Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

selam kızlar...

eşimin gidişi netleşti. çalışma iznini almışlar. dün aradılar, bu akşam bin gel dediler eşim de pazar günü gelirim dedi. offf ya içim nasıl sıkılıyor anlatamam. düşündükçe fena oluyorum. ağlayasım geliyor. Pazar akşamı yolcu eşim

yarenim şimdiden allah kavuştursun canım,zaman sizin için su gibi akıp geçsin inşallah

hamişler sizin yazdıklarınızı okudukça zaman ne kadar çabuk geçti diyorum...aynı heyecanları bi kaç ay önce ben de yaşamıştım halbuki ama şimdi anneyim allahım sağ sağlim ve kolayca kucağınıza almayı nasip etsin kuzularınızı...girip okuyorum ama yazamıyorum...

nek,inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz canım...

biz iyiyiz teyzeleri...düzenimiz yeni yeni oturmaya başladı...bizim minik kuş gündüzleri pek uyumuyodu,o uyuyuncada iş yapıyodum...2 gündür uyumaya başladı,gaz sancısı da 2 gündür daha az...gaz için damla falan kullanmıyorum artık...masajla,hareketle falan geçirmeye çalışıyorum...akşam 9.30 gibi uyuyo kızım,sadece emmek için uyanıyo 3 kez falan ama sabah 4.30 gibi gaz sancısı başlıyo yavrumun...bu da geçicek inşallah...pazar günü ilk kez dışarı çıktık...50. günümüzde...ondada yağmura yakalandık
kuzucum şimdi beşiğinde oyalanıyo,bende size bakıyım dedim,özlyorum herkesi,öpüldünüz

ayşaaaaam,geçen bizim minik uyanıyodu,face'den o yüzden çıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma

günaydın kızlarrrr

nek hiç haberim yoktu taşınma işinizden çok şaşırdımm
inş. gönlünüze göre bi yer bulursunuz yine aynı yerden mi bakıosunuz:44:

yaren allah kavuştursun cnm her şey ilker için bunu sen de biliosun inş. her şey çokk ii olcak hayırlısı olsun cnm

vilişim yok tahmin ettim zeynep kalkmıştır dedimgazının azalmasına çok sevindim zamanla düzene oturcak tamamen geçicek inş
ben de bu sabah aynı şeyi düşündüm bilio musun şurda bikaç ay önce viliş aynı şeyleri yaşıodu bikaç ay sonra biz de aynı onun gibi olcak dedim. sabah uyandım oğlum başladı kıpırıklanmaya, aklıma sen geldin o an, kalkıp kahvaltı ediodunuz ya
çok hareketli bi çocuk şu aralar maşallah, ilerde doğduğu zman nası olur bilmem

evdeyim ben de bugün, annem 2 haftadır yok iki c.tesi eve tıkılıp kaldım, onunla geziodum ne güzel...

Selam kizlar.
Esim pazar gunu son anda gitmekten vazgecti. Tabii bunda benim aglamalarimin ve ilkerin oglen uykusuna babasinin kollarinin arasinda yatmasinin da payi buyuk :))) veee dun bi ev baktik. Allah nasip ederse kredi isini halledip alcaz. Baslangic icin bi adim atalim dedik. Allah yuzumuzu kara cikartmasin.

Vilisimm zeynepin gaz sancilarinin azalmasina sevindim. Kuzum rahat nefes alsin biraz.

yarenim çok sevindim canım
inşallah ev işi de olur

kimsecikler uğramaz oldu topiğe
girip bakıyorum,kimse yazmayınca geri çıkıyorum
yarın tam 2 aylık olucaz teyzeleri,bugün 59. günümüz

heheyttttt nerelerdesiniz bakiiiim

özgim vilişim haber alamaz olduk nası gidio

ayşam buralardayım ben temmuz annelerine takılıyorum bazen. kimse girmiyo artık foruma bende yazan olursa girip bakıyorum artık. biz 36. haftamıza girdik haftaya perşembe kontrolümüz var.. doğum ne şekilde olacak, tarihi falan belirlenecek nstye giricem bide sancı açılma varmı muayne de olucam galiba:18: bizim sıpamız kocaman oldu artık hareketlerini dışardan herkes görebiliyor eşime arkadan sarıldığımda babasını tekmeliyo bide

bugün kardeşim gelicek bıcırığımı sevicem inşallah onları bekliyorum evde. yarında denize gidicez pazara kadar 2 günlüğüne eşimin kardeşleri, eşleriyle. tabi denize giremicem ben bana uygun mayo yok çünkü bide denizden mikrop kapmıyım diye

Sen napıyorsun ayşam iyimisin bebiş nasıl??

yarenaycım eşinin gitmemesie çok sevindim canım hadi ev içinde hayırlısı olsunn..

