aaaaa okumadım ya bilmiyordum ,ayıp ya insanın ailesi kendisine destek olmayacakta kim olacak?Teşekkür ederim mesaj içinevet, tavırlarını anlattığı mesajlarından sadece biri şu ifadeyi içeriyor:
"biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz"
Yada kizi unv ye hazirlanan anne senromumudur nedirTamamını okuyamadım ne olmuş ki ,annesi kötü mü davranıyormuş?
Kızınıza destek olun destek.Benim ailem bana destek olmasaydı daha ağırını yapardımYada kizi unv ye hazirlanan anne senromumudur nedir
haklisinda temel ihtiyaclarini kismamam gerekk genckiz bu dilime yakismaz allah korusun baska yollara bas vurur .harcligini kessek nereye kadarAblam sana tavsiye verecek yasta degilim kizindan da 1 yas buyugum sadece ama belliki sen bu kızı fazla şımartmışsın tek anladığım bu. Bir ayar vermen gerek kendi arkadaşlarimdan boyle tipler gordugum icin soyluyorum hepsi annesi babasi el ustunde tutmus her istedigini yapmis bir dedigini iki etmemis sonuc senin kiz gibi davranis sergiliyorlardi.
Ben kizimi bendn yana
haklisinda temel ihtiyaclarini kismamam gerekk genckiz bu dilime yakismaz allah korusun baska yollara bas vurur .harcligini kessek nereye kadar
17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana
Niye oyle diyosunuzki bazan disardada hakediyordur her cocuk hakareti falan sonucta halen egitim alan daha tam yetismemis cocuk bunlar.disardakiler hakaret edince hakediyorda anne baba asalayincami kotu .hakediyor oda .saka mahiyetinde soyluyoruz zaten o biliyor.kiyamadigimizin farkinda
Ya valla saygi gostersem ki gerektiginde soz sahibi olarak soz veriyoruz fikir soruyoruz .ozamanda kendini ekselans sanacak oderce arkadasim
Ergenlige herkes giriyor mu beni ergenlige almayi unuttular herhalde :)
Ama ben rehber ogretmenle konusmustum sevgi konusunda.onu kosulsuz sevin .kisisel temel ihtiyaclarini karsiliksiz yapin yoksa cikarci alisir herseyin bir karsiligi oldugunu ogrenir demisti ve cok dogru bu okonuyu hallettik anne baba ihtiyacini alacakHarclik kesmek uygun degil zaten de mesela gereginden fazla verme yemek ve yoluna yetsin yeter eger baska bir seyler icinde para istiyorsa evde sana yardim etmesi gerektigini soylersin her istedigi yere gitmesi. izin veriyorsaniz her diledigini yapiyorsa zaten sizi takmaz. Sahsen ben de her istedigim yapilsa para verseler felan ben de ev isi yapmazdim kucuklukten bunlar onun bilincaltina yerlesiyor sonusta naparsa yapsin her istedigini yapacaginizi kazimissiniz kafasina bunu duzeltmeniz gerek o da yavas yavas olgunluğa erisecek bi onlem almazsaniz bu cocugu universitede tutamazsiniz universite ortamini gormeden bi ceki duzen vermeniz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?