Gitmek mi gitmemek mi hazmedemedim !

Bir ağrı kesici de bile 100 tane yanetki yazar ilaç şirketleri bunları yazmak zorunda herhangi bir spruna karşı hastanın dava açmaması için yazmak zorunda...

Oncelikle gecmis olsun. Hastaliginizla ilgili bir bilgim yok . Insallah en kisa surede atlatirsiniz.
Yorumlari da bastan sona kadar okudum.
Size nacizane tavsiyem biraz sakin olmalisiniz. Burada verdiginiz cevaplar cok sert. Eger esinizle de bu tonda konusuyorsaniz. Bu yuzden boyle bir durum yasamis olabilirsiniz. Bu arada esinizin kufur etmesini de asla ve asla dogru bulmuyorum.

Teşekkür ederim yorumlarınız için haklısınız fevri davranmıs olblirim.. ama inanın anlaşılmamak beni çok yordu

Neyse konu sahibi eşinizin size söylemesinden haklı olarak rahatsız olduğunuz hayatım boyunca ağzıma almadığım ve çevremde de duymadığım o çirkin sövme kelimelerini burada açıkça yazabildiniz,ben şahsen bunu da yapamam. Eşinizin tabağına yemek koyup koymamanız sizin bileceğiniz konu ama, onu bile yapamayacak kadar yorgunken burada sizi gayet dinç görmekten mutlu oldum.
Dilerim eşinizle sorunu konuşarak halledersiniz. Size şifalar diliyorum.

İnternetten copy paste yapıp olmuyor :))) gerçekten çok cahilsiniz

İnternetten copy paste yapmadan ilaçların yan etkilerini size nasıl gönderebilirdim reçete resimlerinden mi:)
Ahh ahh...
Neyse cahil sözünüze takılmıyorum bile, umarım kendinizi attığını bu karanlıktan çıkabilecek gücü bulursunuz.

Evet ben depresyon takliti yapıyorum ... panikbozukluğu bir araştırın lütfen ... her zaman olmaz neşeliyken olur hüzünlüyken olur... evet şuan gayet dinçim .. gündüzde dinçtimm evimi temizledim yemeğimi yaptımmm.. sadece aksam çok yorulmuştum eşime dedim yemeğini sen koyarmısın diye... yanii dalaşmaya yer arıyorsunuz kendimi açkklamaktan gına geldiii

Kendimi attığım karanlık mı ? Hiç bi insan panikatak veya depresyon geçirmek istemez.... neyse sizinle daha fazla polemik yaratmak istemiyorum... belli ki sabit fikirli birisiniz

Cehalet çok yanlış bir kelime...Tv veya hasta lafları demenize çok güldüm, yazmıştım psikoloji/psikiyatriyle ilgilenmek zorundayım diye.
Susup susmayacağıma da siz karar veremezsiniz ben veririm.

Son düzenleme:
Bi zahmet siz psikolojiyle ilgilenmeyin... en yakın zaman da bir psikiyatriden randevu alın :)

Şimdi o kelimeleri kullanmanız kadar ayıp oldu,sizinle dalaşmak mi? Asla öyle bir niyetim yok.
Size şifalar diliyorum.

canım merhaba. hızla cevapları taradım tamamını okuyamadım. ilaçların 2 aydan erken etki gösterir, yeni nesil antidepresanlar enerji verir diyorsun, aynen öyle özünde, ben mesela şeyma subaşı gibi olmuştum depresyonun ardından düşün. bir anda eller havaya diye gezen bir tipe dönmüştüm. sonra rutine bağladım.
ama yan etkileri ilk zamanlar veya sonrasında da gerçek etkileri; uyku hali, bezginlik yapabilir. ben eşinin sözlerini ilişkinize göre yorumla derim. yani bir s. git dedi diye boşanılmaz bence.
eski ilişkimde o bana küfür ederdi ben ona, böyle saçma sapan bir hal idi. şimdikine bir kez s. git dedim. bu lafı bana kimse söylemedi. bitirmek istemiyorum ama bir daha duymak istemiyorm dedi ve kapattım bir daha söylemedim. sen de uyar bence.

zira tek problem buysa...

Evet baştan sona yorumkarı okursanız peygamber olsa çatlardı..

İlk birkaç sayfayı okudum. Herkes sakin sakin yazarken siz celallenmişsiniz. O sinirden bende de var ve kendimi dizginlemeyi öğreniyorum. Sinirim yüzünden mi bilmiyorum ben de anksiyete, panik atak, mide rahatsızlığı geçirdim. Beni ailem uyardı yoksa sinirimin farkında değildim.

Normalde sinirli biri hiç değilim. Bu aksam eşimle kavga ettıkten sonra çok gerildım. Buraya biraz rahatlıyım diye konu açtım .. daha çok gerıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…