- 27 Temmuz 2017
- 181
- 42
- 18
- 31
Ameliyatlık bişeyin yok bence yağ enjekte ettirYa belki düzelir
Onun garantisi var mı sankiAmeliyatlık bişeyin yok bence yağ enjekte ettir
Neyin garantisi var ki bu dünyadaOnun garantisi var mı sanki
Merhaba , ameliyat olalı 4. Ayım. İlk 2 ay maymuna dönmüştüm. Burnum şaha kalkmıştı. Kalkık ve küçücük kalmıştı. Bende çok zor zamanlar geçirdim önce ki burnum inceydi ilk 1 ay özellikle çok kalın geliyordu. Sadece burnum değil tüm yüzüm tuhaf geliyordu bana. 3 Aydan sonra normale dönmeye başladım suan iyiyim. Meğer burda yazan arkadaşlar gibi ödemden. Ben o an ödem olduğunu anlamıyordum. İndi işte diyordum ama alakası yokmuş. Meğer gözüm dudağımla burnum arasında ki o bölge. Yanaklarım burnum heryerim de ödem varmış. Sabretmek gerekiyor. Herkesin ameliyat süreci farklı ama sabret yüzün bu şekilde çok garip geliyorsa tamamen ödemden kaynaklı.
Ahhh ben de brn de okula bile gitmiyorumAynı anda mesaj atmışım size :) gerçekten tecrübeli kişilerden bunları duymak inanılmaz moral ve umut oluyor umarım dediğiniz gibi normale dönerim bütün şikayetlerim biter bir kaç ay sonra şuanda takmamam gerekiyor bunu çünkü sınavım var o yuzden ilaç tedavisine başladım bugun bu süre geçene kadar aklımdan çıkarsam iyi olucak yoksa gerçekten kafayı yeme noktasına geldim bensabredicem.
Ya sen ne kadar güzel bi kızsın, yemişim burnunu o kaşın gözün güzelliği yeter. Burnun da gayet iyi üstelik, kötü olsa ne olacak ufak tefek dolgularla bile o asimetriyi gideriyolar. Bi bekle bakalım bence birkaç aya tam oturur
Bu burun sis gibi yeni mi oldun
2 ay olcak ama bi tarafı çökük duruyo ona üzülüyorum benBu burun sis gibi yeni mi oldun
Ayrica boylesi bile cok guzel...kemer uzunvs burun zaten gitmezmis sana
Iyi ki olmuşsun
Yaa canım çok teşekkür ederim inşallah oturur böyle guzelligimi mahvettigimi düşünüyorumYa sen ne kadar güzel bi kızsın, yemişim burnunu o kaşın gözün güzelliği yeter. Burnun da gayet iyi üstelik, kötü olsa ne olacak ufak tefek dolgularla bile o asimetriyi gideriyolar. Bi bekle bakalım bence birkaç aya tam oturur
Umarim hersey şişliktendir gerçektenBen çok beğendim burnunu. Dahada güzel olacağını düşünüyorum zamanla.
Çok üzülüyorum be arkadaşlar keşke hiç olmasaydim ihtiyacım vardı burnum uzundu yandan kotuydu yamuktu önden güzeldi ama şimdide önden kötü bir burnum var ebet bana da çok kalkik geliyorŞunu anlamak Lazım yüz ovali cene dudak mesafesi yanak bunlar orantıda alınır her kalkık burun her yüze gitmiyor ucunu kaldır kemiği törpüle incelt vs dersin ama plastik cerrah yüzü inceler ona göre yapar hatta senin ihtiyacın yok demeli bile ihtiyacın yokmuş senin burnununyüzünün ama oldu Can'ını Sıkma ödem her bünyede farklıdır şişler inince düzelir Can'ını Sıkma daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?