- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Aynen öyle canım. Tamam herkes ilk etapta kendini düşünür belki ama insanlar nasıl bu kadar ileri gidiyor aklım almıyor. Artık hiç bir şeye şaşırmamayı öğreniyor insan bu daha çok üzüyor. Empati bu kadar zor olmamalı. Ben bunu yapıyorum. Ya da onun başına gelen bana gelse ne yapardım demek.Ben de birkaç zamandır bunu diyorum. Bu İnsanlar neden böyle. Neden karakteri bozuk İnsanlar yüzünden benim canım sıkılıyor. Neden birilerinin fikirsizliği yüzünden benim uykum kaçıyor. Neden başkaları mutlu olacak rahat edecek diye ben rahatsız oluyorum diye diye ömrümüzden ömür yiyoruz
İnsan haliyle kiziyor biliyorum. Ama o da kizkardeşi neticede. Sizi zorlamadikca gorusmelerinde mani goremiyorum. Benimde gorumcem var ve benimde iki erkek kardesim varEvet geldi beni sakinlestirdi canım nolur bu bizim aramiza yansimasin dedi benim gazımı aldi o an ama olaya hic mudahil olmadi. Hem pastam dursun hem karnim doysun dedi heralde bilmiyirum ya.
Fikirsizlik değil düşünüyorlar aslında bu insanlar ama kendi rahatlarını düşünüyorlar. Aman ben rahat edeyim de dünya yansa umrumda olmasın. Başkaları huzursuz olsun, hatta beter olsun ama ben rahat yaşayım. Migren başladı bende onun bunun fikirsizliğini, her şeyi düşünmekten. Her sıkıntıda vuruyor başıma. Bide bu sıkıntıları hep eve gelin gelen taraf çekiyor. Ailenin kızı evlenince aman kızım boşanmasın diye damadı huzursuz edecek her şey ortadan kalkar. Ama eve gelin gelince elin kızı diye vur Allah vur. Kaynanaya gelin baksın, kaynananın işini gelin yapsın. Görümceler stresi kaynananın üstünde atsın. Gelin şamar oğlanı herkes ona vursun ama o sussun. Ben hiç şikayet eden damat görmedim nedense . Yine sinirlendimAynen öyle canım. Tamam herkes ilk etapta kendini düşünür belki ama insanlar nasıl bu kadar ileri gidiyor aklım almıyor. Artık hiç bir şeye şaşırmamayı öğreniyor insan bu daha çok üzüyor. Empati bu kadar zor olmamalı. Ben bunu yapıyorum. Ya da onun başına gelen bana gelse ne yapardım demek.
İnsanlar acımasızca bir şeyleri yaparken hiç düşünmüyor. Tonlarca şey görüp okuyoruz. Konu Begonfil'in olduğu için ondan örnek veriyorum. Yahu bu bebek benim yeğenim gelinimize bunu yapıyorum. Ya yarın öbür gün eşimin ailesinden biri bana bunu yapsa ne yaparım demek bu kadar mı zor. Evet zordur çünkü niye sorsan Begonfil suçludur. Onun başına böyle bir şey gelmez çünkü o mükemmeldir.
Tek bildiğim insanların artık kalp kırmaktan,üzmekten,incitmekten ve zarar vermekten korkmadığı..
Sonuç mu senin benim gibiler sinir olsun. Gece uykularını dağıtsın. Bu kadar mı zor yaa.
Kız kardeşine yaptığı da tam olarak bu."Karımla aranda ne geçerse geçsin ....ona ne yaparsan yap....bebegime nasıl bir muamelede bulunursan bulun....seninle benim aramıza yansimasin".Evet geldi beni sakinlestirdi canım nolur bu bizim aramiza yansimasin dedi benim gazımı aldi o an ama olaya hic mudahil olmadi. Hem pastam dursun hem karnim doysun dedi heralde bilmiyirum ya.
Gerçekten karışık bi durum. Ama eşiniz sizin taraf tutmaması daha iyi bende gorumcemle konuşmuyorum kendisi benden 16 yaş büyük ama nedense ne beni ne oğlumu ne de kızımı seviyor aşırı bi kıskançlığı var bize karşı bu arada mühendis olur kendileri ben ne kadar çok sevdiysem o kadar tersini aldım esim e diyo artik sende takma boşver bend3 öyle yapıorum umrumda değil üst katımızda ama muhatap olmuyorum. Sizde olmayın bırakın eşiniz içinden geçeni yapsin.Iyi akşamlar hanimlar.
Yani sinirliyim üzgünüm bilemiyorum.
Öncelikle cok kısa ozet geceyim kucuk gorumcemle konusmuyoruz bir kac yıldır.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.
