- 24 Eylül 2024

- 450

- 184

- 23

- 29

Ya ben çok gerginim ama sebebi de yok demek sorumluluk almamaktır.Kimse yanında sebepsiz gergin olan birini idare etmek zorunda değil.Madem öyleydi çıkmasaydınız evde dursaydınız odanıza çekilseydiniz.Kim yanında gergin biriyle güzel vakit geçirebilirEvet benim beklediğim de buydu. Ona olan mesajımda da belirttim düşmanı olsa o an eli yanan birine yardım ederdi diye. Öncesinde de konuştuğumuz ve yaşanan gergin hissetme halinin kimseyle ilgisi olmadığımı açıkladığım bir konuşma yaptığım ve kendisi de tamam dediği için uzlaştık beni anladı sandım. Sonrasında elim yanıncaki durgunluğu evden çıkması kapıda yaşananlar derken anlam veremedim olup bitene.
Bir de eşim iyi bir babadır gerçekten çok ilgilidir o konuda hiçbir sözüm yok destekçidir hep oğlum da zaten babasına çok fazla düşkündür
Antin kuntin?
Ama dedim ya oğlum ayaklarıyla vurunca başladı o an farkettim gergin hissettiğimi. Ben de güzel başlayan bir günü mahvetmek istemem. Eşime ve çocuğuma da bunu yaşatmak istemem. Kısa bir zaman tanınsaydı o parka gidene kadar geçecekti belki. Ama gidene kadar sıkıştırılmak sorgulanmak gerginliği daha da artırdı. Bu yani çocuk ayağını vurduğu için gerildiğimi farkettim normalde tolere edebileceğim bir durumu edemedim. Eşimin de sorgulayıcı tavrı daha da tırmandırdı ikimiziYa ben çok gerginim ama sebebi de yok demek sorumluluk almamaktır.Kimse yanında sebepsiz gergin olan birini idare etmek zorunda değil.Madem öyleydi çıkmasaydınız evde dursaydınız odanıza çekilseydiniz.Kim yanında gergin biriyle güzel vakit geçirebilir
Regl iptal edilsin ya. Benim regl gelecek diye ailecek seferber olduk kocamı ambulanslar götürdüEvet regl öncesi durumdayım şu an. Oğlum kapıda yaşananlar hariç farkında olmadı yaşananların. Ben de çok çok üzgünüm bunlara şahit olduğu için. Surat asmadım kendimi kendimi aşırı uyarılmış hissettiğim bir andı ve gelip geçecek bir şeydi
İyi geceler.Alinti
"Antin kuntin" kelimesi, Türkçede "alakasız, gereksiz, dağınık, abuk sabuk" gibi anlamlara gelen bir deyimdir.
Of Turkcede deyimleri mi ögretecegiz bir de.Caydanligi alip vurmak antin kuntin evet. Gunduzden antin kuntin gerginim hasssasim diye durduk yere ortaligi germeseniz caydanlik bu kadar mesele olmazdi tabi. 
Evet küfürü aşmış değilim zaten edemez kabul de etmiyorum konuşmamızın ana konularından biri de buydu. Ama zaten inkar ediyor çünkü biliyor ne kadar çirkin bir şey olduğunu ve kendisine yakıştırmıyor
Evet. Kendime kızdım zaten napıyorum ben diye ona ağladım bu kadar özşefkatsiz oluşuma..Kavgalar bir şekilde atlıyor ama yapılan küçüklerin aşılması o kadar kolay olmuyor.
Birde eliniz yandığı halde hala bir şeyleri düzelme derdine düşmeniz saçma olmuş. Böyle durumlarda önce kendinizle ilgilenmelisiniz.
Huyumuz kurusun. Gerçek anlamda.pire nasıl deve yapılır 101
Daga çok dikkat edeceğim buna. Teşekkür ederimValla soru sahibi isterseniz eşinizle birbirinizi yiyin ama çocuğun yanında yapmayın ya. Çok algıları açık oluyor her şeyi anlıyorlar. Bence bu konuda ekstra dikkatli olmalısınız.
Off annem de boyle. Bir seye kizdiginda veya gerildiginde tavırlarından anlarim ama neye kızdığını ogrenene kadar akla karayi secerim. Neye gerildiginizi ogrenmeye calismak bizi sizden cok geriyor. Bir derdiniz varsa söyleyin, söylemeyecekseniz de belli etmeyin. Karsinizdaki hem suratinizi cekip hem tahmin oyunu oynamasin.Neden kişisel algıladı kısmını şöyle açıklayabilirim. Daha öncelerden canım sıkkın olduğunda sorduğunda hemen söylemezdim söyleyemezdim kendi içimde halledip geçerim diye düşünürdüm ama beni çok fazla sıkıştırdıkça bir şey söylemek zorunda kalırdım. Buna istinaden kişisel algıladı.
Lütfen durumu daha da vahimleştirmeyelim. Tamam işin sonu ayrılıkla bitebilir. Ama beni o uçurumdan atmayın. Ayrılığın uçurum olmadığını söyleyin.