Vilişş bu sizee

oyy kocaman bi maşallah sizeçok az kaldı cnm yaa hayırlısıyla kavuşcaksın darısı bize sonra
ya napıcaksın mayoyu bikinilerin olmuo mu? hiç olmadı üstüne bi şort geçirirdin cnm bence deniziniz temizse gir derim
ben de dört gözle bekliom deniz sezonunu açmayı, hava bi türlü tam sıcak olamadı, gerçi şikayet de etmiyim ii böle serin serin

biz de iiyiz cnm salı günü randevum vardı benim de, 1 kg olmuş bıdık, özgeya anlatamam watsapta kızlara da yazdım bu oğlan hiç durmuo hiç uyumuo gece gündüz sürekli bi ekşın peşindebu kadar çok harektli olması normal mi die endişe ettim ama nette kötü bişi yazmıo
ayrıca benim de sezaryen kesinleşti ağustos 20sinden ayın sonuna kadar bi gün belirler alırız dedi doktorum

bencede şikayet etmiyyelim hiç serin bu aralar :)) bikinilerim olmuyo hiç maşallah benim üst aldı gitti geçen seneki aldığım olmuyo zaten bikini giysemde karnım çatlak dolu hep giyemem

sizede kocamannn maşallah canım benim oğluş 2hafta önce 2200grdı
hareketli olucak senin oğlan benimki gibi. sen daha 1 ay sonrasını görr :)) kist için sezderyan olucaktın dimi sen canım hayırlısı olsun epidural mı genel anestezimi düşünüyorsunuz?? bence epidural ol daha az ağrılı oluyormuş bide genel anestezi gibi uyanırken zorluk acı çekmiyormuşsun. benim bıdığım döndüğü için normal de yapabilir gibi görünüyo dedi dr amcamız ama eşim hiiç istemiyo. bakalım haftaya ne dicekler bize.

o zaman bi ip askılı badi giysen üstüne:26:benim göğüslerde çok aşırı değişme olmadı yaa, zaten ne olmasını bekliodum ki, kayısıydı şeftali oldu işteama uçları çok büyüdü ve koyulaştı

öyle demeeee, bi ay sonra yandık yani doğunca nası olcaklar bakalım o zaman da dersin bana

kst için evet, normal olmaz mı dedim, normalde baskı yapabiliolarmış karna, kisti patlatabilirmiş, bi de adet görmeye başladığımda kist yine büyürmüş falan, illa alıncak yaniepidural istiom ben de olursa, ama sormayı unuttum, bi dahaki gidişimizde sorcam

senin için hangisi ii olcaksa dr onu önerir zaten heralde, bakalım ne dicekler:26:
hazırlıklar ne alemde, hani foto eklicektinnnn

bkalım napıcam canım belkiiii öyle yaparım.

kayısıydı şeftali diyo yaa benim 100 beden oldu herhaldeeEki Görüntüle 729949

iki iş biarada olsun canım sonra alınması falan gerekir bidaha işlem yapılmasın. hayırlısı neyse o olsun vallaa ne diyelim.. bi şekilde doğurucaz bu çocukları kaçarı yok

eklicem foto kuzum bitmedi daha eksik var aslında yapsam bitiricemde nedense öyle bekliyor bende yapmıyorum sanki doğurmama çook varmış gibi. kardeşim az sonra burdaymış kahvaltı yapıcaaz ben kaçar kuzum arada yaz bende girerim ozaman. öpüyorum sizii

