eczane yazıcama hastane yazmışımözgecim bi küçük biberon koy çantana...
ben koymamıştım,gecenin 2'sinde eşimler nöbetçi hastane aradılar
doğumdan hemen sonra bebeği emzirsen de süt hemen gelmiyo...
o yüzden ilk doğduğunda mama verdiler hastanede...
sen yine de çantana koy hazır olsun canım
kızlardan haber var mı?
nek taşındı mı?
bolun iş yerinde durumlar ne alemde?
zuzum da uğramıyo,özledim zilliyi
dilşadın hamişliği nasıl gidiyo acaba?
ne güzel canım yaa memleketine gitmişsin sonunda...Bizde ananemizdeyiz geleli 1 hafta oldu.mevlüdümüzü yaptık.çok güzel oldu kalabalıktı baya .şimdi gezmelere başladık ama kızım huzursuz diş derdi başladı diş çıkarmaya çalışıyor çok huzursuz ağlıyor durmuyor.allahtan annemlerdeyim .
Özgem maşallah çınara artık fazla zaman kalmamış işallah sağlıkla alırsın kucağına.odasıda çok güzel olmuş güle güle büyüsün .
Vilin maşallah Zeynep'e .artık oda düzene girmiştir.benim kızım gibi koyuyorum beşiğine uyuyor ama diş sorunu çıkalı uyumuyor hiçbir şekilde sadece sırta sarıyoruz gezdikçe uyuyor.
Ayşem dolabınız şifonyeriniz çok güzel beyaz sade .fiyatıda çok uygun.şeref sağlıkla büyüsün
ben de küçük boy biberon aldım koycam mutlaka çantama kesinlikle emziken daha öncelikli, kullanılabilecek bişiözgecim bi küçük biberon koy çantana...
kızlardan haber var mı?
nek taşındı mı?
cnm saolBizde ananemizdeyiz geleli 1 hafta oldu.mevlüdümüzü yaptık.çok güzel oldu kalabalıktı baya .şimdi gezmelere başladık ama kızım huzursuz diş derdi başladı diş çıkarmaya çalışıyor çok huzursuz ağlıyor durmuyor.allahtan annemlerdeyim .
Özgem maşallah çınara artık fazla zaman kalmamış işallah sağlıkla alırsın kucağına.odasıda çok güzel olmuş güle güle büyüsün .
Vilin maşallah Zeynep'e .artık oda düzene girmiştir.benim kızım gibi koyuyorum beşiğine uyuyor ama diş sorunu çıkalı uyumuyor hiçbir şekilde sadece sırta sarıyoruz gezdikçe uyuyor.
Ayşem dolabınız şifonyeriniz çok güzel beyaz sade .fiyatıda çok uygun.şeref sağlıkla büyüsün
yaşına girmesini mi beklio acaba daha ne beklio bence bi h.sonu kandır da gidineczane yazıcama hastane yazmışım
ne güzel canım yaa memleketine gitmişsin sonunda...
bol bol gez...
ben de gitmek istiyorum anneme ama eşim her seferinde aynı cevabı veriyo:bebek büyüsün
sıkıldım artık evde
adam yine özüne dönmeye başladı maalesef
beşiği yatak odasına taşıyalım artık diyorum biraz daha zaman geçsin diyo,uykusunu düşünüyo
odaya geçersek kızım erken uyandığı için o da erken uyanır diye istemiyo...
kendi işi düşünce () geliyo yanımıza yatıyo,sonra yine kaçıyo...
bundan sonra ona izin vermicem
bu akşam beşiği kızımın odasına aldırıcam,bundan sonra orda yatıcam,iyice yalvartmadan da yatak odasına geçmeyi düşünmüyorum
ben aldım canım dün bi tane kolik önleyici yenidoğan biberonu. dediğin mantıklı mama vermek aklıma hiç gelmemişti ama belli olmaz vermek gerekebilir.özgecim bi küçük biberon koy çantana...
kızlardan haber var mı?
nek taşındı mı?
