Bu herif yüzünden gergin hissediyorsundur işte.ben okurken gerildim.her an patlamaya hazır bomba gibi biri var yanında sürekli.Ben gergin hissediyorum ama bir sebebini bulamıyorum dediğim için eşim hoşlanmadı. Aynı durumu eşim yaşadığımda keyifsiz hissettiğinde ben bu şekilde onu köşeye sıkıştırmaya çalışıp sorgulamıyorum. Müsaade ettiği kadar yanımda olmaya çalışıyorum kişisel algılamıyorum. Bunu ona kişisel algılama lütfen diyerek de izah ediyorum
Atışma kısmı, sizin söyledikleriniz hiç yok, bu cümleyi yazarak kendi yaptıklarınızı hafifletmeye çalışıyorsunuz gibi geldi.bana sesini yükseltti bağırma bana dışarıda lütfen dedim.
Ben sebep söyledim. Gerginleştim ve toparlayamadım ama geçecek dedim. Her şey açıktıOff annem de boyle. Bir seye kizdiginda veya gerildiginde tavırlarından anlarim ama neye kızdığını ogrenene kadar akla karayi secerim. Neye gerildiginizi ogrenmeye calismak bizi sizden cok geriyor. Bir derdiniz varsa söyleyin, söylemeyecekseniz de belli etmeyin. Karsinizdaki hem suratinizi cekip hem tahmin oyunu oynamasin.
Su yasima geldim hala annemin misal başı ağrıdığı icin suratı düşse "kesin ben bir sey yaptim" diye gerilip on kere sorup benimle alakasi olmadığına ikna olmam cunku bana kizip soylememesine alismisim.
Valla sunu yazarken gerildim yani oyle bir sey yasiyor karşı taraf.
Esinizin bagirip kufur etmesinin hakli tarafı yok, o ayri.
Biz güzel giden 3 yıllık bir evgililiğin ardından çocuk sahibi olduk. Hayat değişiyor insan değişiyor. Bunların yaşanacağını ikimiz de bilemezdik. Lütfen çocuğumu yetiştirme konusundaki hassasiyetimizi bilmeden bu kadar büyük laflar konuşmayın. Evet bu olay başlı başına saçmalık ama can acıtıcı. Oğlum 3 yaşında olmadı daha ama sınırlarını bilen teşekkür etmeyi rica etmeyi bilen merhamet sahibi bir çocuk. Bunda emeğimi kimse eleştirmesin. Zorba bir çocuk olmayacak zoebalarla mücadele eden güçlü bir çocuk ve yetişkin olacak.. Bir günde böyle olmamıssınızdır
ben sizin dolmuslugunuzu yada eşinizin yanmış hanımına yardım etmek yerıne ceket alıp market düşünmesini falan geçtim , çocuğa üzüldüm
Çocuk yapmayın böyle yetiştirecekseniz kendınızı kaybedecek kadar derdiniz ne
Modunuz düşük olabilir ama gerilmek başka bi boyut durduk yere geriliyorsanız aile terapistinden önce psikolojik yardım alın her ikinizde oda normal davranmamış çünkü küfür ve üstünüze yürümesi çirkince . Beklemekten sıkılmış bir çocuk ayağını vurdu die gerilmiş bir anne tüm herseyi açıklama yapılmasına rağmen üstüne alınmış bir baba .
