Gitmek mi gitmemek mi hazmedemedim !

Bence konu başka yere gitmiyor. Durum açık olmazsa gerçekçi yorum ve doğru çözüm önerisi olamaz ki,kızmayın lütfen.
Bir erkeğin S***** G** (Defol) ağzına sıçtırma demesini siz hazmedebilirsiniz... siz dayak yemeyide hazmedebilirsiniz... ama benim için bu sözler dayakla aynı orandadır.... konum bu...

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :) allah benim yaşadığım atakları size yaşatmasın inşallah...

Esiniz hastaliginizi bilerekmi evlendi.mesela ben de okb hastasiyim esime anlattim o da her zamn destek oldu cok sukur agladigimda sarilir at kafandan der telkin verir.bi de yuz goz olmayin esinizle hatasini anlayana kadar konusmayin
Evet hastalığımı bilerek evlendi evlenmeden önce de bi süre beraber yaşamıştık zaten her halim gördüü 5-6 yıllıkta sevgilimdi... bana atak halinde destek olmaz kesinlikle.... tam tersine agresif hareketler gösterir

Bir erkeğin S***** G** (Defol) ağzına sıçtırma demesini siz hazmedebilirsiniz... siz dayak yemeyide hazmedebilirsiniz... ama benim için bu sözler dayakla aynı orandadır.... konum bu...

Yanılıyorsunuz.İkisini de hazmetmem,kabul de etmem.Sadece anlamaya çalışıyorum, sorularımın hiç biri eleştirel değil.

O zaman neden evlendin sorusunu sormakta hakliymisim elmadilimi

bende kriz gecirip aglardim neler cektim boyle bi igne kaldiracak haliniz olmuyor ben sizi anliyorum Allah yardimcini olsun.dedigim gibi hatasini anlayana kadar siz asla konusmayin.konustugunuzda da rahatsizligimi bilerek evlendin bana destek olmalisin diye guzelce konusun

Yorgun savaşcı canım,, bu hastalık 2-3 yıl da bir tekrarlıo 1 yıl boyunca depresyonda olmuyoruz:)

Fakat her halimi gordu dediniz bu ne demek kotu halimi de gordu demek
ve destek olmaz tepki verir demissin
canim.
Evlenmeden birlikte yasadik her halimi gordu yazan sizsiniz demek ki ataklarinizi gormus ve destek olmamis

tepki verir diyerek kendiniz itiraf ettiniz.

Fakat her halimi gordu dediniz ne demek kotu halimi de gordu demek ve destek olmaz tepki verir demissin canim.
Evett bunlar evlenmemek için sebep mi.... evlenmeden önce sevgiliyken destek verıodu cicim ayların da... evlendıkten sonra çok değişti.... yani panikatağım war diye evlenmek yasak mı :)

Ben kesınlıkle yemeksız bırakmam evımde tertemizdirrr... bu aksam da pilavından çorbasına kadar yspmıştım zaten... beyfendı ayağına hizmet bekledı... ben kendı sorumluluklarımın fazlasıyla yaptığımı dudunuyorumm zaten bu geçici birley 2 ay sonra hiç birşeyım kalmıycak

Konu sahibi konuyu baska yone cekerek SORUNU degistiremezsin.

Bana destek olmaz tepki verir demissin o zaman neden evlendin diye sorarim

Bunu kabul ettiysen de kizmayacaksin neden bana ters yapiyor demiceksin.

Evlenmeden önce gayette normaldi.. ne olduysa evlendıkten sonra oldu

Insallah atlatirsiniz.yani bunlari da bazn yapamayabilirsiniz kufur etmesi gerekmiyor

Konu sahibi konuyu baska yone cekerek SORUNU degistiremezsin.

