Giyinmiyorsun

Çalışan bir kadının en az 1 adet markalı çanta-ayakkabı-bot-çizmesi olmalı. Kaliteli bir kabanı, montu ve trençkotu olmalı. Klasik kesim siyah kumaş pantolonu, kaliteli bluz ve gömleği, bir klasik bir oversize ceketi olmalı. Günü kurtaracak klasik kesim siyah elbisesi olmalı. Bedenine uygun bir kalıpta kumaş ve triko eteği olmalı. Kaliteli siyah hırkası olmalı.Bu günü kurtarıcı kıyafetleri Aşırıya kaçmayan küpe, zincir kolyeler ile kombinleyebilirsiniz.
Eşinizden uyarı alıp buna darılıp kırıldı iseniz özel okulda çalışıyormuşsunuz hazır olun okulda da müdürünüzden uyarı alabilirsiniz. Keza özel okullarda, bankalarda dış görünüş herşeydir. Eşiniz sizi uyardı ise bu sizin iyiliğiniz için. Belki eşinizin ailesi de bu durumu eleştiriyordur. Kabul edelim ki artık kılık kıyafet herşey demek. İnsanlar davranışlarını kılık kıyafetinize göre ayarlıyorlar. Şık olmak istiyorsanız alışveriş yapmayı öğrenmek zorundasınız. Kaliteli parçalar alarak başlayın. Az, öz ama zengin duran kaliteli parçalar önceliğiniz olsun

Tabiki çok düşünmeden harcamamalıyız ama parayıcokta tutmamak lazım ya sonuçta bir defa geliyoruz hayata yarınımız bile belli değilken..

Eşim de bana sürekli alır ama kendine hiçbir şey almaz. Ben de ona sinir oluyorum eşinizi çok iyi anlıyorum hep aynı şeyleri giymenizden rahatsız olmuş belli ki. Durumun varken 1 çantayı 5 yıl nasıl kullandınız yeni almak istemediniz bu da acayip acaba para biriktirmeyi takıntı haline mi getirdiniz. Bırakın alsın yerine göre değişik değişik giyinmenizi istiyor belki bundan içten içe utanıyordur

Çok ilginç ya ben de süslenmeyi kadının fıtratı zannederdim. Kusura bakmayın ama bir adam kolay kolay bu kıvama gelmez demek ki gerçekten kendinize hiç bakmıyorsunuz. Genelde adamlar 1 senedir giydiğin şeye bir gün bunu yeni mi aldın diye soran varlıklardır. Acil silkelen. Ayrıca başlangıçta deneye deneye bulursun doğru kıyafeti üşenmeyin üzerinizde deneyin eşinizin fikrini alın vs ama bu sorunu giderin bir şekilde

Bu kadar varyemez olmak da vence cok itici. Deli gibi hsrcamak da yanlıs.. Esınız cok haklı. Ne ıcı. Calısıyorsunhx oyleyse yemek yok giymek yok gezmek yok.. Bırıktır bırıktır öl git sonra.. Esim bana boyle bı sey dese kırılmam da bi silkelenırdım. Benım bu halımı begenmıyor demek diye dusunur kendımde dehisiklıkler yapardım. Giyim sac vs..

Para hep kötü gün için birikmez, İyi günler içinde kullanılmalı.

Bu sizin yaptiginizin adı cimrilik. Ne israfı sever ruh, Ne de cimriligi.

Ikisinin de ortası zor değil.

Eşiniz haklı, kendiniz için harcamalisiniz.

Acikmisiniz yoksa kapalimi eger kapaliysaniz evet biseyler bulmak zor ve daha pahali.eger aciksaniz bence cok kolay isiniz mesela ben kapaliyim ama kadin kadina acigim beni o ortamda tanimayan acik sanir.mesela bugun arkadasa giderken ev ici kiyagetimi anlatayim kisa kot mont altina siyah atlet siyah dar paca pantolon uclu sekilde duran gold kolye ince iki bileklik ust uste taktim sacim topuz hafif makyaj arkadasim bayildi ne kadar hos olmussun diye mesela cok basit degilmi ama o kolye kiyafeti nasil degistirdi

Ben bir söz duymuştum parayı ne için biriktirirsen onun için harcarsın diye. Enerji uzmanları falan da kötü günlerde kullanmak üzere diye para biriktirmeyin derler. Eğer öyle biriktirirsen kötü günler için harcarmışsın. Onun yerine tatile gitmek için, araba almak için vs böyle niyetlerle biriktirin diye öneriyorlar. Gerçekten de birikmiş parayı kötü günlere harcamak yerine güzel şeylere harcamak daha iyi değil mi ? Kötü gün niyeti ile biriktirdikçe kötü gün geliyor insanın başına enerjisel bişey bu.
eşiniz bunun için biriktirdi ise gidin alın. Bazı mağazalarda stil danışmanları oluyor giyinmek konusunda yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsanız öyle bir yardım alabilir veya zevkine güvendiğiniz bir arkadaşınıza danışabilirsiniz .

