ben de bu akşam yalan dünyayı izlim netten, perşembe de kayıp şehiri izlerimgünaydın kızlarr
çok zor kalktım bu sabah regl olunca daha bi yorgun oluo vücudum sanki
dün kayıp şehri diil kardeşimle o ses türkiyeyi izledik
eren elendi kırıktı mırıktı ama hoşuma gitmişti o nedense sevimli şey
ayda da erkamı eledi zaten ben o çocuğu sevmemiştim
sanırım yine murat boz kazanacak
zavallı hadise yarışmacısız gircek finale
neyse şimdi patronum gelene kadar diziyi izleyim
sana inanamıyorum yaaa, 40 defa uyansam 40 defa uykuya dalarım, fırsatın varken uyusana be ayşem :26:günaydınn, ben de bi saaten fazladır uyanığım dönüp durdum yatakta ama ı-ıhh uyku yok.kalktım bi iki lokma attım ağzıma hava güzel çamaşır attım makineye.eşim uyuo,ses yapmamaya çalışıom ne zamandır uykusuz
nerden çıktı bu mide bulantısı ya kaç gündür:44:
geçmiş olsun cnmm
ben son yarısına yetiştim ayda ve onur u izleyebildim
ayda nın elbisesi ne ciciydi ya hoşuma gitti benim
Günaydın
viliş ve dilşad trendyolda chicco da acayip indirim var ateş ölçer biberon emzik ve süt pompalarında özellikle arabalardada indirim var ama siz 4 tekerlekli istemiyosunuz galiba bi bakın derimm...Süper fiyattlarr
Chicco | trendyol.com
sana inanamıyorum yaaa, 40 defa uyansam 40 defa uykuya dalarım, fırsatın varken uyusana be ayşem :26:
bilmiom nerden çıktı bu bulantıkocam da dün tüm gün kusmuş, sabah da kustu
ama bendeki 2 haftadır böyle..
Aydanın elbisesini ben de sevdimm, rengi modeli süperr
geçen hafta neydi öyle o beyaz elbise, duba gibi göstermişti kızı
günaydın kızlar.
dilek eşin nasıl oldu? benim de reglim daha düzene girmedi, belim ağrıyo 2 gündür çok fena. ama geçen ayın 20'sinde regl olmuştum. artık düzene girse de rahatlasam die bakıyom.
diğer finalistler kim ama onları bilmiom tahminimce şu bıdık çocukla mustafa olmalı.
bıdığı dinlemedim hiç denk gelmedim, mustafayı sevmiom, onur ehh, ayda kesin kazanır
günaydın biz ii sayılırız genel olarak.seni sormalı
vilin nerde bu sabah yaaa:44:
hadi yaa :26: yaramaza bak uyku yapacağı yerde uyku kaçırıyo senin şımarıkinanmalısın bence cnm çünkü normalde ben de öleyim wc'ye 10 kere kalksam 10unda da geri dönüp uyuyabilirim ama hamileliğimden beri saat 8 civarlarında uyanıp bi daha uyuyamaz oldum.ama mesela evde olsam 11-12 gibi tekrar uyku basıo o zaman uyuom
a-aaa eşin de mi öyleee, ya yediğiniz bişi içtiğiniz su falan mı yaptı acabaaa:26:
çamaşırlarımı astım geldim güneşi görünce hava güzel zannettim balkona bi çıktım buz gibi esio, ama çabuk kururr çamaşırlar ii oldu
aynen seda, sanki sahneye çıkmadan önce iki şişe rakı devirmiş gibi.ayy evt o ankaranın bağlarını bende dinledim diğer tarfta reklam çıkmıştı hiiiç bişe anlamadım adamın dediğinden ağzında geveledi durdu resmen dedim nasıl gelmiş buraya kadar dahada elenmemiş yani.
