- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
nektar ben demeye korkuyordum ama sen diyince rahat diyebilirim harbiden dilek çok para harcıyorsun ben o kadar borcum olsa alamam yada ben mi çok kasıyorum
bende de mercimek çorba pilav taze fasulye var ama eşimin 6 ya kadar görevi varmış mecbur benim spor dönüşü yiyeceğiz
hissini yerim senin
allah herkesin yardımcısı olsun rızkından eksik koymasın bu soğuklarda dışarda kalanlarında yardımcısı olsun.
allah yardımcıları olsun valla zor
ofis sıcacık bi bluzle oturuoum buna şükür dimi nankörlük yapmayım
ben hiç meyve almam
sadece sbh için muz saat 4-5 için yeşil ekşi elma
evde hiç meyve olmaz ki bizim yemez eşimde bende
akşama yemek yok
yoğurt çorbam var
fırında beşamelli kabak var
havuç kızartması var
ne yemek yapsam ki başka:44:
zuzumm amasya elması seviyosun demekk maaşımı alınca yollıım sana ben
afiyet şeker olsunn
aldım
ama tayt giyioum hep yada etek
kot asla giyilmio buz gibi oluo bacaklarım
saol canım
ben hep kot giyiyorum, ama bu yaşıma kadar hiç kot altına tayt giymemiştim sabahları eşim bağıra çağıra giydiriyor donacaksın diyor, kendimi robokop gibi hissediyorum üst üste.
kotların içine ben pentiden aldığım kalın yünlü kilotlu çoraplardan giyiyorum ve hiç üşümüyorum
kışlık tayt hepsi sıcacık tutuo
ben tayt da denedim çorap da farketmiyor aynı ısıtıyor ki Ankara nın soğuğu çok olur ki benim olduğum yer merkeze göre 3 derece daha farkediyorbende pentiden almak istiyom pazarda biyığın satıyolar alıyo millet kalın ama çok da kalın değil
(çünkü motorda çok üşüyo bacaklarım yaa ,nekadr giyebilirim bilmiyom ama :18:)
nektar ben demeye korkuyordum ama sen diyince rahat diyebilirim harbiden dilek çok para harcıyorsun ben o kadar borcum olsa alamam yada ben mi çok kasıyorum
bende de mercimek çorba pilav taze fasulye var ama eşimin 6 ya kadar görevi varmış mecbur benim spor dönüşü yiyeceğiz
kotların içine ben pentiden aldığım kalın yünlü kilotlu çoraplardan giyiyorum ve hiç üşümüyorum
dileek dün kazaklar çizmeler, bugün taytlar, geçen 150 tl çanta
kuzum sen böyle gidersen çok ağlarsın maddi yönden her taraftan sıkışığız napıcaz diye.
Gerçi ben de pek farklı değilim ama
Güle güle kullan canım..
daha ne olsun dilek yaa, yetmez mi :26:
bende dünden kalan kıymalı patates var anca 2 tabak çıkar o da..
yanına cacık yapacam yeter çok bile
güle güle kullan cnmmannemle buluşup sosyete gittik
ikimiz triko tayt aldık kendimizeeşlerimiz kızcak ama olsun dedik aldık
annem üstüne epey uzun bi kazak aldı
bende kardeşcezime ceket tarzı hırkalar varya onlardan aldım umarım olur azcık tombik ya bakalım :26:
dışarı buz o insanlar ne zorlukla çalışıoadamın konuşmaya hali yok donmuş
dimi yaaabende sebze pazarına girdim kaç yaşında dede tezgah açmış yazık dedim yaa sabahın köründen akşama kadar ve hergün çok zor para kazanmak Allak yardımcısı olsun herkesin millet soğuktan tenekede ateş yakmışlar bide duman oldum geldim nasıl his kokuyom
elma(amasya) mandalin aldım kaç gündür meyve yemiyom evde sıra gelmiyo ona bari büroda yiyim dedim 1er kg aldım yicem şimdi
ayy çok güzelmiş bence çizme güle güle kullan şimdidenbu arada bu sabah ben de trendyoldan bir çizme aldım uzunlardanama 49 liraya geldi ilk defa internetten giyecek aldım
elbiselerle giyebileceğim düz taban çizmem yoktuadres olarak da eşimin işyerini verdim
güle güle giy çizmelerini sirken, foto eklesene :)
vilişş, bunlar senin için
belki hoşuna gider olur ve örmek istersin zeynoya
Eki Görüntüle 600970 Eki Görüntüle 600971 Eki Görüntüle 600969
nektar ben dileğin bize cevap yazmamasından daha çok korktumama sabahki yazdığına benim de içim gitti hele geçen gün çok yoruluyorum stresliyim işimi değiştiremiyorum diyişi etkileniyorum
dilşad bu patikler süper ilerde olur ya bir kızım olursa hanginizin elinden geliyorsa isterim valla
çizme bundan
http://f1301.hizliresim.com/15/b/hu7rs.png
umarım rahattırsirken güzelmiş çizmen, rahata benziyo :))
ben tayt da denedim çorap da farketmiyor aynı ısıtıyor ki Ankara nın soğuğu çok olur ki benim olduğum yer merkeze göre 3 derece daha farkediyor
atlamışım tammm mııı görsek yazarız herhalde
evt ama ben bunu alsamda eşimin borcu var almasamda kendi etti biraz o sıkıntıyı çeksin
kira vermio tüm faturaları ben ödüoum market yapıoum
kredi kartında ikimizin giyimi oluo ödüoum
daha napabilirim ki
güle güle kullancam gerçekten hiç üzmicem kendimi
eşim belki geç gelirmiş ama yinede yemek ister
eve bi gidiyim duruma göre yapcam artık bişiler
umarım rahattır
bu arada zuzu neden kot giydiğinde çok üşürsün biliyor musun kaban olarak giydiğin şey totonu örtmeli uzun montlardan olunca insan üşümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?