valla kimse inanamıyor dileğin bebek isteyeceğini bende nasıl bir anne olur çok merak ediyorum doğrusu çocuk evi karıştırıyor diye kapıya koyarsa hiç şaşrmam
çook acıktım yaa
bende sebze pazarına girdim kaç yaşında dede tezgah açmış yazık dedim yaa sabahın köründen akşama kadar ve hergün çok zor para kazanmak Allak yardımcısı olsun herkesin millet soğuktan tenekede ateş yakmışlar bide duman oldum geldim nasıl his kokuyom
elma(amasya) mandalin aldım kaç gündür meyve yemiyom evde sıra gelmiyo ona bari büroda yiyim dedim 1er kg aldım yicem şimdi
bende sebze pazarına girdim kaç yaşında dede tezgah açmış yazık dedim yaa sabahın köründen akşama kadar ve hergün çok zor para kazanmak Allak yardımcısı olsun herkesin millet soğuktan tenekede ateş yakmışlar bide duman oldum geldim nasıl his kokuyom
elma(amasya) mandalin aldım kaç gündür meyve yemiyom evde sıra gelmiyo ona bari büroda yiyim dedim 1er kg aldım yicem şimdi
allah yardımcıları olsun valla zor
ofis sıcacık bi bluzle oturuoum buna şükür dimi nankörlük yapmayım
ben hiç meyve almam
sadece sbh için muz saat 4-5 için yeşil ekşi elma
evde hiç meyve olmaz ki bizim yemez eşimde bende
akşama yemek yok
yoğurt çorbam var
fırında beşamelli kabak var
havuç kızartması var
ne yemek yapsam ki başka:44:
hissini yerim senin
dilekk daha dün tayt almadınmı kız sen hadi güle güle giy.
allah herkesin yardımcısı olsun rızkından eksik koymasın bu soğuklarda dışarda kalanlarında yardımcısı olsun.
biz meyveyi çok yiyoruz meyvesiz ıhh yapamayız
ben sabah mercimek çorba yaptım pirinç ısladım gidince pilav yapıcam tavuğumu da dün akşamdan doğrayıp sosa koydum onu soteliycem bence senin yemekler yeter canım ya
aldım
ama tayt giyioum hep yada etek
kot asla giyilmio buz gibi oluo bacaklarım
saol canım
ohh ne güzel senin işin kolay akşama
benim eşim kabakla havucu yemez ki
sadece yoğurt çorbası da olmaz ki onuda severek içmio zaten
ee hem yoğurt çorbası hem pilav olmaz
aldım
ama tayt giyioum hep yada etek
kot asla giyilmio buz gibi oluo bacaklarım
saol canım
doğru senin öyle bi şansın var ii yapmışsın nekadara aldın taytı ben bi tane aldım 17.50 ama bacak arası tüy topladı sanki:26:
tavuklu salata yap yerse eşin
dileek dün kazaklar çizmeler, bugün taytlar, geçen 150 tl çantaannemle buluşup sosyete gittik
ikimiz triko tayt aldık kendimizeeşlerimiz kızcak ama olsun dedik aldık
annem üstüne epey uzun bi kazak aldı
bende kardeşcezime ceket tarzı hırkalar varya onlardan aldım umarım olur azcık tombik ya bakalım :26:
dışarı buz o insanlar ne zorlukla çalışıoadamın konuşmaya hali yok donmuş
daha ne olsun dilek yaa, yetmez mi :26:akşama yemek yok
yoğurt çorbam var
fırında beşamelli kabak var
havuç kızartması var
ne yemek yapsam ki başka:44:
dileek dün kazaklar çizmeler, bugün taytlar, geçen 150 tl çanta
kuzum sen böyle gidersen çok ağlarsın maddi yönden her taraftan sıkışığız napıcaz diye.
Gerçi ben de pek farklı değilim ama
Güle güle kullan canım..
daha ne olsun dilek yaa, yetmez mi :26:
bende dünden kalan kıymalı patates var anca 2 tabak çıkar o da..
yanına cacık yapacam yeter çok bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?