Giyinmiyorsun

Aslında içimdeki eşime karşı bir kırılma değil yani bildiğim bir şeyi söyledi ya kötü oldum sanırım yani birde onu sevdiğim için hepten duyunca zor geldi. O hesapları söyler misiniz bende bakayım

Ah bi öyle goca bulamadım yanarın yanarın ona yanarın öpte başına koyyy

Kombin önerisi olarak bazı markaların sitelerinde hazır kombinler oluyo. onlardan al set şeklinde hepsi takım dursun birbiriyle düşünmene gerek kalmaz altlı üstlü takım yap. Eşim bana diycek ki sana para biriktirdim hadi gidip alışveriş yapalım üüüf üüüf o parayı harcar üstüne Bi de kredi çektirrim hey yavrum hey sen işi bilmion

Birde şartlanınca pek olmuyor sanırım gittik ve ben yine düşündüklerimi bulamadım ama eşimde şuan bana en iyisi iyice düşünelim öyle gelelim sen bak falan dedi. Elbise fikrini düşündüm baya kurtarıcı olur. Birde Jean ve renkli body

Öneriler için teşekkür ederim dikkate alacağım dün akşamdan beri düşünüyorum bunları yazdım bir kenara. Yoğun olduğum için akşam düşünemedim pek iyiki yazmışım buraya. İki bebekle biraz zor oluyor bazen yüzümü yıkayamadığımo bile görüyorum ama biraz gayret işi çözer sanrım

Yaa öyle kötü bizim paralar durur bende. Hep aileden gelmiş bana bu düşünce dursun ileride bebekler büyür ihtiyaç artar giyinen süslenen arkadaşlarımı görünce ya hiç düşünmüyorlar ya çok zenginler diyorum mesela çok saçma bir düşünce ama içimden hep dursun dursun demek geliyor

İkimizde çalışıyoruz aslında ama o ödemeye sıkışır üzülür diye işte kıyamıyorum ama gördüm o öyle düşünmüyor benden yana gelecek her şeye hazır givi

Ben begendigimi alir giyerim, birdaha bu yasta olmayacagiz. Benim esim tam tersi cok alma der. Para biriktir biriktir nereye kadar, yemeyip giymeyeceksem kenardaki parayi ne yapayim?
İşte hep kötüyü düşünüyorum ileride hastalık olursa kötü bir şey olursa vs gibi saçma işte ama içimden hep bu geliyor belki çok zevkli olsam böyle düşünmem

Giyinmeyi bilmeyebilirsin bu çok normal. Herkes moda konusunda bilgili olacak diye bi kural yok.Eşin uyarmış bence buda normal. Eşler arasında gizli saklımı olur yeri geldiğinde rahatsız olduğu şeyi tabiki söyleyecek.Anormal olan inatla değiştirmek istememeniz. Bu konuda yardım alacağınız hiç mi arkadaşınız, eş, dost, akrabanız yok. Kocanız size özel bütçe bile ayırmış ne güzel.
Sonra aldatılınca ama ben saçımı süpürge ettim yemedim yedirdim giymedim giydirdim diyeceksinizde o iş öyle değil. Erkek milleti evin badanasına,temizliğine, bakımına değil kadının makyajına, hijyenine, giyim kuşamına bakar. Nitekim iyi kocanız varmış ki bak kendine demiş çoğu demeden ne naneler yiyo sonrada kendine bakmıyodun napıyım diyip sıyrılıyor.
Para harcanmak için var. Yoksa neden çalışıyoruz ki? Siz saklarsınız filan o paranın çıkacağı varsa çıkar hiç ummadığınız yere harcamak zorunda kalırsınız. En azından böyle çıksın

Umarım kırarım bu durumu belki almaya alışınca iş değişir

Aldatma durumu derseniz bundan sonrası için eşim yapmaz diyemem tabi insanız ama eşim bunu yapacağını anladığında evliliği bitirir givi geliyor bana kendisine öyle bir yakıştırma yapacak bir adam değil ama dikkate almak lazım yine de. Gerçi yapacaksa her türlü yapar içinde olansın insanın o

Yaaa süpersiniz ben sanırım bu olaya kendimi çok kapatmışım. Yavaş yabal kırmayı umuyorum. Mesela bugün gittik bir babet aldım eşim şok gerçi giysi olarak yine bulamadım ama instagramda bakacağım birazda

Dün gece eski konunuzu okumuştum tarhana çorbalı olan. Orada da bi özeleştiri vardı sanki. Bence hafif silkelenin gidin alışverişinizi yapın kuaföre gidin canlanın bi daha mı gelicez ya dünyaya
Evet aslında doğru bugün olmak istemediğim bir kişiyim bunu görüyorum o yüzden değişmek istiyorum

Kötü olmuş. Evli olduğumuz için birde çalışan bir bayanım eşim çok tutumlu olduğumu bildiği için ses etmedi ara ara hep derdi al diye ama bu kez baya fazla söyledi. Annemi bile ayarlamış. Artık biraz değilsem iyi olacak.

Kapalımısın açıkmısın ona göre fikir veriyim. Bide fiziki özelliklerin nasıl

Bu açıdan düşünmemiştim. Değişmeye hazırım aslında sadece eşimden duyunca nebilim kötü oldum. İnstagramdan falan bakacağım bakalım gerekirse kombin alacağım belki zamanla farklılaşırım

Sizi yeni kiyafet almiyorsunuz diye aldatacaksa zaten gitsin canım ama malesef cok yakin bir akrabam bu durumu gozlerimin önünde yasadi. Adam ilk basta kadına kendine bakmıyorsun demeye başlamış. (Asla dışarıda gözü olan bir kisi değildi) sonra adam herkesin icinde bize (ben ve bi kac kuzenim daha vardi buarada kadinin ismi ayse olsun) ayseyle birlikte alışverişe çıkın üstüne başına guzel birşeyler alsın deyip herkese duyurdu.

Buarada kadin hala para biriktiriyim birikimimiz olsun diye didinirken en sonunda imamli nikahlı evlendim diye birini getirdi. Asla başka bir kadına bakacak biri değildi hepimiz şaşırdık ama lütfen kendinize önem gösterin, bunu size söylemeye başladıysa devamı gelir, birebir gözümün önünde yaşandı çünkü

Eşim güzel giyinen bir adam ve zevkli. Ben yalan değil oldum olası çok zevkli olmadım he alıyor muydum evet ama şuan ne değişti bu kadar bilmşyorum belki doğum yaptım üst üste bu etkiledi hep dursun kızlarıms olsun vs diye dşye işte ay bir garip insanım ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…