Evlenmeden önce depresyonum yoktu ... panikbozukluk hastasıyım.. arada mevsim geçişlerinde, depresyon ve panikatak yaşabiliyorum..Canim depresyonun nedeni ne ve tedavi oluyor musun?
Depresyondaysan neden evlilik yaptin?
Canim depresyonun nedeni ne ve tedavi oluyor musun?
Depresyondaysan neden evlilik yaptin?
Evlenmeden önce depresyonum yoktu ... panikbozukluk hastasıyım.. arada mevsim geçişlerinde, depresyon ve panikatak yaşabiliyorum..
Depresyonla evlenip evlenmemenin ne gibi bir alakası var? Bulaşıcı hastalık mı bu?
Canım evlenmeden önce eşim hastslığımı biliyordu... panikatak geçiriyorum ataklar sıklaşınca da bazı dönemler depresyona giriyorum.. bu dönemsel bi durum sürekli böyle birisi değilim 2 sene de bir bazen sene de bir 1-2 ay kötü oluyorum... depresyon da panikbozukluğu olan biri evlenemez mi çok saçma ?? Neyse bu konu hakknda polemik yaratmak istemiyorum.....bu arada sanırım bekarsın... EVLENİRKEN BİR SÖZ EDİLİR.... EVLİLİK SAĞLIKTA HASTALIKTA,, diye....Evlilik bir sorumluluk degil mi agir depreyonda insan kendine bakamiyor.
Evlilik de boyle bir sansiniz yok.
Korunup da hamile kalanlar var cocuk olsa nasil buyutucek o psikolojiyle kisinin kendisi icin de zor ki baskasinin sorumluluguna almak.
Canım evlenmeden önce eşim hastslığımı biliyordu... panikatak geçiriyorum ataklar sıklaşınca da bazı dönemler depresyona giriyorum.. bu dönemsel bi durum sürekli böyle birisi değilim 2 sene de bir bazen sene de bir 1-2 ay kötü oluyorum... depresyon da panikbozukluğu olan biri evlenemez mi çok saçma ?? Neyse bu konu hakknda polemik yaratmak istemiyorum
Haplar etki edince zaten düzelicem... sadece 2 ay sabredecek... ama kesinlikle bu erkek milleti nankörrrr !Psikolojik rahatsızlığı olanı herkes anlayamaz benimde kuzenim uzun süredir tedavi görüyor o da bu durumdan çok etkilendi karı koca insanın rahatsızlığı görünen biryerde olmayınca herkes anlayamayabiliyor.Karşılıklı çirkin de olsa dalaşmışsınız hazmedemicek kadar ileri bir boyuta taşıma pişman olur eşin özür diler
Malesef öyle takma kafana sen şimdi toparlanmaya bak her atılaşmada evi terk edersek evde emin ol çok kısa sürelerde birarada olurduk:)arada idare anlayış ile yürüyor evlilikler allah şifa versin geçici bir süreç olduğunu sen de farkındasınHaplar etki edince zaten düzelicem... sadece 2 ay sabredecek... ama kesinlikle bu erkek milleti nankörrrr !
2 sene de bir yaşadığım sadece 2 aylık bi durum bu... insanlar nasıl kanser oluyorsa beyinleri de hastalanabilir... fiziksel bi hastalıktan bununda hiç bir farkı yoktur... evde kesinlikle tam tersine özellile o geldiğinde pozitif olmaya çalışıyorum.. elimden geleni yapıyorym..Evde uzun süreli hasta, suratı asık, depresif bir eş görmek kolay değil. Tabi ki eşler birbirine destek olmalı hastalık zamanları. Ama daha yeni evliymişsiniz, ona da bu duruma alışma şansı verin. Her ne kadar evlenmeden önce biliyorsa da yaşamak daha farklıdır.
Hastalık olduğunu kabul ediyorum tabi ki. Ben de öyle yazdım zaten.2 sene de bir yaşadığım sadece 2 aylık bi durum bu... insanlar nasıl kanser oluyorsa beyinleri de hastalanabilir... fiziksel bi hastalıktan bununda hiç bir farkı yoktur... evde kesinlikle tam tersine özellile o geldiğinde pozitif olmaya çalışıyorum.. elimden geleni yapıyorym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?