seni kullanmasına izin verme. bırak kendi neler yapıcak bakalım yapmazsada çok ipleme öyle adamla hayat geçmez. sen sürekli seni anlalmasını beklersin o sürekli bişey yokki der. karnın doyuyo otur aşağı der. o yüzden şimdi bu kadar mutsuzsan bi 40 kere daha düşün derim ben
canım inşallah herşey istediğin gibi olur benim ne eşim nede ailesi hiç yardım etmedi eşim nerdeyse herşeyi ben yaptım babası zaten vurdum duymazın biri benim babam iyidir ama para konularında gaddardır düğünümü kına gecemi bile ben yaptım bütün masrafları kendim karşıladım bekarken çalışıp biriktirdiğim paranın bir kısmını çektim yaptım birazda borç yaptık evlendilten sonrada başladım işe hala çalışıyorum ve 7. ayımızda bütün borçları bitirmiştik tabiki eşiminde azmiyle harvurp harman savurmadı dinledi beni maaş kartını bana verdi çünkü bana ilk tanıştığımızda herşeyi söylemişti bak benim ne evim var ne arabam nede düzgün bi işim demişti bunları bil demişti ama nişanlanana kadar asla hiç bişey vermedim hep aldırttım zorlada olsa bazen hesabı birlikte ödeyelim diyodu karşı çıkıyodum evli olsak neyse sevgiliyiz diyodum günlerce konuşmuyodum yalvar yakar oluyodu ablasından buluyodu yine beni dışarı götürüyordu hiç parası yoktu kışın o soğukta dıçarda çay bahçesinde oturduk saatlerce sadece çay içtik benim param olmasına rağmen vermedim hasta oldum tabi :) ama değdi diye düşünüyorum şimdilik öyle gözüküyo :) haşlığını benden alır benden izinsiz hiç biyere gitmez bi sigarasından başka bişeyi yok ne dersem tamam der yani kötü yanlarıda var çok alıngan mesela ama aştık sanırım oraları bide evliliğin 5 yılı çok sakatmış bizde ilk aylarda çok kavga ettik herşeyi kafama taktım hatta burda paylaştım ama herşey Allah ın izniyle çok güzel inşallah düzelirsiniz
doğru söylüyorsun, yol göstereni, sahip çıkanı yok.. oda istiyor biran önce evlenelim diye. çünki el yanında kalıyor ve elin evinde kalmak çok zor..
üç kuruş maaşla onun tek başına düğün yapması çok zor.. hatta yıllar sürebilir..
walla bende benzer durum yasadım herseyı kendım yaptım aılesının durumuı ıyıdı kendı durumuda ama ceken yol gostren yoktu ben el ayak oldum bı guısel dugunumude yaptı takımıda taktı mobılyaları aılesı almasını gerekenıde aldı sımdı gayet mutluyuz huzurluyuz gorumceler kapıdan ıcerı adım atmadılar cunku yaptırmayan onlardı warlık ıcınde darlık cektık ama kocam iyi oldugundan herseyı yaptı iyikide onu bırakmamısm sahiplenıp yol gostermısım sımdı cok mutluyuz bebk beklıyoruz ama sen herseyı üstlenıp sonra sanada kalmasın borc harc karsındakı ınsanda baglı bu noktaadan snra acıkca konusman gerekıor senın ona sahıp cıktıgın gıbı o da sana cıkcacak yürü ama yok sana kalacaksa hıc devam etme iyice olc bıc tart bazen erkeklerın aklı calısmaz bole ıslerıde pek sallamazlar
sen başarabilmişsin, ne mutlu sana.. banada yol gösterebilirmisin? nasıl yaptın?
