- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
Çözümü söylüyorum: Yabancı bir eş ile evlilik.
Ne adet gelenek görenek ne de kaynana görümce sorunu yaşarsınız. Sonra da buradaki konuları tuzunuz kuru olarak okuyabilirsiniz. Tecrübe ile sabittir.
AaaaŞansıma s..yım Avrupalıda bile cadı anne+ ırkçı baba+ gerzek kızkardeş kombosunu bulmayı başardım.:)))
Valla aplacım insana şans gerek , yabancıda bile anakuzusunu elimle koymuş gibi bulduydum anası da sağ olsun ağzına s...tı.
AaaaNereli eşin canım?
Korkak pislik. nereliydi?Evlenmedik annesi istemedi bizimki de ailem ne der etraf ne der diyip yan çizdi. Sonra pişman oldu ama benim için iş işten geçti.
Korkak pislik. nereliydi?
AaboooovvAvusturya.
Aaboooovvsen kurtulmuşsun haberin yok. avrupanın en ırkçı insanları falan neredeyse ya hala kinliler bize boşver iyi olmuş yan çizdiği allahından bulsun pislik
Üstününde ''Dıdısının Prensesi Dıdı Mutfakta'' yazan rezil önlükler, sadece yataktaki değil koltuklardaki zevksiz yastıklar, birbirinin kopyası klişe halılar, lcd tv ünitesindeki danteller kırlentler, kalpli tabaklar, nişan hediyesi düğün hediyesi yapay simli çiçekler salonun her yerinde, mobilyalar o kadar sıkış tıkış ki cam büfenin kapağı açılmıyor, tv ünitelerinin üstü 1 milyoncu pazarından doldurulmuş kumanda koyacak yer yok.... ben anlamıyorum ''kızımız ucuza gitti mi desinler???'' diyerek gelinin annesi aldırıyo bunları
Biz aldırmadık da noldu aldıranlar daha değerli mantığını neye göre kuruyorsunuz?
Az fiyata alınan mal değer görmez, yüksek fiyat olan mal daha çok değer görür, bu mudur yani? kendinizi bu kefeye mi koyuyorsunuz?
tamamen katılıyorum. hiç böyle taraklarda bezi yoktur dediğim annem canavara dönüştü habire şunu alalım bunu alalım çeyizsiz mi yollicaz kızımızı listede şunlar bunlar eksik ucuza alacaklar kızımızı diye delirdi. bence de gelenek falan değil kadına değer biçme bu, ne kadar pahalı ve fazla aldırırsak kızımız o kadar kıymet görür mantığı... işin kötüsü kv kp falan da bu iyi niyeti anlamayıp 'ucuza kapattık bu işi ha' diye çirkin çirkin gülüyo. ben de burunlarından döktüm tabii de karşılıklı iğrençlikler ve özentilikler vesvesesi.Benim çok yakın bir arkadaşım, hiç beklemediğim şekilde bu hale dönüştü. Evlilik görgüsüzlüğü geldi üzerine. Zevk meselesi desem, kızın zevkiyle alakası yok. Yani ben genel olarak bunun "onda var bende de olsun, o bunu giydi ben de giyerim" özetisi olduğunu düşünüyorum. Gelenek falan değil. Ekmek yapmayı bırakın apartmanın altındaki bakkaldan almaya üşenen kız ekmek yapma makinası eksik diye kıyamet kopardı. Hiç beklemezdim. Düğünden 4 ay sonra misafirliğe gittim, pakedi bile açılmamıştı.
Kınalarda zaten artık gelinleri kostüm değiştirmekten zamanları kalırsa 15 dakika falan görüyoruz. Yani hiç zevk meselesi edebiyatı yapmaya gerek yok. Zevk olsa bu kadar fabrikasyon olmaz. Bu görgüsüzlük.
Hayret, daha kimse gelip "Kıskançsınaaaazz, çekemiyorsunuzzzz, erkek tarafı değil mi yapacak tabii" diye başlamadı mı?
Bu kadar gömmeye bir karşı atak bekliyordum açıkçası. KK performansı çok düştü çok.
Bazı arkadaşlar olayı anlamamış, biz Türk adetlerinin (daha doğrusu gelinin sürekli kendisine yonttuğu adetlerin) gereksizliğinden bahsettik.. Nişan bir Türk adeti değil, ama nişan bohçası, nişan tırtı, nişan pırtı bir Türk adeti.. siz hangi İngilizde "kaynanam yüz görümlüğümü takmadı ühüüü" mantığını gördünüz? "siz öyle yapmayın o zaman" demişsiniz ya, yapmadığımız için bu kadar rahat eleştiriyoruz zaten :)
Hepsi kendini fasulye gibi nimetten sanıyor da ondan..
Çocuk bi uzaklaşsın kızdan ozaman salya sümük olurlar..
Simdi hepsinin dötleri tavana değiyor..bı kaprisler,bi havalar..
Soğutcaklar kendilerinden haberleri yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?