- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
5 kilo göbek diildir heraldebence özel bi diyete bağlı kalma ekmeği falan azalt bi de spor yap yeter
Diğer diyetlerden farkı ne?Asit olmayıncakilo mu gidiyo:44:
mutlaka işte evde kondisyon bisikleti var artık onunla yapcağız spor falan. Ekmek yemem zaten yediklerime de dikkat ediyorum
Kola fanta gazoz falan asitli aynı zaman da da şekerli meyvelerde bile asit varmış dengeliyor ve ciddi anlamda miğdeyi rahatlatıyor
annemmm ne ıcecez yegenın yanında yaww benım bırtek coca cola zero keyfım varıdı
bende bır zmanlar ıyet yaparkene ağzıma surmemeıstım haaaaaaaaaa aburcuburların hepis dahıl
bende içersem zero içiyordum ama bana kalırsa pek farkı olmuyor en güzeli ayran içmek
ayrann ever lahmacunun ve çiğ köftenin yanında gusel
ama bak kefırde gusel haaaa
sipit spora başlarsan bırakma çünkü bırakınca kasa çevirdiğin yağ hücrelerin yine geriye dönüşecektir.
kkoras vücudumuzdaki birçok biyokimyasak reaksiyonda ortam ph sı etkili oluyor diyetin tmeli sanırım buna dayanıyor.
aynen kefir içemiyorum annemde var ama onlar cnalı canlı falan ya korkuyorum ne yalan söyleyim uzak dursun benden
düzenli yaparsam iyi olacak
aman sende kıs tadı guselll ben ıcerken gormuyorm kı oohhhh canım cektı beeeeeeeee
ııııı onlar ağzıma girecek içnde parça kalacak gibi geliyor
ahahahhha alemsın kısssssssss
eee başka
sağlam tarafın kaldı mı
Bende parmağımı kestim tırnağımın 4 te 1 i parmağımın 10 da biri gitti
işte hediyemmm
teşekkürler sirkenn
ne gülüyosunuz ülen komik bişey mi dedik
Geçmiş olsun sanada
çok acıktım yaaa anca 1saat sonra evde olurum .. Yemekten sonrada bi arkiye gidicez eşim klimasına hava basıcak :) söz vermiş hiçde canm istemiyo ama yalnız gönderme beni diyo
çok acıktım yaaa anca 1saat sonra evde olurum .. Yemekten sonrada bi arkiye gidicez eşim klimasına hava basıcak :) söz vermiş hiçde canm istemiyo ama yalnız gönderme beni diyo
uff yaa içim gittiGünaydın kızlar kar başladı burda doldurmuş ortalığıEki Görüntüle 582054
Tam ohh evdeyim ne güzel Kendime sıcacık çay yapıyım keyif yapıyım derken babam aklıma geldi(simit satıyor)..Aradım 7 gibi dedim baba işe çıkma hava çok soğuk dedim..Çıktım kızım hareket halindeyim üşümüyorum dedi..Bazen diyorum keşke evlenmeseydim de çalışma hayatıma çalıştığım yerde devam etseydim babamı çalıştırmasaydım bu soğuklarda
beğendim ben, güle güle kullan zuzumm :)))utan utan yarenim :) hediyem iştee
günaydın herkeşlere hasta gibiyim burnumun içi sızlıyo hapşuruyorum sürekli gazım desen full devam(akşam 10u geçiyodu attım kendimi yatağa ama sabah zor kalktım geç kaldım tabiii ... dün 7de çıktım bugün 9u bulucak çıkmam görüşürk inşşş
Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun :26:kızlar eşim aradı şimdi,kaza yapmış
dozer geçicekmiş arabanın yanından,kenara çekip beklemiş eşim yol dar diye,dozerin kepçesi arabaya çarpmış,geri dönüyo şimdi,allahtan eşime bi şey olmadı yaasürprizi söyledi,dükkanlarının oraya kuyumcu açılmış,beni oraya götürüp bilezik alıcakmış,altın fiyatlarını takip ediyomuş sirken gibi(düştü diye almak istemiş) ama yine kaldı...ayyy gözüm altını falan görmedi,iyi ki eşime bi şey olmadı yaa
içim gittiiiohhhh nooooben ilker'le sohbetlerimizi de videoya çekip koyayım bari, yoksa seni hiç ikna edemicez bebiş olayına agularımızı ve kahkahamızı yollıcam sana bir ara, unutturma. facee koyarsam eşim beni keser çünkü. fotolara bile kızıyo
ben baayıldımmişte hediyemmm
teşekkürler sirkenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?