Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle …Kayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Kendi hayatini idame ettiremeyecek bir rahatsizligi varsa beraber yasarim ama canim sikiliyor vs diyorsa kabul etmemKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Kendi başına yaşamakta zorlanıyorsa ve tabi psikolojime zarar verecek kötü babalardan değilse yaşarım tabi zaten böyle bir durumda eşimde kendini kötü hisseder tek başına nasıl acaba diye düşünsün istemem aynı durumda benim babam ya da annem olsa onunda kabul etmesini isterdim ama tabi yaşamayınca bu durumları varsayım yapabiliyoruzKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Nişanlım evin tek oğlu , ablaları var onlarda evliler ,biz arada bakarız ederiz ama temelli yanimiza alamıyoruz dediler.. adamın tarafından kimse destek olmuyor ,yaşı çok fwzla değil ama ayrı eve çıkacak.maddi gücü yokAslında biraz daha detay verseniz ona göre yorum yapardık. Kayınpederin ayrı bir ev tutma imkanı maddi olarak varsa kendi evime en yakın olacak şekilde bir ev tutarım, Kayınpederin maddi imkanı yoksa eşim ve benim ona bir ev tutma imkanım varsa yine ev tutarım ama sağlıktan kaynaklı felçli olma vs durumu söz konusuysa evime alırım sokağa atacak halim yok ya.
Maddi durumu yetmiyor.adqm.esinden ayrı senelerdir oğluyla yaşamış .ayrı ev tutmayı düşündük ama 2 eve ayrı ayri kira odenirse yaklaşık,8 bini buluyoBen bu şekilde bir evliliği kabul etmezdim heralde. Hani çocuğun ilkokul ortaokul çağında olur,hastalık çıkar vs tabii ki ailelere bakılır. Ama böyle bile bile lades. Hem de en cicim aylarında bile evde bir yaşlı baba figürü. İnsan evliliğinden bir şey anlamaz.
Bir de yeni evlisin, kocanla oynasmak yok, açıp Tv'de sevdiğin diziyi izlemek yok, adetsindir karnına sıcak su torbası koyup sereserpe yatmak yok,ağız tadıyla kavga etmek yok.. Büyük bir sorumluluk.
Dini hasssiyetin varsa daha kötü, kendi evinde misafir gibisin. pijemayla , sudyensiz, başı açık vs de dolasamayacaksin...
Öyle başlayan evlilikten de bence hayır gelmez.
Ayrıca neden kednine bakamiyor ki? Geliri vs yok mu,bu yaşına nasıl gelmiş?
Bence en mantıklısı ona yakın bir daire tutmak, sık sık ziyaret etmek. Ama aynı evin içinde o iş olmaz.
İnsan sırf sevdiği için değil biraz da şu anki halinden daha iyi, daha mutlu olmak için evlenir. Böyle bir evliliği neden kabul edesiniz ki?
Onu düşündük hatta ablasıyla kalacakto ablası yan çizdiKendine bakamayacak durumda mı? Hani yakın oturup yemeği arada yapılır evi temizlenir vs..