Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

5 kilo göbek diildir heraldebence özel bi diyete bağlı kalma ekmeği falan azalt bi de spor yap yeter

mutlaka işte evde kondisyon bisikleti var artık onunla yapcağız spor falan. ekmek yemem zaten yediklerime de dikkat ediyorum

Diğer diyetlerden farkı ne?Asit olmayıncakilo mu gidiyo:44:

kola fanta gazoz falan asitli aynı zaman da da şekerli meyvelerde bile asit varmış dengeliyor ve ciddi anlamda miğdeyi rahatlatıyor

annemmm ne ıcecez yegenın yanında yaww benım bırtek coca cola zero keyfım varıdı

bende bır zmanlar ıyet yaparkene ağzıma surmemeıstım haaaaaaaaaa aburcuburların hepis dahıl

sipit spora başlarsan bırakma çünkü bırakınca kasa çevirdiğin yağ hücrelerin yine geriye dönüşecektir.

kkoras vücudumuzdaki birçok biyokimyasak reaksiyonda ortam ph sı etkili oluyor diyetin tmeli sanırım buna dayanıyor.

ayrann ever lahmacunun ve çiğ köftenin yanında gusel
ama bak kefırde gusel haaaa

aynen kefir içemiyorum annemde var ama onlar cnalı canlı falan ya korkuyorum ne yalan söyleyim uzak dursun benden

düzenli yaparsam iyi olacak

hediyem derse çıkmama 2 dk.kala geldi,açtım ama inceleyemedim.yarım saat sonra foto gelio, şimdi dersteyim görüşürüzzzzz:80:

işte hediyemmm

teşekkürler sirkenn

Eklentiler

• $Fotoğraf0211.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
çok acıktım yaaa anca 1saat sonra evde olurum .. Yemekten sonrada bi arkiye gidicez eşim klimasına hava basıcak :) söz vermiş hiçde canm istemiyo ama yalnız gönderme beni diyo

çok acıktım yaaa anca 1saat sonra evde olurum .. Yemekten sonrada bi arkiye gidicez eşim klimasına hava basıcak :) söz vermiş hiçde canm istemiyo ama yalnız gönderme beni diyo

faza oyalanmazsınız zuzu yaa,hastayım dersin erken kalkarsınız, eşini şimdiden uyar da ama

off oturuom hala yapcak çok işim var ama yapan yok, 8.30da dersim...

gidip aburcubur bişiler aliim bari, çok yer oldum yine bendoymuom sani yaaaa:26:

uff yaa içim gitti Allah yardımcısı olsun canım.

beğendim ben, güle güle kullan zuzumm :)))

Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun :26:

içim gittiii maşallah kuzuya yaa
işte hediyemmm

teşekkürler sirkenn
ben baayıldımm kendime almayı düşünüyorum bunlardan, hep fırsat olmuyo..
hemen listeme eklim, bulgarsitana giderken götürür orda eğleniriz.. kardeşim de sever :))

Yemeğimi yiyip gelim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…