Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

at work( çalışıyorum yani ondan koydum
hadi hayırlı olsun seninde ozman cnm..

sesini kıs zuzum

.

hee :) yaa benm ayarlar yok yaa kafayı yicem,ne profilime girebiliyom ne başka bişey ... o yazıyı nasıl yazdın mesela foto nasıl eklicem profil resmi olarak..yok onların ayarları bende ..telefondan galiba yanımdakinin galaxı var o yapabiliyo,benimki sonny-xperıa olmuyo

tlfnun sesini kapat diyon dimmi :) ama ben sadece wtsapın sesini kapatmak istiyom

(aldınız başınıza belayı :)))

bugün pek iyi değilim ağlayıp duruyorum sonra vardır bi zamanı diye kendimi rahatlatıyorum inşalah dediğin gibi olur canım sağol bende 2010 geliniyim aranıza katılmak istedim :)

canımm vardır rabbimin bildiği, en hayırlı zamnda gelsin, ben ilk bebeğimi kaybettim, 8 ay sonra hamile kaldım sanki hiç olmıcak gibi hissediyordum artık, ki rabbim yüzümüzü güldürdü, inşallah darısı sana, tüm bekleyenlere

inşallah canım saol
ancak düzene girecek canım demekki

inşallah en yakın zamanda gelir bebişiniz de

ben bi yemeğe gidip geliyim kızlar, bizim maaşlar yatalı 4-5 gün olmuş ben daha yeni duydum

Sağol cnm birikim yapamayız da şuan ,borcu sevmiyorum
Biişey olmaz inş midene.:Zaten doğal şeyler bunlar fazla etkilemez sanırım:44:Soğan ve balı nasıl tükettin
soğanın içini oydum bal koydum altınada bardak koydum o bal sabaah kadar soğanın da suyunu alarak bardağa süzüldü o suyu içtim

Kaç haftalıkken düşürdün:44:

o zaman o kalorifer suluklarından al o da işini görür, çünkü kalorifer klima vs.çalışan bi evde illa ki nem az oluo

ilk adetin dimi bu? o yüzden olabilir

28 ekimde olmuştum cnm 4 gün..

Whatshapp nasıl bişey?
Yüklenirken faturayı etkiliyo mu?
Android telefonlarda mı kullanılıyo?
Nasıl etkinleştiricem?
Bunların cevabını istiyom

he zuzum cnm senin telini bilmiyorumda bizimkinde ayarların içinden ayarlanıyor sesi durumdan o yazı çıkıyor resimde ordan biyerden ayarlanıyordu ama telin farklıymış senin.

he zuzum cnm senin telini bilmiyorumda bizimkinde ayarların içinden ayarlanıyor sesi durumdan o yazı çıkıyor resimde ordan biyerden ayarlanıyordu ama telin farklıymış senin.

işte o dediklerin yok bende :96:

müşterimizde benm tlfnun üst modeli var ona sorcam

bugün evden getirdim yemeğimi, tebrik ediom kendimi
atıştırıyım şimdi bari, bi saate ders başlıo yine üfff

aa bu arada bizim eğitim varmış yine geçen seneki gibi otelde, eğitim hikaye gerçi, maksat eğlenmekkkk

ben telefonumun internet ayarlarını kapattırdım...her ay ekstremde net kullanımı oluyo 40 tl falan...eee ben telden nete girmeyi sevmiyorum ama nete girmiş gibi görünüyorum...anlamadım gitti...faturam 60'lardan 20'lere düştü bu ay

kızlar yaaa az önce tartıldım...kahvaltı yaptım,çok su içtim,meyve yedim,öğle yemeği yedim... 61,5 kilo çıktım yarın sabah aç karnına tartılmalıyım :18::18: birazdan evden çıkıcam 2-3 saat sonra burdayım yine...grş kızlar

afiyet olsunn
ii e ğlencelerrr

Hah işte bende bundan korktuğum için dün hemen hattımın nete girmesini kısıtlattım yani kapattım:13:Wi fi den girerim dedim

aa nasıl olur yaa:26:

bence de aç karna tartıl bi cnm.görüşürüzzzzz
sen öle diyince aklıma geldi dün akşam 56.8lerde gördüm kendimi inanamadım, oysa 3 gün önce 59um die ağlıodum ya

Son düzenleme:
yarenay siz evde dijital nem ölçer kullanıyor musunuz? Buhar makinesiyle nem oranı % 45-50 lerde sabitlemek gerekiyormuş

aldık canım nem ölçer. bebiş hangi odadaysa oraya taşıyorum :)

Dilsad güzel haberlerle gelirsin ınş
Bende yarın gidicem s.ocağına kayda tahlil vs yaparlar dimi :26:
2kat giyindim ama donuyorum yaaa

özgecim dikkat et artık, 2 kişisin unutma. sıkı sıkı giyin canım. bol c vitamini al.

inşallah iyi haberlerle dönersin bugün canım. canını sıkacak birşey söylememişlerdir.

bence abartmışsın canım. daha sakin bir şekilde konuşsaydın keşke. adamın içinden gelmiş ama sen kursağında bırakmışsın. neyse tatlıya bağlamışsınız sonuçta.

günaydın kızlar

ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size

oyy kurban olsunlar onun diline. benim yeğenim de bana ayeee diyodu, çok hoşuma gidiyordu. ama tabii ilk yeğenim olduğu için teyze demesini daha çok seviyodum

vilincim bizim komidinin üstünde duruyor. çapraz koyunca 1/4 ünü falan kaplıyor. çocuk doktorları hep öneriyor aslında buhar makinasını. ben de hiç duymadım önerilmediğini.

dilşad keseyi görmüşsünüz, sevindim canım. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.

dilekcim bu aralar çamaşır ve ütüden canım çıktı tatlım ya. oğlan günde en az 2 kez kıyafet değişiyor. her seferinde en az 3 parça. kundakları falan derken makina doluyor. dün ütüleri zar zor bitirdim. bugün yine en az 2 makina yıkanacak var. çamaşır kutusu hiç boş kalmıyor valla.

selam kızlar. dün kuzenim geldi bebişi sevmeye, giremedim hiç. bugün de sabahtan annem dedemle hastaneye gitmişti. biz de babamla kahvaltı yaptık. apartmanda tadilat var, kırıp döküyorlar. sırf gürültü. ama mucize oldu, İlker o gürültüde uyudu, hala da uyuyor ben de fırsattan istifade evi süpürdüm, sildim. birazdan da toz alcam. eşim aradı az önce, onunla konuşurken uyandı İlker, yanına gittim geri uyumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…