Giyinmiyorsun

Üye olmana gerek bile yok. Sitesi var. Giriyosun aradığını yazıyosun. Direkt fotoğraflar çıkıyo. Örgü örmek için oraya bakıyorum mesela. Dövme fikirleri,örgü,dikiş patronları,oda fikirleri,giysi tüyoları falan herşey var

Bol ve salaş giyinerek de güzel olabilirsin. Sade giyinirsin,makyajını biraz parlak yaparsın veyahut takını gösterişli takarsın falan

Ben netten denizbutik sayfasını mygardrobe sayfasını takip ediyorum iki sayfada özellikle denizbutik sayfasında sattıkları ürünleri kombin yapıyorlar fikir oluyor, veya kombin önerileri paylaşıyorlar hep ordan esinlenerek bendeki parçalara uyarlıyorum zaten tavsiye ederim o tarz bilindik butik sayfalarını dahs vardı ama aklıma gelmiyor su an adları araştırabilirsiniz, he bide ParkPlato butik sayfası var ürünleri kombin olarak koyuyorlardı fikir olur

Esin hakli. Cok kizarim sizin gibi kadinlara. Bir cantayi 5 yil kullanmak ne demek.toplum icinde yasiyoruz. Imkaniniz varki adam soyluyo.bana gore haksiz sizsiniz.bir kadin sartlari ne olursa olsun bakimli olmali. Allah korusun bir engeli olur evde baktigi hasta vardir. Sikintisi vardir anlarim. Ama normal sartlarda aman kenarda dursun diye cimrilik yaoan kadinlardan haz almam. Her ay en kotu bir parca esya alirim kendime. Mesela bugun kozmetiklerde indirim vardi. Bu ay cok maddi anlamda zorlansamda gidip kenardaki paramin bir kismiyla indirimden faydalandim. Sizede iyi gelir yani. Herseyden once kendim mutlu oluyirm kaldiki ben esimin bana mutfak alisverisi diye verdigi paralari arttirip botoks yaptran bir insanim.sunu gordum adam eve takmiyor gozu gormuyor karisina bakiyor ilk

Ben çalışan bir insanım ama bir kez olsun cüzdanımda 500 lira olmadı. Çünkü girdiği gibi çıkar. Bırakın boşverin, üç günlük dünya. Bir şey lazım olursa bir çaresi bulunur. Elbet temkinli de olmalı ama gençlik bir daha gelmeyecek, eşinizi dinleyin

Hangi sayfaları takip ediyorsunuz peki bende bakayım ya pek güvenemiyorum

Eşimin söyleme şekline bağlı eğer yolu yordamıyla söylerse kırılmaz eleştirisini haklı buldugumdan dikkate alırdım. Eğer instagram kullanıyorsan sayfalar var stil üzerine kombinler yapıyor hepimizin alabileceği (en azından bir star parça) zara mango gibi mağazalardan. Onunla lcwden bir jean flodan bir ayakkabı da kombinlenebiliyor.

istifcilik var ya da soyle diyim kitlik bilinci sahibi oldugunuz icin harcayamiyorsunuz.
Bu gen gecisiyle ilgili.
Harcarsaniz sanki bitecek hissindesiniz buyuk ihtimal.

Hangi sayfaları takip ediyorsunuz peki bende bakayım ya pek güvenemiyorum

orda görürsünüz ama üzerinize giyince olmaz belki en iyisi vücut tipine göre araştırıp giyerek zamanla tarz oturtmak.

benim vücudum kum saati. bol bişey giyersem uzerime hamilelik gibi durur o yüzden kalem etekler, üzerime oturan şeyler giyerim. bohem tarz falan asla güzel durmaz. boyum da kısa zaten 1.60 im.

önce bi boyunuzu vücut seklinizi falan yazın bence her vücut seklinin giyebileceği şey var giyemeyecegi şey var

Belkide bildiğimi söylediği için kırıldım
Bence o an ; ayy evet aşkım bende farkındayım rahatsızım da bu durumdan iyi fikir gidelim bakalım deseniz daha iyi olurdu.
Eşinizde memnun olurdu sizi hevesli görünce
Ben de alışveriş tutkunu bir kadın değilim
Para biriktirmeyi de harcamayı da aynı oranda severim
Birikiminiz varsa biraz ara verin artık harcama kısmına geçin. Bunun içinde vicdan yapmayın.
Gidin iki kat kıyafet alın
Neye ihtiyacınız varsa
İki pantolon iki üst iki dış giyim gibi
İki ayakkabı ve çanta alın
Ev içinde şık rahat uygun fiyatlı bikaç birşey alıp biraz ara verin alışverişe
O arada bi kuaföre gidin ihtiyaç varsa
Yada evde cilt bakımı yapın. Hafif makyaj ve takı desteğıyle çözersiniz sorunu.
Bence almaya almaya hiçi reva görmüşsünüz kendinize. 4 kilodan nolur, o bahaneniz olmuş.
Düz renk desensiz parçalar seçin daha kolay kombinlenir

Adam seni hep ayni kiyaftlerin icinde gormekten sıkılmış al diyor sen para kenarda dursun diyorsun yani ne kadar enteresansin bu acidan dusunsen kendine baksan esinde mutlu olur dogru diyo ne icin calisiyosun kenarda durunca ne olucak kadin dedigin kendine bakar bakmali

Zevk dedigin sey herkese dogustan yüklenen bi sey degil, zamanla olusuo. Sen simdiye kadar kafa yormadigin icin boylesin. Bence cok da onemli bisey degil. Kiyafet ne olursa olsun vucut konusur. Disarda iyi giyinimli cogu kadını begenmiorum hic. Popo kocaman bel dumduz meme sönük yani en guzel kiyafeti giyse kac yazar. Dert etme gidin alin biseyler onun da gönlü olsun. Alınacak bisey yok zevksizsen zevksizsin zevk karın doyuran bisey degil cogu insan icin.

Ya sorun şu ben alamıyorum alırken aklımda hep kenarda mı dursa para vs oluyır birde çok zevkli değilim
O kafadan çıkın bir an önce. Yarın ölmeyecegimizinn garantisi mi var? Alllah geçinden versin de öldüğümzde 2. eşleriyle çatır çutur harcar hepsi senin benim biriktirdgmz parayi. Gereken yerde para harcamayacaksan niye kazaniyoruz ki.

Aynı eşime benzettim bana bir şeyler almaya bayılır. Ona kıyafet almaya çıkarız illa bana bir şeyler beğenir ayakkabı elbise kazak bulur ona bulamayız bana alır eve geliriz :)) Senin aksine ben kıyafet vs alıyorum. Hatta geçen gün eve gelirken eşim far paleti almış bir de göze sürülenden (maskara demek istiyor) alacaktım ama sen fazla kullanmıyorsun diyor :)) Bence eşine kızıp darılma, aksine kıymetini bil. Bende gereksiz harcamayı sevmem ama ayda bir kıyafet almaya çalış. Yeni eşyalar insana kendini daha mutlu hissettiriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…