Görümce ,Dogum.

Aynen öyle canım. Tamam herkes ilk etapta kendini düşünür belki ama insanlar nasıl bu kadar ileri gidiyor aklım almıyor. Artık hiç bir şeye şaşırmamayı öğreniyor insan bu daha çok üzüyor. Empati bu kadar zor olmamalı. Ben bunu yapıyorum. Ya da onun başına gelen bana gelse ne yapardım demek.
İnsanlar acımasızca bir şeyleri yaparken hiç düşünmüyor. Tonlarca şey görüp okuyoruz. Konu Begonfil'in olduğu için ondan örnek veriyorum. Yahu bu bebek benim yeğenim gelinimize bunu yapıyorum. Ya yarın öbür gün eşimin ailesinden biri bana bunu yapsa ne yaparım demek bu kadar mı zor. Evet zordur çünkü niye sorsan Begonfil suçludur. Onun başına böyle bir şey gelmez çünkü o mükemmeldir.
Tek bildiğim insanların artık kalp kırmaktan,üzmekten,incitmekten ve zarar vermekten korkmadığı..
Sonuç mu senin benim gibiler sinir olsun. Gece uykularını dağıtsın. Bu kadar mı zor yaa.

Evet geldi beni sakinlestirdi canım nolur bu bizim aramiza yansimasin dedi benim gazımı aldi o an ama olaya hic mudahil olmadi. Hem pastam dursun hem karnim doysun dedi heralde bilmiyirum ya.
İnsan haliyle kiziyor biliyorum. Ama o da kizkardeşi neticede. Sizi zorlamadikca gorusmelerinde mani goremiyorum. Benimde gorumcem var ve benimde iki erkek kardesim var

Fikirsizlik değil düşünüyorlar aslında bu insanlar ama kendi rahatlarını düşünüyorlar. Aman ben rahat edeyim de dünya yansa umrumda olmasın. Başkaları huzursuz olsun, hatta beter olsun ama ben rahat yaşayım. Migren başladı bende onun bunun fikirsizliğini, her şeyi düşünmekten. Her sıkıntıda vuruyor başıma. Bide bu sıkıntıları hep eve gelin gelen taraf çekiyor. Ailenin kızı evlenince aman kızım boşanmasın diye damadı huzursuz edecek her şey ortadan kalkar. Ama eve gelin gelince elin kızı diye vur Allah vur. Kaynanaya gelin baksın, kaynananın işini gelin yapsın. Görümceler stresi kaynananın üstünde atsın. Gelin şamar oğlanı herkes ona vursun ama o sussun. Ben hiç şikayet eden damat görmedim nedense . Yine sinirlendim

Ben tekrar düşüncemi belirteyim erkeklerle büyüdüğüm için bazen onlar gibi düşünüyorum kuzenler kardeşim bir kız bendim
Şimdi senin çocuğun da bir birey onu yok sayan halasının ayıbı bu şimdi olmasa da ona dönüşü yıllar sonra çok ağır olacak ben de halayım kardeşim eşi beni kovsalar da kreşine gidip uzaktan bakarım başka şehir de aynı da ben yeğenim hareketleri istekleri vs
şimdi eşiniz de dayı o çocuk onun kanından o yeğeni için gidecek merak ediyordur ona benziyor mu vs diye ablasının yaptığını oda unutmamıştır ama siz dillendirirsiniz diye konuşmuyordur .
Sonuçta onun çocuğuna da yapıldı.
Bu işten karlı çıkın bence müdahil olmayın.
Benim görüşüm böyle

Evet geldi beni sakinlestirdi canım nolur bu bizim aramiza yansimasin dedi benim gazımı aldi o an ama olaya hic mudahil olmadi. Hem pastam dursun hem karnim doysun dedi heralde bilmiyirum ya.
Kız kardeşine yaptığı da tam olarak bu."Karımla aranda ne geçerse geçsin ....ona ne yaparsan yap....bebegime nasıl bir muamelede bulunursan bulun....seninle benim aramıza yansimasin".

Son düzenleme:
Gerçekten karışık bi durum. Ama eşiniz sizin taraf tutmaması daha iyi bende gorumcemle konuşmuyorum kendisi benden 16 yaş büyük ama nedense ne beni ne oğlumu ne de kızımı seviyor aşırı bi kıskançlığı var bize karşı bu arada mühendis olur kendileri ben ne kadar çok sevdiysem o kadar tersini aldım esim e diyo artik sende takma boşver bend3 öyle yapıorum umrumda değil üst katımızda ama muhatap olmuyorum. Sizde olmayın bırakın eşiniz içinden geçeni yapsin.
Sizi çok iyi anlıyorum banada tuhaf geliyo ablası öyle şeyler yaparken onunla konuşması hiç o konuları bilmiyormuş gibi yapması oğlumuza yaptıklarını yani ama o onun ablası yapacak birşey yok diyorum sonradan.
Sizde üzülmeyin onlar kardeş illaki konuşacaklar ama içinde vardır ediminde içinde biliyorum unutamiyo ama konuşmak zorunda taraf olsa herşey daha da kötü olur.
Bi de kayınvalide olayı var tabi bizde gerçekten çok tuhaflar anlatsam kimse inanmaz.
Sabaha kadar uyumadım sabahtan beri ayaktayım şuan eşimi aramış kek yapsin demiş gelip bana yardım edeceğine siparişler verir hiç mi demez insan iki bebeği var diye kızından isteyemez ama olur mu ona kıyamaz of içimde kalacağına yazdım buraya rahatladım.:)

