biberon emzik vardı ama fotolarda, bence onları almayın ihtiyaç olmayabilir bile, ben birer tane aldım her ihtimale karşı inş. kullanmayız
kalanlar da bi çarşıya çıkmaya bakar hemen hallediverirsinz
evet kaplama olanından bu, bize de işçilik falan işte 600 falan fiyat çıkarsa bunu tercih ederim ben de.
yoksa sadeceüç kapılı dolabı alıcaz şifonyersiz
yalnız ben bi gün evi yakıcam yaaa, gitgide daha da unutkan oldum. geçen gün pilavı ısıtıyım derken kömür yapmışım, az önce de su kaynatıyım dedim unuttum ocakta, suyun yarısı buharlaşmış nerdeyse kaynamaktan
biberon yok canım aventin biberonunu almak istiyorum emzik weenin var onu büyük halası aldı ama emziğide avent alıyım diyorum yeni çıkanlardan kolik önleyicili. ama karar veremediğimden alamadım hala.
keşke burda olsanız maalesef mobilyacılar çok fiyat çıkarıyor. sadece dolap alacağına şifonyerde almış olurdun. çünkü şifonyerde çok işe yarıcak.
Kızlaaaarrrdr kontrolümüz vardı bugün eşimle gittik kontrole. babamızda gördü oğluşunu.. Nstye bağlandık ilk defa, kilomuz 3000gr boyu 47 cm civarı dedi dr amcamız. bebeğin eşinde az kireçlenme var dedi haftaya kontrolde tekrar bakacak ama benim kalp ile ilgili sorunumda eklenince normal doğum biraz uzak kaldı bana. eşimde istemediği için sezeryanda karar kıldık. 2 hafta sonra oğlumuzu kucağımıza alıcaz inşAllah.. doğum şeklimizde epidural yada spinal olacak. Drumda onu önerdi bebeğe ve bana narkoz gitmemiş olacağı için. Sadece yan etki olarak baş ağrısı yaşayabilirsin dedi olsun o kadarda napalım.. 2 hafta sonra oğlumuz bizimle olacak inşallahh
Ben hiç kilo almamışım ama oğlum 800gr almış 3 haftada:26: tahmini 3.500kg doğar diyoruz inşallah. Bizdden haberler böyle teyzeleri aldı bizi bir telaş hazırlıkları tamamlayıp kenara çekilmem lazım artık
maşallah pıtırcığa özge
ayyy heyecan yaptım bak
gelse de görsek kuzucuğu artık
kendini yorma artık,dinlenmeye başla...
yorgun anne olma taam mı
Kızlaaaarrrdr kontrolümüz vardı bugün eşimle gittik kontrole. babamızda gördü oğluşunu.. Nstye bağlandık ilk defa, kilomuz 3000gr boyu 47 cm civarı dedi dr amcamız. bebeğin eşinde az kireçlenme var dedi haftaya kontrolde tekrar bakacak ama benim kalp ile ilgili sorunumda eklenince normal doğum biraz uzak kaldı bana. eşimde istemediği için sezeryanda karar kıldık. 2 hafta sonra oğlumuzu kucağımıza alıcaz inşAllah.. doğum şeklimizde epidural yada spinal olacak. Drumda onu önerdi bebeğe ve bana narkoz gitmemiş olacağı için. Sadece yan etki olarak baş ağrısı yaşayabilirsin dedi olsun o kadarda napalım.. 2 hafta sonra oğlumuz bizimle olacak inşallahh
Ben hiç kilo almamışım ama oğlum 800gr almış 3 haftada:26: tahmini 3.500kg doğar diyoruz inşallah. Bizdden haberler böyle teyzeleri aldı bizi bir telaş hazırlıkları tamamlayıp kenara çekilmem lazım artık
özgem yaaaaa
dün telden okudum ama şifremi bilmiom giremiom üye olarak cevap yazamadım o yüzden
az kalmış cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş. cnm riske atmamak en iyisi evet sezaryen ol bence de, hem o yan etkiler herkeste olmuomuş şansına
maşallah çınar'a da kocaman olmuş
benim de dün kontrolüm vardı keyif kontrolü gerçi benimki
geçen sefer çok ii görememiştim oğlumu, dün ilk defa süper net bi foto verdi dr 3 boyutlu olandan,kuzum kocaman adam olmuş görünüo yaa, oysa daha 1250gr bişi
hı bu arada dolap işini de hallettik bi anda.dün ağustos annelerinden birinden adres aldım burda sanayi çarşısında hem imalat hem showroom olan bi bebek mobilyacısı varmış doktordan önce ona uradık dolap ve şifonyer beğendim 600e anlaştık fiyatı da uygun oldu ay sonuna teslim edecekler
alta linki ekliom sadece dolap ve şifonyer dolabın içi mavi perde olcak kulpları da mavi kristal
Narin :: Favori Bebek
alişim dolapla şifonyeri çok beğendim canım,hem de çok ucuza gelmiş,güle güle kullansın şerefcik
kız özge ben son haftalarda çok enerjiktim,oturasım gelmiyodu,doğumdan sonra istesem de kalkamadım ama
sezaryen bence de daha doğru olur canım...
