Görücü usulü tanisma

ondan haber bekle canım sakın mesaj vs atma hakkında hayırlısı olsun

Hakkında hayırlısı olsun
Kesinlikle ondan haber bekle, 1 hafta süre ver bence hemen o da atlıyormuş gibi görünmek istemez belki.
Ama bu görücü usulünde neden 2-3 hafta sonra cevap verilir veya hadi 3 hafta sonra gorustun bi sonraki yine iki uc hafta sonra vs. Boyle tiplerden uzak durmak lazim iste

Bir hafta uzun bir süre , beğeni oluşmuşsa ve tekrar görüşmek istese ertesi gün günaydın , dün çok güzeldi tarzında mesajlar gelmesi gerek, ben en son görücü usulü biriyle görüştüm ben çok hoşlanmadım o da hoşlanmadı belliydi , bir iki saat oturup ayrıldık görüşürüz dedik , ne o aradı ne ben, aracı olan kişiye bile bişey söylememiş hödük

Bizdede aslinda ayniydi, araci numaralarimizi verdi, bir daha arayip sormadi. Ama vedalasirken öyle demesi kafami karistirdi

En mantiklisi 1 hafta beklemek. Cevap gelmezse araciyla görüsmek ama gelin o 1 haftayi bana sorun

Neden aracı ile görüşeceksiniz ki?
Bu sefer siz çok istiyorsunuz konumuna düşersiniz.
Görüşmek isteyen erkeğe hiç bir güç mani olamaz.
Adam sizi beğendiyse bir kaç gün içinde iletişime geçer, geçmezse istemiyor demektir zaten.

Bende gorucu usulü ile evlendim :) dogru insansa karsinizdaki hic dusunmeyin bile.. Biz oturup konustuk. Sonra ailem bana sormustu ne dusunuyorsun olur mu diye bende olumlu konustum. Esimin aileside ona sormus o da ayni konusmus.
Gerisi bizden cikti zaten..

Aileler ilk defa tanişacaksa siz onlara gidersiniz, onlar size gelir tanişma olur sonrada kiz isteme..
Ama onceden tanişiklik varsa isteme aşamasina gecilir

Ay ilk görüşmede elini mi tuttu cesaret işi valla ajannanabq sen naptın bana kal gelirdi heralde

Bende görücü usulü evlendim dediğim zaman aaa bu devirde kaldı mı diyorlar
Görüştük, o an anlıyorsun bu benim eşim diyorsun gerçekten oluyor bu. Benim numaramı istedi verdim ben onunkini almadım, giderken benim için olumlu dedi. Akşamda mesaj attı biraz konuştuk 3 gün sonra bende olumlu olduğumu söyledim. Allah yazınca oluyor işte. Bekle cevap gelsin :)

Bende gün içinde mesaj atması lazım eğer olumluysa tabi yada diğer gün günaydın mesajı da başlangıç olabilir eğer fark ettiremediginzii düşünüyorsanız siz de günaydın yazabilirsiniz

Gorucu usulu tanisabilirsiniz ama tanistiktan sonra araciya bir sey soylemek nedir? Bu kismi anlamam. Gorusmeniz olumlu gittiyse gorusmek isteyen gorusur, araciya gerek yok. Bana gore erkegin bu konuda atak yapmasi gerek. Kiz tarafi beklemeli.

4 ay içinde başkasıyla görüşüp sözlendiniz mi?

Şansınız varmış ki iyi insanlara denk gelmişsiniz. 4 ay cok kısa.
4 ay sözlenmek için kısa değil bence
Diğeri ile zaten 1 kere görüştük aşk meşk yaşamadık sadece elektriğimiz tutmuştu. Haftada 2-3 kişiyle görüştüğüm olmuştu sonrasında da karşılıklı elektriğimiz tutan kocamla sözlendim
Ailemde zaten görücü usulü tanışıp kendinizi hazır hissedince bize haber verin demezdi zaten aileler birbirini damat adayını falan araştırıyor siz görüşüp konuşup devam ediyorsunuz
Ne kadar tanırsan tanı aynı eve girince herşey sil baştan başlıyor
Eşimin şansı varmış ki bana denk geldi

En uygun görücü usul evlenme hayırlı olsun , bence onu konuştur
eğer çok konuşmuyorsa sinsi ve sakladığı şeyler var çok konuşuyorsada yalanı ve atması çoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…