Gittiğime pişman oldum

Adamla konuştuğunuz halde hala arkadaşım deyip gidiyorsa bazı şeyler bitmiş demektir. Zaten böyle biri benim için otobüste ben elin adamıyla otururken onun gevşek gevşek hala arkadaşıyla oturmaya devam ettiği anda biterdi. Bu kadarda olmamalı. Anlıyorum size güveniyor belli ki, her işin üstesinden geleceğinizin de farkında ama ne olursa olsun hiçbiri eşine değer veren, seven adamın yapacağı şeyler değil.
Bu olaylar sadece bi tatile özgü mü? Günlük hayatınızda veya başka yerlere gidince de sizden uzak duruyor, sizinle bir şeyler yapmıyor?

Nereye gitsek aynı yok saymalar. Ortamda birileri varsa ben yokum. Dün tam bunları söylüyordum ki sürekli gidiyorsun beni yıkıp gidiyorsun dedim“şimdi de gidiyorum,10 dakika konuşacağız demiştin arkadaşlar bekliyor “ dedi.

Bir tek ben ediyormuuşum. Bir tek ben sorun çıkartıyormuşum. Her pazartesi bir araya gelip okey oynuyorlar bir cafede ve dün onca tartışmaya rağmen de gitti
Haftada bir iki kez çıkmasına ben de bir şey demem. Ama ben de çıkarım. Çocuk ve ev tek benim sorumluluğum değil ki.

Adamda sizi kaybetme korkusu yok. Çift terapisi deneyin ya da boşanın. Başka da oluru yok.

Boşanıp kurtulun, bu adamdan olmaz malesef. Sizi asla takmıyor, sorununuzu görmezden geldiği gibi yok sayıyor. Kaybetme korkusu kalmamış. Düzeleceğini hiç sanmıyorum. Adamda hiç sizi anlama isteği, çabası yok.

Tam olarak özeti bu. Tek başıma erkek çoçuğu büyütmek zor gelse de buraya doğru gidiyorum sanırım

Ondan sonra hiç görüşmediniz mi yani

Daha önce böyle bir durum yaşamış mıydınız
Oğlun kaç yaşında
Yaşadık o gidecekse evi yakar yine gider. Önceden gitme dememin bir hükmü vardı tabi zamanla o da her şey gibi bitti. Kendimi çözümsüz hissediyorum, Allah bir yol gösterir umarım. Ama bunun içinde debelenemem daha fazla,yıllarım böyle gitti. 7 yaşında

sen evde misin gün içinde,
girer belki sen işe gidersen..
hayırlısı debelenme zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…