Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

merhaba kızlar
Test yaptım bende dün.Tek çizgi,ama hala adet olmadım..

Ayça ismini pek beğenmedim:26:

Son düzenleme:
Koket görümcemin kızınada evinde bakıyor, bizimkine de evde bakar canım ayakları ağrıyor yürüyemez hergün.
Yaren güle güle giysin ilker ayakkabılarını canım

her sabah bebek evden çıkacak oraya mı gitcek uzakmı evi?:44: Gerçi adana antalya gibi ama bebekken sabah çıkanlar genelde soğuk algınlığı ve gribe daha çok yakalınıyo oyüzden sordum özgişimmm....

Çağan bizim evde bakıldığı için biz bu durumları yaşamadık Allaha şükür

sen evde balık tavuk gibi ağır kokan yemekler yapma bilinir güvenilir restaurantta ye balığı hatta eşinle balık yeme günü yapın haftada 1 yada 2 haftada 1 ....

yada balığı k.v pişirsin sen yeee ama kokusunu duymaa

Günaydın
regl oldum, başım ağrıyo, midem bulanıyo
uykusuzum, kocam bu hafta gececi
bu haftayı hiç sevmiyorumm

mide bulantın demkki ondanmışş dimi regl yüzünden

kocanın gececi olması iyi olmuş bence insan regli olunca kendini hiç iyi hisetmiyo bol bol dinlenirsin erken yatarsın

vilin geçen yıl bir arkadaşımın kızı oldu o da ismini Ela koydu. Çok akıllı bir bıdık hep ben bildim tavırları var böcük böcük gözleri var filan.

sonra Nice yi de düşünebilirsin hani eşinin ismiyle de uyumlu olur farklı bir enstantene

:119::119::119::119::119:
seduşum yaa :109:

beni kandırdın dimi kitap göndercem die pis
hediyen şimdi geldi ve ben bunu çok istiodum
:118::118::118::118:

Canım evde bakılsa daha iyi olur ama işte ayakları ağrıyo kv yürüyemiyor uzun süre. Görümcemin kızı hep hasta o yüzden. Zaten temmuzda doğacak allah kısmet ederse. Yazın hasta olmaz ben işe girene kadar da büyütmüş olurum, ben 1 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum çok iyi bir iş olmazsa.

Günaydın

hımm arkdaşın önerdiği güzel chicco iyi yaa kaliteli ürünler üretiyoo kraft seviyorum ....doğumdan sonra almak dedin ama anakucağı lazım olmıcakmı hastaneden çıkarken sen set alıcam dedin ondan soruyorum

arzum soğuk buhar (drumuz bebekler için soğuk buharın sağlıklı olduğunu söyledi ona göre aldım sıcak alma dedi.)

Arzum AR 862 Bebbe İyonlu Buhar Makinesi GittiGidiyor'da 64897321

istersen iyonu kapatabilyosun istersen buharı ayarlıyosun ışığıda ayrıca kapanyo extra gece lambasına gerek kalmıoo hem modeli hoşş çağanın çok ilgisini çekioo

aslında kendi evinde bakması iyi tabii benim yaşadığım sorunu yaşamak adına önermiyorum bi taraftan bebişide düşünyorum:44:

off yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
hediyeme nası sevdim arkasına eşim aradı bataryalar gelmiş tlfnumu çalıştırmıo olmuo işte
bende neyse tmm boşver dedim yani artık galaksim yok muhtemelen vazgeçtim yani beklemekten de

dilek eşin bataryayı nerden istiyor? Orjinal batarya mı amazondan yada e bay dan filan alsanız olmuyor mu? Bazen free shipping denk gelebiliyor.
bu arada hediyen ne merak ettik çekip koyabilir misin lütfen?

mide bulantın demkki ondanmışş dimi regl yüzünden

Kocanın gececi olması iyi olmuş bence insan regli olunca kendini hiç iyi hisetmiyo bol bol dinlenirsin Erken yatarsın
hayır kuzum, daha çok yoruluyorum
koştur koştur yemek hazırla, 10a kadar evi toparla annemlere git.
O saatte evden çıkmak işkence, sabah da erken kalkıp eve geliyorum annemlerden.
Berbat bi hafta oluyo yanii

Seduşum yaa :109:

Beni kandırdın dimi kitap göndercem die pis
ben de bayıldım hediyene. Harika bişi dimmi :))
güle güle kullan..
tühhh (((((
yeni telefon alırsın artık canım, bununla mı kalıcan..

seduşum yaa :109:

beni kandırdın dimi kitap göndercem die pis

azcık kandırdık seni çok sevindim cnm beğenmene sana hediye beğendirmekte zor hayatım baya gezdim yani saolsun nekimde yardım etti enson güzel bişe buldum yani güle güle giy cnm

hadiyaa ee nolcak peki

canım eskisi kadar rahat bırakmadığından beni çekemiyorum artık çok foto. geçen gün görümcemin çektiklerini etiketlemiştim en son. perdecilerde bulursun turkuaz güneşlik ya, artık seçenekler çok fazla. bence sıkıntı yapma bu kadar, beklediğinden kolay olacak bulman.