şimdiki aklım olsa kesin sezaryen olurdum...
doğumda zorlanmaktan rektosel oldum ben
doktora gitmem lazım ama artık dr görmek de istemiyorum...
bakalım napıcam...
aksi gibi rektosel ilaçla tedavi edilmiyomuş
benimki şu an çok ileri seviyede değil ama ilerlerse ameliyat olunuyomuş
nedense bende tam tersi oldu canım yani bikaç hafta öncesine kadar bende çok enerjiktim ev hep pırıl pırıldı hiç iş bekletmiyordum kendime iş çıkartıyordum durduk yeregerçi bişi yapmıyorum diyorum ama dün buzdolabını boşalttım içini temizleyip tekrardan yerleştirdim havalardan belkide böyleyim çook sıcakk
çok geçmiş olsun canım doğumun zor geçtiği için böyle oldun dimi.. nasıl olacakmış tedavisi peki ilaçsız:26: inş. ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin. bıcırık çilek kızın napıyoo düzeniniz oturdu mu? En çok da ilk zamanladan korkuyorum ben yaa düzen oturtana kadar ki kısımdanbeni ne bekliyor bilmiyorummm
ayy öyle söyleyince iyice bi yakın geldi 2 haftateşekkür ederizz ayşe teyzemizevet kilosu maşallah gayet iyi takvimdeki değerleri bile geçmişizz heyecan var çook.. sanki hiç doğurmıcakmışım gibi ama çook az kaldıı yaa bu hafta sonu değil diğer haftasonu kucağımızda evimizde olucak inşallah ÇINARIMIZ darısı sizeee
Şeref bebeğedee maşallah diyelimfoto ekleyebilirsen eklesene kuzum bakalım senin oğluşada.
dolap olayını aklındaki fiyata halletmene çook sevindim hemde çok hoş model. İstediğin içinden geçen oldu
Kardeşim gelebilir bugün bize bu tarafta işleri varmış uğrarız belki dediler. daha hiiç bi iş yapmadım evdekalkıp ortalığı şööle bi toplamam lazım öyle bi uyuşuk oldum ki şu son zamanlarda anlatamam.
alişim dolapla şifonyeri çok beğendim canım,hem de çok ucuza gelmiş,güle güle kullansın şerefcik
kız özge ben son haftalarda çok enerjiktim,oturasım gelmiyodu,doğumdan sonra istesem de kalkamadım ama
sezaryen bence de daha doğru olur canım...
şimdiki aklım olsa kesin sezaryen olurdum...
doğumda zorlanmaktan rektosel oldum ben
doktora gitmem lazım ama artık dr görmek de istemiyorum...
bakalım napıcam...
aksi gibi rektosel ilaçla tedavi edilmiyomuş
benimki şu an çok ileri seviyede değil ama ilerlerse ameliyat olunuyomuş
vajinadan ya da makattan ameliyat yapıyolarmış canım...yine dikiş yine dikiş :18:
lazer de varmış sanırım,okudum nette...
şu an pek rahatsız etmiyo beni...
bi kaç yıl sonra belki de ameliyat olmak zorunda kalıcam,bimiyorum yani canım
annen yanında daha fazla kalabilsydi keşke...
annem 12 gün kaldı ama o giderken ben hala iyileşememiştim...
bebek bakmak zor değil canım,çabuk alışılıyo,ama uykusuzluk zor...
inşallah gaz sorunu olmaz bebeğinin...o zaman çok rahat edersin...
takıldığın bi yer olursa bize sorarsın,yardımcı oluruz...
ben artık iyice alıştım,hatta çok zevkli bi şeymiş
fıstıkım iyi teyzesi,ayıkmaya çalışıyo
11'de uyudu,12.45'de uyandı,süt sağmıştım onu içirdim,geri uyudu,şimdi uyanmaya çalışıyo
uyandığında iyice oynayıp usandırınca yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyo
gece uykumuz da düzene girdi
tek sıkıntımız şu:fındık gece mama yiyince gazını almadan uyuyo,öyle olunca da sabah gaz sancısından dolayı erkenden uyanıyo zilli...