Tşk ederiz enkim.Bizde ananemizdeyiz geleli 1 hafta oldu.mevlüdümüzü yaptık.çok güzel oldu kalabalıktı baya .şimdi gezmelere başladık ama kızım huzursuz diş derdi başladı diş çıkarmaya çalışıyor çok huzursuz ağlıyor durmuyor.allahtan annemlerdeyim .
nedense bende eczane diye anlamışım sen böyle yazınca tekrar baktım hastane yazmışsıneczane yazıcama hastane yazmışım
ben de gitmek istiyorum anneme ama eşim her seferinde aynı cevabı veriyo:bebek büyüsün
sıkıldım artık evde
adam yine özüne dönmeye başladı maalesef
beşiği yatak odasına taşıyalım artık diyorum biraz daha zaman geçsin diyo,uykusunu düşünüyo
odaya geçersek kızım erken uyandığı için o da erken uyanır diye istemiyo...
kendi işi düşünce () geliyo yanımıza yatıyo,sonra yine kaçıyo...
bundan sonra ona izin vermicem
bu akşam beşiği kızımın odasına aldırıcam,bundan sonra orda yatıcam,iyice yalvartmadan da yatak odasına geçmeyi düşünmüyorum
selam kızlarrrr
pestil vaziyetteyim eve geldim ama nası geldim bi de bana sorun
bu iki ay nası geçicek çok merak ediomyok böyle bii sıcak ya, bugün birden bastı 5 dk.lık yolu yürürken heralde fenalık geçiriom dedim, bi de aksi gibi ayakkabımın dolgu topuğu ayrıldı bi garip oldu
hemen kendimi banyoya attım, sonra da bi güzel yağlanıp uzandım yatağa azcık oğluşla oynaştım
birazdan da kendimi toplayıp yemeğe girişicem, taze fasulye cacık var menüde, üşenmezsem bi de pilav
lesyacım sorma eksikler hiç bitmez
mevlana'nın orda baby home var orda chicco'nun çantalı bakım setini görmüştüm onu alıcam sanırım.
bu arada perde işini de hallettik h.sonu, bu h.içi gelicek, perde de desenli olunca halıyı düz renk mi alsam die düşünüom şimdi:26:
ben de küçük boy biberon aldım koycam mutlaka çantama kesinlikle emziken daha öncelikli, kullanılabilecek bişi
kızlar genel olarak iiler cnm herkes aynı. nek hala ev arıo heralde pek bahsetmedi bu ara
dilşad çok şükür hala doğurmadı geçen hafta annesinde kaldı hepp, bu hafta da sanırım gündüz annesinde gece evde kalacak
cnm saol
geçmiş olsun ecenaza zor bu diş işleri ya
daha ne kadar ordasınız? oralar serindir dimi püfür püfür
yaşına girmesini mi beklio acaba daha ne beklio bence bi h.sonu kandır da gidin
aslında daha erken bence zeynep için odasına geçmesi, diil mi:26:
resmen sayılı günün kaldı özgim ya taş çatlasın 10 gün diosun yaniTşk ederiz enkim.az kaldı evet bu perşembe son kontrolüme gidicem plesanta kireçlenmesi ilerlemişse belkide aynı gün veya diğer gün alırız dicek bilmiyorum. demezsede pazartesi perşembe arası birgün olucak. biz çarşambayı seçeceğiz eşimin işinden izni haftasonuyla birleşsin diye.
havalar çok sıcak evet, temmuzda napıcaz bakalım..son aylar zor geçiyo ayşam şikayetlr artıyo. perdeleriniz de hayırlı olsun canım düz olabilir evet turkuaz istiyordun dimi inş. bulabilirsiniz..
Bugün tansiyonum düştü yerlere.. bayılma durumuna geldim eşim nasıl korktu.. o korktu diye kendime geldim nasıl olduysaBu arada eşimle geçiriyorum gündüzlerimi. bu hafta 4-12 çalışması gerek. sabah kahvaltımızı yapıyoruz gündüz işlerimizi hallediyoruz hemde beraber uyuyoruz Zaten son zamanlarımız bu günleri arıcaz mı acaba
coca cola kırmızı kasa kampanyasından da 2 mc donalds menü, 2 sinema bileti aldım cola kapağınabi ara onada gidicez doğumdan önce. Sizinde haberiniz olsun kızlar cocacola içiyorsanız kutu şişe kapaklarında kodlar oluyo onu kırmızıkasa sitesine giriyorsunuz hediyenizi seçiyorsunuz. çok avantajlı oluyo
kızlar kızlar...
yanlış anlamışsınız beni...
az önce beşiği kızımın odasına koyduk...
kızım beşiğinde yatıcak,bende onun yatağında...
yatak odasına gitmicem yani...
artık mutfakta yatmicam...