Şimdi tek suçlu ayağını vurduğu ıcın çocuk gibi konuşuyorsunuz o beni tetikledi der gibi cevaplarınız. Eşinizin son davranışı çirkince evet ama adama senle alakalı değil diyip yanınıza geldıgınde alıp çaydanlığı vuruyorsanız senin yüzünden der gibi oluyor . Yaptığı çok yanlış ama mılyonlarca kadın regl oluyor herkes sırf her ay gelmeden 3 gun gelınce 5 gun giderken 2 gun gergin olsa ortada evli aile kalmaz kimse kimseye tahammül edemez herkesinki de devlet faturası gibi günü gününe düzenli gelmiyordur emin olun . Eski konularınızda da zaten ittir kaktır bi evlilik olduğu ortada olmuyorsa ayrılın zorlamanın mantığı ne artık zarar verme kısmına gecmıssınız . bütün bunlardan sonra yatağa gelmemesini sorun edip yatağa gelseydi hersey değişebilirdi belki yorumunuza hayret ettim, bu olaylar o çocuğun zihninden nasıl silinecek peki ? Bu baba rol model mi şimdi bu çocuğa küfür karısı yanmış o market düşünüyor isterse karısı değil 7 kat el olsun düşman olsun merhamet nerde insan bari krem almaya gidiyorum hemen falan der .
böyle kavgalı gürültülü ailede büyüyen çocuklar anne babadan öğrenip gidip başkalarının çiçek gibi yetıstırdıgı çocuklarına kötü davranıyor .gerek akran zorbalıgı gerek evlenınce eşlerine karşı kaçınılmaz bilinç altı travmaları .
bir kadın bir kuşak yetiştirir unutmayın !
Olay gunku gerginliginizden bahsetmiyorum.Ben sebep söyledim. Gerginleştim ve toparlayamadım ama geçecek dedim. Her şey açıktı
Şöyle oldu eşim sürekli sormaya devam ettiği için sen sordukça ben bir şeyler çıkarıp bulmaya çalışacağım seninle ilgili bir durum yok acaba nazar mı değdi ne oldu böyle deyip güldüm. Ordan sonra sesi yükselmeye başladı ne dedi inanın hatırlamıyorum ama ben olayı toparlamaya çalışan gerginliğini unutup o anki huzursuzluğu gidermeye çalışan konuma düştüm. Olay daha da büyümesin sesler yükselmesin. Sonra eve dönüşte zaten arabada bakıştık elimi tuttu ben tuttum derken yavaş yavaş normalde dönüyorduk ben gayet sakindim o da öyleAtışma kısmı, sizin söyledikleriniz hiç yok, bu cümleyi yazarak kendi yaptıklarınızı hafifletmeye çalışıyorsunuz gibi geldi.
Ama bu çok önceden olan tavrımdı. Biz bunun bize zarar verdiğine karar verip birbirimize ne olursa olsun açık olacağız karşı taraf da bunu yargılamayacak anlayışla karşılamaya çalışacak dedik. Anlaşmamız unutmadım ben. Onun kolayına geliyor sen böylesin zaten demekOlay gunku gerginliginizden bahsetmiyorum.
Diger zamanlarda gerilip gerilip sebebini adam israr edene kadar soylemediginiz icin esinizin artik ustune alındigini soylemissiniz. Olayın oldugu gün de her ne kadar sebepsiz deseniz de esiniz daha onceki seferler nedeniyle yine ustune alinip gerilmis muhtemelen diyorum.
Çocuğunuz kaç yaşında? Çocuktan önce nasıldınız? Eğitim durumunuz ve çalışma durumunuz ne?Herkese selam
Dün eşimle onun işlerine gittik 2 saatlik bir işi vardı biz de oğlumla bekledik. İş bitince arabaya bindik oğlum ayaklarıyla sürekli koltuğa vuruyordu yapma oğlum dedim gerildim şu an gergin hissediyorum kendimi dedim. Eşim de ne oldu ben mi bir şey yaptım dedi. Hayır dedim sadece gerildim dedim. Sonra yürüyüş için park gibi bir yere gittik orda da biraz atıştık bana sesini yükseltti bağırma bana dışarıda lütfen dedim.
