arkadaşın söylediği gibi sen söylendikce dırdırcı olucaksın bu erkekler çok değişti önceden bi erkekğin parası olmadımı gurur yapar başka yerden buluş hiç çaktırmazdı şimdiki erkekler nerde beleş oraya yerleş sevgi aşk değil para arar olmul çalışan para kazanan kız arar olmuş ,bence sen yol yakınken dön en iyisi ömrünün sonuna kadar ona bakamazsın çok yıpranırsın dseğişir die sakın düşünme ablamla aynı hataya düşme olurmu nişanlın değişmeyecek ömrünün sonuna kadar böyle katlanabilirsen evlen ama bu böyle gider
Bunu yazan arkadaşta yok mu esas nerede beleş oraya yerleş fikri
Siz çalışan daha çok para kazanan,evi arabası olan erkek isteyince iyi onlar isteyince kötü tabi.Onlarında hakkı bu devirde geçinmek kolay mı?Ozaman siz evlenin bakalım asgari ücretle çalışan biriyle bakalım evleniyormusunuz aşk sevgi görüyor mu gözünüz?
arkadaşın söylediği gibi sen söylendikce dırdırcı olucaksın bu erkekler çok değişti önceden bi erkekğin parası olmadımı gurur yapar başka yerden buluş hiç çaktırmazdı şimdiki erkekler nerde beleş oraya yerleş sevgi aşk değil para arar olmul çalışan para kazanan kız arar olmuş ,bence sen yol yakınken dön en iyisi ömrünün sonuna kadar ona bakamazsın çok yıpranırsın dseğişir die sakın düşünme ablamla aynı hataya düşme olurmu nişanlın değişmeyecek ömrünün sonuna kadar böyle katlanabilirsen evlen ama bu böyle gider
Evet benim bakış açım kadın mantığında değil. Bence her iki tarafta kendine güveniyorsa evlenmeli kimse kimsenin parasını yemeden yaşamalı. Bu arkadaşımın olayı farklı ve üzücü zaten ben forumdaki cevaplara, insanların bakış açılarına şaşırdım. Bir kız ailesini arkasına alarak, ailesinin göz dağını vererek nişanlamalı bence. Kızcağızı yanlız bulup kullanmaya yeltenmişler demekki. Eşi asgari ücret alan arkadaşım, senden o tarz bir yorum beklemezdim ozaman sevindim öyle düşünmemene benim gıcıklığım farklı ya, çok farklı kızlar var bu devirde bi tanısanız...
evet canım, benim annem var, başka kimsem yok.. annemde sürekli ben kızımın arkasındayım, gerekirse çeker alırım diyor. ama kimin umurunda. annem 450 tl dul maaşı ile yemiyor içmiyor, bana bişeyler almaya çalışıyor. anası var, babası var. daha arayıp para yolla deyip duruyorlar.
lafta beni çok seviyor. ama olması gerekeni isteyince paragöz oluyorum. maddiyata döktü oluyorum. ya bende ailemde elimizden geleni yaptık, yapmaya çalıştık arkadaşlar. ama tek tarafın çabası ile olmuyor. bunlar varlık içinde yokluk çekiyor. benim suçum ne?
Adetlerı bılmıyorlardır dıyemıycem bu zamanda turk olupta nısanda kıza hedıye alındıgını,takılar takıldıgını bılmeyen yoktur bence
Ama durumları pek ıyı degılse,alacak durumları yoksa onemseme bence sonuca asıl olan mutluluk,huzur
Bayramı aılesıyle gecırmek ısteyebılır ama once sızınkılerle tanıssaydı sonra gıtseydı bayram kac gun sonucta
Bence karar vermekte acele etme dugun tarıhını ertele gerekırse.İlerde bosanmaktan daha ıyıdır
Ben 1 yıl nısanlı kaldım eger bır altı ay daha kalsaydım evlenmezdım
Nısan uzatılmaz falan derler ama bence bıraz zaman ver takıp et davranıslarını sonucta zararın neresınden donulse kar
seninki askerde çabalıyormuş canım, benimki ne yapıyor. annesi arıyor para yolla, aldığı paranın %90 ını yolluyor.. bana yazık değilmi? ha desin ki bana "borcum var" ben ödeme demem.. ama bana borcum yok diyor.. ailesine yollamasını istemiyorum, bizde ev - yuva kuracağız. destek olacaklarına daha elinden almasınlar istiyorum. ama yok, hala arıyorlar 300 yolla, 500 yolla, 400 yolla.. zaten adamın aldığı okadar yok. ben oğullarına hayat arkadaşı olacağım bir kuru yüzükle beklerken o ailesine para saçmasın istiyorum... ya okadar çok problem varki.. bana göre problem olan herşey, ona göre problem değil. kafamda kuruyor, pireyi deve yapıyormuşum( of ya, vallahi delircem
arkadaşlar demin aradı.. ben içimdekileri söyledim. bağırmaya başladı. sen konuyu başka yerlere çekiyorsun dedi. yani maddiyata paraya dayadın demeye getirdi. dedim "hayatımızın en güzel dönemlerinden birini kavga döğüş huzursuzlukla geçiriyoruz. biz arasında yüzük takmış, ailelerinin haberi olmayan iki genç gibiyiz". bizi bağlayan kuru bir yüzük dışında bişey yok dedim.. iş olması gerekenlere gelince, adı maddiyata dayadın oluyor, bunlar olması gerekenler.. biz aramızda yüzük takmadık dedim...
arkadaşlar çok kötüyüm vallahi ne yapacağımı bilmiyorum, kafayı yiycem..
aslında ellerinde bişeyler var.. ama ailesi el gibi uzaktan uzaktan duruyor. buda üstlerine gitmiyor.. bazen çıkışıyor, sonrada özür diliyor... tabi kimsede bunu iplemiyor...durum bundan ibaret..
Bana derlerdı kı nişanlılık donemınde en ufak bır sorun yasıyorsan evlılık de cok daha buyuk sorunlarınız olur.
Ben de aynı evde olursak 24 saat sorunlarımızı kolay cozerız hatta kavga etmeyız dıye dusunuyordum,yanılmısım
Daha nişanlılık donemınde sorun yasıyorsan kı onemlı sorunlar bunlar ve uzlasmak yerıne senı suclar durumda
Sonucta sana duzgunce acıklasa aılem ısteyınce gonderemem dıyemıyorum vs dese sende oturur onunla cozum bulursun.Ama asıl sorun sana tutumu
Bence nişanı boz bıkac yıl sıkıntı cekersın unutana kadar ama sonra emınım cok daha ıyısını bulursun bu sana tecrube olur
Hayatımın altı ustune gelecek dıye korkma,Kim bılebılırkı hayatının altının ustunden daha ıyı olmadıgını
Ben bu sozu cok sevıyorum,senınle de paylasmak ıstedım
işte olay burda bıtıyor arkadasşım ailesi uzak oldugu için onu cekip ceviren yok analtıklarından bunu cıkardım en gusel care kendısıyle konus aılesı yapmıyorsa kendı yapsın
: - ya bu çok şahibeli bi duRum.
Bazen mukemmellken bi anda herşey berba olabiliyo baen onda baen bende.. ama saoru n ilşkidemi yok sa sendemi onu bukamıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?