- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ektomorf diyebiliriz sanırımVücut tipin nasıl
Spor giyiniyorum daha çok ben ama çok klasik olmayan şeyleri de giyerim. Yani çok keskin uçlarda değilimBen de tüm paramı kıyafete yatırırım biriktirme özelliğim yok ve bundan şikayetçiyim
Para kısmını düşündüğünüz için zevkinize göre değil uygun olan neyse ona göre alışveriş yapıyorsunuz sanırım ondandır ne alacağını bilememe durumunuz. Tarzınız ne mesela spor mu klasik mi nasıl giyinmek hoşunuza gider, benim hiç spor kıyafetim yoktur, genelde günlük ama şık olan şeyler tercih ederim. Siz de bence fiyatına bakmadan beğenin, kombin yapan butikler oluyor ya da oralara bir göz atın
Bu da farklı bir yöntemBendensin sende. Oldum olası giyinmeyi sevmem. Dolabı aç elime ilk geleni al giy çık. Giyinme anlayışım budur. Eşimde bayağı bi düşkün giyime kuşama. Dedim madem liste yap. Ne ihtiyacım varmış çıkar yaz. Sonra oturttum İnternete aldırdım hepsini. Sonra kombin yaptırdım listelettim. Şununla şu bununla bu olur diye. Şimdi bi yere gidilecekse bakıyorum listeden gidilecek yere uygun kıyafeti giyiyorum kafam rahat ve şık oluyorum.
Birde şartlanınca pek olmuyor sanırım gittik ve ben yine düşündüklerimi bulamadım ama eşimde şuan bana en iyisi iyice düşünelim öyle gelelim sen bak falan dedi. Elbise fikrini düşündüm baya kurtarıcı olur. Birde Jean ve renkli body
Iyi de kiyafet ihtiyaci temel bi ihtiyac. Keyfi bi harcama degilki. Nasil ki mutfak alisverisi yapiyosaniz kıyafet alisverisi de yapmalisiniz yani. Demekki kocanizin önceliği para tasarruf falan degil, sizi bakimli gormekmisİkimizde çalışıyoruz aslında ama o ödemeye sıkışır üzülür diye işte kıyamıyorum ama gördüm o öyle düşünmüyor benden yana gelecek her şeye hazır givi
Sakin kendinize bakmamazlık etmeyin ben çok olumsuzluklara şahit oldum izmirde yaşıyorsanız kıyafet konusunda seve seve yardımcı olabilirim❤❤Kötü olmuş. Evli olduğumuz için birde çalışan bir bayanım eşim çok tutumlu olduğumu bildiği için ses etmedi ara ara hep derdi al diye ama bu kez baya fazla söyledi. Annemi bile ayarlamış. Artık biraz değilsem iyi olacak.
Sağolsun güzel görmek istiyor ama alamıyorum içimdekini atamıyorum resmen ya. Birde bana zevk konusunda laf yapınca kızdım ona yani öyle olsam da bana sert geldi onun söylemesi. Anneme bile akşam söylemiş ya 5 yıldır aynı çantayı kullanıyor 3 yıldır üstne tek parça almadı bu nedir artık çocuklara bak sen onu götüreceğim demiş annemde sıkıştırıyor kızdırma al işte ne naz yapıyorsun diyor ama baz değil işte alırsam kendimi kötü hissediyorum neden anlamıyorum he birde ciddi zevk yoksunuyım
Bence biraz dikkat edin bu aralar. Ben olsam daha da özen gösterirdim bu lafından sonra. Biriktirdiği parayı da bir güzel harcar, alışveriş yapardım. Bende kararsız biriyim mesela bu konuda alışveriş sitelerinin kombinlerine bakıyorum artıkEşim güzel giyinen bir adam ve zevkli. Ben yalan değil oldum olası çok zevkli olmadım he alıyor muydum evet ama şuan ne değişti bu kadar bilmşyorum belki doğum yaptım üst üste bu etkiledi hep dursun kızlarıms olsun vs diye dşye işte ay bir garip insanım ya valla
ben neredeyse butun kisi fineapple esofman takimlariyla gecirdim. neredeyse 10 cesidini aldim butun kis onlarlaydim. dun hava guzel olunca elbise giydim sevgilim “iyi ki havalar duzeldi de esofman disinda bir sey giydin hayatim” dedi.
anladim tabi adamin artik esofman takintimdan biktigini. ben de onun giyimi hakkinda konustugum icin rahatsiz olmadim. bundan sonra daha ozenerek giyinirim herhalde. sizinkini de hic kirici bulmadim normal soylediginde anlamadiysaniz daha sert konusmus olabilir esiniz.
ama kombin konusunda hic oneri veremiyorum cunku ben de zevksizim
Yaratıcılığınız üretkenliğiniz çok hoşKıyafete öyle çok aşırı para vermem ama çeşitli ve uyumlu giyinmek benim için önemli. Yani üzerimdekiler uyumsuz olsun markete bile gitmem. Alışveriş yaparken modası çabuk geçecek parçalar almıyorum ki bir kaç ayda demode durmasın.
Ancak her şeye para vermiyoruz ve zamanla evde modası geçmiş kıyafetler, çantalar, ayakkabılar birikiyor. Size şöyle bir yöntem önereyim:
Önceki senelerden İspanyol paça pantolonların vardı. Sağlam ama demode oldukları için birkaçının paçasını daralttım bir kaçına da lastik taktım (bu sene baya moda).
Sağlam ama baskısı silinmiş penyelerimi akrilik boya kullanarak yeniledim. Bazılarını orijinal yaptım bazılarını da hayal gücüme göre boyadım.
Rengi atmış babetlerimi ojeyle, yıkamaktan grileşmiş converse ayakkabılarımı akrilik boyayla yeniledim.
Zamanla rengi solan kotlarımın belli yerlerini yırtıp topuk taşıyla eskittim. Acayip trendy oldular. Çok benzer bir modeli arkadaşım mağazada görmüş 3 haneli rakamlara pantolon mu aldın dedi
Sağlam ama yıkayınca rengi solmuş çantayı aksesuarlarla süsledim ve boyadım. Butik ürünü gibi oldu.
Yarasa kol tuniğimi kol altından daralttım çok hoş salaş bi tunik oldu.
Daha aklıma geldikçe yazarım. Herşey parayla satın almak değil. Ayrıca düzgün giyinmek bir lüks değil ihtiyaçtır. Siz kabul edin veya etmeyin giyim insanın karakterini ele verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?