Ben de bir arkadaş gibi çok açık giyindiğinizi, eşinizin sizi bu sebeple uyardığını düşündüm başlıktan dolayı.

Eşiniz haklı. Dünyaya bir kere geliyoruz. Sürekli kötü günde lazım olur diye para saklanmamalı. Bu bence cimriliğe giriyor. Birikimden bahsetmiyorum tabii.
Zevkinize güvenmiyorsanız birçok internet sitesinde hazır kombin bulabilirsiniz. Beden konusunda sıkıntı yaşarım diyorsanız ürün kodlarının SS'ini alıp mağazada deneyebilirsiniz.
Veya zevkine güvendiğiniz bir arkadaşınız ya da eşinizle çıkabilirsiniz alışverişe.
Unutmayın "İnsanlar kıyafetlerine göre karşılanır, düşüncelerine göre uğurlanır."

Aa bacım kefenin cebi mi var giyin sikir sikir bulmuşsun ne guzel, adam sana giyin al tak taKıştır diyor.

Aynı baskıyı bende eşime yapıyorum. Onun kendine kıymaması beni çıldırtıyor. En son 6 aydır almak isteyip alamadığı pantolonu hafta sonu girip hemde 2 tane ben aldım. Sürekli bir şeyler almaya niyeti var ama borcumuz var sonraki ay diyip erteliyordu. Kaç alışverişte çıldırma noktasına geldim

şimdi şöyleki eşim marka giyinmeyi sever borç harçta olsa alır ve verdiği paraya kıymaz ama ben çarşı pazar olmadı kton lcw tarzı mağazalardan ya da netten daha uyguna parçalar alırım. genelde sezon başlarında üç beş parça alırım beni kurtarır dolabımda da giymediğim şeyler varsa veririm evde tutmam ama senelerce aynı kazağı tişörtü para gidecek diyede giymem ucuza halledip alışverişimi yaparım ama mesela atıyorum bir ayakkabıya 500 tl vermem bir pantolona da 200-300 tl vermem kaliteli giyinmek illa pahalı şeyler almak değil ki... ama sanırım sizinki artık cimriliğe kaymış biraz 3 günlük dünya eşiniz haklı borç harç yoksa arada alın birşeyşer kendinize..

Eşiniz demekki sizin güzel giymenizi, biraz daha hoş giymenizii istiyor. Ne güzel bence gidin beraber bir kaç birşey alın. Milletin eşi alma der kıymetini bilin bence.

hiçbir zaman para için bakımım ve giyimimden ödün vermem. tabi ki hangi markadan olduğu yani harcayacağım para bütçeme göre değişir. bir dönem ciddi maddi sıkıntıdaydım o zaman gidip atıyorum ipekyol'dan, rue'dan alışveriş yapmadım, standart semt mağazalarından aldım gereksinimlerimi. şimdi şükür o dönem bitti, daha rahat harcıyorum.
sadece kozmetik'te iyi marka olması önemli çünkü cilt en hassas yerimiz.

para biriktirmek elbette mantıklı. ama köpek gibi çalışıp kral/kraliçe gibi yaşanmazsa, yok o iş insanı uzun vadede mutsuz eder.

kaldı ki eşiniz bakımlı ve giyimiyle göz zevki yaratacak birini istiyor. ben de kadın olarak yanımdaki adamın güzel giyinen, bakımlı biri olmasını isterim mesela.

eğer sizin için bunlar önemli değilse çok kritik bir noktada eşinizle bakış açılarınız bambaşka demektir.

Maşallah size eğer kombin yapamam diyorsanız takım kıyafetlere bakabilirsiniz ya da örneğin trendyoldaki mankenin üzerindekilerin aynısını alabilirsiniz .

ayy konuyu okudukça iştaha geldim kıyafet bakıp duruyorum sabahtan beri
ama bende maddi durum yok bakıp bakıp kapattım sayfaları
konu sahibi sizin kıyafete bütçe ayırmış ne güzel eşiniz. arkadaşlarda çok faydalı bilgiler vermişler.
bir kaç parça bir şeyler alın devamı gelir

geri bıraksaydınız ya .100 Tl bile kazağa çok. bahara girerken yarı yarıya düşüyor fiyatlar.

Geçmişte ciddi maddi sıkıntılar yaşadınız mı. Ben lise döneminde yaşamıştım ve uzun zaman böyle hissettim. ama alışveriş yapmadan, para harcamadan atamazsınız bu korkuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…