Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

vilin çok geçmiş olsuncanım eşine allah korumuş cana gelememiş ya boşver.
..
Aynı ben geceleri hiiç rahat yatamıyorum kalktığımda hep bi yerlerim ağrıyo. Zaten dün akşam yatmadan folik asitimi aldım yattım sabah da bi bulantı başladı, mide boş ya folik asiti çıkardım. Bu hamileliğim boyunca 2. oldu.

Eşim sabah işe giderken kalkıyorum sonra biraz oturduktan sonra yatıyorum saat 11 civ. uyanıyorum, kendime hiç bakamıyorum ya düzenli beslenme desen o da olmuyo, su içemiyorum hala zoorla 6 bardak içtim işte geçen gün.. Bebek iyi mi merak ediyorum suyu yetiyomu:26:
...
Dilek babana da geçmiş olsun kuzum inş. bişeyi çıkmaz. Sende dikkat et kendine yapıp banyo yapmaktan oluyo hep bunlar Saçlarını kurut iyicemen.
...
KKoras Allah babalarımıza, eşlerimize, ailemize sağlık, çalışma kuvveti versin.. Herkes zor şartlarda çalışıyo kolay para yok maalesef
..
zuzuşko güle güle kullan hediyeni. Kolay gelsin bide.

bence yapsın derim zaman geçtikçe daha da zor gelecek ona. bi an önce imkanınız varsa halledin şu askerlik işini
ALLAH analı babalı buyutsunn canımmm

iyi tanımıssın bacımmm
amin cnmm. ya konuştum kuzenimle de acısı varmış baya.sezaryen olmuş, dikiş yerlerinin bi kenarından da patlama mı yapmış bişi olmuş kötüyüm diodu.sakın sezaryen olma diye diye kapattı tlf.u

kendini alıştırman lazım mutlka özgim. uykunu alıosan eşin gittikten sonra yatma mesela. ya da uykun varsa hiç oturma hemen yat uyu sonra dinç bi şekilde uyan ve güzel bi kahvaltı et. arada fındık fıstık kuru kayısı meyve vs.şeyler atıştır tv izlerken(abartmadan) öğlen bi yemek, akşam da eşinle ye. yatarken de bi bardak sütünü iç öle yat

gecmişş olsunnn canımmm ya dogum buu kolay degel tabe ama ben normalden cok korkuyorummmm

anannan çok garmaşukkkkkkkkkkkk:26::26::26::26::26:

Evet
Pris dediniz dediniz rüyama girdi

İnşallah cnmKolay gelsin ayşam

Aysam geceleri uyuyabilsem, uyuyamıyorum hep bölük uykum. Sabahta eşimle kalkınca zor duruyorum ayakta zaten geri yatıncada kalkamıyıorum işte.
Ama başucum hep atıştırmalık şeylerle dolu eşim hergün bişi getiriyor. Geçende k.babam pamuk şeker yollamış eşimle Hiç sevmiyom şekerli şeyler.

Bu arada gözünüzaydın canım. Kardeşim o kadar acı yaşamadı sezeryanda ertesi gün kalkıp yürümüş bile.kuzeninin şansızlığı demekki yapamamışlar Ağrı kesici yapsalar serumuna keşke.

canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. çok şükür kendine birşey olmamış. bilezik de güzel süprizmiş, alırsınız daha sonra zaten. çocuklara çikolata falan dağıt tatlım.

ayy kuzenimi arıcam ben, 2 gün önce doğum yapmış zeynep(vilinn enkii)koymuşlar ismini de

canım bebişi hayırlı olsun, analı babalı, sağlıkla büyüsün inşallah. sezeryan olayı zor ya cidden. ben de tanıdığım herkes için normal doğum yapsın diye dua ediyorum hep. normal doğumda en fazla 12 saat acı çekersin ama sezeryanın ne zaman ne olacağı belli olmuyor işte.

sirkencim inşallah düşündüğün başına gelmez eşinin. devir mücadele devri, herkesten bir adım önde olmak lazım birşeyler başarabilmek için. eşin de kendi artısını, başkasıyla paylaşıyor şuan. inşallah insanlık adına yaptığı bu iyilik, kariyerinde ters tepmez kendisine. bence askerlik olayını zaten kısa dönem yapacak, gitsin yapsın canım. sonuçta bedelli için istedikleri de az para değil ki. bak bebek için maddi olarak hazır değilim diyorsun, ev almak istiyorsun. bunlara büyük katkısı olur o paranın.

hayır canım ben 1-2 yıl daha ertelicem

ohhhh noooo ben ilker'le sohbetlerimizi de videoya çekip koyayım bari, yoksa seni hiç ikna edemicez bebiş olayına agularımızı ve kahkahamızı yollıcam sana bir ara, unutturma. facee koyarsam eşim beni keser çünkü. fotolara bile kızıyo

bence de yeme zaten öle aburcubur gibi şekerli şeyler

anladım cnm acaba akşamları uyku verici şeyler yesen içsen faydası olur mu ki yoğurt gibi y da ne biliim melisa çayı mıydı uyku getirir derlerdi, bi araştır istersen:26:

ben yavaştan çıkıcam kızlar.temizliğimi bitirdim baya saç kıl olmuş yine ev, allahtan hava da fena diil şansıma camları da açtım havalandırdım ii oldu bugün evde olmak

yarenay o kadar uyarmama tembihlememe rağmen yapacağından geri kalmıyor anlaşılan h sonu konudan k pederime bahsedip onun ayar çekmesini sağlamak en doğrusu olacak.

Yarenay zaten bedelli eşim istemiyor benim gündemimde olursa da birikimlerime dokunmak istemiyorum bankadan kredi çekip 12-18 ay arası bir dönemde kapatmak olacak.

üffff yaaa sıkıldımmm :126: Gözlerim yanıyo yaa bide burnum sızlıyo bide dudaklarım acıyo kuruyo çatlıcak galibaa

[video=youtube;QZN8uwt1iqs]http://www.youtube.com/watch?v=QZN8uwt1iqs[/video]
12 haftalık gebelik :) Bizimki böyle olacak haftaya demek. Şimdi 11+1 iz. Pazartesi gidim diyorum yumoşumu görmeye, gerekli testler içinde uygun bi zaman zaten.

dilek yarın ankamall a ufonun uzay ortamı olan simulatoru gelecekmiş yer çekimsiz ortamda bulunabilcekmişiz hem de ücretsizmiş ilgini çekerse diye paylaşmak istedim

selam hepinize ;

baktım online konu takibindesiniz selam veriyim dedim.

12 haftalık bebek çok güzel maşallah çokta net gözüküyor kolları bacakları ilk defa böyle ultrasonda gördüm şaşırdım.

herkes iyiler mi ?

Anam parmağım sızliyi suya değince..Eşime dedim abdest nasılk alıcam suya değdiremiyorum dedim.bilgili bi abla var onu ara dedi.Bulaşıkları yıkama ben gelince yıkarım diyoBi daha da kabak kesmicekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…