Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

benm eşim de bi düğün albümü için müşteriyi aramış 7den sonra gelebiliriz demişler, gelip foto seçecekler işlenmişlerin içinden, eşimin gelmesi 8i bulacak yani, ben yerim o gelene kadar

kotların içine ben pentiden aldığım kalın yünlü kilotlu çoraplardan giyiyorum ve hiç üşümüyorum

hissini yerim senin

allah herkesin yardımcısı olsun rızkından eksik koymasın bu soğuklarda dışarda kalanlarında yardımcısı olsun.

ay is olucaktı o demi :)

aminnn

yani şükret(elim) :)

yeter ddicektim ama eşin için salatadan yapabilrsin hatta banada tarif et tavuklu nasıl yapıyon

zuzumm amasya elması seviyosun demekk maaşımı alınca yollıım sana ben
afiyet şeker olsunn

evet seviyom ya ,ya amasya yada yeşil sert sululardan alırım,kırmızı ve sarı elma hiç sevmem yemem
canım benim çok sağol göndermiş kadar oldun zaten,yapma sakın kış vakti gerek yok oraya gelmek nasip olursa yerim ben senden bolbol

aldım
ama tayt giyioum hep yada etek
kot asla giyilmio buz gibi oluo bacaklarım
saol canım

taytla üşümüyomusun :26:

ben hep kot giyiyorum, ama bu yaşıma kadar hiç kot altına tayt giymemiştim sabahları eşim bağıra çağıra giydiriyor donacaksın diyor, kendimi robokop gibi hissediyorum üst üste.

bende çoğunlukla kot giyerim, bitane taytım var kalın o da ama genede çorap hiyiyom içine onu giyince ama kotun altına bişey giyemiyom ya eşimde kızıyo sabahları motorla durağa götürüyo, o 5dk da bacaklarımı bıçakla kesiyolar sanki soğuktan :18:

kotların içine ben pentiden aldığım kalın yünlü kilotlu çoraplardan giyiyorum ve hiç üşümüyorum

bende pentiden almak istiyom pazarda biyığın satıyolar alıyo millet kalın ama çok da kalın değil
(çünkü motorda çok üşüyo bacaklarım yaa ,nekadr giyebilirim bilmiyom ama :18:)

bende pentiden almak istiyom pazarda biyığın satıyolar alıyo millet kalın ama çok da kalın değil
(çünkü motorda çok üşüyo bacaklarım yaa ,nekadr giyebilirim bilmiyom ama :18:)
ben tayt da denedim çorap da farketmiyor aynı ısıtıyor ki Ankara nın soğuğu çok olur ki benim olduğum yer merkeze göre 3 derece daha farkediyor

bu arada bu sabah ben de trendyoldan bir çizme aldım uzunlardan ama 49 liraya geldi ilk defa internetten giyecek aldım
elbiselerle giyebileceğim düz taban çizmem yoktu adres olarak da eşimin işyerini verdim

dilek bize cevap verme luzumu bile görmemiş

ben sadece sabah yazdığına üzüldüğüm için demiştim,
okadar da kötü değil o zaman durum.. ay neyse, kızma dilek

güle güle giy çizmelerini sirken, foto eklesene :)

vilişş, bunlar senin için
belki hoşuna gider olur ve örmek istersin zeynoya

atlamışım tammm mııı görsek yazarız herhalde
evt ama ben bunu alsamda eşimin borcu var almasamda kendi etti biraz o sıkıntıyı çeksin
kira vermio tüm faturaları ben ödüoum market yapıoum
kredi kartında ikimizin giyimi oluo ödüoum
daha napabilirim ki
güle güle kullancam gerçekten hiç üzmicem kendimi

eşim belki geç gelirmiş ama yinede yemek ister
eve bi gidiyim duruma göre yapcam artık bişiler

nektar ben dileğin bize cevap yazmamasından daha çok korktum ama sabahki yazdığına benim de içim gitti hele geçen gün çok yoruluyorum stresliyim işimi değiştiremiyorum diyişi etkileniyorum

dilşad bu patikler süper ilerde olur ya bir kızım olursa hanginizin elinden geliyorsa isterim valla
çizme bundan
http://f1301.hizliresim.com/15/b/hu7rs.png

ben geldimmm

güle güle kullan cnmm
dimi yaaadün ben de 5 dk.pazara uğradım allah kolaylık versin dışarıda çalışanlara onlar da ateş yakmışlar ısınmaya çalışıodu yarısı açmamış bile zaten pazar boştu
bu arada bu sabah ben de trendyoldan bir çizme aldım uzunlardan ama 49 liraya geldi ilk defa internetten giyecek aldım
elbiselerle giyebileceğim düz taban çizmem yoktu adres olarak da eşimin işyerini verdim
ayy çok güzelmiş bence çizme güle güle kullan şimdiden

kız naptınnnn viliş bunları görürse sabaha kadar oturur artık örgü örcem dieeee

çok güzellerrr

ben paylaşmamıştım patikleri ama çok şirinler.
güle güle giy sirkencim

çıkıyorum ben.
yatak odamı toplıcam ufo eşliğinde
akşam da eşim gelince salonu toplarız beraber, belki kp bugün camların önüne bişiler yapmaya gelebilir çünkü

işim bitince de markete gidip bi çipura alıcam kendime.eşim işte yiyip gelicekmiş çünkü.görüşürüz kızlarr

ben tayt da denedim çorap da farketmiyor aynı ısıtıyor ki Ankara nın soğuğu çok olur ki benim olduğum yer merkeze göre 3 derece daha farkediyor

ay evet orası daha soğuk tabii

ne demek kız alsam da borcu var almasam da ..almazsan bi delik kapatırsın ama alırsan kapatamazsın o deliği
hiç alma diyemem tabiki ama kıs kendini ,kısıyom deme hiç :)

umarım rahattır

bu arada zuzu neden kot giydiğinde çok üşürsün biliyor musun kaban olarak giydiğin şey totonu örtmeli uzun montlardan olunca insan üşümüyor

canm montum kıçımı örtüyo ama bacaklarımı değil upuzun giyememki en uzun kalçamı örtcek kadar ..bitane dizlerime kadar var ama onu geçen kış hiç giymedim busene 1kere çok fena yağmurdu ozamn giydim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…