Görümceniz ayı sanırım insan abisinin çocuğunu görmez mi? Senin koca normal ve vicdanlı bir insan bence kıymetini bil panpa. Bırak gitsin
Bencede bende vicdanıyım ondan kaybediyoruz zaten 7 aylik kızımı iki defa görmeyen gorumcemin çocuklarına yardım ettim yıllarca kendimi bazen aptal gibi hissediyorum şuan bile aptal yerine mi koyuluyorum anlamıyorum ben iyi davrandıkça böyle kayinvalidem 5 yaşındaki gorumcemin çocuklarına bakıyor hergun ama bi alt katta kapiy çalmaz hiç işi düşmezse şimdide aramış kek istiyor sormuyor da iyi mi nasil çocuklara falan tamm ben kimse baksın diye yapmadım ama yapılan şeyler çok yanlış esim e farkında ama hala yaşlı ya yaşlı tabi yaşlı bana gelince

bas bas icine kabonati bacim apaci olsun

yiyebiliyosa yesinler

o ne oyle ya pastane mi sizin ev

ayyy kabartma tozu yoktu karbonatla kabarir dediler tuh cok mu gelmis de gec

luzumsuz sulalesi bunlar hep

Sende benim gibi anlattıkça sinir oluyon dimi. Allaha şükür kvde ve kp derle hiç böyle sorunlarım olmadı. Bizde tartışmayı genelde eşim çıkarır ailesiyle
Ama bu sefer de eşime kızsalar ben sinir oluyom. Yada oluyo ya ille sinir olcak bişi çıkıyor yani..
İnsanlar artık çok değişik dalga geçen kavga çıkaran kaşının üstünde gözün var diyen.
He bide kendileri anlayış beklerler çok anlaşılılar ya. Onlar hiç yanlış yapmaz. Mesela bazen derler ya takma bu kadar büyütüyon boşver yada iş olacağına varır gibi. Benimde sinir mideme vuruyor elim ayağım buz. Anlatırken dahi cellalendim bak

bas bas icine kabonati bacim apaci olsun

yiyebiliyosa yesinler

o ne oyle ya pastane mi sizin ev

ayyy kabartma tozu yoktu karbonatla kabarir dediler tuh cok mu gelmis de gec

luzumsuz sulalesi bunlar hep
Ay çok komiksin ya gerçekten güldürsün beni bu yorgunlukla:) yaptım eşim götürdü 5 6 dilim oğluma aldım tadı da güzel olmuştu. Daha geçen gün keke poğaça yaptım gonderdimdi.
Kız kendiside yapabiliyor aslında iş olsun yani kızına diyemez çünkü yapmasını bilmiyormuş vah vah 43 yaşında kek yapamiyomus.
Şimdi çocuklarının doğum günü geliyo bakalım yine isteyebilecek mi benden hamur işi kek falan 5 yıldır sürekli bana diyordu siverekte yapardım iki kez hamilelikte bile yaptım ogure ogure 2 ser tane hemde aman neyse bu sene yapmicam kesin yapmicam.

Valla kac sayfa konuyu okudum, gitsin diyeni de begendim gitmesin diyeni de, kafam corba oldu.

Tavsiyede bulunamayacagim, ben olsam ne dusunur ne yapardim onu yazayim.

Kavga konusu ben olsam, esim asla taraf olsun beni korusun istemem. Kendi kavgami kendim cata cat yaparim zaten, bir de o karistirmasin ortaligi :)

Ama cocuklarimla ilgili meselede taraf olmayan adamo yolarim. Yegenmis kardesmis hatta anasiymis falan anlamam. Babasi olarak dis kapinin mandalindan hallice davranacaksa ne anlami var. O yuzden gitmek istiyorum dedigi an agzimi acar, aha konuyu acali kac saat olmus, daha da kapatmazdim herhalde :)

Gitsinde bu defada gorumce kendi evinden mi kovsun:)

Görümceyle zaten yillardir konuşmuyormuş. Gecen senede büyük kavga çıkmış. Hayat tecrübeme dayanarak biliyorumki bu tür cingarli hakaretler tek tarafli olmuyor genelde. He görümce sudan sebeplere icine cin kaçmış tavri sergiliyorsa zaten ruh hastasidir ve gayeye alinmaz. Ben almam. Bu tip insanlari insan yerine koyanda kabahat.ben o öyle carladikca gülme krizine girerdim galiba.

Eşi yanliz giderse bence daha kötü. G

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…