Gergin hissediyorum dediğim için eşimle çok büyük kavga ettik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eyina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anneler de canı yandığında ağlar.
Kavga etmişsiniz akabinde aglamissinizncocuk sizin duygusal tamponunuz değil. Yandiysa gidin banyoya ağlayın. Çocuğun yanında aglanmaz. Çocuğun yanında kavga da aledilmez. Çok konuşulacak birşey varsa çocuk uyuduktan sonra sessizce konuşulur yok bagirmali olacaksa çocuğun evde olmadığı ama denk getirilir. Çocuk sizin toksik ebevenliginizi çekmek zorunda mı

Varsayımlarınızda haksızsınız. Ruh hali her zaman yükseklerde olmayabiliyor insanın.

Aranızda ciddi anlamda iletişim problemi var.Pek birşey anlayamadım tavırlarınızdan ama sanırım bişeyleri içinize atıp biriktiriyorsunuz .Yapmayın.Kendinizi hasta edersiniz.Derdiniz sıkıntınız neyse oturun konuşun.Ben etiketlemeye bayılmıyorum.Gördüğümü söyledim.Kimsenin evliliği dört dörtlük değil.Elbette bizim de problemlerimiz var ama konuşup halletmeye çalışıyoruz.

Adapte süreçleri herkes için zorlayıcı olur. Kendinize ve ailenize zaman verin. Allah kolaylık, düzen, huzur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…