Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sipidi hoşgeldinnn, herkes gibi ben de çemkireyim azcıknerelerdesin sen bakiim uğramaz oldun

güyaa ben size yazdığım saatte çıkıcaktım, bak saat kaç oldu daha yeni gelebildimeşim geldi eve ona yemek yaptım bi taraftan da bizim yeğen bendeydi evi mi temizlemiştim toplamıştım ben, yooo aynen altüst oldu her yer yine sayesinde
neyse öle böle çıktım ulaştum odacııma

sirken mesajını aldım sağlık olsun napalım yarın gelir o zaman
seninki geldi mi?

İyiyiz spaydi sen nasılsın görüşemiyoruzz

slm spaydi
nerelerdesin bakim kayboldun gittin

selam sipaydi hiç gelmiyorsun neler yapıyorsun?

geldim kızlar arada bakıyorum size sohbete giriyim diyorum bi bakıyorum yazacaklarımdan öte bir sürü sayfa olmuş.
yetişemeyince de konular kayıp gidiyor

iyiyim işyerinde biraz sıkıntılar var işler yoğun yerimi değiştirmeyi falan düşünüyorlar öyle işte onun dışında şükür iyiyim. iş ev gez dolaş geçiyor zaman..
bugün hava çok kötü devamlı hapşuruyorum. hasta olacak gibiyim ilaç falan içiyorum.

bu ara akali diyetine de sardım devamlı oraya bakıyorum 1 senedir veremediğim 5 kilomu vereceğim bide sporla desteklersem daha sıkı bir vucuda sahip olacağım
fena gaza geldim

hayat böyle devam işte

Alisha öptüm canım

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm sana da zuzuşuma daaa

çok mu parmak kesiosun bakiim sen

üşütme sıkı giyin
Niye sadece ayşayı öpüyon kızz

sen zaten zayıf diil misin yaaa ne 5 kilosufotolarda gayet de zayıf görünüosunn

iş konusunda da hayırlısı olsun inş. her şey istediğin gibi olur

alisha benim kargo da gelmedi henüz ama sana karşı mahçup oldum bu yurtiçi kargo düğün zamanı da bizi rezil etmişti aklıma geldi yine

sipaydi alkali diyet mi atkins isveç diyetini bile uygulayabilirim ama alkali diyeti asla. hiç bana göre değil kahvesiz bir hayat düşünemiyorum ben spora başladım basenim 4 cm incelmiş bel de 1 cm ama kilom aynı boğazım da sağlam

üşütme sıkı giyinEki Görüntüle 582623
Niye sadece ayşayı öpüyon kızzEki Görüntüle 582624

en son o yazmış onu altını yapamadım sona düzenledim ve ekledim yooksa hepiciğinizi ayrı ayrı öptüm

sen zaten zayıf diil misin yaaa ne 5 kilosufotolarda gayet de zayıf görünüosunn

iş konusunda da hayırlısı olsun inş. her şey istediğin gibi olur

ya aslında zayıfım ama göbeğim var göbeğim çıktı 36 bedenim ama göbek beni rahatsız ediyopr :18:

Evet karbonatlı su içiyorum bide yediklerime dikkat ediyorum akşamları da 1 saat evde spo yaparsam benim için yeterli

kahvemi yine içiyorum. ki

karbonatlı su neye ıyı gelıyorkı kuzum:26:
asiti nötrlüyor.
miğde asitini yok ediyor. he bide asitli içeceklerden uzak duruyorum

alkali diyetinin özelliği bu canım
amaç asit alımını minimuma indirerek dengede tutmak değil mi? sen o karbontalı suyu iç asiti nötrle ok ama üstüne içtiğin kahve çayla yine başa dönmez misin

göbek için karın kaslarını 4 yönlü de çalıştırman gerekiyor dün biraz araştırdım bir forum buldum face den atıyorum adını biraz bi oku canım.

alkali malkali bilmemm ben bi ara ne gusel plates yapıyordumm laaaa baklavalarım cıkmaya baslamıstı kı evlendım

Sağol cnm bu seferlik kesmekten öte bişeydiYarım bardak kan aktı resmen accik parmağım biraz tırmağım koptu
OFFFFFFçok fena olmuş yaaaa,dikkat et amanben hiç dayanamam öle şeylere
olsun baksana kaderimiz aynı, ikimiz de beklioz
5 kilo göbek diildir heraldebence özel bi diyete bağlı kalma ekmeği falan azalt bi de spor yap yeter
napyorsunuz fıstıklarrrrrrrrr

bucuuu napalım yaa ders hazırlıom ben

çay kahve içtiğinde üzerine 2 bardak alkali su içiyorsun canım. maksat evet göbek eritmek sporu bunun için yapacağım. daha çabuk gitsin diye alkali ile de 5 kg gitmesini umut ediyorum

Daha doğrusu 1 ay deneyeceğim bakalım neler değişecek

face şimdi giremem ama akşama bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…