usb falan çıtı.Eski tlf usb taktım çalıştı salak tlf
Çok mu abartmışım:26:
günaydın kızlar
ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size
yarenimin dediği buhar makinesini araştırdım...alanlar hep memnun kalmış,fiyatı da çok uygun...akşam belki de aldırırım eşime...ama çok büyük bi şey istemiyorum...minik kibar olsa daha iyi olur benim için...yaren gelse sorucam ne kadar büyüklükte acaba diye...sirken demese benin aklıma bile gelmezdi buhar makinesi :13:
ayyy kalkıyım hem ortalığı toplayıp hem sizle konuşuyum...çok tembelim yaa 2 saat kalkamıyorum pc başından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?