maşallah cnm ii gidiosun gerçektenbıktım artık sütten canım...arada içiyorum,yoğurt yiyorum ama yine de az tüketiyorum kalsiyumu...sütlaçla falan aradaki farkı kapatırım dedim ama bana kalsakızlar bu arada 10 gündür falan 61,5-62 kiloda falanım kızım için yararlı her şeyi yiyorum ama gündüz tüketmeye dikkat ediyorum,gece yiyip yatmıyorum,hemen faydasını gördüm
ayyy dikkat et sen de kendine nası düştün yaaaasağolun kızlar
umarım yeni işi çok daha iyi olur ve kısa sürede toparlanırız
vilin geçmiş olsun eşine
bu aralar bende de var sürekli neden anlamadım yorgunluğa bağlıoum
pazar günü banyoda düştüm gözüm karardı da
kış işteinsanı hasta edio her şekilde
ayran falan içseydi.
ayy bildim bildim bizim burdaki adı farklı onun getiremedim şimdi koket nerde o bilir tavukla yapıylıyor burdada piştikten sonrada tereyağında kimyon yakılır dökülr üstüne çok güzel olur gerçekten.
ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo
bazen bende rüyamda bi şeyler yiyip içiyorum,acaba o da aşermeye girer mi
offf yaa yine okul saati gelmiş,gidip hazırlanıyım bari
ne yazcaktım acaba ekran açık kalmış öyle
bu dr'lar beni uyuz edio herkes benim işimi yap dio
kızlar çok kötü bişi oldu
eşim dükkanı devretti
18e 11 borç var kalan 7yi 3,5 olarak ortakla paylaşcaz dedi
3,5 ilede arabanın kalan kredisi kapanıodu
tmmdı herşey dün hesap kitap yapmışlar
eşim 5000 lira borçlu çıkmış
3500 liralık tlf var elinde onları sanıp gelecek olan 1000 liralık çeki verip kapatabilir 1000lira bi yerden ayarlayacak
ama sonuç olarak ben beynimden vurulmuşa döndüm
eltime gittik
amann dilek napalım benimkinin ne kadar borcu var ölüyüm mü yani takmıoum canıma yazık atlatıcaz o bu die die sakinleştirdi beni
eşimde sen yanımda ol gerisi boş dio
ama biz hiç düze çıkamıouz anlamadım ki
Allahım bizi sınıo resmen 2013ten çok umutluydum ama yine olmadı
ayrıca 2 gün önce yetti artık deyip işi bırakıodum şimdi 5000 lira borç 3500 kredi, eşimin kart borçları nası çıkabilirim ki dimi
ben yine burda kaldım bi gitmek nasip olmadı
eltim de demek ki ordan yicek ekmeğin var dilek böyle düşün çıkma bunaltma kendini işin iyi ben napıyım dio
kötüyü düşün şükret hasta olcaksın düşünmekten dio
ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo
bazen bende rüyamda bi şeyler yiyip içiyorum,acaba o da aşermeye girer mi
offf yaa yine okul saati gelmiş,gidip hazırlanıyım bari
ben de rüyamda doktora gittik tam cinsiyeti söyleyecekken uyandım, temmuz ağustos anneleri, bu gidişinde göstermicek senin bebek cinsiyetini diyo
ben 6 . haftadan itibaren duyuluyor diye biliyorum
ne zamandı kontrolün?
ya dilşad kalp atışlarını kaçıncı haftada duyduğunu hatırlıo musun? ben p.tesi 6 haftalk olcam doktora gittiğimde o zaman gel dedi ama bence duyulmaz ki erken daha:26:
ne zamandı kontrolün?
ya dilşad kalp atışlarını kaçıncı haftada duyduğunu hatırlıo musun? ben p.tesi 6 haftalk olcam doktora gittiğimde o zaman gel dedi ama bence duyulmaz ki erken daha:26:
kokiş izinde evet, geçen seneden kalan yıllık izinlerini kullanıyomuş.koket nerelerde cidden yaa izne mi ayrıldı naaptı face'te uludağ resimleri falan vardı eşiyle, paşasını evde bırakıp gezmelere mi gittiler acabaaa:44:
korkularımız var ya içimizde onlar rüyalarda beliriyo işte ayşam.
