Aynı ben geceleri hiiç rahat yatamıyorum kalktığımda hep bi yerlerim ağrıyo. Zaten dün akşam yatmadan folik asitimi aldım yattım sabah da bi bulantı başladı, mide boş ya folik asiti çıkardım. Bu hamileliğim boyunca 2. oldu.günaydın, rahatsızım çok, gece yatakta rahat edemedim battı sanki, oturma odasında yattım misafir odasında yattım ama yok uyuyamadım bi türlü. çok yorgun hissediyorum kendimi. iş yeri hekimime çıktım, tansiyon falan baktı normal ama hiçç güç yok
bence yapsın derim zaman geçtikçe daha da zor gelecek ona. bi an önce imkanınız varsa halledin şu askerlik işiniya zaten ucuna eşimin bulaştığı işten hız beklemem yanlış olurdu öyle dimiaz önce aradım kütüphanedeyim dedi hayırdır dedim D... la rusça çalışıyoruz dedi ; inş bi gün D... senden öğrendiğini sana başkalarına satmaya kalkar da gücüne gidince anlarsın ne demek istediğimi dedim
kızlar ya bedelli yine gündeme geldi ya; bizim de kredi bitti acab tekrar kredi çekip eşimi bedelli mi yapsam diye düşünüyorum:44:
amin cnmm. ya konuştum kuzenimle de acısı varmış baya.sezaryen olmuş, dikiş yerlerinin bi kenarından da patlama mı yapmış bişi olmuş kötüyüm diodu.sakın sezaryen olma diye diye kapattı tlf.uALLAH analı babalı buyutsunn canımmm
iyi tanımıssın bacımmm
vilin çok geçmiş olsuncanım eşine allah korumuş cana gelememiş ya boşver.
..
Aynı ben geceleri hiiç rahat yatamıyorum kalktığımda hep bi yerlerim ağrıyo. Zaten dün akşam yatmadan folik asitimi aldım yattım sabah da bi bulantı başladı, mide boş ya folik asiti çıkardım. Bu hamileliğim boyunca 2. oldu.
Eşim sabah işe giderken kalkıyorum sonra biraz oturduktan sonra yatıyorum saat 11 civ. uyanıyorum, kendime hiç bakamıyorum ya düzenli beslenme desen o da olmuyo, su içemiyorum hala zoorla 6 bardak içtim işte geçen gün.. Bebek iyi mi merak ediyorum suyu yetiyomu:26:
...
Dilek babana da geçmiş olsun kuzum inş. bişeyi çıkmaz.Sende dikkat et kendine yapıp banyo yapmaktan oluyo hep bunlar Saçlarını kurut iyicemen.
...
KKoras Allah babalarımıza, eşlerimize, ailemize sağlık, çalışma kuvveti versin.. Herkes zor şartlarda çalışıyo kolay para yok maalesef
..
zuzuşko güle güle kullan hediyeni. Kolay gelsin bide.