Eve geldik oğlum arabada uyuduğu için onlar girmedi. Ben hemen yemekleri yaptım sofrayı kurdum. Yemek hakkında kısa bir konuştuk. Yemek sonunda eşime şöyle dedim. Ben şu an kendimi hem fiziksel hem duygusal olarak aşırı hassas hissediyorum ama bunun sizinle ilgisi yok geçici bir durum böyle kalmayacak. Tamam dedi kapandı öyle. Çay suyu koymuştu kaynayınca demlemek için elimi attım elim yandı kontrol edemedim ve çaydanlık devrildi bağırdım can havliyle iki elim de yandı. Yanıma geldi hiçbir şey demedi bende çaydanlığı tutup lavaboya biraz sertçe koydum. Eşim gitti. Ben de etrafı temizlemeye fırını silmeye başladım ama ellerim yanıyor sonra oturdum napıyorum ben diye kendimi sorguladım. O sırada oğlum geldi yanıma yattı bana bakıyor gel yanıma dedim sarıldım ona ağlıyordum öptüm kokladım sakinleştim. Sonra eşim hazırlanıp dışarı çıkıyordu oğlum gitti yanıma nereye diye markete gidip geleceğim dedi gitti. Sonra oğlum ağlayınca geri geldi onu almak için. Bende nereye gidiyorsun bana niye haber vermiyorsun dedim. Üstüne gelme şu an ben de çok sinirliyim gibi seyler söyledi. Ben de ben kötü olunca sen neden kötü oluyorsun açıkladım kendimi sana dedim. Bağırmaya başladı apartmanda. Çocuğun hırkasını ver filan kendinden geçti sinir krizi gibi üstüne yürüdü korkuttu beni. Küfürler etti gitti. Akşamına da yatağa gelmedi oğlumun yanında yattı.
Bu olaylar sonrası mesaj attım gecesinde kendimi anlattım. Sabah o da yazdı derken yüzyğze konuşmak istedim. Olaylar o kadar büyüdü ki bir gün bitecek bu evlilik VS diye konuşmaya başladı. Ben evi terletmeyen kalktım. Çok kötü oldu her şey
Kendimi gergin hissediyorum diye olay nerelere geldi. Şimdi de ben sana küfür etmedim diye inkar ediyor. Yatağı terk etmesini hiç istemediğimi bildiği halde yapıyor.
Aile terapisine gidelim mi dedim kabul etti. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum.
Birikmişlik ve iletişim problemi var öyleyse. Umarım danışmanlık desteği iyi gelir.Şöyle oldu eşim sürekli sormaya devam ettiği için sen sordukça ben bir şeyler çıkarıp bulmaya çalışacağım seninle ilgili bir durum yok acaba nazar mı değdi ne oldu böyle deyip güldüm. Ordan sonra sesi yükselmeye başladı ne dedi inanın hatırlamıyorum ama ben olayı toparlamaya çalışan gerginliğini unutup o anki huzursuzluğu gidermeye çalışan konuma düştüm. Olay daha da büyümesin sesler yükselmesin. Sonra eve dönüşte zaten arabada bakıştık elimi tuttu ben tuttum derken yavaş yavaş normalde dönüyorduk ben gayet sakindim o da öyle
Eşiniz küfür etmişse bsşkalarının yanında bağırmışsa normal değil ama siz hiç normal değilsiniz.Davranışlarınız çok garip.Çocuk ayağını koltuğa vuruyor diye gerilmek eşle yüzyüze konuşmak varken mesajlaşmak.Neye gerginsiniz onu da yazsaydınız siz de biz de rahatlasaydık.Herkese selam
Dün eşimle onun işlerine gittik 2 saatlik bir işi vardı biz de oğlumla bekledik. İş bitince arabaya bindik oğlum ayaklarıyla sürekli koltuğa vuruyordu yapma oğlum dedim gerildim şu an gergin hissediyorum kendimi dedim. Eşim de ne oldu ben mi bir şey yaptım dedi. Hayır dedim sadece gerildim dedim. Sonra yürüyüş için park gibi bir yere gittik orda da biraz atıştık bana sesini yükseltti bağırma bana dışarıda lütfen dedim.
