- 12 Aralık 2012
- 451
- 596
- 323
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Acikmisiniz yoksa kapalimi eger kapaliysaniz evet biseyler bulmak zor ve daha pahali.eger aciksaniz bence cok kolay isiniz mesela ben kapaliyim ama kadin kadina acigim beni o ortamda tanimayan acik sanir.mesela bugun arkadasa giderken ev ici kiyagetimi anlatayim kisa kot mont altina siyah atlet siyah dar paca pantolon uclu sekilde duran gold kolye ince iki bileklik ust uste taktim sacim topuz hafif makyaj arkadasim bayildi ne kadar hos olmussun diye mesela cok basit degilmi ama o kolye kiyafeti nasil degistirdiKızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Ben bir söz duymuştum parayı ne için biriktirirsen onun için harcarsın diye. Enerji uzmanları falan da kötü günlerde kullanmak üzere diye para biriktirmeyin derler. Eğer öyle biriktirirsen kötü günler için harcarmışsın. Onun yerine tatile gitmek için, araba almak için vs böyle niyetlerle biriktirin diye öneriyorlar. Gerçekten de birikmiş parayı kötü günlere harcamak yerine güzel şeylere harcamak daha iyi değil mi ? Kötü gün niyeti ile biriktirdikçe kötü gün geliyor insanın başına enerjisel bişey bu.Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
şimdi şöyleki eşim marka giyinmeyi sever borç harçta olsa alır ve verdiği paraya kıymaz ama ben çarşı pazar olmadı kton lcw tarzı mağazalardan ya da netten daha uyguna parçalar alırım. genelde sezon başlarında üç beş parça alırım beni kurtarır dolabımda da giymediğim şeyler varsa veririm evde tutmam ama senelerce aynı kazağı tişörtü para gidecek diyede giymem ucuza halledip alışverişimi yaparım ama mesela atıyorum bir ayakkabıya 500 tl vermem bir pantolona da 200-300 tl vermem kaliteli giyinmek illa pahalı şeyler almak değil ki... ama sanırım sizinki artık cimriliğe kaymış biraz 3 günlük dünya eşiniz haklı borç harç yoksa arada alın birşeyşer kendinize..Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
geri bıraksaydınız yaSaydığınız mağazalara bu sene yaklaşılmıyor.
Geçen bir kazak aldım ihtiyacım vardı parasına bakmadım ipekyoldan, kasada 400 tl idi aldım ama içime oturdu.
Gittim başka bir yerden 100 küsüre aynısını aldım siyah boğazlı kazak yani ne kadar farklı olabilir, öbürünü değiştirdim.
Gerçekten aşırı abarttılar bence.
Geçmişte ciddi maddi sıkıntılar yaşadınız mı. Ben lise döneminde yaşamıştım ve uzun zaman böyle hissettim. ama alışveriş yapmadan, para harcamadan atamazsınız bu korkuyu.Sağolsun güzel görmek istiyor ama alamıyorum içimdekini atamıyorum resmen ya. Birde bana zevk konusunda laf yapınca kızdım ona yani öyle olsam da bana sert geldi onun söylemesi. Anneme bile akşam söylemiş ya 5 yıldır aynı çantayı kullanıyor 3 yıldır üstne tek parça almadı bu nedir artık çocuklara bak sen onu götüreceğim demiş annemde sıkıştırıyor kızdırma al işte ne naz yapıyorsun diyor ama baz değil işte alırsam kendimi kötü hissediyorum neden anlamıyorum he birde ciddi zevk yoksunuyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?