Beyefendi terapi istemiyormuş. O kadar sorunumuz yokmuş. Sevgiyle çözenilirmişiz. Terapi aşamasına gelirsek onun için dönüşü olmazmış. O bana gelmiş ben gurur yapmışım. Bunlar yüksek sesle söylediği şeyler. Tamam dedim. Benim en azından bir çözüm arayışım var dedim. Sen beni sevmiyorsun bu zamana kadar da sevmemişsin şu an böyle düşünüyorum diyor. Bu zamana kadar o getirmiş bu evliliği. Onun alttan almalarıyla yürütmüşüz.
Eşinizin hareketlerini onaylamasam da en sevmediğim insan tipisiniz durduk yere gergin hissediyorum niye cevap yok e zaman gergin hissettiğini de söyleme cevap vermiceksen kendi kendine geril insanın enerjisini niye emiyosun bi de doğrudan eşe de demiyo çocuğa diyo kızım sana söylüyorum gelinim sen anla der gibi iletişim becerileri geri olan insan sevmiyorum yaHerkese selam
Dün eşimle onun işlerine gittik 2 saatlik bir işi vardı biz de oğlumla bekledik. İş bitince arabaya bindik oğlum ayaklarıyla sürekli koltuğa vuruyordu yapma oğlum dedim gerildim şu an gergin hissediyorum kendimi dedim. Eşim de ne oldu ben mi bir şey yaptım dedi. Hayır dedim sadece gerildim dedim. Sonra yürüyüş için park gibi bir yere gittik orda da biraz atıştık bana sesini yükseltti bağırma bana dışarıda lütfen dedim.
Eve geldik oğlum arabada uyuduğu için onlar girmedi. Ben hemen yemekleri yaptım sofrayı kurdum. Yemek hakkında kısa bir konuştuk. Yemek sonunda eşime şöyle dedim. Ben şu an kendimi hem fiziksel hem duygusal olarak aşırı hassas hissediyorum ama bunun sizinle ilgisi yok geçici bir durum böyle kalmayacak. Tamam dedi kapandı öyle. Çay suyu koymuştu kaynayınca demlemek için elimi attım elim yandı kontrol edemedim ve çaydanlık devrildi bağırdım can havliyle iki elim de yandı. Yanıma geldi hiçbir şey demedi bende çaydanlığı tutup lavaboya biraz sertçe koydum. Eşim gitti. Ben de etrafı temizlemeye fırını silmeye başladım ama ellerim yanıyor sonra oturdum napıyorum ben diye kendimi sorguladım. O sırada oğlum geldi yanıma yattı bana bakıyor gel yanıma dedim sarıldım ona ağlıyordum öptüm kokladım sakinleştim. Sonra eşim hazırlanıp dışarı çıkıyordu oğlum gitti yanıma nereye diye markete gidip geleceğim dedi gitti. Sonra oğlum ağlayınca geri geldi onu almak için. Bende nereye gidiyorsun bana niye haber vermiyorsun dedim. Üstüne gelme şu an ben de çok sinirliyim gibi seyler söyledi. Ben de ben kötü olunca sen neden kötü oluyorsun açıkladım kendimi sana dedim. Bağırmaya başladı apartmanda. Çocuğun hırkasını ver filan kendinden geçti sinir krizi gibi üstüne yürüdü korkuttu beni. Küfürler etti gitti. Akşamına da yatağa gelmedi oğlumun yanında yattı.
Bu olaylar sonrası mesaj attım gecesinde kendimi anlattım. Sabah o da yazdı derken yüzyğze konuşmak istedim. Olaylar o kadar büyüdü ki bir gün bitecek bu evlilik VS diye konuşmaya başladı. Ben evi terletmeyen kalktım. Çok kötü oldu her şey
Kendimi gergin hissediyorum diye olay nerelere geldi. Şimdi de ben sana küfür etmedim diye inkar ediyor. Yatağı terk etmesini hiç istemediğimi bildiği halde yapıyor.
Aile terapisine gidelim mi dedim kabul etti. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum.
insanlık hâli arkadaş.aynı evin içinde yaşıyorsunuz.sevgili gibi 3,5 saat görüşüp çekip gitmeye benzemez bu.nasıl hissettiğini de mi söylemeyeceksin eşine? Kaynar suyu dönmüşsün mal mal bakıp gitmek nedir ya? insan tanımadığı birinin yanına koşar refleks olarak.valla ben bu adamdan hiç iyi enerji almadım.hem bu durumda çekmiş gitmiş hem de üstüne yürümüş.merhamet eksikliği var.birlikte yaşamda da en önemli şey merhamet.Ben gergin hissediyorum ama bir sebebini bulamıyorum dediğim için eşim hoşlanmadı. Aynı durumu eşim yaşadığımda keyifsiz hissettiğinde ben bu şekilde onu köşeye sıkıştırmaya çalışıp sorgulamıyorum. Müsaade ettiği kadar yanımda olmaya çalışıyorum kişisel algılamıyorum. Bunu ona kişisel algılama lütfen diyerek de izah ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?