ya o diil de hani siz anlatıodunuz ya garip rüyalar görüom die bende de başladı her gece:18: kalktığımda hatırlıom sonra unutuom, bugünkünü yarım yamalak anlatıım kötü bi rüyaydı:doktora gitmişiz benim kese bi yamuk falan, almamız gerek dio doktorkese de elimde bu arada, şeffaf içi su dolu küçük bi top düşünün, içinde de yeşil bütün bi ceviz içi var , ama rengi pis kokuşmuş bi yeşil, ceviz bi tarafından şişkinlik yapmış yamukluk dediği oymuş doktorun, annemlere anlatıom elimdeki keseyi gösteriom falan:18::18:
hayırdır inşallah diyelim...oluyo böyle rüyalar sakın kafana takma...hemen rüyanı yorumluyorum
ya o diil de hani siz anlatıodunuz ya garip rüyalar görüom die bende de başladı her gece:18: kalktığımda hatırlıom sonra unutuom, bugünkünü yarım yamalak anlatıım kötü bi rüyaydı:doktora gitmişiz benim kese bi yamuk falan, almamız gerek dio doktorkese de elimde bu arada, şeffaf içi su dolu küçük bi top düşünün, içinde de yeşil bütün bi ceviz içi var , ama rengi pis kokuşmuş bi yeşil, ceviz bi tarafından şişkinlik yapmış yamukluk dediği oymuş doktorun, annemlere anlatıom elimdeki keseyi gösteriom falan:18::18:
ben de rüyamda doktora gittik tam cinsiyeti söyleyecekken uyandım, temmuz ağustos anneleri, bu gidişinde göstermicek senin bebek cinsiyetini diyo
bakalım o zaman inş. duyarızben 6 . haftadan itibaren duyuluyor diye biliyorum
zaten duyarsam sürpriz olacak, geçen sefer de daha kese görünmez die gitmiştim görünce o da sürpriz olducanım 6+6da duydum kalp atışını, bazen 8+larda ancak duyulabiliyormuş, makinaya göre bile değişebiliyormuş, duyamazsan korkma
17 ocakta devlette 20 ocakta özelde randevum var
devlette makina kıytırık orda göremeyiz de özelde bidahaki gelmenizde cinsiyete bakıcaz demişti.
ama nası bıraktı gitti yaaa ben hayatta bırakamam ki, hani gündüzleri tamam da gece nası başa çıktı annesi emzirmeyi kesmiş miydi koket acaba:26:kokiş izinde evet, geçen seneden kalan yıllık izinlerini kullanıyomuş.
Yılbaşında da bebişi annesine bırakıp uludağ gitişler kocasıyla.
Çağansız gitmem bir daha çok zor geldi diyor.
korkularımız var ya içimizde onlar rüyalarda beliriyo işte ayşam.
Pozitif olmak lazım. Hayır olsun inş rüyan..
hayırdır inşallah diyelim...oluyo böyle rüyalar sakın kafana takma...hemen rüyanı yorumluyorumannesi minik için bol bol ceviz yemen gerekiyomuş
artık öğrenseniz yaa...özgeninki de belli olmuştur artık...ne zaman kontrolün var dilşad?
dilekcim sana da geçmiş olsun canım
kızlar ben hazırlandım,evden çıkıcam birazdan,eşim bırakıcakmış beni servise
kendinize iyi bakın
hayırdır inşallah diyelim...oluyo böyle rüyalar sakın kafana takma...hemen rüyanı yorumluyorumannesi minik için bol bol ceviz yemen gerekiyomuş
artık öğrenseniz yaa...özgeninki de belli olmuştur artık...ne zaman kontrolün var dilşad?
