selam kızlar...
eşimin gidişi netleşti. çalışma iznini almışlar. dün aradılar, bu akşam bin gel dedilereşim de pazar günü gelirim dedi. offf ya içim nasıl sıkılıyor anlatamam. düşündükçe fena oluyorum. ağlayasım geliyor. Pazar akşamı yolcu eşim
Selam kizlar.
Esim pazar gunu son anda gitmekten vazgecti. Tabii bunda benim aglamalarimin ve ilkerin oglen uykusuna babasinin kollarinin arasinda yatmasinin da payi buyuk :))) veee dun bi ev baktik. Allah nasip ederse kredi isini halledip alcaz. Baslangic icin bi adim atalim dedik. Allah yuzumuzu kara cikartmasin.
Vilisimm zeynepin gaz sancilarinin azalmasina sevindim. Kuzum rahat nefes alsin biraz.
heheyttttt nerelerdesiniz bakiiiim
özgim vilişim haber alamaz olduk nası gidio
ayşam buralardayım ben temmuz annelerine takılıyorum bazen. kimse girmiyo artık foruma bende yazan olursa girip bakıyorum artık. biz 36. haftamıza girdik haftaya perşembe kontrolümüz var.. doğum ne şekilde olacak, tarihi falan belirlenecek nstye giricem bide sancı açılma varmı muayne de olucam galiba:18: bizim sıpamız kocaman oldu artık hareketlerini dışardan herkes görebiliyor eşime arkadan sarıldığımda babasını tekmeliyo bide
bugün kardeşim gelicek bıcırığımı sevicem inşallah onları bekliyorum evde. yarında denize gidicez pazara kadar 2 günlüğüne eşimin kardeşleri, eşleriyle. tabi denize giremicem ben bana uygun mayo yok çünkü bide denizden mikrop kapmıyım diye
Sen napıyorsun ayşam iyimisin bebiş nasıl??
yarenaycım eşinin gitmemesie çok sevindim canım hadi ev içinde hayırlısı olsunn..
Vilişş bu sizee
oyy kocaman bi maşallah sizeçok az kaldı cnm yaa hayırlısıyla kavuşcaksın darısı bize sonra
ya napıcaksın mayoyu bikinilerin olmuo mu? hiç olmadı üstüne bi şort geçirirdin cnm bence deniziniz temizse gir derim
ben de dört gözle bekliom deniz sezonunu açmayı, hava bi türlü tam sıcak olamadı, gerçi şikayet de etmiyim ii böle serin serin
biz de iiyiz cnm salı günü randevum vardı benim de, 1 kg olmuş bıdık, özgeya anlatamam watsapta kızlara da yazdım bu oğlan hiç durmuo hiç uyumuo gece gündüz sürekli bi ekşın peşindebu kadar çok harektli olması normal mi die endişe ettim ama nette kötü bişi yazmıo
ayrıca benim de sezaryen kesinleşti ağustos 20sinden ayın sonuna kadar bi gün belirler alırız dedi doktorum
bencede şikayet etmiyyelim hiç serin bu aralar :)) bikinilerim olmuyo hiç maşallah benim üst aldı gitti geçen seneki aldığım olmuyo zaten bikini giysemde karnım çatlak dolu hep giyemem
sizede kocamannn maşallah canımbenim oğluş 2hafta önce 2200grdı
hareketli olucak senin oğlan benimki gibi. sen daha 1 ay sonrasını görr :)) kist için sezderyan olucaktın dimi sen canım hayırlısı olsun epidural mı genel anestezimi düşünüyorsunuz?? bence epidural ol daha az ağrılı oluyormuş bide genel anestezi gibi uyanırken zorluk acı çekmiyormuşsun. benim bıdığım döndüğü için normal de yapabilir gibi görünüyo dedi dr amcamız ama eşim hiiç istemiyo. bakalım haftaya ne dicekler bize.
o zaman bi ip askılı badi giysen üstüne:26:benim göğüslerde çok aşırı değişme olmadı yaa, zaten ne olmasını bekliodum ki, kayısıydı şeftali oldu işteama uçları çok büyüdü ve koyulaştı
öyle demeeee, bi ay sonra yandık yani doğunca nası olcaklar bakalım o zaman da dersin bana
kst için evet, normal olmaz mı dedim, normalde baskı yapabiliolarmış karna, kisti patlatabilirmiş, bi de adet görmeye başladığımda kist yine büyürmüş falan, illa alıncak yaniepidural istiom ben de olursa, ama sormayı unuttum, bi dahaki gidişimizde sorcam
senin için hangisi ii olcaksa dr onu önerir zaten heralde, bakalım ne dicekler:26:
hazırlıklar ne alemde, hani foto eklicektinnnn
kızlar desenize sizin bebikler de yaramaz olucak
benimki de karnımdayken hiç durmazdı hatırlarsanız,çıktı yine durmuyo zilli
özgecim az kalmış artık doğumuna canım,sen daha fazla oyalanmadan son işlerini de bitir...
son zamanlar kendini yorma,bol bol dinlen,ihtiyacın olacak
ayşaaaam o memikto ucunun büyümesi süper bi şey biliyo musunbebişi kolay emzirirsin...benimkilerin ucu küçük olduğundan yara oldu hep biliyosun...tekinin yarası hala geçmedi...çoğunlukla sağıyorum,mama ağırlıklı besleniyo kuzum...teki zaten köreldi,artık süt çıkmıyo ondan...o kadar bol süt,yaralarımın geçmemesi yüzünden heba oldu,azaldı hep
özge şimdiden göğüslerinin uçları için krem alıp kullanmaya başla canım...
göğüs yarası hiçbi şeye benzemiyo,dikişlerim iyileşti,bunlar iyileşmedi bi türlü ve dikişlerimden daha çok acıdılar
biz iyiyiz teyzeleri...pzt günü aşılarımız var...
uyku düzenimiz epey oturdu...akşam 9.30 gibi sızıyo fındık
sabahları erkenciyiz ama gaz yüzünden...
dün ilk defa tek başıma yıkadım zilliyi
biz epey yol aldık,darısı sizlerin başına teyzeleri
kızlaarr oğluşumun odasını ekledim size albümdeayşamm bak sendee bakan herkesten yorumları bekliyorum ancak bu kadar oldu oda eşyalı olduğu için.
özgim her şey çok güzel hiç eksik kalmamış artık heralde maşallah
dolabı görünce aklım 2 kapılılara gitti yine, zaten marangoza soracaktık kaynımın gelmesini beklioz onun bi tanıdığı var, uygun yaparsa 2 kalıpı dolap ve şifonyer çizdik biz de
bu dolap şimdi mdf lake kaplama dimi, boya diil:26:
bebek arabamız yok hala kuzum kv alacakmış doğduktan sonra. bide bikaç ufak tefek şey.. bana terlik bide biberon emzik meme kremi süt pompası falan işte.
bence yeterli 2 kapılı dolap zaten erkek çocuğu kız gibi olmuyo. bu mobilyayı malzemesini biz aldık kestirdik kayınbabam birleştirdi toplasan 400 gitmiştir dolaba ve şifonyere. mdf lake kaplama herhalde canım boya olduğunu sanmıyorum öyle değil yani dokununca boya gibi durmuyo. eşime sorarım bilir o. sendende eksiklerini bitirdikten sonra bekliyoruz fotoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?