berkan'a laf yokevt canım
bıdıktanda o ses nası çıkıo hayreterenide eledi zaten
onda pek ışık göremedim
mustafa da ahmet kayadan başka bişi söyleyemio ama onu mükemmel söylüo diebilirim hakkını yemeyim tam bir ahmet kaya
onurda geçen hafta barış akarsu mevzusundan sonra iyice favori oldu
ama ayda yanidün zaten sms patlaması olmuş onunla erkam yarışınca
topikteki bi arkadaşımız koymuştu ayça ismini kızına.geldim kuzum geldim
günaydııııın
hastaneye bıraktı eşim sabah...5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım...ama 3 hafta çalışmayı düşünüyorum...dr 3 hafta sonra gel,bi bahane yazar çalışması uygun değildir diye bi rapor veririm dedi...ordan geldim,kızımın odasına avize baktım ama bulamadımsamsuna gittiğimizde alırız dedi kocişim akşam balkona ve kilere yolluk aldık...yine avize baktık ama akşam da beğenmedim
nst'ye girdim sabah...bizim kız nst'nin o kalın-gergin lastiklerini itip durdugörevli kadın bile bakakaldı
karnım aç,yemek yiyesim yok,meyve atıştırıyım bari
aaaa bu arada kızıma isim buldum teyzeleri....AYÇA...nasıl? anlamına baktım,beğendim,bi de soyadımıza da çok uyuyo...
kvden dolayı değil ama kendi annem de istemediği için zeynepten vazgeçicem galiba...kuzenlerim de koyduğu için soğudum biraz...
hadi yaa :26: yaramaza bak uyku yapacağı yerde uyku kaçırıyo senin şımarık
ay olabilir, yediğimiz bişeyden etkilenmiş olabiliriz, akşam bakim kocam ne durumda
aynen seda, sanki sahneye çıkmadan önce iki şişe rakı devirmiş gibi.
Ayy Ankaranın bağlarında kocamla kalktık oynadık, ne güzeldi yaa
bi oynuyo bi öpüyo
berkan'a laf yokçok temiz ve güçlü bi sesi var, seviorumm
mustafa ve onura gıcığım. Biri ahmet kaya taklidi, diğeri barış akarsu.
Hele onur abartmış, kılık kıyafet, mimikler.
Taklitler asıllarını yaşatır sadece, bazen itici oluyo
Ayda kesin birinci :119: geçen seneden favorim o benimm
topikteki bi arkadaşımız koymuştu ayça ismini kızına.
Ben o zaman dediğimi bir daha diyorum
ça ça ça Ayça geliyo hep aklıma yaa, nerde vardı bu bi dizide mi bi progrmada mı ne
kızlar giremedim gündüz yaaa, bi girdim daha okuyamadan iş çıktı kapattım
okulda tam sınv haftası ortam biraz gergin, herkes iş yetiştirme peşinde, yarın dersim yok ama yine gidicem ne yazık ki
eve geldim 10a doğru ama açlıktan kırılıom somon vardı buzluktan çıkarmıştım onu yapıverdim eşim tokmuş ben de bi parça zor yedim son lokmamı zor çiğnedim nedense içim almadı ii değil midem sanki bugünkalanı kv'ye çıkardı eşim yarım saattir orda muhabbete daldılar heralde
valla anlamıom ben bu erkekleri ya ben kendi annemlere gitsem hep ben derim kalkalım die ondan önce.ama kv gideersek bi türlü çıkamıoz, neyse ki eskisi gibi diil artık daha erken kalkar oldu eşim
heps aynı bunların yani anlıcağın
ii demişin şimdiden bilsinler tabi düşüncelerini, ipleri salmamak lazım her şeye öle, zaten orda bakılcaksa görür bol bol daha ne istio işte
onu yerimmmmhadiya doğayla babasıda kalktı oynadı sıpa bide utanıyor biz hadi oyna dedikmi dans etmeyi çok seviyo babasıyla
aynen ya onurdan gıcık aldım oyüzden barış bi başkaydı yaa allah rahmet eğlesin.
kuzum ben onu zorlamıyorum ama o beni zorluyor ya. ağla zırla kucağa aldırıyor kendini. akşam eşimin geliş saatini iple çekiyorum valla. sol tarafım iptal oluyor o gelene kadarkaranlıkta uyuyorsa daha iyi değil mi kokişim? çok sık kalkıyorsa sana zor olur ama en azından odasına alışmış olur canım.
bu arada kargon az önce geldi. tekrar teşekkür ederiz. çok güzel şeyler göndermişsin canım. ayakkabılar tam oldu ayağına, giydirdim, ayağını kaldırıp kaldırıp bakıyor
uykusu geldi galiba yine ben bi uyutmayı deneyim. yoksa başımı şişirecek yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?