Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

maşallah cnm ii gidiosun gerçekten

ben seviom st içmeyi gece yatmadan içiom bi bardak mutlaka ama ilerde bıkar mıyım bilmiom
ayyy dikkat et sen de kendine nası düştün yaaaageçmiş olsunn
ayy bildim bildim bizim burdaki adı farklı onun getiremedim şimdi koket nerde o bilir tavukla yapıylıyor burdada piştikten sonrada tereyağında kimyon yakılır dökülr üstüne çok güzel olur gerçekten.

dimi dimiiii

koket nerelerde cidden yaa izne mi ayrıldı naaptı face'te uludağ resimleri falan vardı eşiyle, paşasını evde bırakıp gezmelere mi gittiler acabaaa:44:

Son düzenleme:
ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo
bazen bende rüyamda bi şeyler yiyip içiyorum,acaba o da aşermeye girer mi
offf yaa yine okul saati gelmiş,gidip hazırlanıyım bari

hamilenin rüyada yiyip içtiği şey ikrammış, zaten tadını almış gibi uyanıyor insan di mi, sanki gerçekten yemiş gibi.

canımm alıntılarda gördüm ya off kötü olmuş ama hangimizde borç yokki görüyosun işte hayatımızı yaşayacağımız gezip tozacağımız zamanlar borç ödemekle geçiyo valla bazen bende çok bunalıyorum ama napalım işte hayat bu artık ilerde rahat edeceğiz diye kendimi avutmaya çalışıyorum bende çok şükür sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor çalışıp ödicez işte bi şekilde sende sorun yapma bukadar inşallah eşinin işleride hepimizin eşinin işleride ii olur bu yıl hepimize bol şans getirir.

ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo,ayşin aşeriyo
bazen bende rüyamda bi şeyler yiyip içiyorum,acaba o da aşermeye girer mi
offf yaa yine okul saati gelmiş,gidip hazırlanıyım bari

ya o diil de hani siz anlatıodunuz ya garip rüyalar görüom die bende de başladı her gece:18: kalktığımda hatırlıom sonra unutuom, bugünkünü yarım yamalak anlatıım kötü bi rüyaydı:doktora gitmişiz benim kese bi yamuk falan, almamız gerek dio doktorkese de elimde bu arada, şeffaf içi su dolu küçük bi top düşünün, içinde de yeşil bütün bi ceviz içi var , ama rengi pis kokuşmuş bi yeşil, ceviz bi tarafından şişkinlik yapmış yamukluk dediği oymuş doktorun, annemlere anlatıom elimdeki keseyi gösteriom falan:18::18:

Son düzenleme:
ben de rüyamda doktora gittik tam cinsiyeti söyleyecekken uyandım, temmuz ağustos anneleri, bu gidişinde göstermicek senin bebek cinsiyetini diyo

ben de rüyamda doktora gittik tam cinsiyeti söyleyecekken uyandım, temmuz ağustos anneleri, bu gidişinde göstermicek senin bebek cinsiyetini diyo

ne zamandı kontrolün?
ya dilşad kalp atışlarını kaçıncı haftada duyduğunu hatırlıo musun? ben p.tesi 6 haftalk olcam doktora gittiğimde o zaman gel dedi ama bence duyulmaz ki erken daha:26:

dilek umarım borçları bu yıl temizlersiniz. Peki eşin ne yapmayı düşünüyor?

alisha yeni hormonal düzenin başlıyooor

ne zamandı kontrolün?
ya dilşad kalp atışlarını kaçıncı haftada duyduğunu hatırlıo musun? ben p.tesi 6 haftalk olcam doktora gittiğimde o zaman gel dedi ama bence duyulmaz ki erken daha:26:

canım 6+6da duydum kalp atışını, bazen 8+larda ancak duyulabiliyormuş, makinaya göre bile değişebiliyormuş, duyamazsan korkma
17 ocakta devlette 20 ocakta özelde randevum var
devlette makina kıytırık orda göremeyiz de özelde bidahaki gelmenizde cinsiyete bakıcaz demişti.

koket nerelerde cidden yaa izne mi ayrıldı naaptı face'te uludağ resimleri falan vardı eşiyle, paşasını evde bırakıp gezmelere mi gittiler acabaaa:44:
kokiş izinde evet, geçen seneden kalan yıllık izinlerini kullanıyomuş.
Yılbaşında da bebişi annesine bırakıp uludağ gitişler kocasıyla.
Çağansız gitmem bir daha çok zor geldi diyor.