beşiği çocuğun odasına koyalım dedim...niye diyo...çekyatta yatmak istemiyorum artık dedim...yatak odasına geçin o zaman diyo,çocuğun odası bari tamiz kalıcakmış...zaten süs diye almıştık,hey allam yaaa
ama eşin bu sayede rahat uyucak zaten canım yatak odasında yatsa oda uyanacak bakmak için sende kocanla kızınla aynı odada yatmış olacaksın. biz ufak bi beşik yapıcaz yatak odasına koymak için fonksiyonel bişi eşim yapacak yapabilirse. onda yatacak oğluş inşallah. rahat 6 ayda odasına yatırmayı düşünemem herhalde ben. rahat edemem ayrı odada telsiz olsa da.kızlar kızlar...
yanlış anlamışsınız beni...
az önce beşiği kızımın odasına koyduk...
kızım beşiğinde yatıcak,bende onun yatağında...
yatak odasına gitmicem yani...
artık mutfakta yatmicam...
beşiği çocuğun odasına koyalım dedim...niye diyo...çekyatta yatmak istemiyorum artık dedim...yatak odasına geçin o zaman diyo,çocuğun odası bari tamiz kalıcakmış...zaten süs diye almıştık,hey allam yaaa
resmen sayılı günün kaldı özgim ya taş çatlasın 10 gün diosun yaniallah yardımcın olsun cnm 10 gün sonra oğlunun kokusuyla uyuyup uyanıcaksın
dikkat et kendine de, evden çıkmamaya çalış gerçekten çok sıcak çünkü
kampanyalardan bihaberim artık yaaa
yani önceden salonda mıydı beşik:26:
ama evet cnm ya yatak odasına koysanız beşiği daha ii olmaz mı, hem böylece eşin de senle aynı anda geceuykusundan uyandırılmış olur maksat ona da eziyet olsun
bebek odasına tşınma işini 6 aydan sonra düşün istersen
ben de henüz napıcm bilmiom ama sanırım gündüz salonda yanımda olacak gece de yatak odasındaki beşiğe alıcam. fakat biz de mi salonda yatarız o da muallak, yaz sıcağı olcak klima lazım yatak odasına henüz taktıramayız heralde:26:
baygın gibi olmuşum ya tv izlerken uyuyakalmışım eşim aradı da uyandım bi saati geçik uyumuşum suyum çıkmış ama
kalktım yemeğimi yaptım pilav yapmıcam sanrım
ama eşin bu sayede rahat uyucak zaten canım yatak odasında yatsa oda uyanacak bakmak için sende kocanla kızınla aynı odada yatmış olacaksın. biz ufak bi beşik yapıcaz yatak odasına koymak için fonksiyonel bişi eşim yapacak yapabilirse. onda yatacak oğluş inşallah. rahat 6 ayda odasına yatırmayı düşünemem herhalde ben. rahat edemem ayrı odada telsiz olsa da.
ayşamda benim gibi düşünüyo uyansın dimii
evet kuzum en fazlaa haftaya çarşamba alıyoruz bakalım Allahın izniyle. sanki o günler hiç gelmicek gibi bi rahatlık var üstümde
ya ben çok acıkıyorum şimdi ayşa yemekten bahsettii canım pirinç pilavı istedi iyimigidim yapim bari dolmada var ama kocişe bırakım azını. dün saat gece 11 de kocama jest olsun diye kalktım dolma yaptım pattis, kabak, biber.
ne feneyız yaaaa, aynı şeyleri sölemişizama öle yani o mışıl mışıl uyuun yatak odasında oh ne ala memleket kocan haklı bu sefer viliş, onu dnle
dolman varmış işte napıcan pilavı boşver unut bak ben de yapmıomhamarat hatun gece gece ii uğraşmşsın valla, ben de biber aldım bu hafta doldurucam, çok sevio eşim
kızlar yaa gidip gelip oğlumun odasına bakıom ne heyecanlı şeyler bunlar yaaa, kuzucum benim hem biran önce doğsun istiom hem de zorlukları gelio aklıma tırsıom
eneeee fasulyeye hiç yağ koymamışım ya benpişince farkettim o zaman koydum artık
nasıl yağ koymamışsınn soğanı kavurmuyomusun önce yağda..
