Gerçekten Sorunlumu ilişkimiz, yoksa ben mi sorun ediyorum herşeyi...

canım büyük ıhtımal aılesının parmagı war bu işte kesın kesın yanı sen sımdılık aılesı konusunda sessız kal onunda sessız kalmasınızn nedenı senın ona surekli sölemenden korkmasıdır anlatmamısının nedenıde bu zaten emın ol onun için sen sinirlerine hakım ol nısanlın aılesı savas al esını zaten sonrarasnda kendı yuzlerı olmaz ama sen lütfen onun aılesı hakkında yorumda bulunma yuzune karsı her ne olursa olsn annası babasıdır erkeklr toz kondurmazlar bu konuda dünyanın en kotu ınsnaı olsa bıle kabul etmezler onun ıcın canm sessız kalmayı tercıh et zaten cok sınırlendıcekce acıklar o ama fazla ustune gıtme

cnm sevgılın kac yasında ve ne zamandr calısıo
bnce sen tatllı tatlı her ıstedgnı yaptr adetmz bole de yapabılıceklerı kadr yapsnlar sonrada ıcınde kalmasn

haklısın canım, tehditte ettim, tatlı tatlıda söyledim.. gene ortada bişey yok.. anneme dedim dün, ben yapayım biran önce evlenelim, bunların bi halt edeceği yok, çocuğun eli kolu bağlı diye, annem yaparsan evladım değilsin. biz kendimize enayi- keriz dedirtemeyiz. yaparlarsa evlenirsiniz yapmazlarsa yüzükten başka bişeyleri yok alır giderler dedi. bende iki ara bi derede kaldım

doğru söylüyorsun canım. dünki mesajdan sonra zaten daha bişey demeyeceğim. en azından şimdi el gibi duruyor ailesi, yarın görecekleri manzara karşısında nişanlım "ne yapıyorsun" demez, olacakları önceden biliyor. dünki mesajın arkasından 2 saat kadar aramayınca kırıldığını düşündüm ama aradı, iyiki ben aramamışım zira geri adım atmış olacaktım. birdaha ailesinin lafını etmeyeceğim ona. şimdiden cephe aldı aileme demesin, ama ben o cepheyi ta beni istemeye geldiklerinde el gibi oturmalarından, onlar varken başkalarının beni istemesinden sonra almıştım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…