özgim kırkın çıktıktan sonra gerçekten bebekler çok değişiyo,dzene girmeye başlıyo...
ilk 40 gün yorucu biraz o kadar...
gözün korkmasın hiç
özgecim bizim cadı 1,5 ayı geçtikten sonra düzene girmeye başladı...ama doğduğu andan itibaren çok uslu olan bebekler de var...seninki de öyle olur inşallah...emzirip yatağına koyuyolar,kendi kendine uyuyo,nasıl imrenmiştim anlatamam...Kendiliğinden geçme gibi bir durum yok yaniihayırlısı olsun canım her işin bi zorluğu var işte bir varlık dünyaya getirmeninde bedelleri bunlar sanırım
İnşallah gaz problemimiz çok olmaz evet yaa.. en korktuğumda uykusuz geceler bide susturamamak. Oda ilk 40 gün diyorsun inşallah düzene oturtuğu günleride görürüz önce bi doğsunda
Maşallah senin fıstık kızına dakendi kendine uyuyo demek haa
Annem maalesef sadece 3 gün izin alabiliyor işi bırakmayı bile düşündü ama ben istemiyorum benim için böyle bişe yapmasını. çalışması lazım şu sıralar çünkü borçlar varkalsaa nasıl iyi olurdu ben benim kvye güvenemiyorum hiçbir konuda annem olsa gözüm kapalı herşeyi bırakırdım. sezeryan olunca ilk 1 hafta zor oluyormuş. Bazıları 2-3günde ayağa bile kalkıyormuş. ör. kardeşimde öyleydi eve geldiğinde kalkıp kendi iş yapmaya çalışıyodu biz bırakmıyoduk ama durmuyodu oda Size tabiki sorucam tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden beni kv stresi sardı bidedoğumdan sonra heep burda olucak hergün gelicem diyo. Gelsin sorun değil ama canımı sıkarda sütüm kesilir diye korkum.
özgecim bizim cadı 1,5 ayı geçtikten sonra düzene girmeye başladı...ama doğduğu andan itibaren çok uslu olan bebekler de var...seninki de öyle olur inşallah...emzirip yatağına koyuyolar,kendi kendine uyuyo,nasıl imrenmiştim anlatamam...
kv konusunu takma kafana...
sen bildiğini oku...
nette her şey var zaten...
bu arada benim kız daha yeni uyanıyoacıkmıştım zillim,ben kaçar
selammmm...
özgem odayı gördüm çok güzel olmuş canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Çınar beyi. zamanınız da az kalmış. heyecan ve sabırsızlık artıyor di mi gün geçtikçeemzik çok alma canım şimdilik. zaten doğunca onu tutmadı, bunu tutmadı, alıp alıp deneyeceksiniz. belki de ilk verdiğini tutacak başka modele gerek kalmayacak. bebekler çok fark ediyor, hiç gözünü korkutma şimdiden. İlker ilk ay o kadar sakin ve usluydu ki. evde bebek olduğunu anlamıyorduk resmen. çok iyi dinlendirdi beni oğluşum. Çınar da seni dinlendirir inşallah. benim sezeryanım da spinal olmuştu canım. anestezi uzmanı sana söyler muhtemelen ama ben şimdiden söyleyim aklında olsun; baş ağrısı olmaması için yastığını yüksek tut. anestezinin etkisi geçmeye başladığında sade bi nescafe iç. sonra da kola, bol su tüket. kafein engelliyormuş baş ağrısını.
ayy öyle söyleyince iyice bi yakın geldi 2 hafta
inş.cnm darısı bizlere evett
foto eklediiiiiim
teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim, geriye perde ve halı kalıo artık. bi eksik de bakım çantası ve bakım seti(makas- tarak vs)
cnm ya geçmiş olsun zor oldu senin doğum biraz
inş. ilerlemez de ameliyat olmak zorunda kalmadan atlatırsın
fıstığına maşallahdemek düzene oturdu iice
Tşk ederiz ayşe teyzemizbeğenmenize sevindik. duygular çok karmaşık hepsi birbirine karıştı.. son günler daha fazla olacak heyecan eminim...
emzik ben hiç almadm karar veremedim diye. halamız almış wee nin 1numarasını. emzik neysede biberon belkide hemen lazım olucak bilmiyorum olurmu diye. bazı kişiler hast. çantasına bile koyuyo biberonu:26:
Evet bu söylediklerinin hepsini drumda söyledi bana uyucam bu tavsiyelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?