korkularımız var ya içimizde onlar rüyalarda beliriyo işte ayşam.
Pozitif olmak lazım. Hayır olsun inş rüyan..

hayırdır inşallah diyelim...oluyo böyle rüyalar sakın kafana takma...hemen rüyanı yorumluyorum annesi minik için bol bol ceviz yemen gerekiyomuş

artık öğrenseniz yaa...özgeninki de belli olmuştur artık...ne zaman kontrolün var dilşad?
dilekcim sana da geçmiş olsun canım
kızlar ben hazırlandım,evden çıkıcam birazdan,eşim bırakıcakmış beni servise
kendinize iyi bakın

ben 6 . haftadan itibaren duyuluyor diye biliyorum
bakalım o zaman inş. duyarız
zaten duyarsam sürpriz olacak, geçen sefer de daha kese görünmez die gitmiştim görünce o da sürpriz oldu

hadi hayırlısı bakalım canın daha çok neler yemek istio ve sen ne hissediosun?bakalım ne çıkacak
ama nası bıraktı gitti yaaa ben hayatta bırakamam ki, hani gündüzleri tamam da gece nası başa çıktı annesi emzirmeyi kesmiş miydi koket acaba:26:

ben biraz fazla kaçırıom cevizi, az ye abartma demiş de olabilir

ii dersler cnmmmm

tabirine bayıldım
bencede cinsiyetler belli olur artık ama çoğu 16 ıncı haftada söylüyor kesin olsun diye inşa gösterir diloş senin yaramazında.

ayşam korkma daha yeni başladın 9 ay sürecek bu rüyaların sen kalkınca suya anlat rüyanı sadece su gibi akıp gitsin der annem.

size bi bombam var
dün eltim dilek bebek istioum dedi
bu yıl içinde bi zaman sonra
aynı dönemde hamiş kalalım tamam mı dedi
kasım düşünüoum dedim
tamam oldu anlaştık dio
nası gaza getirio beni anlatamam
borç şimdide var ozamanda olur napıyım dio yaşım geçio dio beynimi yıkadı resmen

sirken eşim zaten yeni bi dükkan açtı orda çalışmaya devam etcek başkasıyla kar ortağı oldu
artık kızılayda yani selanikte

ben senihamilelik hazırlığında düşünemiom dileğim haa, öylebi işlemiş ki beyime sen ve sirken şöle bi 5-10 yıl sonra çocuk istemeye başlıcakmışsınız gibi
diosun ki kasımda başlayalım haa, bence ideal ilk ay tutmasa 2.ay tutsa seninki de eylül bebesi olur

e kızım tabi hangimizde borç yok ki onu bunu ıncığını cıncığını düşünürsen olmaz bu işler oluruna bırakıcaksın biraz

inşallah duyarsın da için rahatlar canım hayırlısı
ben yemek yiyemiyorum bu ara ne yesem gidio, çorba çorba çorba :) annemde yediklerim de gidince akşam, yemek yemedim eşim yedi sadece ben süt içtim

benm Kerem 16. haftada belli olmuştu, ben 13+larda gitmiş olucam kontrole belli olabilirde olmayabilir de, ama geçen kontrolde amuda kalkmış duruyorda vajinal baktığı için ultrasonu sallayıp karnıma vurdu doktor dönsün die, kıpır kıpır olunca hanım hanımdın noldu hareketlendin dedi gülüştük kız mı acaba die, ama oğlum olursa da Keremimiz olucak ikisine de sevinirim cinsiyette.

dimi

benimkide 105 kilo verecem diyo ama hiç sanmıyorum :)

genede rekor benmkinde

zuzum viline katılıyorum cnm vardır bi hayır bundada bekleyelim inşallah hayırlı bir sonuç alıcaksın canım.

ayşam yaa bi gülesim geldi Hayır olsun kuzum ama alış bunlara baksana her hamilede oluyo demkki

Dilekkkk :26: Nasıl 5bin borçlu çıkmış yaa nerden geliyo o borç ortağa mı borçlandı anlamadım

Dilek sen nezamnki karnın şiş çıkarsın karşıma ozamn inanırım hamile olduğuna

ama nası bıraktı gitti yaaa ben hayatta bırakamam ki, hani gündüzleri tamam da gece nası başa çıktı annesi emzirmeyi kesmiş miydi koket acaba:26:
sağmış canım.. annesi bakmış, ona da zor gelmiş zaten bir daha aslaa diyo..
dolduruşla olmaz ki bu işler
eltinle karar verme hem eşinle karar ver
çok istemen gerekiyor..
sen yine ertelersin o kasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…