- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Üye olmana gerek bile yok. Sitesi var. Giriyosun aradığını yazıyosun. Direkt fotoğraflar çıkıyo. Örgü örmek için oraya bakıyorum mesela. Dövme fikirleri,örgü,dikiş patronları,oda fikirleri,giysi tüyoları falan herşey varYaa o uygulamayı duydum böyle şeylerde mi varmıl bakayım bende birde bugün gidelim alalım diyor nasıl yapacağım gitmesem bu durumda kırılır givi geldi şimdi bakın ya ben kızdım ona halbuki aslında kızmamak gerektiğini fark ettim şimdi buraya yazınca
Bol ve salaş giyinerek de güzel olabilirsin. Sade giyinirsin,makyajını biraz parlak yaparsın veyahut takını gösterişli takarsın falanŞuan bakmak ve katar vermek için yola çıktık bakalım belki şekilleri kafamda nelerden hoşlanıyor görmüş olurum. Gerçi genelde dar ve tarz şeyler seviyor bol giysiler sevmiyor biliyorum. Aslında yeni yeni fark ediyorum da ben bildiğimi eşimden duyunca kötü oldum
Tam bunu yazacaktım sen yazmşsnMilletin esi ne diye para harciyorsun diye olay cikarir sen boyle bir es bulmussun sukret. Git en guzellerini al.
Esin hakli. Cok kizarim sizin gibi kadinlara. Bir cantayi 5 yil kullanmak ne demek.toplum icinde yasiyoruz. Imkaniniz varki adam soyluyo.bana gore haksiz sizsiniz.bir kadin sartlari ne olursa olsun bakimli olmali. Allah korusun bir engeli olur evde baktigi hasta vardir. Sikintisi vardir anlarim. Ama normal sartlarda aman kenarda dursun diye cimrilik yaoan kadinlardan haz almam. Her ay en kotu bir parca esya alirim kendime. Mesela bugun kozmetiklerde indirim vardi. Bu ay cok maddi anlamda zorlansamda gidip kenardaki paramin bir kismiyla indirimden faydalandim. Sizede iyi gelir yani. Herseyden once kendim mutlu oluyirm kaldiki ben esimin bana mutfak alisverisi diye verdigi paralari arttirip botoks yaptran bir insanim.sunu gordum adam eve takmiyor gozu gormuyor karisina bakiyor ilkKızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Ben çalışan bir insanım ama bir kez olsun cüzdanımda 500 lira olmadı. Çünkü girdiği gibi çıkarAslında ben ondan duyunca kötü oldum işte yanş belki kırılmadım içimdeki duygu nedir bilmemben fazla tutumluyum mesela cüzdanımda her zaman normal harcama dışında 500 600 tl olur. Hep şey var aklımda ay dursun bakayım çocuklara lazım olur hasta olurlar ayakkabısı lazım olur yok vs vs
Hangi sayfaları takip ediyorsunuz peki bende bakayım ya pek güvenemiyorumYeni bir seyler almak insani motive ediyor biraz. Aslinda almaya degisik giyinmeye baslasaniz keyfiniz yerine gelir. Surekli evde olunca insanin cani elbette suslenmek istemez ancak bebegi gormeye gelenlere beta bebegi parka cikardiginizda giyinmeye baslarsaniz motive olursunuz. Ayrica ben eski loyagetlerimi yilda 1 hic giymedim bu sene diyip ayirip veriyorum. Evlenirken held sadece o sene giydiklerimi getirmistim evime. Magazada dolanmayi pek sevmedigim icin online dan aliyorum surekli lombin sayfalalri var instegramda onlara bakip alisana kadar direkt onlari alabilirsiniz
Belkide bildiğimi söylediği için kırıldımMadem eşiniz söylediği herşeyde haklı, niye aliniyosunuz? Benimki alma artık dolap taşıyor der, sizinki alisverise çıkıyoruz demiş ne güzel
Eşimin söyleme şekline bağlı eğer yolu yordamıyla söylerse kırılmaz eleştirisini haklı buldugumdan dikkate alırdım. Eğer instagram kullanıyorsan sayfalar var stil üzerine kombinler yapıyor hepimizin alabileceği (en azından bir star parça) zara mango gibi mağazalardan. Onunla lcwden bir jean flodan bir ayakkabı da kombinlenebiliyor.Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Ona kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorum
Hangi sayfaları takip ediyorsunuz peki bende bakayım ya pek güvenemiyorum
Bence o an ; ayy evet aşkım bende farkındayım rahatsızım da bu durumdan iyi fikir gidelim bakalım deseniz daha iyi olurdu.Belkide bildiğimi söylediği için kırıldım
Sağolsun güzel görmek istiyor ama alamıyorum içimdekini atamıyorum resmen ya. Birde bana zevk konusunda laf yapınca kızdım ona yani öyle olsam da bana sert geldi onun söylemesi. Anneme bile akşam söylemiş ya 5 yıldır aynı çantayı kullanıyor 3 yıldır üstne tek parça almadı bu nedir artık çocuklara bak sen onu götüreceğim demiş annemde sıkıştırıyor kızdırma al işte ne naz yapıyorsun diyor ama baz değil işte alırsam kendimi kötü hissediyorum neden anlamıyorum he birde ciddi zevk yoksunuyım
O kafadan çıkın bir an önce. Yarın ölmeyecegimizinn garantisi mi var? Alllah geçinden versin de öldüğümzde 2. eşleriyle çatır çutur harcar hepsi senin benim biriktirdgmz parayi. Gereken yerde para harcamayacaksan niye kazaniyoruz ki.Ya sorun şu ben alamıyorum alırken aklımda hep kenarda mı dursa para vs oluyır birde çok zevkli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?