Eve geldik oğlum arabada uyuduğu için onlar girmedi. Ben hemen yemekleri yaptım sofrayı kurdum. Yemek hakkında kısa bir konuştuk. Yemek sonunda eşime şöyle dedim. Ben şu an kendimi hem fiziksel hem duygusal olarak aşırı hassas hissediyorum ama bunun sizinle ilgisi yok geçici bir durum böyle kalmayacak. Tamam dedi kapandı öyle. Çay suyu koymuştu kaynayınca demlemek için elimi attım elim yandı kontrol edemedim ve çaydanlık devrildi bağırdım can havliyle iki elim de yandı. Yanıma geldi hiçbir şey demedi bende çaydanlığı tutup lavaboya biraz sertçe koydum. Eşim gitti. Ben de etrafı temizlemeye fırını silmeye başladım ama ellerim yanıyor sonra oturdum napıyorum ben diye kendimi sorguladım. O sırada oğlum geldi yanıma yattı bana bakıyor gel yanıma dedim sarıldım ona ağlıyordum öptüm kokladım sakinleştim. Sonra eşim hazırlanıp dışarı çıkıyordu oğlum gitti yanıma nereye diye markete gidip geleceğim dedi gitti. Sonra oğlum ağlayınca geri geldi onu almak için. Bende nereye gidiyorsun bana niye haber vermiyorsun dedim. Üstüne gelme şu an ben de çok sinirliyim gibi seyler söyledi. Ben de ben kötü olunca sen neden kötü oluyorsun açıkladım kendimi sana dedim. Bağırmaya başladı apartmanda. Çocuğun hırkasını ver filan kendinden geçti sinir krizi gibi üstüne yürüdü korkuttu beni. Küfürler etti gitti. Akşamına da yatağa gelmedi oğlumun yanında yattı.
Bu olaylar sonrası mesaj attım gecesinde kendimi anlattım. Sabah o da yazdı derken yüzyğze konuşmak istedim. Olaylar o kadar büyüdü ki bir gün bitecek bu evlilik VS diye konuşmaya başladı. Ben evi terletmeyen kalktım. Çok kötü oldu her şey
Kendimi gergin hissediyorum diye olay nerelere geldi. Şimdi de ben sana küfür etmedim diye inkar ediyor. Yatağı terk etmesini hiç istemediğimi bildiği halde yapıyor.
Aile terapisine gidelim mi dedim kabul etti. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum.
2 ay sonra 3 yaşında olacak. Çocuktan ön e güzeldi bence her şey. Eşim Edebiyat öğretmeni, ben Felsefe. Çalışmıyorum atanmış değilim oğlumu kendim büyütmek istediğim için de çalışma hayatıma ara verdim.Çocuğunuz kaç yaşında? Çocuktan önce nasıldınız? Eğitim durumunuz ve çalışma durumunuz ne?
Hemen etiketlemeye bayılıyorsunuz ya garip ne demek? Bu benim her zamanki tavrım değil. Her zaman tolere ettiğim şeylerden biriydi sadece ama o an edemedim ve bunu ifade ettim. Keşke etmeyeyim gerçekten içimde yaşayıp sönseydi. Ama suratım düşer yanlış anlaşılırım diye açıklama yaptım buna gerildim ama geçecek dedim. Eşinizle mutluluklar o halde ne mutlu sizeEşiniz küfür etmişse bsşkalarının yanında bağırmışsa normal değil ama siz hiç normal değilsiniz.Davranışlarınız çok garip.Çocuk ayağını koltuğa vuruyor diye gerilmek eşle yüzyüze konuşmak varken mesajlaşmak.Neye gerginsiniz onu da yazsaydınız siz de biz de rahatlasaydık.
Bir hafta önce çay makinesi kazası biz de yaşadık.Çaycının içinde sıcak su varken patladı.Elime ayağıma geldi sıcak su .Eşim soğuk suya koşturdu beni.Birlikte temizleyip yenisini sipariş verdik.
