- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Yanmda tabi. Hiç babasını da sormuyor :/oğlun nerde
Fırsatını bulmuşken tamam bitsin diyebilir eşin …Yanmda tabi. Hiç babasını da sormuyor :/
Evet, ben nereye o oraya. Diyebilir ona göre ben onu evden kovdumFırsatını bulmuşken tamam bitsin diyebilir eşin …
Ya da biraz böyle durup düşünüp de aklı başına gelebilir
Oğlunu işe mi götürdün
Ben de böyle bir süreçteyim de , gitmek isteyen herşeye kulp bulur gider …Evet, ben nereye o oraya. Diyebilir ona göre ben onu evden kovdum
Ben de böyle bir süreçteyim de , gitmek isteyen herşeye kulp bulur gider …
En azından benim gibi kendini yıpratmamanı diliyorum
Benim de oğlum var 3,5 yaşında
Şuan ne düşünüyorsun ?çoçukların canı sağolsun tabi de çocuk olmasa bir dakika çeker miydim. Daha orda dönmüştüm tatil matil asla umrumda olmazdı
ayrılık fikrine tek yakın olanın ben olmadığımı..Şuan ne düşünüyorsun ?
Malesef yok. Aramadı gelmedi demerhaba sizi merak ettim
var mı bir gelişme
Keyfinin yerine gelmeye başlamasına sevindim, ne olacak yoksa boşanacak mıyız gibi korkularının olmaması çok iyiMalesef yok. Aramadı gelmedi de
Benim keyfim yavaş yavaş yerine gelmeye başladı ama
Aradı, çoçuğa bir şeyler almış da getirebilir miyim dedi. Gel dedim.Geldi. Arabada yatmış. Eve alınmadığı için gelememiş.Keyfinin yerine gelmeye başlamasına sevindim, ne olacak yoksa boşanacak mıyız gibi korkularının olmaması çok iyi
.Keyfinin yerine gelmeye başlamasına sevindim, ne olacak yoksa boşanacak mıyız gibi korkularının olmaması çok iyi
Pişman olmuş mu peki ? Konusabildiniz miAradı, çoçuğa bir şeyler almış da getirebilir miyim dedi. Gel dedim.Geldi. Arabada yatmış. Eve alınmadığı için gelememiş.
Hayır ona göre bir sorun yok, süt dökmüş kedi gibi ama ben ona sevgisizmişim vsPişman olmuş mu peki ? Konusabildiniz mi
Evde mi şimdi ?Hayır ona göre bir sorun yok, süt dökmüş kedi gibi ama ben ona sevgisizmişim vs
Kardeşim gelmişti çok da konuşamadım,gitti o da ama pek de canım istemiyor konuşmak
Bu konuyu burda o kadar konuşmuşum ki o konuşmak istedi ama baktım hala her şeye bir sebep de buluyor, konuşmak istemedimEvde mi şimdi ?
Bence bu olay ders olmuştur
O talep eder umarım konuşmayı çözmeyi
Bir de sizi mi sucluyor. Her konuda üsfe çikan bir insan sekli var. Bir akraba kadın var eşinin yakin arkadasi ilr mesajlasarak aldatmiş. Sen ilgisizsin diye boyle oldu dedi ve bu olayda bile hakli gosterdi kendini barıştılar. Esinizin sacma suclamalarinı üzerinize alıp üzmeuin kendinizi sakın. Adam olsun esine çocuguna değer versin bir zahmetHayır ona göre bir sorun yok, süt dökmüş kedi gibi ama ben ona sevgisizmişim vs
Kardeşim gelmişti çok da konuşamadım,gitti o da ama pek de canım istemiyor konuşmak
Evet asla suçunu kabul etmez . Ama bu son olayda ve ondan habersiz geçirdiğim iki günde icimde çok şey bitti. Beklentim varmış demak ki hala ondan. Artık yok meselaBir de sizi mi sucluyor. Her konuda üsfe çikan bir insan sekli var. Bir akraba kadın var eşinin yakin arkadasi ilr mesajlasarak aldatmiş. Sen ilgisizsin diye boyle oldu dedi ve bu olayda bile hakli gosterdi kendini barıştılar. Esinizin sacma suclamalarinı üzerinize alıp üzmeuin kendinizi sakın. Adam olsun esine çocuguna değer versin bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?