özgeden geliyor erkek bebiş, bi de bence adaşım da erkek doğurcak

merhaba kızlar
Test yaptım bende dün.Tek çizgi,ama hala adet olmadım..

Ayça ismini pek beğenmedim:26:

hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişiniz.

dilekcim telde bir sorun olmuş demek ki. eşinde başka galaksi yok mu? telefoncunun eşi telefonsuz kalmaz merak etme sen, eşin doğum günü hediyesi olarak ayarlar sana yeni bir galaksi

seduşummm videoya çekiyor musunuz hiç cadının bu oynayışlarını falan? ablamlarda geçen gün yeğenimin görüntülerini izledik, çok güzel oluyor ya. minnak halini hatırladık, hatta eniştemin oğlunun görüntüleri de vardı ilkokula giderken. ne kadar değişmişler, insan çok şaşırıyor. ablamla da dalga geçtik, yeni evlendiği zaman ki halini gördük, zayıf, bakımlı, kıvrımlı falan. mazi kalbimde bir yaradır diye dalga geçtik

vilişim kızlar ayça konusunda fikirlerini belirtmişler, sen de vazgeçmişsin zaten. benim yorum yapmama gerek kalmadı ben nisa ismini de beğeniyorum, sen ne düşünürsün bilemem.

dilek eşin bataryayı nerden istiyor? Orjinal batarya mı amazondan yada e bay dan filan alsanız olmuyor mu? Bazen free shipping denk gelebiliyor.
bu arada hediyen ne merak ettik çekip koyabilir misin lütfen?
hiç bilmioum eşim öyle e-baydan falan almaz ki direkt toptancılardan buluo sorun ne çözemedim artık ilgilenmioum yaa sıkıldım yani
maalesef canım foto şuan ekleyemem ama sonra koyabilirim belki

ben de bayıldım hediyene. Harika bişi dimmi :))
güle güle kullan..

tühhh (((((
yeni telefon alırsın artık canım, bununla mı kalıcan..

bu tlfnum cok güzel gerçekten tek diebilirim yani
ama işte wifi ve doğal olarak whatsApp yok
ne olur bilmioum artık soğudum ya
önce iphone sonra galaksi
şansım yokmuş yani

azcık kandırdık seni çok sevindim cnm beğenmene sana hediye beğendirmekte zor hayatım baya gezdim yani saolsun nekimde yardım etti enson güzel bişe buldum yani güle güle giy cnm

hadiyaa ee nolcak peki

ikinizide teşekkür ederim ozaman
şu aralar bakıp durduğum ama full tüy die almadığım bi üründü
bu öyle değil çok içime sindi ve son aldığım tüylü botlarıma uydu

Son düzenleme:
Kızlar şu elbiseyi alsammı yaa, 60 tl
uzun bi elbise istiyorum nezamandır, süet kahve çizmelerimle giyerim diye

bide şu bebiş şeysine bayıldım, 70 tl miş
alınır yaa, uyur orda ne güzel

davşanım
elbise hayır
bebiş uyku sepeti EVET

*fotoğraf isimlerine de fiyatlarını yazmışsın gözümden kaçmadı.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Elbise güzel yyaa nekim, ben seviyorum bu tarz elbiseleri. Süet kahve çizmelerle hayal edemedim ama:26:
O bebiş şeysine bayıldım zaten

Dilek hediyen hayırlı olsun, ne olduğunu bilmesem de. Tlfnun garantisi yokmuydu peki?

ayda isyanı söyleyenmi arada bende baktımm hoşuma gitti yarışma bitecek ben anca bakmaya başlıyorum....
barış akarsuya benziyen bana da itici geldi kendini benzetmek için o hallere girmiş katılıyorum onuda gördüm yaniii ....bide ahmet kaya parçasını söyliyen vardııı onuda sevmedim işte ıhhh tipide arabeskçi gibi

sarışın bi bayan vardı sesi güçlü kıvırcık neoldu ona yaa

ankaranın bağlarında çağanda oynadı en sevdiği parça oğlumun o....bazen telden açıyom özellikle onda oynuyorr çok mutlu oluyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…