Gitmek mi gitmemek mi hazmedemedim !

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Merhaba arkadaslar, 1senelik evliyim..bi süredir anksiyete major depresyon tedavisi görüyorum.. bu aralar durumum kötüleşti.. bugün zorzarına yemeğimi çorbamı yaptım ... aksam eşim geldiğin de halim yoktu.. sen koyuver kendine yemeğini ben yedim dedim.. sen koyarmısın dedi bende lütfen dinlenmek istiyorum dedim.. (1haftadan beri böyleyim öncesi ben hazırlardım) 1 haftasan beri aynı sey kocagün evdesin ne iş yapıosun vs birbirmixe söylendik.. hastayım dedim hastayım !! Bana S...tir git dedi.. bu lafı nasıl hazmedicem ben ? Bende sen s.. git dedim onun seviyesine inerek.. ama hazmedemiyorum.. kızlar akıl verin.. ne yapayım

Küfür etmek ve işitmek saygının kalmadığına delalet eder. Tekrarı olacaktır... Yine de eşinizle konuşun bir belki pişmandır...

Depresyonla evlenip evlenmemenin ne gibi bir alakası var? Bulaşıcı hastalık mı bu?

Evlilik bir sorumluluk degil mi agir depresyonda insan kendine bakamiyor.

Evlilik de boyle bir sansiniz yok.
Korunup da hamile kalanlar var cocuk olsa nasil buyutucek o psikolojiyle kisinin kendisi icin de zor ki baskasinin sorumlulugunu almak cok daha zora sokar.

Bu s... giti ona yedirtmek istiyorum.. ama birşey bulamadım.. hazmedemiyorum . Sinirden deliricem

Evlilik bir sorumluluk degil mi agir depreyonda insan kendine bakamiyor.

Evlilik de boyle bir sansiniz yok.
Korunup da hamile kalanlar var cocuk olsa nasil buyutucek o psikolojiyle kisinin kendisi icin de zor ki baskasinin sorumluluguna almak.
Canım evlenmeden önce eşim hastslığımı biliyordu... panikatak geçiriyorum ataklar sıklaşınca da bazı dönemler depresyona giriyorum.. bu dönemsel bi durum sürekli böyle birisi değilim 2 sene de bir bazen sene de bir 1-2 ay kötü oluyorum... depresyon da panikbozukluğu olan biri evlenemez mi çok saçma ?? Neyse bu konu hakknda polemik yaratmak istemiyorum.....bu arada sanırım bekarsın... EVLENİRKEN BİR SÖZ EDİLİR.... EVLİLİK SAĞLIKTA HASTALIKTA,, diye....

Psikolojik rahatsızlığı olanı herkes anlayamaz benimde kuzenim uzun süredir tedavi görüyor o da bu durumdan çok etkilendi karı koca insanın rahatsızlığı görünen biryerde olmayınca herkes anlayamayabiliyor.Karşılıklı çirkin de olsa dalaşmışsınız hazmedemicek kadar ileri bir boyuta taşıma pişman olur eşin özür diler

Canim ben bu mesaji seni savunarak yaptim sinirden yanlis anliyorsun.
Bu normal her insan yasar.
Istedigin gibi anla.

Haplar etki edince zaten düzelicem... sadece 2 ay sabredecek... ama kesinlikle bu erkek milleti nankörrrr !

Evde uzun süreli hasta, suratı asık, depresif bir eş görmek kolay değil. Tabi ki eşler birbirine destek olmalı hastalık zamanları. Ama daha yeni evliymişsiniz, ona da bu duruma alışma şansı verin. Her ne kadar evlenmeden önce biliyorsa da yaşamak daha farklıdır.

Haplar etki edince zaten düzelicem... sadece 2 ay sabredecek... ama kesinlikle bu erkek milleti nankörrrr !
Malesef öyle takma kafana sen şimdi toparlanmaya bak her atılaşmada evi terk edersek evde emin ol çok kısa sürelerde birarada olurduk:)arada idare anlayış ile yürüyor evlilikler allah şifa versin geçici bir süreç olduğunu sen de farkındasın

2 sene de bir yaşadığım sadece 2 aylık bi durum bu... insanlar nasıl kanser oluyorsa beyinleri de hastalanabilir... fiziksel bi hastalıktan bununda hiç bir farkı yoktur... evde kesinlikle tam tersine özellile o geldiğinde pozitif olmaya çalışıyorum.. elimden geleni yapıyorym..

Hastalık olduğunu kabul ediyorum tabi ki. Ben de öyle yazdım zaten.
Eşinizin açısından anlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…