bizimkide dönyo okdaaaa emeklemiyor malesef istemiyoo ama tay tay yapıyoruz artık emeklemicek bellii boşver sende zorlama belki oda yürüme durumuna gelcek
gece lambalı olan bi buhar makinesi aldım şirin bişi arzummm onun lambasını yakyorum hafif zaten ama bizim oğlan ışıkta uyumuyor aslaa ışık oldumu yatmıyo babasına çekmişşş oda öyle bizim odamız da bordo perdeler var kalın asla ve asla ışık huzmesi bile girmiyooo
lambayı emzirmek için kullanıyorum açyorum kapıyorum öyle işte karanlıkta yatıcak yanii bide odasında ince tül perde var bu karanlık istiyo kalın güneşlik almam gerkecek turkuaz yoğunluklu oda turkuaz güneşlik bulcammı bakalım:26:
Koket kv. tavuklarına tay tay yapıyo yemek verirken, arapçada gel gel demek.. Tavuklarda dil biliyo
İş işte sanki bişe yapıyor olsak neyseÖöyle oturuyoruz dip dibe.. Genciz biz haftasonu gezmek isteriz dizlerinden ayrılmayalım istiyorlar.
Bundan sonra eşime kalkalım hadi demicem ben, kendi hadi dicek bana öyle anlaştık bakalım uygulamada nasıl olucak.
Hııı bide dün kayınbabam diyoki b. görümcem için, bidaha zaten istemicem kızını(torununu) getir diye , her seferinde evlerine götürüyorlar(Zaten çocuk tüm gün annesinde (k.v bakıyor )akşam işten gelince de evine götürmicekmiş.)
Bende dedim ki baba bizde götürücez alış şimdiden dedim gülerek yada kv. bi tane daha yapsın hiç götürmezler onla ilgilenirsin dedim. Çünkü gelecekte olacaklara meyil vermek istemiyorum şimdiden anlasın tepkimi
bizimkide dönyo okdaaaa emeklemiyor malesef istemiyoo ama tay tay yapıyoruz artık emeklemicek bellii boşver sende zorlama belki oda yürüme durumuna gelcek
gece lambalı olan bi buhar makinesi aldım şirin bişi arzummm onun lambasını yakyorum hafif zaten ama bizim oğlan ışıkta uyumuyor aslaa ışık oldumu yatmıyo babasına çekmişşş oda öyle bizim odamız da bordo perdeler var kalın asla ve asla ışık huzmesi bile girmiyooo
lambayı emzirmek için kullanıyorum açyorum kapıyorum öyle işte karanlıkta yatıcak yanii bide odasında ince tül perde var bu karanlık istiyo kalın güneşlik almam gerkecek turkuaz yoğunluklu oda turkuaz güneşlik bulcammı bakalım:26:
kuzum ben onu zorlamıyorum ama o beni zorluyor ya. ağla zırla kucağa aldırıyor kendini. akşam eşimin geliş saatini iple çekiyorum valla. sol tarafım iptal oluyor o gelene kadarkaranlıkta uyuyorsa daha iyi değil mi kokişim? çok sık kalkıyorsa sana zor olur ama en azından odasına alışmış olur canım.
bu arada kargon az önce geldi. tekrar teşekkür ederiz. çok güzel şeyler göndermişsin canım. ayakkabılar tam oldu ayağına, giydirdim, ayağını kaldırıp kaldırıp bakıyor
uykusu geldi galiba yine ben bi uyutmayı deneyim. yoksa başımı şişirecek yine.
Koket kv. tavuklarına tay tay yapıyo yemek verirken, arapçada gel gel demek.. Tavuklarda dil biliyo
İş işte sanki bişe yapıyor olsak neyseÖöyle oturuyoruz dip dibe.. Genciz biz haftasonu gezmek isteriz dizlerinden ayrılmayalım istiyorlar.
Bundan sonra eşime kalkalım hadi demicem ben, kendi hadi dicek bana öyle anlaştık bakalım uygulamada nasıl olucak.
Hııı bide dün kayınbabam diyoki b. görümcem için, bidaha zaten istemicem kızını(torununu) getir diye , her seferinde evlerine götürüyorlar(Zaten çocuk tüm gün annesinde (k.v bakıyor )akşam işten gelince de evine götürmicekmiş.)
