Giyinmiyorsun

Vücut tipin nasıl? Kilo fazlalığın nerende? Şimdi nasıl giyiniyorsun yani nasıl şeyler tercih ediyorsun?
Bunları yaz arkadaşım biz de sana fikir verelim hep beraber. Bugün eşinle çıktığında da fikrin olur ne alacağına dair.
Bak çok güzel öneriler var git saçını yaptır kestir bakım yaptır falan. Güzel makyaj malzemeleri al. Bak kendine. Çanta 50-100’ede bulunur. Bi tarzını değiştirelim beraber. Ne kadar iyi bir kocan var kıymetini bil.

Spor giyiniyorum daha çok ben ama çok klasik olmayan şeyleri de giyerim. Yani çok keskin uçlarda değilim

Bu da farklı bir yöntem güzel bir çalışma lazım.

Almama davranışının altında yatan bir sebep mutlaka vardır bence... sadece maddi mı yoksa temelde baska sebep mı var once onu bulmaya calisin.
Internet alışverişi candır 2 yil öncesine kadar çalıştığım yıllarda kredi kartımdan resmen duman çıkardı çalıştığım kurumlara her gün kargo gelirdi. Bayılırım kıyafet olsun çanta ayakkabı cilt bakımı makyaj... oyle çok süslü bi insan değilim vücudum da pek güzel değil her şeyi yakıştıramam ama uygun bisiler bulurum mutlaka ve kullandigim her şey etrafimca çok beğenilir. Şu an çalışmıyorum küçük bebeğim var.. sağolsun eşim sürekli ne istiyorsan al der ama tek maaş olunca tutuyorum kendimi arada sırada çok beğendiğim şeyleri aliyorum. Ona rağmen her gün alışveriş sitelerine bakarım, ürün seçer sepete eklerim. Sadece almayı değil bakmayı da seviyorum :)
Alış-veriş sitelerine bakın oradaki foto ve kombinlerden illa ki beğendiğiniz olacaktır ve zamanla kendi zevkiniz olusacaktir. Youtube da videolar var hangi vücut tipi nasıl giyinmeli diye onları izleyin.
Illa pahalı olacak diye bir şey yok. Misal ben bi eşyayı beğenmişsem lcw koton da olsa benim için michael kors etkisi yapar ve severek uzun sure kullanırım. Kotonu tavsiye ederim ürün yelpazesi çok geniş. Özellikle web sitesinde sezon sonuna doğru çok uygun kıyafetler bulunuyor.
Onun disinda belli markalara takılıp kalmamak lazım bunun için de trendyol favorim. Hem aldığınız şey üzerinize olmazsa, beğenmezseniz ücretsiz iade ediyorsunuz paranızı kredi kartınıza iade ediyorlar. Evde oturduğun yerden alışveriş keyfisi gibisi yok

Benim tavsiyem alışverişe eşinizle, ailenizle ya da arkadaşınızla gitmeyin. Hem onlar sıkıldı mı vs diye düşünüyorsunuz hem de etki altında kalıp kendi tarzınızı bulamıyorsunuz. Tek başına alışveriş candır ❤

hangi sehirdeyseniz ona göre tavsiye verelim:) her avmde ki her magaza, her cadde bulvardaki her magaza aynı ürünleri satmiyo ayni marka olsa da.

bence mangodan journeyden bı kaç elbiseyle başlayın. temel parcalar denen şeyleri alın. bi tane trençkot ve iki çanta alın.

çanta için de tavsiye verenler olur ben hep aynı cantayi takanlardanim

Şöyle yüzünüz gözükmeyecek şekilde boydan fotoğrafınızı koysanız cok kolay bir sekilde yardımcı olabiliriz.

İkimizde çalışıyoruz aslında ama o ödemeye sıkışır üzülür diye işte kıyamıyorum ama gördüm o öyle düşünmüyor benden yana gelecek her şeye hazır givi
Iyi de kiyafet ihtiyaci temel bi ihtiyac. Keyfi bi harcama degilki. Nasil ki mutfak alisverisi yapiyosaniz kıyafet alisverisi de yapmalisiniz yani. Demekki kocanizin önceliği para tasarruf falan degil, sizi bakimli gormekmis

Sakin kendinize bakmamazlık etmeyin ben çok olumsuzluklara şahit oldum izmirde yaşıyorsanız kıyafet konusunda seve seve yardımcı olabilirim❤❤

ben neredeyse butun kisi fineapple esofman takimlariyla gecirdim. neredeyse 10 cesidini aldim butun kis onlarlaydim. dun hava guzel olunca elbise giydim sevgilim “iyi ki havalar duzeldi de esofman disinda bir sey giydin hayatim” dedi.

anladim tabi adamin artik esofman takintimdan biktigini. ben de onun giyimi hakkinda konustugum icin rahatsiz olmadim. bundan sonra daha ozenerek giyinirim herhalde. sizinkini de hic kirici bulmadim normal soylediginde anlamadiysaniz daha sert konusmus olabilir esiniz.

ama kombin konusunda hic oneri veremiyorum cunku ben de zevksizim

Bes yili da ,ayni çantayla devirmeyin.Genclik geciyor.Yaşlaninca ayni cantayla yıllarca takıliriz nasilsa.Siyah kot alin,varsa spor ya da kot gomlekle kombinleyin.Hoş bi hirka alin,tişörtle de ,gömlekle de olur. Yeni bir çanta da alin bu kombine havaniz degişsin.Ben eşinize katıldim.Niye calisiyoruz,yeni hicbirsey giymeyeceksek?

