Genç Kızların Diyet Günlüğü

Vucutt olculerimiz ayniHaftaya sinavm var bnmde sureklu oturuyom ama diyete baslayacam motive edeim birbirimiz hedefm 50) berbaer yapalim mi diyet:))

benim de oncelikli hedefim 55 onu gorsem 50 icin iyice moral bulcam tabikii beraber yapalim ya cidden boy kilo tutuyo benim sinavim da 21 martta ya ayni amfide falan cikcaz bu gidisle

Yok 3:)) suan cok mutlu oldum sinavdan sonra başlayalım soz verelm birbirimize:))mayisin ortalarinda hedegimize ulasalum yax geliyo kizm popm buyudu resmn(eylul aynda 52ydmm ahhh o guzelm gunlerr(geri gelcekk ama
ay ne guzel ya ben de gelivericek miyim ki o gunlere sıkıldım valla temel bilimden simdiden hastane istiyorum been o zamaaan tip bayramini da ilk ben kutlayayim umarim sinavi sag salim atlatip tam gaz daha guzel devam ederiz benim de sorunum kalca bacak ya yeme istegimi irademi de guzel tutabiliyorum oyle belli diyet listem filan da yok ama gel gor ki moralim bi bozulsun birazcik strese gireyim al basina belayi o tatli krizleri fena oluyo of 52 kim bilir ne dehset duruyodur ben hic inmedim o kilolara eminim super olur bunu dusunmek bile bize moral versin :)

Ayyy cok hizli geciyo vala hangi ara uc oldum anlamdim ama brnci sing mukkmlsir gez toz egln bulamiyon sonra fırsat:))52 muhteşem yaaa:))bnmde iradrm mukemmldir kim yanimda ne yese takmam ama salivermk istesrmde bndenden pis bogazi yoktur:))mesela ongur odamizda bi kutu lokum var bitane yemedım bugun uykudan uyandim(ikindi vakitleri uykmu birakmaliyim)gozum donmus bi saldirdirki sorma( ama kotlarim daraldi inat ettim vercem yeni kotlar olcam acik renk kot giymk istiyom ya hatta 50 olcam varsin anoreksiya desinler:)))drninde ilk tip bauramin kutlu olsunnn comezcikkk)

Son düzenleme:

evet ya onun rahatligi var baya yatislardayiz bu yil seneye anatomi alinca gorcez gunumuzu ama ahah aynisi bende de var bazen iradem celik gibidir yani evde en sevdigim tatlidan aldilar ve kutu bitene kadar sadece bi catal aldim inan ki ama eger bi seyi yemeyi de kafama koyarsam dag duramaz onumde yaa ne yapar ne eder onu yerim pis bogazlikta sinir tanimam anlicagin iste masa basinda olunca da istahim acik oluyo ben de beni uzun sure tok tutcak seyler ariyorum ya yulaf ezmesi ya da musli alicam sanirim hem bagirsaklarim cok tembellesti lif almis olurum
evet ben de bi kere olsun o zayif olma duygusunu iliklerimde hissetmek istiyorumm

Iliklerimize kadar hissetcezzz,))sinav bitsin bak gor den bni nasil basliyom yeter yaaa)

Sabah: ceviz, fındık, 1minik börek, 2zeytin, tulum peynir ve domates, 1 keçi boynuzu, 1incir

İkindi gibi: tereyağında baharatlı tavuk, havuç tarator, yoğurt, 1yeşil elma

Kızlaar:) ne güzel sohbet etmişsiniz öyle, canlanmış topik :) yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum :) kusura bakmayın kızlar tek tek yazamıyorum, vaktim yook tıpçılar anlamıştır beni, komite :/

Paylaşımlar devam etsin, motive olalım böyle :)

Sabah: sucuklu yumurta, peynir, dımates, salatalık, 2keçiboynuzu

İkindi: siyah çekirdekli kuru üzüm, 1yeşil elma, kuru fasülye, yoğurt, haşlanmış tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…