Koket görümcemin kızınada evinde bakıyor, bizimkine de evde bakar canım ayakları ağrıyor yürüyemez hergün.
Yaren güle güle giysin ilker ayakkabılarını canım
kızlar giremedim gündüz yaaa, bi girdim daha okuyamadan iş çıktı kapattım
okulda tam sınv haftası ortam biraz gergin, herkes iş yetiştirme peşinde, yarın dersim yok ama yine gidicem ne yazık ki
eve geldim 10a doğru ama açlıktan kırılıom somon vardı buzluktan çıkarmıştım onu yapıverdim eşim tokmuş ben de bi parça zor yedim son lokmamı zor çiğnedim nedense içim almadı ii değil midem sanki bugünkalanı kv'ye çıkardı eşim yarım saattir orda muhabbete daldılar heralde
valla anlamıom ben bu erkekleri ya ben kendi annemlere gitsem hep ben derim kalkalım die ondan önce.ama kv gideersek bi türlü çıkamıoz, neyse ki eskisi gibi diil artık daha erken kalkar oldu eşim
heps aynı bunların yani anlıcağın
ii demişin şimdiden bilsinler tabi düşüncelerini, ipleri salmamak lazım her şeye öle, zaten orda bakılcaksa görür bol bol daha ne istio işte
Günaydın
regl oldum, başım ağrıyo, midem bulanıyo
uykusuzum, kocam bu hafta gececi
bu haftayı hiç sevmiyorumm
:119::119::119::119::119:
seduşum yaa :109:
beni kandırdın dimi kitap göndercem die pis
hediyen şimdi geldi ve ben bunu çok istiodum
:118::118::118::118:
her sabah bebek evden çıkacak oraya mı gitcek uzakmı evi?:44: Gerçi adana antalya gibi ama bebekken sabah çıkanlar genelde soğuk algınlığı ve gribe daha çok yakalınıyo oyüzden sordum özgişimmm....
Çağan bizim evde bakıldığı için biz bu durumları yaşamadık Allaha şükür
yok canım niye kızıyım zaten daha çok erken de, tercihim bunlardan yana olacak, arkadaşım kullanıyor çok memnun bakalım hangisini alıcaz dün biri şunu önerdi
Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Garnet - e-bebek.com
ben model olarak araştırdım şu an, fiyat olarak siteler doğumdan sonra araştırılır canım
benm de riskli olduğu için başlatıcak bi dahaki ay, kasılmalara engel olmamız lazım dedi işte
bizimki artık bişe diyemiyo, kendi gelince de 9 buçuk gibi kalkıyo
ne güzel iştee, küçücük adamlar yürüyo tay tay :)çok sevimli oluyolar yeni ayakta dururken
arzumdan memnun musun canım, sıcak buhar mı soğuk mu?
ii yapmışsın canım şimdiden bilsinler
kendi evinde bakması daha ii, ben de evimde yalnız/ ben yokken durmasını istemem
geçmiş olsn
geldi mi üst üste gelir
günaydın kızlar
dilek eşin bataryayı nerden istiyor? Orjinal batarya mı amazondan yada e bay dan filan alsanız olmuyor mu? Bazen free shipping denk gelebiliyor.off yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
hediyeme nası sevdim arkasına eşim aradı bataryalar gelmiş tlfnumu çalıştırmıo olmuo işte
bende neyse tmm boşver dedim yani artık galaksim yok muhtemelen vazgeçtim yani beklemekten de
hayır kuzum, daha çok yoruluyorummide bulantın demkki ondanmışş dimi regl yüzünden
Kocanın gececi olması iyi olmuş bence insan regli olunca kendini hiç iyi hisetmiyo bol bol dinlenirsinErken yatarsın
ben de bayıldım hediyene. Harika bişi dimmi :)):119::119::119::119::119:
Seduşum yaa :109:
Beni kandırdın dimi kitap göndercem die pis
tühhhoff yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
hediyeme nası sevdim arkasına eşim aradı bataryalar gelmiş tlfnumu çalıştırmıo olmuo işte
bende neyse tmm boşver dedim yani artık galaksim yok muhtemelen vazgeçtim yani beklemekten de
:119::119::119::119::119:
seduşum yaa :109:
beni kandırdın dimi kitap göndercem die pis
off yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
evet sana daha zor ben yorulunca annem yüklüyor ama inan 10 kg geçince zor taşınyo 1 saat bile belim kopmasına yetiyo
karanlıkta uyuması iyi aslında ama güneşlik yok kalın odasında ışık girmemesi için bakmam gerekcek perdeyi zor buldum tukuazlı puantiyeli almıştım hemde uyguna bulmuştum şimdi güneşlik arıyacam bakalım:26:
Rica ederim oğlumun erkek arkdaşııı olarak ilkeri öpüyoruzzzben yerimm onu yeni foto hiç koymuyosun yaa ilkerin
topiktekilerrrrr yiterr yaa erkek doğurun artıkkk
merhaba kızlar
Test yaptım bende dün.Tek çizgi,ama hala adet olmadım..
Ayça ismini pek beğenmedim:26:
off yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
hiç bilmioum eşim öyle e-baydan falan almaz ki direkt toptancılardan buluo sorun ne çözemedim artık ilgilenmioum yaa sıkıldım yanidilek eşin bataryayı nerden istiyor? Orjinal batarya mı amazondan yada e bay dan filan alsanız olmuyor mu? Bazen free shipping denk gelebiliyor.
bu arada hediyen ne merak ettik çekip koyabilir misin lütfen?
ben de bayıldım hediyene. Harika bişi dimmi :))
güle güle kullan..
tühhh(((((
yeni telefon alırsın artık canım, bununla mı kalıcan..
azcık kandırdık seni çok sevindim cnm beğenmene sana hediye beğendirmekte zor hayatım baya gezdim yani saolsun nekimde yardım etti enson güzel bişe buldum yani güle güle giy cnm
hadiyaa ee nolcak peki
Kızlar şu elbiseyi alsammı yaa, 60 tl
uzun bi elbise istiyorum nezamandır, süet kahve çizmelerimle giyerim diye
bide şu bebiş şeysine bayıldım, 70 tl miş
alınır yaa, uyur orda ne güzel
Eki Görüntüle 631112 Eki Görüntüle 631113
Kızlar şu elbiseyi alsammı yaa, 60 tl
uzun bi elbise istiyorum nezamandır, süet kahve çizmelerimle giyerim diye
bide şu bebiş şeysine bayıldım, 70 tl miş
alınır yaa, uyur orda ne güzel
Eki Görüntüle 631112 Eki Görüntüle 631113
hadi yaa :26: yaramaza bak uyku yapacağı yerde uyku kaçırıyo senin şımarık
ay olabilir, yediğimiz bişeyden etkilenmiş olabiliriz, akşam bakim kocam ne durumda
aynen seda, sanki sahneye çıkmadan önce iki şişe rakı devirmiş gibi.
Ayy Ankaranın bağlarında kocamla kalktık oynadık, ne güzeldi yaa
bi oynuyo bi öpüyo
berkan'a laf yokçok temiz ve güçlü bi sesi var, seviorumm
mustafa ve onura gıcığım. Biri ahmet kaya taklidi, diğeri barış akarsu.
Hele onur abartmış, kılık kıyafet, mimikler.
Taklitler asıllarını yaşatır sadece, bazen itici oluyo
Ayda kesin birinci :119: geçen seneden favorim o benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?