bence yapsın derim zaman geçtikçe daha da zor gelecek ona. bi an önce imkanınız varsa halledin şu askerlik işini
amin cnmm. ya konuştum kuzenimle de acısı varmış baya.sezaryen olmuş, dikiş yerlerinin bi kenarından da patlama mı yapmış bişi olmuş kötüyüm diodu.sakın sezaryen olma diye diye kapattı tlf.u
kendini alıştırman lazım mutlka özgim. uykunu alıosan eşin gittikten sonra yatma mesela. ya da uykun varsa hiç oturma hemen yat uyu sonra dinç bi şekilde uyan ve güzel bi kahvaltı et. arada fındık fıstık kuru kayısı meyve vs.şeyler atıştır tv izlerken(abartmadan) öğlen bi yemek, akşam da eşinle ye. yatarken de bi bardak sütünü iç öle yat
anannan çok garmaşukkkkkkkkkkkk:26::26::26::26::26:
temizlik yapma planlarım var şuan, en azından ortalık toparlama ve toz alma
allah daha bol kazançlar daha rahat çalışabileceği bi iş versin inş. kkorascım, aynı şeylerin senin için de istiyorum inş. allah bi yerden bi kapı açacak
Evet
Pris dediniz dediniz rüyama girdi
İnşallah cnmKolay gelsin ayşam
bence yapsın derim zaman geçtikçe daha da zor gelecek ona. bi an önce imkanınız varsa halledin şu askerlik işini
amin cnmm. ya konuştum kuzenimle de acısı varmış baya.sezaryen olmuş, dikiş yerlerinin bi kenarından da patlama mı yapmış bişi olmuş kötüyüm diodu.sakın sezaryen olma diye diye kapattı tlf.u
kendini alıştırman lazım mutlka özgim. uykunu alıosan eşin gittikten sonra yatma mesela. ya da uykun varsa hiç oturma hemen yat uyu sonra dinç bi şekilde uyan ve güzel bi kahvaltı et. arada fındık fıstık kuru kayısı meyve vs.şeyler atıştır tv izlerken(abartmadan) öğlen bi yemek, akşam da eşinle ye. yatarken de bi bardak sütünü iç öle yat
kızlar eşim aradı şimdi,kaza yapmış
dozer geçicekmiş arabanın yanından,kenara çekip beklemiş eşim yol dar diye,dozerin kepçesi arabaya çarpmış,geri dönüyo şimdi,allahtan eşime bi şey olmadı yaasürprizi söyledi,dükkanlarının oraya kuyumcu açılmış,beni oraya götürüp bilezik alıcakmış,altın fiyatlarını takip ediyomuş sirken gibi(düştü diye almak istemiş) ama yine kaldı...ayyy gözüm altını falan görmedi,iyi ki eşime bi şey olmadı yaa
ayy kuzenimi arıcam ben, 2 gün önce doğum yapmış zeynep(vilinn enkii)koymuşlar ismini de
ya zaten ucuna eşimin bulaştığı işten hız beklemem yanlış olurdu öyle dimiaz önce aradım kütüphanedeyim dedi hayırdır dedim D... la rusça çalışıyoruz dedi ; inş bi gün D... senden öğrendiğini sana başkalarına satmaya kalkar da gücüne gidince anlarsın ne demek istediğimi dedim
kızlar ya bedelli yine gündeme geldi ya; bizim de kredi bitti acab tekrar kredi çekip eşimi bedelli mi yapsam diye düşünüyorum:44:
hayır canım ben 1-2 yıl daha ertelicem
Aysam geceleri uyuyabilsem, uyuyamıyorum hep bölük uykum. Sabahta eşimle kalkınca zor duruyorum ayakta zaten geri yatıncada kalkamıyıorum işte.
Ama başucum hep atıştırmalık şeylerle dolu eşim hergün bişi getiriyor. Geçende k.babam pamuk şeker yollamış eşimleHiç sevmiyom şekerli şeyler.
Bu arada gözünüzaydın canım. Kardeşim o kadar acı yaşamadı sezeryanda ertesi gün kalkıp yürümüş bile.kuzeninin şansızlığı demekki yapamamışlar Ağrı kesici yapsalar serumuna keşke.
üffff yaaa sıkıldımmm :126:Gözlerim yanıyo yaa bide burnum sızlıyo bide dudaklarım acıyo kuruyo çatlıcak galibaa
üffff yaaa sıkıldımmm :126:Gözlerim yanıyo yaa bide burnum sızlıyo bide dudaklarım acıyo kuruyo çatlıcak galibaa
selam hepinize ;
baktım online konu takibindesiniz selam veriyim dedim.
12 haftalık bebek çok güzel maşallah çokta net gözüküyor kolları bacaklarıilk defa böyle ultrasonda gördüm şaşırdım.
herkes iyiler mi ?
selam hepinize ;
herkes iyiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?