kızlar desenize sizin bebikler de yaramaz olucak
benimki de karnımdayken hiç durmazdı hatırlarsanız,çıktı yine durmuyo zilli
özgecim az kalmış artık doğumuna canım,sen daha fazla oyalanmadan son işlerini de bitir...
son zamanlar kendini yorma,bol bol dinlen,ihtiyacın olacak
ayşaaaam o memikto ucunun büyümesi süper bi şey biliyo musun bebişi kolay emzirirsin...benimkilerin ucu küçük olduğundan yara oldu hep biliyosun...tekinin yarası hala geçmedi...çoğunlukla sağıyorum,mama ağırlıklı besleniyo kuzum...teki zaten köreldi,artık süt çıkmıyo ondan...o kadar bol süt,yaralarımın geçmemesi yüzünden heba oldu,azaldı hep
özge şimdiden göğüslerinin uçları için krem alıp kullanmaya başla canım...
göğüs yarası hiçbi şeye benzemiyo,dikişlerim iyileşti,bunlar iyileşmedi bi türlü ve dikişlerimden daha çok acıdılar

biz iyiyiz teyzeleri...pzt günü aşılarımız var...
uyku düzenimiz epey oturdu...akşam 9.30 gibi sızıyo fındık
sabahları erkenciyiz ama gaz yüzünden...
dün ilk defa tek başıma yıkadım zilliyi
biz epey yol aldık,darısı sizlerin başına teyzeleri

günaydınnnn

çok özledim ben buraları yaaaa

viliş benim göğüs uçlarım kendimi bildim bileli çıkıktı zaten, inş. sütüm de olursa rahat ederim artıkcanım yaaaa senin yaraların da bi iileşseydi artık

uyku düzeninize çok sevindim maşallah allah nazarlardan korusun hep böle devam etsin inş

dün eşim ilk defa ohaaaa die tepki verdi oğluşumun hareketlerinekoltukta uzanmıştım sola dönük bak bak dedim eşime uzaktan izledi o da artık neresiydi bilmem karnımdan çıkıcak gibiydi ama

bakalım bugün beni neler beklio?
annemin başka bi planı yoksa-ki kendisi çok fena gezenti oldu bu aralar-alışverişe çıkalım istiom halı bakıcam biraz, bi iki de eksiklerini tamamlarım belki

kızlaarr oğluşumun odasını ekledim size albümde ayşamm bak sendee bakan herkesten yorumları bekliyorum ancak bu kadar oldu oda eşyalı olduğu için.

kızlaarr oğluşumun odasını ekledim size albümde ayşamm bak sendee bakan herkesten yorumları bekliyorum ancak bu kadar oldu oda eşyalı olduğu için.

özgim her şey çok güzel hiç eksik kalmamış artık heralde maşallah

dolabı görünce aklım 2 kapılılara gitti yine, zaten marangoza soracaktık kaynımın gelmesini beklioz onun bi tanıdığı var, uygun yaparsa 2 kalıpı dolap ve şifonyer çizdik biz de
bu dolap şimdi mdf lake kaplama dimi, boya diil:26:

bebek arabamız yok hala kuzum kv alacakmış doğduktan sonra. bide bikaç ufak tefek şey.. bana terlik bide biberon emzik meme kremi süt pompası falan işte.

bence yeterli 2 kapılı dolap zaten erkek çocuğu kız gibi olmuyo. bu mobilyayı malzemesini biz aldık kestirdik kayınbabam birleştirdi toplasan 400 gitmiştir dolaba ve şifonyere. mdf lake kaplama herhalde canım boya olduğunu sanmıyorum öyle değil yani dokununca boya gibi durmuyo. eşime sorarım bilir o. sendende eksiklerini bitirdikten sonra bekliyoruz fotoları

biberon emzik vardı ama fotolarda, bence onları almayın ihtiyaç olmayabilir bile, ben birer tane aldım her ihtimale karşı inş. kullanmayız
kalanlar da bi çarşıya çıkmaya bakar hemen hallediverirsinz

evet kaplama olanından bu, bize de işçilik falan işte 600 falan fiyat çıkarsa bunu tercih ederim ben de.
yoksa sadeceüç kapılı dolabı alıcaz şifonyersiz

yalnız ben bi gün evi yakıcam yaaa, gitgide daha da unutkan oldum. geçen gün pilavı ısıtıyım derken kömür yapmışım, az önce de su kaynatıyım dedim unuttum ocakta, suyun yarısı buharlaşmış nerdeyse kaynamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…