Gittiğime pişman oldum

Bu sırada diğer erkek arkadaşlarının eşleri ne yapıyordu? Ben de eşimle onun iş gezilerine gittiğim olur. Oradaki kadınlarla takılırım. Farklı birşey de beklemem. Yemeyi içmeyi genelde ailecek yaparız onun dışında eşlerle takilirim. Keşke siz de sosyallesseydiniz. Diğer üç saat yalnız bekleme konusunda kızardım muhtemelen.

Ben de çok arkadaşı olan biriyim. Bolca da takılırım. Kendime ait bir hayatım var sonuçta her şeyde onunla olmak zorunda değilim. Gideceğim yere de giderim. Birşey demez. Onla gittiğim ortamlarda da yeni arkadaşlar edinmeyi tercih ederim. Ben biraz bağımsız takılmayı seviyorum sanırım. Ha başbaşa gitmissek o ayrı. Birlikte güzel vakit geçiririz. Ama arkadaşlar varsa arkadaş ortamı güzeldir. Tek kadın, eşinizin iş arkadasiysa ben de eşimin arkadaslariyla birlikte takılmayı tercih ederdim sanırım.

O kadının da arkadaşı vardı hep beraber takıldılar. Diğerleri de erkekti zaten

Ya her şeyi geçtim bütün bir yol boyunca aynı otobüste karısının yanına değilde arkadaslariyla oturup karısının yanına yabancı bir adamın oturmasına içi rahatsız olmayan adam benim gözümde sıfırdır karakteri bozuktur. Üzülmeye düşünmeye değmez ya deg Mez...

Eşime sizin yerinize kendimi koyarak bu soruyu sordum, ve cevabı "sen varken arkadaşlarımı napıcam" oldu. Yani bu cevaptan sonra daha iyi anladım ki kesinlikle eşinizde bir problem var.

Ayrıca benim şu hayatta bildiğim tek şey, bir erkeğin hayatının merkezi olun ama o erkek sizin hayatınızın merkezi dahi olsa asla ona öyle davranmayın. Benim kocam benim hayatımın tamamen merkezi ama asla ona böyle yansıtmam. Gerektiği yerde sınırlarımı keskin bi şekilde çizerim, gerçekten sadece arkadaşlıkta fslan filan değil kötü olan değerli olur bırakın siz kötü plun

Eşimle konuştum sonlarına doğru “gitmem gerekiyor,arkadaşlar çağırdı, 10 dakika demiştin dedi” dedi.
Ben de defol git dedim gitti. :/ bu adamdan bir yol olmaz hala arkadaş peşinde
Sizin yanınızdayken arkadaşların arayıp çağırması da ayrı bi olay. Ne hadle yani. Eşinizin dur demesi gerekiyor. Allahım bu erkekler bu kadar beyinsiz olamaz, olmamalı bu nedir ya

Yaa bizim neden erkekler kadar cazibesine karşı konulamayacak bir arladaş grubumuz olmuyor.maşallah 10 senelik eşinden sıkılmış ama arkadaş grubu tutkusu son sürat devam ediyor. Bu kadar zevk verecek, bağımlılık yapacak ne numarası var ben onu da anlamıyorum.çünkü neredeyse her erkekte var bu arkadaş grubu aşkı. Biz mi çok sıkıcıyız da anlayamıyoruz.ben de mi erkek gurubuna katılsam, çok eğlenceli bir şey heralde.

Arkadaş grubu büyük ihtimalle bekar, evlenmeyi reddeden erkeklerden oluşuyor. Böyle erkeklere göre evlenmek külfet. O da bu düşünceyi kabullenmiş ve size bir külfet gibi davranıyor. Evlendiğine pişman...

Arkadaş grubu büyük ihtimalle bekar, evlenmeyi reddeden erkeklerden oluşuyor. Böyle erkeklere göre evlenmek külfet. O da bu düşünceyi kabullenmiş ve size bir külfet gibi davranıyor. Evlendiğine pişman...
Hiç cinsel istek de mi yok bu adamlarda?.umurlarında değil. Elle tutulur yanları yok haa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…