Teşekkür ederim yorumlarınız için haklısınız fevri davranmıs olblirim.. ama inanın anlaşılmamak beni çok yorduYa siz gerçekten bu konuda cok cahilsiniz farkında mısınız? Burda bilirkisi tavrında konusuyosunuz ama depresif periyot ile depresyonu karıştırıp atıp tutuyosunuz.
Tv'den bikac hastadan duydugunuz laflarla gelip böyle sağlık ile ilgili konularda yorum yapmayın lütfen. depresyon başka şey, panik atak başka şey manik başka şey.... uzayıp gider bu. Ama siz nolur susun.
Konu sahibi sen de bu üyeyi ciddiye alma. Ama diğerleri sana yardımcı olmaya çalışmış onlara hiç gerilme, sakin kafayla oku bence yazdıklarını.
Eşine de tavrını koy ve en yakın zamanda senin hastalığınla ilgili bi konferansa gönder onu. Ya da doktorunuza sizinle gelsin doktorunuz anlatsn durumunuzu iyice. Esiniz yeterli bilgide degil gibi geldi bana.
O küfrü de ona yedirin
İnternetten copy paste yapıp olmuyor :))) gerçekten çok cahilsiniz
Evet ben depresyon takliti yapıyorum ... panikbozukluğu bir araştırın lütfen ... her zaman olmaz neşeliyken olur hüzünlüyken olur... evet şuan gayet dinçim .. gündüzde dinçtimm evimi temizledim yemeğimi yaptımmm.. sadece aksam çok yorulmuştum eşime dedim yemeğini sen koyarmısın diye... yanii dalaşmaya yer arıyorsunuz kendimi açkklamaktan gına geldiiiNeyse konu sahibi eşinizin size söylemesinden haklı olarak rahatsız olduğunuz hayatım boyunca ağzıma almadığım ve çevremde de duymadığım o çirkin sövme kelimelerini burada açıkça yazabildiniz,ben şahsen bunu da yapamam. Eşinizin tabağına yemek koyup koymamanız sizin bileceğiniz konu ama, onu bile yapamayacak kadar yorgunken burada sizi gayet dinç görmekten mutlu oldum.
Dilerim eşinizle sorunu konuşarak halledersiniz. Size şifalar diliyorum.
Kendimi attığım karanlık mı ? Hiç bi insan panikatak veya depresyon geçirmek istemez.... neyse sizinle daha fazla polemik yaratmak istemiyorum... belli ki sabit fikirli birisinizİnternetten copy paste yapmadan ilaçların yan etkilerini size nasıl gönderebilirdim reçete resimlerinden mi:)
Ahh ahh...
Neyse cahil sözünüze takılmıyorum bile, umarım kendinizi attığını bu karanlıktan çıkabilecek gücü bulursunuz.
Ya siz gerçekten bu konuda cok cahilsiniz farkında mısınız? Burda bilirkisi tavrında konusuyosunuz ama depresif periyot ile depresyonu karıştırıp atıp tutuyosunuz.
Tv'den bikac hastadan duydugunuz laflarla gelip böyle sağlık ile ilgili konularda yorum yapmayın lütfen. depresyon başka şey, panik atak başka şey manik başka şey.... uzayıp gider bu. Ama siz nolur susun.
Konu sahibi sen de bu üyeyi ciddiye alma. Ama diğerleri sana yardımcı olmaya çalışmış onlara hiç gerilme, sakin kafayla oku bence yazdıklarını.
Eşine de tavrını koy ve en yakın zamanda senin hastalığınla ilgili bi konferansa gönder onu. Ya da doktorunuza sizinle gelsin doktorunuz anlatsn durumunuzu iyice. Esiniz yeterli bilgide degil gibi geldi bana.
O küfrü de ona yedirin
Bi zahmet siz psikolojiyle ilgilenmeyin... en yakın zaman da bir psikiyatriden randevu alın :)Cehalet çok yanlış bir kelime...Tv veya hasta lafları demenize çok güldüm, yazmıştım psikoloji/psikiyatriyle ilgilenmek zorundayım diye.
Susup susmayacağıma da siz karar veremezsiniz ben veririm.
Edeple konuşamayacaksanız bence siz susun :)
Evet ben depresyon takliti yapıyorum ... panikbozukluğu bir araştırın lütfen ... her zaman olmaz neşeliyken olur hüzünlüyken olur... evet şuan gayet dinçim .. gündüzde dinçtimm evimi temizledim yemeğimi yaptımmm.. sadece aksam çok yorulmuştum eşime dedim yemeğini sen koyarmısın diye... yanii dalaşmaya yer arıyorsunuz kendimi açkklamaktan gına geldiii
Bi zahmet siz psikolojiyle ilgilenmeyin... en yakın zaman da bir psikiyatriden randevu alın :)
Evet baştan sona yorumkarı okursanız peygamber olsa çatlardı..Farkında mısın bilmem, sizde sinir de var. Bence buna da çözüm bulun çünkü hastalıkların başlıca sebeplerinden biri de sinirdir.
Evet baştan sona yorumkarı okursanız peygamber olsa çatlardı..
Normalde sinirli biri hiç değilim. Bu aksam eşimle kavga ettıkten sonra çok gerildım. Buraya biraz rahatlıyım diye konu açtım .. daha çok gerıldımİlk birkaç sayfayı okudum. Herkes sakin sakin yazarken siz celallenmişsiniz. O sinirden bende de var ve kendimi dizginlemeyi öğreniyorum. Sinirim yüzünden mi bilmiyorum ben de anksiyete, panik atak, mide rahatsızlığı geçirdim. Beni ailem uyardı yoksa sinirimin farkında değildim.
Normalde sinirli biri hiç değilim. Bu aksam eşimle kavga ettıkten sonra çok gerildım. Buraya biraz rahatlıyım diye konu açtım .. daha çok gerıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?