detyalı yardımcı olmaya calısırım sana ilk gercekten benı sevıyormu sevmıyormu olaynı çözdüm cunku kendısıde dıyordu elımden tut diye sevgısınden emın oldum kendısıyle cok konustum burdandan herseyı ayrıntılı anlatamıorum canım ama karsındakıyle konus onun guvenın alabılırsın sende basarırsn belkı tahmın ettıgınden cok daha mutlu olursun ben bilmıyorum bu kadar mutlu olabılcegımı bilseydım ılk tanıstıgımız yıllardan cabalardım ben sevgıme ve ona sahıb cıktım gecmıste belkı cok yıprandım ama ınan kı evlenınce hersey degdı iyikide savasmısım normalde anlasabılıyorsnuz demi sevıyorsunuz bırbırınızı anlaymaya calıs aılesı yapmıyorsa kndsı yapsın ılakı buyuk bıısy olcak deıl kucuk bısıy bıle yeter yeterkı ben sana bakabılırım dıe ayakta karsında duracagını sana hıssetırsın (istersen ekleyebılırsın msn sakıncası yok daha detaylı neler yasadıgımı nasıl yaptıgımı anlatırım sanada çözüm olur )
evet beni çok kızdırdı canım. çok iyi niyetli davranıyorum. üzerine düşüyorum. her konuda destek olmaya çalışıyorum. kendiside diyor, "sen benimle olduğun sürece, ben asla yıkılmam"diye.. ama o beni iplemiyor. hatta o beni sürekli yıkıyor.. ben sırf masraf olmasın , o zorda kalmasın diye düğünden, gelinlikten bile vaz geçmeye kalktım. gittim mobilya senedine imzayı bastım. kredi çekilse oda benim üstüme olacaktı, zira ona vermiyorlar.. ben elimden geleni hatta gelmeyenide yapmaya çalışırken, o neden bukadar umursamaz. beni arıyor, aşkım sen erken çıkıyorsun bana gömlek al, benim vaktim yok. gidip cebimdeki son kuruşa kadar gömlek alıyorum, şunum yok diyor, koşuyorum, üstümde para yoksa sağdan soldan buluyorum. bende çalışan bir insanım, oda.. zoruma gidiyor, onun bir çöpünü görmezken, benim ona sürekli bişeyler yapmaya çalışmam.
vs. vs... daha ne anlatayım ki.. heralde ailesi kız çalışıyor, eşyaları alsın, düğünüde yapsın, bizden çöp dahi beklemesin. diye düşünüyor.. vallahi sinir hastası olacağım o olacak.. parayla koca aldım sanki kendime
benim ablamın nişanlısıda böyle malesef.ben yeni evlendim eşimle böyle sorunlar yaşamadım ablam benim eşimle kendi nişanlısını karşılaştırınca ayrılığın eşiğine geliyor.nişanlısıyla 4 yıl çıktılar.cimri bi insan değildinormalde ama kuru bi yüzükle sözlendiler.ne eşya ne kıyafet ne takı ne de set hiçbirşey yok.ablam ve eniştem çalışıyor.eşit derede ortaya para koyarak alıyolar bütün eşyalarını.hatta ablam biriktirdiği paralarla eşya alıyor.eniştem ise kredi çekti ve çektiği krediyi kullanıyor.yani ablamın hem uzun zamandır biriktirdiği para gidecek.hem de kredi ödeyecek.sonuçta aynı evde yaşarken eniştem maaşıyla kredi ödeyecek.ablamın maaşıyla geçinecekler.bu arada eniştem yine kredi çekerek pahallı bi araba almıştı.onun krediside var.araba onun adına.yani kendi birikimiyle pahallı bi arabası oluyo adına.ama ablam bütün birikimini ev eşyalarına harcamış oluyo.sizce bu normal mi arkadaşlar.bana normal gelmiiyo.ablamdda çok sinirli.ama ayrılamıyorda.konuyu nişnlısıyla konuşuncada nişanlısı sinirleniyor.niye maddiyata getitiyorsun biz ticaret yapmıyoruz duygusal bir evlilik yapıyoruz diyor.ablamın çok maddiyatçılıkla suçluyor..bize de yardım
benim ablamın nişanlısıda böyle malesef.ben yeni evlendim eşimle böyle sorunlar yaşamadım ablam benim eşimle kendi nişanlısını karşılaştırınca ayrılığın eşiğine geliyor.nişanlısıyla 4 yıl çıktılar.cimri bi insan değildinormalde ama kuru bi yüzükle sözlendiler.ne eşya ne kıyafet ne takı ne de set hiçbirşey yok.ablam ve eniştem çalışıyor.eşit derede ortaya para koyarak alıyolar bütün eşyalarını.hatta ablam biriktirdiği paralarla eşya alıyor.eniştem ise kredi çekti ve çektiği krediyi kullanıyor.yani ablamın hem uzun zamandır biriktirdiği para gidecek.hem de kredi ödeyecek.sonuçta aynı evde yaşarken eniştem maaşıyla kredi ödeyecek.ablamın maaşıyla geçinecekler.bu arada eniştem yine kredi çekerek pahallı bi araba almıştı.onun krediside var.araba onun adına.yani kendi birikimiyle pahallı bi arabası oluyo adına.ama ablam bütün birikimini ev eşyalarına harcamış oluyo.sizce bu normal mi arkadaşlar.bana normal gelmiiyo.ablamdda çok sinirli.ama ayrılamıyorda.konuyu nişnlısıyla konuşuncada nişanlısı sinirleniyor.niye maddiyata getitiyorsun biz ticaret yapmıyoruz duygusal bir evlilik yapıyoruz diyor.ablamın çok maddiyatçılıkla suçluyor..bize de yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?