Giyinmiyorsun

Ay süpersiniz bende örgü çok severim sıkıldığım parçaların kol ve yaka kısımlarını işliyorum çantalarımı aynı şekilde işleme ve boya makromeyle yeniliyorum. Hobi aslında çok zevkli :)

Birçok arkadaşımız güzel yön verdi sizde öyle teşekkür ederim. Öğretmenim özel kurumda, gün toplantılarım oluyor birde kızımla sık sık dolaşıyorum ortamlar bunlar ve spor giysiler seviyorum ama klasik olup güzel duran bir şeye de hayır demem. Benim istediğimde şuan için çok giysi değil hoş giysi

Bence bakimli olmani istiyor, bu sekilde ifade etmeye calismis. İnsan kendi oz bakimina kiyafetine ozen gostermeli... Kendin icin tabi ki, guzel gorunmek giyinmek tum insanlarin hakki, bence reddetme git degisik birlikte begendiginiz seyleri alin

Aslında öyle çok çok durumumuz yok ama ota halliyiz diyebilirim. Ben hep olumsuz olanı düşünüyorum veya çocuklarımıza alalım en iyisini giysinler falan saçma biliyorum ama yetişme tarzımda öylr aslında birqz da hep Ke ara koymayı öğrendim yıllarca çok alan giyen birisi olamadım belki ondan şuanda da çok şey almak istemiyorum güzel kombin olsun birkaö tane yeter sanki yani sevk durumum karışık ya ondan da birqz bu heves kırıklığı belki. Eşim çok zevkli bir adamdır her şeyiyle çok diklatlidir. O yüzden birazda dikkat eder. En basit eyelinerim bir gözümde farklı olsun çok az onu fark eder. Bundan birazda hassas oluşu

çocukluğunuzda maddi sıkıntılar mi vardı. Bunu yaşayınca paran olsa bile harcamak istemiyorsun
Genelde öyleydi yani nebilim mesela pantolon alınacak ya da ayakkabı karne zamanları beklenirdi öyle alınırdı pek giysi almazdık.durum bunu gerektirdiği için

Harbi bakınca öyle duruyır lafları düzgün seçmedi ona kırıldım yanda kırılmadım belkide işte nebilim kötü oldu içim

Bugün beraber baktık onda beğenmedi diyor ki neden beli açık bunların çok yüksek sa ki beli de göbek açık bakalım bulacağız inşallah bir şeyler

Öyle arkadaşım var ama maddi olarak yüksek giyiniyorlar kaliteyi severler o yüzden fikirde bulunurken nçbunu nesnel yapmayabilirler

vay lele helal esine kiymetini bil

Ruhun fakir bacım :) benim de öyle ucuz alayım falan modundayımdır hep bu sene atlattım baya :)

Yaa bilmiyordum iyi oldu ama bu addax falan ondan ben bulamıyorum hiç. Çok mu açık koda dar onlar hiç bana göre değil sanki

para dursun da napıcan dursa, allah korusun yarın sana inme inse zaten giyemicen, dunyadan kimse bişey göturemiyo, tabi ki biriktir ama 5 yıl boyunca da aynı çantayı kullanma yazık yani. eşin haklı. ben çok tutumlu kadın da erkek de sevemiyorum, çok böyle eski geliyor biriktireyim de biriktireyim kafası.
ben beğendiğim bi çantayı almasam içim gidiyor, harleylerim eskimiş biraz aynısını almamak için kendimi zor tutuyorum,hiç biriktiremiyorum.kimse karışmıyo allahtan bana da.

Benimki de hep aynı renkleri seçiyorum diye kızardı. Ben de o kendine bişey almıyo, beni hep öne sürüyo diye ona kızarum. Biz çareyi birbirimize almakta bulduk. Alışverişe beraber gidiyoruz, ben ona alıyorum o bana. Ben de para harcamayı seven biri değilim, ihtiyacım olan olsun yeterlidir bana, bugün alışverişe gideyim diye düşünmem yani.,nişanlım da tam tersine giyime verdiği,paraya acımaz yeter ki beğensin, bekarken öyleydi en azından.
Eşinize kırılmayın hiç. Hatta gidin o seçsin kıyafetlerinizi. Böyle alışmamışsınız ve bundan doğal hiçbir şey yok. Sizi aşağılamamış da, sadecd ihtiyacınuz var demek ki bunu görüyor ama siz alışjın olmadığınız için kötü bir şey demiş gibi algılıyorsunuz.

Bu para dursun kötü gunde harcarim deyip genc yasinda ninem gibi gezen kadinlara ben zaten şaşıyorum. Bunlar kirik tabak bardak kullanir yeni paketleri acmaz.Bunlar bulasik makinesini fazla kullanmaz.Tatile gitmezler,derisi dökülmüş çantayla işe giderler.Ruhlarini öldürüp işe git gel yaparlar.Sonra da ölürler ve birikimlerini kim yer bilinmez :) ölümlü dünya yapmayin lütfen alışveriş guzeldir musrif olun demiyorum ama adamin bile canina tak etmiş.

Daha da arttırıyorum ;sen tatile gidersin o kadar para verilir mi derler ;bişey alırsın çok pahalı derler vs vs
Valla işyerinde pintiliğinden makyaj malzemesi almayanlara yöneticim kasımlar günü vs gibi özel günlerde hediye alıp verirdi .Düzgün giyinin diye toplantı yaparken şekilden şekile girerdi .
Kimse yanında 5 yıllık esk püskü çantayla dolaşan ,dökülen insan istemez .Sizinki tutumluluğu geçip hastalık seviyesine doğru ilerliyor .
Eşinize fazlasıyla hak verdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…