dilekcim sana da geçmiş olsun canım
kızlar ben hazırlandım,evden çıkıcam birazdan,eşim bırakıcakmış beni servise
kendinize iyi bakın
size bi bombam var
dün eltim dilek bebek istioum dedi
bu yıl içinde bi zaman sonra
aynı dönemde hamiş kalalım tamam mı dedi
kasım düşünüoum dedim
tamam oldu anlaştık dio
nası gaza getirio beni anlatamam
borç şimdide var ozamanda olur napıyım dio yaşım geçio dio beynimi yıkadı resmen
sirken eşim zaten yeni bi dükkan açtı orda çalışmaya devam etcek başkasıyla kar ortağı oldu
artık kızılayda yani selanikte
bakalım o zaman inş. duyarız
zaten duyarsam sürpriz olacak, geçen sefer de daha kese görünmez die gitmiştim görünce o da sürpriz oldu
hadi hayırlısı bakalım canın daha çok neler yemek istio ve sen ne hissediosun?bakalım ne çıkacak
ama nası bıraktı gitti yaaa ben hayatta bırakamam ki, hani gündüzleri tamam da gece nası başa çıktı annesi emzirmeyi kesmiş miydi koket acaba:26:
ben biraz fazla kaçırıom cevizi, az ye abartma demiş de olabilir
ii dersler cnmmmm
tabirine bayıldım
bencede cinsiyetler belli olur artık ama çoğu 16 ıncı haftada söylüyor kesin olsun diye inşa gösterir diloş senin yaramazında.
ayşam korkma daha yeni başladın 9 ay sürecek bu rüyaların sen kalkınca suya anlat rüyanı sadece su gibi akıp gitsin der annem.
yuh yaaa,ne kadar saçma bi sebepAma içimden nedense bunda da vardır bi hayır demek geliyo :26:
Sabah kasıklarım hafif hafif ağrıyodu...eşimi aradım söyledim...korkmuş...iki de bi arıyo...halbuki amacım azcık naz yapmaktı...akşam olunca çenesi durmuyo yaa,belki beni rahat bırakır dedim ama abartmışım galiba...sakın yemek falan yapma,yat dediGerçi zaten bu sabah rejim yapmaya karar vermiş...bakalım 2 gün mü 3 gün mü sürcek 97 kilo olmuş yine 2 gün sonra yine yemek siparişi vermeye başlar
benimkide 105 kilo verecem diyo ama hiç sanmıyorum :)
zuzum viline katılıyorum cnm vardır bi hayır bundada bekleyelim inşallah hayırlı bir sonuç alıcaksın canım.
Ya o diil de hani siz anlatıodunuz ya garip rüyalar görüom die bende de başladı her gece:18: Kalktığımda hatırlıom sonra unutuom, bugünkünü yarım yamalak anlatıım kötü bi rüyaydı:doktora gitmişiz benim kese bi yamuk falan, almamız gerek dio doktorkese de elimde bu arada, şeffaf içi su dolu küçük bi top düşünün, içinde de yeşil bütün bi ceviz içi var , ama rengi pis kokuşmuş bi yeşil, ceviz bi tarafından şişkinlik yapmış yamukluk dediği oymuş doktorun, annemlere anlatıom elimdeki keseyi gösteriom falan:18::18:
sağmış canım.. annesi bakmış, ona da zor gelmiş zaten bir daha aslaa diyo..ama nası bıraktı gitti yaaa ben hayatta bırakamam ki, hani gündüzleri tamam da gece nası başa çıktı annesi emzirmeyi kesmiş miydi koket acaba:26:
dolduruşla olmaz ki bu işlersize bi bombam var
dün eltim dilek bebek istioum dedi
bu yıl içinde bi zaman sonra
aynı dönemde hamiş kalalım tamam mı dedi
kasım düşünüoum dedim
tamam oldu anlaştık dio
nası gaza getirio beni anlatamam
borç şimdide var ozamanda olur napıyım dio yaşım geçio dio beynimi yıkadı resmen
sirken eşim zaten yeni bi dükkan açtı orda çalışmaya devam etcek başkasıyla kar ortağı oldu
artık kızılayda yani selanikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?