Kıyafete acımam alirimda canta almaya alisamadim bende. İçini boşalt doldur kısmımi geriyor beni nedir anlamıyorum. Aklıma düşmüşken çanta bakiniyim.. konu sahibi toprağın altına bez parçasından başka bişey goturemiyoruz parayı harcamadiktan sonra neye yarar. Yaş geliyor geçiyor valla yaşlandıkça ne giydiğim iz ne taktigimiz yakışacak. Genclik varken tak takistir giyin kuşan at ölü toprağını üstünden . Kıyafet alarak para bitmiyor tecrubemle sabit

Eşiniz biraz haklı benim annem de sizin gibi para verir gider kardeşlerime alır kendine almaz birikim yapar altın atar kendine ama kızmıyorum hiç bilezikler yaptı hep babam dahi kaç tane bileziği var bilmez bir kere kuyumcuya gittik 2 senede 45 bin biriktirmiş neyse babamda bu kendine bir şey almadığını bildiği için çanta ayakkabı gider kendi alır ya da parayı verir gidin annenle alın erkekler kendine bakan kadınları sever doğalarından dolayı herhalde gücünü mü ne gösteriyormuş psikolog demişti aksine harcayın erkekliğini hissediyorlarmış yemeyenin malını yerler yoksa ben mangodan 600 e ceket almıştım Ağustos ayında bi gittim o ceket 170 idi bi kaban tarzı ceket 40 idi düşün ve müthişti. Yazın kışlık al kışın da yazlık mango zara hm de indirimler oluyor

Kıyafete öyle çok aşırı para vermem ama çeşitli ve uyumlu giyinmek benim için önemli. Yani üzerimdekiler uyumsuz olsun markete bile gitmem. Alışveriş yaparken modası çabuk geçecek parçalar almıyorum ki bir kaç ayda demode durmasın.

Ancak her şeye para vermiyoruz ve zamanla evde modası geçmiş kıyafetler, çantalar, ayakkabılar birikiyor. Size şöyle bir yöntem önereyim:

Önceki senelerden İspanyol paça pantolonların vardı. Sağlam ama demode oldukları için birkaçının paçasını daralttım bir kaçına da lastik taktım (bu sene baya moda).

Sağlam ama baskısı silinmiş penyelerimi akrilik boya kullanarak yeniledim. Bazılarını orijinal yaptım bazılarını da hayal gücüme göre boyadım.

Rengi atmış babetlerimi ojeyle, yıkamaktan grileşmiş converse ayakkabılarımı akrilik boyayla yeniledim.

Zamanla rengi solan kotlarımın belli yerlerini yırtıp topuk taşıyla eskittim. Acayip trendy oldular. Çok benzer bir modeli arkadaşım mağazada görmüş 3 haneli rakamlara pantolon mu aldın dedi

Sağlam ama yıkayınca rengi solmuş çantayı aksesuarlarla süsledim ve boyadım. Butik ürünü gibi oldu.

Yarasa kol tuniğimi kol altından daralttım çok hoş salaş bi tunik oldu.

Daha aklıma geldikçe yazarım. Herşey parayla satın almak değil. Ayrıca düzgün giyinmek bir lüks değil ihtiyaçtır. Siz kabul edin veya etmeyin giyim insanın karakterini ele verir.

Zevk yoksunluğundan ziyade nasıl kombinleneceğini bilmiyorsun bence. Herkesin iyi kötü bir zevki vardır. Ben de pek anlamam hatta hiç anlamam. Memur olduğum için siyah pantolon üzeri giyiyorum ne giyersem. Siyahın üzerine her şey gidiyor çünkü. Altıma da spor ayakkabı, siyah gene. Ben de almazdım, eşim de çok zorlardı beni. Bu yıl ne olduysa içime alışveriş çılgını kaçtı resmen. Kış için 5-6 tane kazak aldım. Kaliteli şeyler değil ama içinde kendimi iyi hissediyorum, bir kış daha idare etsin yeter. Öyle eskisi gibi bi alayım senelerce kullanırım kalitesinde bir şey kalmadı çünkü.

Bence biraz dikkat edin bu aralar. Ben olsam daha da özen gösterirdim bu lafından sonra. Biriktirdiği parayı da bir güzel harcar, alışveriş yapardım. Bende kararsız biriyim mesela bu konuda alışveriş sitelerinin kombinlerine bakıyorum artık

Bende neredeyse her allahin gününü o eşofmanlarla geçirdim şimdide eşofman dışında birşey giyesim gelmiyor. Eşofman ciddi bir hastalık yakalanınca bırakmıyorsun neyse ki allah'tan şuan moda oldu da eskisi gibi insanlar özensiz gözüyle bakmıyor :)
Konu sahibi instagram da çok fazla butik var herkes kombin şeklinde paylaşıyor bence sizde o şekilde yani alt üst seklinde alın. Birde imkanınız varmış lütfen 5 sene aynı çantayı kullanmayın mango ve bershkada çok güzel çantalar gördüm sitesine girip bakın alın onlardan. Hem fiyatlari da uygun

Yaratıcılığınız üretkenliğiniz çok hoş

Bende oğlum doğalı kendime bisey beğenemez oldum kendime pahalı geliyo oğluma gider en pahalısını alırım bu bende anne olduktan sonra oldu normalde kendime almayı severdim siz hep böyleymişsiniz bence biraz esinizi de dinleyin sizi güzel görmek istiyor bu kötü birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…