Bana destek olmaz tepki verir demissin o zaman neden evlendin diye sorarim

Bunu kabul ettiysen de kizmayacaksin neden bana ters yapiyor demiceksin.
Canım sen bana depresyondaysan neden evlendın diye soru sordun ????? Eşim evlenmeden önce destek oluodu evlendıkten sonra çok değişti

Kadın kadının düşmanı derler ya şuan resmen onu yaşıyorum... kesinlikle çok komik.. zaten böyle bi millet oldukça erkekler in kadınları ezmesi , taciz etmesi, cinayet olaylar ın arkası kesilmez... arkadaslar küfürde bir şiddettir.. bir adam ın şiddet gösterdı demesi için ilka gözümü morartması gerekmez....

Ben bu hastalığı doğru algıladığınızı düşünmüyorum. Konu sahibi sana da burada haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Birçok insanın gözünde (yukarıdaki yorum gibi) bu hastalık keyfi gibi anlatılmış. Henüz hemcinsleriniz sizi anlayamazken tabii kocanıza daha bir az kızdım yalan yok (buradaki yorumları okuyunca)

Mesela benim annem de 2 3senede bir mevsimsel olarak böyle bir ruh haline giriyordu. Bu onun elinde değil vücuttaki bir şey eksikliğinden olabiliyor. KEYFÎ HİÇ DEĞİL. O zamanlar yemek yapamaz hep bir uyuma halindedir kullandığı ilaçlrın da etkisiyle... ama doktor ilacın dozunu azalttığında hemen ayaklanır temizlik yemek eskisi gibi enerjisi yerine gelir. Bu kişinin tembelliği değil güç bulamamasıyla alakalı. Bu kadar vurdumduymaz yorumlar yapılması beni bile incitti.

Konu sahibiciğimm lütfen eşinin cümlesi üzerinde daha fazla düşünme tekrar tekrar yaşama o anı ve sinirlerini hoplatma. Erkekler için bu küfürler bizim salakkkkk aptalllll maaaaalll dememiz gibi bir şey bence.. asla tahammül edilir değil size karşı kibar olmak zorunda.. üslubuna dikkat etmek ZORUNDA. o yüzden muhatap olmayın kendisi önünde sonunda gelecek. Sen kendi rahatını düşün kafanı meşgul etme bununla...

Kadın olmanızla ilgisi yok bunun. Diğer konularınıza da baktım, herşeyden vazgeçmiş bir insan profili gördüm.İnanın sizi olduğu kadar eşinizi de yıpratıyordur şu haliniz, birebir ailemin bir üyesiyle aynı durumu yaşadım, işten geldiğimde onun antidepresanlar eşliğinde uyuduğunu görmek evde hiçbir işe dokunmadığını görmek öyle asabımı bozuyordu ki sayesinde sinir hastası olmuştum bir süre.
İnsanın enerjisini emen çok kötü bir durum yaşayan için zor olabilir ki dediğim gibi bana da anksiyete teşhisi konuldu ama ilaç kullansam da kendimden geçmedim asla.
Eşinizin küfretmesi berbat ama siniri yaşadım biliyorum kesinlikle haklı bir tepki.

Canım sen de arkadaşları biraz yanlış anlıyosun küfürü savunmadılar. Senin kızacağın şey onların şiddrti küfürü savunması değil (böyle bir durum yok çünkü) ama bu hastalığı yanlış anlamaları ya da anlayamamaları olmalı. Eleştirini bu yönde yapmalısın bence diğer türlü onlara da haksızlık oluyor kanaatindeyim.

İnanın beni anlayan biri çıktı sonunda ... allah razı olsun.. ben yemeğimi çamaşırımı bulaşığımı herşeyimi yapıyorum.. ona şimdiye kadar bir iş yaptırmadım.. bu aralar doktor ilacımı değiştirdi onun zorluğunu yaşadığım için eşime yemeğini sen koyarmısın dedım.. belki o da çok gerildi.. inan ona yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum

Haklısın.. ruh hastalıkları hala anlaşılmıyor.. depresyondaysan neden evlendın? Böyle hastalığın warsa çocuk nasıl büyütüceksın sorularına çok üzüldüm küfürü tabi kimse onaylamıyor.. ama inanki benım hiç bi suçum yoktu bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…