Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

valla kimse inanamıyor dileğin bebek isteyeceğini bende nasıl bir anne olur çok merak ediyorum doğrusu çocuk evi karıştırıyor diye kapıya koyarsa hiç şaşrmam

çook acıktım yaa

beni uyku bastı biraz uyucam sanırım.siz de yemeğe gittiniz heralde sonra görüşürüz kızlarrr:80:

dilekcim eşinin borçlarını anlamadım nerden olmuş o kadar borç ki? inşallah yeni işi beklediğinizden çok çok iyi gider de, eliniz rahatlar biran önce. bebiş konusunda da daha kasıma 10 ay var, sen o zamana kadar çoooook fikir değiştirirsin canım. senin kaza kurşununa ihtiyacın var bence

maşallah eşlerinize tombiş tombiş olmuş hepsi. benimkinin azıcık göbeği var o kadar

zuzumm bebiş konusunda hepimiz çok heyecanlanmıştık ilk testte ya. hakkınızda hayırlısını diliyorum hala. inşallah kan testinde pozitif çıkar, bu sevincimiz yarıda kalmaz.

koketaya şaşırdım ben de. eminim zor olmuştur. insan bazen şikayet eder gibi olsa da 3-4 saatte özlüyor bebişini. ben 1-2 kere anneme bırakıp pazara falan gitmiştim, 10 kere aradım. başka bir şehire mümkün değil gidemem çok çok mecbur kalmadıkça.

alishiamm hamilelikte başlıyor böyle rüyalar maalesef. bende doğumdan sonra da devam etti. gece oğlum uyanmasa da ben korkup uyanarak yatağın başında alıyordum soluğu. nefes alıyor mu diye bakıyordum. şimdi bile gündüz hep gözümün önünde uyutuyorum. sık sık kontrol ediyorum. sen ceviz ye bol bol

annemle buluşup sosyete gittik
ikimiz triko tayt aldık kendimize eşlerimiz kızcak ama olsun dedik aldık
annem üstüne epey uzun bi kazak aldı
bende kardeşcezime ceket tarzı hırkalar varya onlardan aldım umarım olur azcık tombik ya bakalım :26:

dışarı buz o insanlar ne zorlukla çalışıo adamın konuşmaya hali yok donmuş

bende sebze pazarına girdim kaç yaşında dede tezgah açmış yazık dedim yaa sabahın köründen akşama kadar ve hergün çok zor para kazanmak Allak yardımcısı olsun herkesin millet soğuktan tenekede ateş yakmışlar bide duman oldum geldim nasıl his kokuyom

elma(amasya) mandalin aldım kaç gündür meyve yemiyom evde sıra gelmiyo ona bari büroda yiyim dedim 1er kg aldım yicem şimdi

hissini yerim senin

dilekk daha dün tayt almadınmı kız sen hadi güle güle giy.

allah herkesin yardımcısı olsun rızkından eksik koymasın bu soğuklarda dışarda kalanlarında yardımcısı olsun.

allah yardımcıları olsun valla zor
ofis sıcacık bi bluzle oturuoum buna şükür dimi nankörlük yapmayım
ben hiç meyve almam
sadece sbh için muz saat 4-5 için yeşil ekşi elma
evde hiç meyve olmaz ki bizim yemez eşimde bende

akşama yemek yok
yoğurt çorbam var
fırında beşamelli kabak var
havuç kızartması var
ne yemek yapsam ki başka:44:

zuzumm amasya elması seviyosun demekk maaşımı alınca yollıım sana ben
afiyet şeker olsunn

biz meyveyi çok yiyoruz meyvesiz ıhh yapamayız
ben sabah mercimek çorba yaptım pirinç ısladım gidince pilav yapıcam tavuğumu da dün akşamdan doğrayıp sosa koydum onu soteliycem bence senin yemekler yeter canım ya

aldım
ama tayt giyioum hep yada etek
kot asla giyilmio buz gibi oluo bacaklarım
saol canım

ohh ne güzel senin işin kolay akşama
benim eşim kabakla havucu yemez ki
sadece yoğurt çorbası da olmaz ki onuda severek içmio zaten
ee hem yoğurt çorbası hem pilav olmaz

aldım
saol canım

ben hep kot giyiyorum, ama bu yaşıma kadar hiç kot altına tayt giymemiştim sabahları eşim bağıra çağıra giydiriyor donacaksın diyor, kendimi robokop gibi hissediyorum üst üste.

ohh ne güzel senin işin kolay akşama
benim eşim kabakla havucu yemez ki
sadece yoğurt çorbası da olmaz ki onuda severek içmio zaten
ee hem yoğurt çorbası hem pilav olmaz

kıymalı makarna ya da sebzeli bulgur pilavı yapabilirsin o zaman onları seviyor mu tabii burası da var, benm eşimde havuç ve kabak yemiyor

aldım
saol canım

doğru senin öyle bi şansın var ii yapmışsın nekadara aldın taytı ben bi tane aldım 17.50 ama bacak arası tüy topladı sanki:26:
tavuklu salata yap yerse eşin

Son düzenleme:
doğru senin öyle bi şansın var ii yapmışsın nekadara aldın taytı ben bi tane aldım 17.50 ama bacak arası tüy topladı sanki:26:
tavuklu salata yap yerse eşin

bayılır tavuklu salataya olabilir bakalım
yada ton balıklı salata ile makarna yapabilirim azcik onu da sever

dileek dün kazaklar çizmeler, bugün taytlar, geçen 150 tl çanta
kuzum sen böyle gidersen çok ağlarsın maddi yönden her taraftan sıkışığız napıcaz diye.
Gerçi ben de pek farklı değilim ama
Güle güle kullan canım..

akşama yemek yok
yoğurt çorbam var
fırında beşamelli kabak var
havuç kızartması var
ne yemek yapsam ki başka:44:
daha ne olsun dilek yaa, yetmez mi :26:
bende dünden kalan kıymalı patates var anca 2 tabak çıkar o da..
yanına cacık yapacam yeter çok bile

nektar ben demeye korkuyordum ama sen diyince rahat diyebilirim harbiden dilek çok para harcıyorsun ben o kadar borcum olsa alamam yada ben mi çok kasıyorum

bende de mercimek çorba pilav taze fasulye var ama eşimin 6 ya kadar görevi varmış mecbur benim spor dönüşü yiyeceğiz

hı seduşum taytları
chima'dan 29,90a aldım 59,90dan düşmüş
mango'dan aldım 26 tl'ye
addax'tan aldım 20 tl'ye
faruk ekin'den aldım 20 tl'ye
pazardan aldım 15 tl'ye
:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…