İyiyiz spaydi sen nasılsın görüşemiyoruzz
slm spaydi
nerelerdesin bakimkayboldun gittin
selam sipaydi hiç gelmiyorsun neler yapıyorsun?
Anam parmağım sızliyi suya değince..Eşime dedim abdest nasılk alıcam suya değdiremiyorum dedim.bilgili bi abla var onu ara dedi.Bulaşıkları yıkama ben gelince yıkarım diyoBi daha da kabak kesmicekmişimEki Görüntüle 582611
geldim kızlar arada bakıyorum size sohbete giriyim diyorum bi bakıyorum yazacaklarımdan öte bir sürü sayfa olmuş.
yetişemeyince de konular kayıp gidiyor
iyiyim işyerinde biraz sıkıntılar var işler yoğun yerimi değiştirmeyi falan düşünüyorlar öyle işte onun dışında şükür iyiyim. iş ev gez dolaş geçiyor zaman..
bugün hava çok kötü devamlı hapşuruyorum. hasta olacak gibiyim ilaç falan içiyorum.
bu ara akali diyetine de sardım devamlı oraya bakıyorum 1 senedir veremediğim 5 kilomu vereceğim bide sporla desteklersem daha sıkı bir vucuda sahip olacağım
fena gaza geldim
hayat böyle devam işte
Alisha öptüm canım
geldim kızlar arada bakıyorum size sohbete giriyim diyorum bi bakıyorum yazacaklarımdan öte bir sürü sayfa olmuş.
yetişemeyince de konular kayıp gidiyor
iyiyim işyerinde biraz sıkıntılar var işler yoğun yerimi değiştirmeyi falan düşünüyorlar öyle işte onun dışında şükür iyiyim. iş ev gez dolaş geçiyor zaman..
bugün hava çok kötü devamlı hapşuruyorum. hasta olacak gibiyim ilaç falan içiyorum.
bu ara akali diyetine de sardım devamlı oraya bakıyorum 1 senedir veremediğim 5 kilomu vereceğim bide sporla desteklersem daha sıkı bir vucuda sahip olacağım
fena gaza geldim
hayat böyle devam işte
Alisha öptüm canım
geçmiş olsun cnm sana da zuzuşuma daaa
çok mu parmak kesiosun bakiim sen
sen zaten zayıf diil misin yaaa ne 5 kilosufotolarda gayet de zayıf görünüosunn
iş konusunda da hayırlısı olsun inş. her şey istediğin gibi olur
alisha benim kargo da gelmedi henüzama sana karşı mahçup oldum bu yurtiçi kargo düğün zamanı da bizi rezil etmişti aklıma geldi yine
sipaydi alkali diyet miatkins isveç diyetini bile uygulayabilirim ama alkali diyeti asla. hiç bana göre değil kahvesiz bir hayat düşünemiyorum ben spora başladım basenim 4 cm incelmiş bel de 1 cm ama kilom aynı boğazım da sağlam
Evet karbonatlı su içiyorum bide yediklerime dikkat ediyorum akşamları da 1 saat evde spo yaparsam benim için yeterli
kahvemi yine içiyorum. ki
karbonatlı su neye ıyı gelıyorkı kuzum:26:
miğde asitini yok ediyor. he bide asitli içeceklerden uzak duruyorum
alkali diyetinin özelliği bu canım
hastamısın kuzum gecmıs olsun
asiti nötrlüyor.karbonatlı su neye ıyı gelıyorkı kuzum:26:
amaç asit alımını minimuma indirerek dengede tutmak değil mi? sen o karbontalı suyu iç asiti nötrle ok ama üstüne içtiğin kahve çayla yine başa dönmez misinmiğde asitini yok ediyor. he bide asitli içeceklerden uzak duruyorum
alkali diyetinin özelliği bu canım
asiti nötrlüyor.
amaç asit alımını minimuma indirerek dengede tutmak değil mi? sen o karbontalı suyu iç asiti nötrle ok ama üstüne içtiğin kahve çayla yine başa dönmez misin
göbek için karın kaslarını 4 yönlü de çalıştırman gerekiyor dün biraz araştırdım bir forum buldum face den atıyorum adını biraz bi oku canım.
OFFFFFFSağol cnm bu seferlik kesmekten öte bişeydiYarım bardak kan aktı resmen accik parmağım biraz tırmağım koptu
olsun baksana kaderimiz aynı, ikimiz de bekliozalisha benim kargo da gelmedi henüzama sana karşı mahçup oldum bu yurtiçi kargo düğün zamanı da bizi rezil etmişti aklıma geldi yine
sipaydi alkali diyet miatkins isveç diyetini bile uygulayabilirim ama alkali diyeti asla. hiç bana göre değil kahvesiz bir hayat düşünemiyorum ben spora başladım basenim 4 cm incelmiş bel de 1 cm ama kilom aynı boğazım da sağlam
5 kilo göbek diildir heraldeen son o yazmış onu altını yapamadım sona düzenledim ve ekledim yooksa hepiciğinizi ayrı ayrı öptüm
ya aslında zayıfım ama göbeğim var göbeğim çıktı 36 bedenim ama göbek beni rahatsız ediyopr :18:
napyorsunuz fıstıklarrrrrrrrr
amaç asit alımını minimuma indirerek dengede tutmak değil mi? sen o karbontalı suyu iç asiti nötrle ok ama üstüne içtiğin kahve çayla yine başa dönmez misin
göbek için karın kaslarını 4 yönlü de çalıştırman gerekiyor dün biraz araştırdım bir forum buldum face den atıyorum adını biraz bi oku canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?