Hiçbir şeyi unutmayan zihinlerimiz var. Bunu da konuştuk daha önce eski defterler açılmasın diye. Ama eşim bu konuda da eksi aldı. Defalarca yaptı. O gün de yaptı sen söylemeyip içinde tutuyorsun sordukça söylüyorsun filan oysaki biz aştık onları ya. Umarım iyi gelir. Geçen sene 4-5 seans gitmiştik o dönem içi gelmişti sonra eşim ameliyat olunca bırakmak durumunda kaldık. Şimdi hayatımıza bambaşka bir şehirde pek çok yenilikle devam ediyoruzBirikmişlik ve iletişim problemi var öyleyse. Umarım danışmanlık desteği iyi gelir.
Ay haksizsiniz yaa. Eşiniz de size benziyor. Arabada laf carpmissiniz gerginim diye. İşyerinde uzun beklediğiniz imanettiniz belki de ne ima ettiyseniz anlamış kocanız. Huysuzsunuz. Çocuğun yanında ağlamak nedir ayrıca küçücük kalbine derin yara acmissiniz . Bir de yatağa gelmesini mı beklediniz karşılıklı küfür hakaretten sonra. Kaos seviyorsunuz galiba .Herkese selam
Evet ben gerilmekten ve bunu ifade etmekte haksızım. Daha iyi yönetebilirdim gerginliğimi. Fakat bunun karşılığı bu kadar ölçüsüz tepkiler değildi. Bu kadarını hakketmedim. Kaostan da nefret ederimAy haksizsiniz yaa. Eşiniz de size benziyor. Arabada laf carpmissiniz gerginim diye. İşyerinde uzun beklediğiniz imanettiniz belki de ne ima ettiyseniz anlamış kocanız. Huysuzsunuz. Çocuğun yanında ağlamak nedir ayrıca küçücük kalbine derin yara acmissiniz . Bir de yatağa gelmesini mı beklediniz karşılıklı küfür hakaretten sonra. Kaos seviyorsunuz galiba .
Tek kişilik kafanızda yaşıyorsunuz herşeyi. Dışardan bakınca huysuz hayatı zehir eden suratsız bir kadın olarak duruyorsunuz dur. İçinizde yok şöyle yapsa yok böyle yapsa. Bence kendiniz bireysel terapiye gidin. Aile eviniz kaoslu muydu alışkın olduğunuz kaosu yaratmaya çalışıyor olabilir misiniz ? Çocuğun yanında da ağlamayın birdahaEvet ben hatırlamıyorum yalan söylüyorsun diyor bir de bana. Ayrı yatmak konusu zaten yaram. Daha önce konuştum yapmayacağım diye söz verdi. O gece gelseydi belki daha farklı olurdu her şey
Acaba iş hayatından koptuğunuz için böyle olmuş olabilir mi? Çalışmak gerçekten insana çok iyi geliyor. Kendi iş ortamın olması kendi arkadaşların kendi kazandığın paranın olması falan. Erkekler her ne kadar çalışmasan da olur deselerde iş hayatından kopan kadına karşı bakışları değişiyor. Belki sizin surat asmanına bile bundan sinir oluyordur. Siz de full evde olunca ruh haliniz olumsuz etkilenmiş bence2 ay sonra 3 yaşında olacak. Çocuktan ön e güzeldi bence her şey. Eşim Edebiyat öğretmeni, ben Felsefe. Çalışmıyorum atanmış değilim oğlumu kendim büyütmek istediğim için de çalışma hayatıma ara verdim.
Anneler de canı yandığında ağlar.Tek kişilik kafanızda yaşıyorsunuz herşeyi. Dışardan bakınca huysuz hayatı zehir eden suratsız bir kadın olarak duruyorsunuz dur. İçinizde yok şöyle yapsa yok böyle yapsa. Bence kendiniz bireysel terapiye gidin. Aile eviniz kaoslu muydu alışkın olduğunuz kaosu yaratmaya çalışıyor olabilir misiniz ? Çocuğun yanında da ağlamayın birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?