yapmıyom vazgeçti gittim dolma yedim kocişede bıraktım ama yerim yine onunkinden de
bizde aynıyız ayşam gidip gelip odasının kapısını açıyoz çekmeceleri kıyafetleri kurcalıyozeşim duvara raf yaptı 2li oyuncakları koydum üstüne güzel oldu. bide kapı süsü yaptım kale şeklinde güzel oldu
yok ben kv'den gördüm bu pişirmeyi böyle daha pratik oluo fasulyeyi rendelenmiş domatesi doğranmış soğan sarımsağı koyup azcık su ekleyip kapatıom kapağını böyle pişio fasulyeişte bu arada bi de yağ eklemek lazımdı aslında
gece gelince birlikte yio musunuzben de şimdi yedim ama az yedim gece eşim gelince bi daha yemek için kalsın die
ee sonra gelsin kilolar gelsin kilolarrrrrr
kaç kilo aldın ögi, ben şuan 7,5-8 arası değişiyorum
çok ilginç gerçekten sen almıosun ama oğluş alıo ne güzellbazen bende öyle pişiriyorum canım bastırma tarzı. en sonda üste salçalı su ağır olmuyo hiç. diyet yemeği olmuş seninki ne güzel
dün ilk 4-12 çalışmasıydı ayşam yedik ben 2 saate 1 acıkıyorum resmen..kuzucuğum kilo alsında.. sabah geç kalktık bizimki güm güm vuruyo yan yatmıştım eşim dışardan bakıyo böyle aç bu çocuk aç demeye başladı
ben bu aya kadar 13kilo aldım canım ama yaklaşık 2 aydır kilo alımım durdu. oğlum alıyo ama onuda anlamış değilim nası oluyor diye. mesela geçen gittiğimde 73.5civarıydm galiba oğlum 2.200grdı 3 hafta geçti ben 73.7 çıktım oğlum 3013grbakarsan 200grcık almışım ama oğlum 800gr almış.:26: son aylar inanılmaz hızlı kilo alıyorlar.
kızlar kızlar
yine yanlış anlaşıldım...
adam uykusu bölünmesin diye bizimle aynı odada yatmak istemiyo...
beşiği yatak odasına koysaydım da yanımızda yatmicaktı...
salonda falan yatıcaktı...
o yüzden gitmedim yatak odasına...
dünden beri konuşmuyoruz
çocuk doğduğundan beri bi havalardaymışım,öyle diyo
çocuk gündüzleri uyumaya başladığından beri her işimi yapıyorum, artık ev işlerini de o yapmıyo,yemeğimi de yetiştirebiliyorum...
gündüz çocukla yalnızım,gece çocukla yalnızım...
akşam biraz oynuyo o kadar...
kızlar kızlar
yine yanlış anlaşıldım...
adam uykusu bölünmesin diye bizimle aynı odada yatmak istemiyo...
beşiği yatak odasına koysaydım da yanımızda yatmicaktı...
salonda falan yatıcaktı...
o yüzden gitmedim yatak odasına...
dünden beri konuşmuyoruz
çocuk doğduğundan beri bi havalardaymışım,öyle diyo
çocuk gündüzleri uyumaya başladığından beri her işimi yapıyorum, artık ev işlerini de o yapmıyo,yemeğimi de yetiştirebiliyorum...
gündüz çocukla yalnızım,gece çocukla yalnızım...
akşam biraz oynuyo o kadar...
vilişimm
eşin gene dellenmiş ,bence onun da dengesi şaştı ,çilek kız1:)a bakan sensin gece gündüz, sıkılan o olmuş
bi de "havaya girmek" nedir yaa güldüm çok
günaydın kızlarrr
özgecim nekadan azcık kalmış yaaa :18: ama sen şimdiden kv stresine girmişin ki tabi kesilir sütün du kuzum bismillah sen bu düşünceyle en başından kötülük yaparsın kendine ,şindik bakıcam çınar"ın odasına
dilşaddd buralardamısınnn
Ozgecim dilsadin nosu o. Hadi bakalim gunu belli oluyor :))) heyecannnnnn
zuzuuuuuuum sizin bebek çalışmaları ne alemde
kredi işi ne oldu?
Zuzum hoşgeldin cnm özledik seni.. kv stresi bende hep vardı zatensağolsun o da hiç unutturmadığı için kendini unutamıyoruz. her fırsatta hergün gelcem, banyosunu şöyle yaptırıcam diye anlattığı için.. ama haklısın düşünmemem lazım eminim ki canımı sıkacak şeyler olacaktır. Tek tesellim 3-5 günlüğüne de olsa annem gelecek.. sizde bebiş durumları ne alemde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?