- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi Pink_Women
-
sosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
Olaylarınızı bilmiyorum ama doğru insanla evli olup çok mutlu olan insanlar var.Benim her günüm cehennem
Hayatımın tek hatası evlenmek
Siz siz olun evlenmeyin
Evlenirsenizde amannn evlenmeyin
Burada amacım ön yargı yaratmak değilOlaylarınızı bilmiyorum ama doğru insanla evli olup çok mutlu olan insanlar var.
Ön yargı yaratmak da doğru değil.
eşim beni tanımıyorevliliğiniz daha çok yeni biraz sabretmelisiniz bazı huylarını değiştiremiyor sizde bu huyları ve haraketleri ile yüzyüze geldiğiniz için sizde patlama noktası yapabilir.Sizin daha aklı selim davranıp mesela doğum gününne çok önem veriyorsanız ona süpriz yapıp bunu ondada önemli bir hale getirebilirsiniz sorumluluk yükleyin bazı adamlar bunları anlamakta zorluk çekiyor çünkü.......
Sabretmeye çalışıyorum,Evliliğin ilk zamanlarında oluyor gerçekten iki yabancı insan aynı evde. neyden hoşlanır nasıl giyer neyi ister bununla bir yıl geçiyor çözümlemek.
Ama güzelleştirici olun, bir şeyi aynı şekilde yapmayın yeri gelir onun sevdiği şekilde olur yeri gelir sizin sevdiğiniz şekilde olur. Önemli olan Sabır. Eşinizi seviyorsanız zamanla düzelir gibime geliyor
Ben hiç bir zaman hediye beklentisine girmedimya bizde ok kavga ettik
şükür artık etmiyoruz
arada itişiyoruz ama yataga girdiğimizde
sarılmdan uyayamıyoruz
ben evlilik yıldönümünde hiç hediye istemedim
tam ilk baharda 2 senedir evlilik yıldönümüzde 2 günlük bi kaçamak
hediye almasına gerek yok
benimle olması benim için yeterli
ben yanımdan kalktığında hemen uyanan bi insanım
oda öyle nefes aldığını hissetmeliyim
hiç zıtlaşmam ne dende onun dediği herşey doğru çıkıyor
bende artık bişey demiyorum
bu dünya da ki şanssız insanlardan biriyim o zamangercek evlılık
2farklı cıns ,2 farklı bakıs acısı, zevk,karakter,tercıhlerın...
aynı yolda bırlıkte yuruyebılmesı
erkekler bızım gıbı dusunemıyorlar :)
sızınkı bıraz sıkıntılıymıs allah sabır versın...
zamanla duzelır ınsallah
evlılık tamamen sans işi
Az kaldı zaten sırada o varCinsel olarak yani yatakta senden memnun değil. Henüz bunu dedigini sanmıyorum ama diyecektir
Benim eşimin tanıdıklarını görüyorumBenimki daha bana perde astırıp cam sildirmedi, hep kendisi siliyor önceden de kendisi siliyormuş. Ev işleri konusunda yardımcı, etrafındaki insanlara ve bütün canlılara hep melek. Böyle bir insan görmedim diyerek evlendim ama gel gör ki yine de öküzlük hamuru var.
Evlilik öncelikle saygi gerektiren bir durum
Sizde saygi bitmis
Eski konularina bakilirsada , kurtarilacak bir durum kalmamis ..
yok yok yınede oyle dusunmebu dünya da ki şanssız insanlardan biriyim o zaman
yok benim ki tam tersi önceden prensti evlenince öküz olduKonu sahibini tenzih ederim ama bdv deki çoğu sorunlu evlilik bile bile lades, öküzle evlenip sonradan prens olmasını bekleme saflığı
Bende bunların hiç birini beklemedim ve ihtiyacım yok zatenEvlilik yıldönümlerinde biz de yemeğe çıkmak dışında birsey yapmayız romantik yemek değil ha bildiğiniz pide kebap lahmacun, kalan 364 gün mutlu olduğum için aman çiçek alsın aman yüzük kolye bilezik alsın derdim yok, alyansımdan başka takım yok hatta
ya düzelmezseevlilikler 5 yıl kadar bi sürede oturuyomus canım.. seviyosan sabret ..
eşim beni tanımıyor
aslında benim çokta umrumda değildir özel günler
sadece anlaşamamak, anlaşılmamak yoruyor beni
bir vido var izle istersenŞaka şaka. Evlendiğim gibi her sosyal medya hesabıma ''KOCA BULDU'' yazacağım.
evet evlilik yıldönümü bahaneSorunların ne tür bilmiyorum
Huysa düzelmez
Birbirinize ve evliliğe alışma süreciyse düzelebilir
Sadece evlilik yıl dönümüyle alakalı olsa boşver derim ama rutinde de sorunlarınız var anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?