Kızım banlanasin var heraldeGörümceniz ayı sanırım insan abisinin çocuğunu görmez mi? Senin koca normal ve vicdanlı bir insan bence kıymetini bil panpa. Bırak gitsin
Ay bu cok iyiInadina bende giderdim .Zar zurt etsin gezer gelirim
Kötü davranirsa sana kocaminda mi hatri yok der çeker gelirim.
Maksat huzuru bozulsun..Ay ćok fenaaaa ay cok fenaaaaa
Kızım banlanasin var heraldeama sana katılıyorum.
Bencede bende vicdanıyım ondan kaybediyoruz zaten 7 aylik kızımı iki defa görmeyen gorumcemin çocuklarına yardım ettim yıllarca kendimi bazen aptal gibi hissediyorum şuan bile aptal yerine mi koyuluyorum anlamıyorum ben iyi davrandıkça böyle kayinvalidem 5 yaşındaki gorumcemin çocuklarına bakıyor hergun ama bi alt katta kapiy çalmaz hiç işi düşmezse şimdide aramış kek istiyor sormuyor da iyi mi nasil çocuklara falan tamm ben kimse baksın diye yapmadım ama yapılan şeyler çok yanlış esim e farkında ama hala yaşlı ya yaşlı tabi yaşlı bana gelinceGörümceniz ayı sanırım insan abisinin çocuğunu görmez mi? Senin koca normal ve vicdanlı bir insan bence kıymetini bil panpa. Bırak gitsin
Gerçekten karışık bi durum. Ama eşiniz sizin taraf tutmaması daha iyi bende gorumcemle konuşmuyorum kendisi benden 16 yaş büyük ama nedense ne beni ne oğlumu ne de kızımı seviyor aşırı bi kıskançlığı var bize karşı bu arada mühendis olur kendileri ben ne kadar çok sevdiysem o kadar tersini aldım esim e diyo artik sende takma boşver bend3 öyle yapıorum umrumda değil üst katımızda ama muhatap olmuyorum. Sizde olmayın bırakın eşiniz içinden geçeni yapsin.
Sizi çok iyi anlıyorum banada tuhaf geliyo ablası öyle şeyler yaparken onunla konuşması hiç o konuları bilmiyormuş gibi yapması oğlumuza yaptıklarını yani ama o onun ablası yapacak birşey yok diyorum sonradan.
Sizde üzülmeyin onlar kardeş illaki konuşacaklar ama içinde vardır ediminde içinde biliyorum unutamiyo ama konuşmak zorunda taraf olsa herşey daha da kötü olur.
Bi de kayınvalide olayı var tabi bizde gerçekten çok tuhaflar anlatsam kimse inanmaz.
Sabaha kadar uyumadım sabahtan beri ayaktayım şuan eşimi aramış kek yapsin demiş gelip bana yardım edeceğine siparişler verir hiç mi demez insan iki bebeği var diye kızından isteyemez ama olur mu ona kıyamaz of içimde kalacağına yazdım buraya rahatladım.:)
Fikirsizlik değil düşünüyorlar aslında bu insanlar ama kendi rahatlarını düşünüyorlar. Aman ben rahat edeyim de dünya yansa umrumda olmasın. Başkaları huzursuz olsun, hatta beter olsun ama ben rahat yaşayım. Migren başladı bende onun bunun fikirsizliğini, her şeyi düşünmekten. Her sıkıntıda vuruyor başıma. Bide bu sıkıntıları hep eve gelin gelen taraf çekiyor. Ailenin kızı evlenince aman kızım boşanmasın diye damadı huzursuz edecek her şey ortadan kalkar. Ama eve gelin gelince elin kızı diye vur Allah vur. Kaynanaya gelin baksın, kaynananın işini gelin yapsın. Görümceler stresi kaynananın üstünde atsın. Gelin şamar oğlanı herkes ona vursun ama o sussun. Ben hiç şikayet eden damat görmedim nedense . Yine sinirlendim
Ay çok komiksin ya gerçekten güldürsün beni bu yorgunlukla:) yaptım eşim götürdü 5 6 dilim oğluma aldım tadı da güzel olmuştu. Daha geçen gün keke poğaça yaptım gonderdimdi.bas bas icine kabonati bacim apaci olsun
yiyebiliyosa yesinler
o ne oyle ya pastane mi sizin ev
ayyy kabartma tozu yoktu karbonatla kabarir dediler tuh cok mu gelmis de gec
luzumsuz sulalesi bunlar hep
Kocacim kalk gidelim insanlik bizde kalsin .Ayıp onun ayıbı desenizeAy bu cok iyiama benimki de vazgecti heralde oyun oynuyo aasuan hic konusunuda acmıyo.
Gitsinde bu defada gorumce kendi evinden mi kovsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?