Bende dedim ki baba bizde götürücez alış şimdiden dedim gülerek yada kv. bi tane daha yapsın hiç götürmezler onla ilgilenirsin dedim. Çünkü gelecekte olacaklara meyil vermek istemiyorum şimdiden anlasın tepkimi
dilşad kızma bana ama şu küçük üçüncü tekerlekli olanlara pek güvenmiyorum sağlamlığına bir taşa çarpsan allah korusun bazen önümüze bakamadığımız oluyor kaldırmın bittiği yerden giderken aklıma geldi çağanı gezdirdiğimde benimki dört tekerlekli bu olsaydı çoktan çocuk uçmuştu kaldırıma allah korusun gezidiriken sen yol bitt araya takıl anında öne gidiyodu araba allahtan önde iki tekerlek güneşlik düşmesini engelledi...
tabii sen bilirsinde üç tekerlek görünüş açısından iyi ama kullanımı korkuttu beni oyüzden almadım:26:
çok fiyat bunlar yaa 650 olan bi arabayı 450 TL ye aldım mothercare den indirim takip ettim
bence bukadar para verme yaa daha bi sürü şeler alcaksın beşiğiydi odasıydı ıvırdı zıvırdı mama sandelyedi..yürüteçti ...sonra yok büyüdü tekrar oto koltukk hepsi dünya para
benm de riskli olduğu için başlatıcak bi dahaki ay, kasılmalara engel olmamız lazım dedi iştebenim doktor pimpirikli kramp olursa die vermişti magnezyum 3 defa içmiştim bişi olmadı gerçi yan etkisini ilk defa duyyorum
bizimki artık bişe diyemiyo, kendi gelince de 9 buçuk gibi kalkıyoayy bende k.v lerde satt 10 da kalkılmasından bıktım eşime 10 defa hadi diyom k.v evde işin yok eşinde burda sende burda yedin daha ne erken gitcen diooo (bu laf sokmalarından bile nefret ediyorum)
sanane yaa mecburmuyum sizin boş konuşmalrınızı dinlemeye yoruldum ben eimm orası benim evimmm diyesim varr
ne güzel iştee, küçücük adamlar yürüyo tay tay :)bizimkide dönyo okdaaaa emeklemiyor malesef istemiyoo ama tay tay yapıyoruz artık emeklemicek bellii boşver sende zorlama belki oda yürüme durumuna gelcek
ii yapmışsın canım şimdiden bilsinlerKoket kv. tavuklarına tay tay yapıyo yemek verirken, arapçada gel gel demek.. Tavuklarda dil biliyo
kendi evinde bakması daha ii, ben de evimde yalnız/ ben yokken durmasını istememKoket görümcemin kızınada evinde bakıyor, bizimkine de evde bakar canım ayakları ağrıyor yürüyemez hergün.
Yaren güle güle giysin ilker ayakkabılarını canım
geçmiş olsnGünaydın
regl oldum, başım ağrıyo, midem bulanıyo
uykusuzum, kocam bu hafta gececi
bu haftayı hiç sevmiyorumm
nerden çıktı bu mide bulantısı ya kaç gündür:44:Günaydın
regl oldum, başım ağrıyo, midem bulanıyo
uykusuzum, kocam bu hafta gececi
bu haftayı hiç sevmiyorumm
günaydın kızlarr
çok zor kalktım bu sabah regl olunca daha bi yorgun oluo vücudum sanki
dün kayıp şehri diil kardeşimle o ses türkiyeyi izledik
eren elendi kırıktı mırıktı ama hoşuma gitmişti o nedense sevimli şey
ayda da erkamı eledi zaten ben o çocuğu sevmemiştim
sanırım yine murat boz kazanacak
zavallı hadise yarışmacısız gircek finale
neyse şimdi patronum gelene kadar diziyi izleyim
ben son yarısına yetiştim ayda ve onur u izleyebildim
ayda nın elbisesi ne ciciydi ya hoşuma gitti benim
ayda erkemle söyledi
onur selinle
sen nereye yetiştin acaba bebeyim :44:
aydanın elbise cidde çok ama çok güzeldi
bulsam alırım yani öyle bişi Eki Görüntüle 630901
tamam işte aydayla ERKEMİ onurla selini izledm yani, kazananları söledim ben
taa ilk elemelerde sex on fire ı sölemişti ben o zaman bayıldım ona, orjinalinden daha güzeldi şarkıgünaydınnn
valla biz karadayıya baktık hiç bakamadım o sese bence ayda birinci olur kız birden parladı resmen.
hıı ok bebem şimdi oldu
favorin kim peki
gerçi sende murat bozcusun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?