- Konu Sahibi Deve tabani
-
Yok bende öyleyimdir. Hatta o gun misafir geldi olaylarin ustune. Kahve yaptim onu es gectim. Cay yaptim ozellikle herkesin icinde onu es gectim. Sofra hazirlandi onu yok saydim. Bu benim tavrim zaten. Ama eş olarak esimdende bir tavır bekliyorum.Gerilecek bir şey yok.
Sevmediğim insanları yok sayarım ben,hiç bir gerekçeyle,hiç bir şekilde muhatap olmam.
Etkisi tecrübeyle sabit.
Ya ama bunca olaya birebir sahit olan bir adama niye tekrar ince ince kendimi anlatayim. Bu adamin benim ne hissetigimi bilmesi gerekiyor. Sadece sen bilirsin diyecegim. Kendi bilir.
Evet ben de cok aradayim. Birakmamam gerekiyo gercekten. Bunun sonu bosanmaya mi gider ne olur bilmiyorum.hayir gitmek yerine cicek falan gonderse olmuyo muymus, gorumce sizden ozur dilemeden gitmesi...
bilmiyorum ya konuyu ilk actiginizdan beri dusunuyorum ben icinden cikamadim
bi yanim gitsin derdim diyo obur yanim ne isi var acaba diyo
bu arada bi uyeye yazmissiniz eski konunuzu da hatırladim, memuriyeti asla birakmayin kime guvenecegini bilemiyo insan bu devirde
Sen ne dusunurdum dark ? Ben bunu demeye zaten diyecem de bilmiyorum icimden birseyler kopacak.“Gitmek istiyorsan git canim” deyin bence.
Yok kız ne munasebet. Bide kavgadan sonra cocuga ceyrek takmis utanmaz aldim kv ye attim al sunu ver dedim. edepsiz tum edepsizligi yap bide ceyrek tak vazifesini yapmis oldu yani.sahte bir yarım altın al ver eşine sevinerek taksın yiğenine
Yok ben simdiye kadar kimseyi doldurcak birsey demedim. Ama demedikcede yok sayiliyorum nasil olsa begonfil uyumlu ses cikarmaz gibi dudunuluyor.Çok haklısın ama birşey dersen sen doldurmuş olacaksın
Benim görümcem çocuğum erken doğunca karşıma geçip gülmüştü alacağımız arabayı anlatmış ölü çocuğun fotoğrafını çekmiş bende küsüm o doğurdu gittim ellerimle kokulu taş yaptım anlasın diye ölen bebeğime aldığım bezleri götürdüm kv bezleri alıp a bak kardasın demişti.
Görümcem bizim çocuğumuz olsun hiç istemiyor miras vs şeyleri hesaplıyor
Demek istediğim şu ki yarın önüne koz sunulmasın sen gitmesen de ses çıkarma
Yuva kurmak uyum huzur yakalamak çok zor.
Düzen bozmak bir saniye
Evet ben de cok aradayim. Birakmamam gerekiyo gercekten. Bunun sonu bosanmaya mi gider ne olur bilmiyorum.
Ne iyi işte sen insansın insanlığı yapıp çizgini korumuşsun o çiğmiş herkes kendine yakışanı yapar ona da o bayram da onu yapmak yakışırdı.Yok ben simdiye kadar kimseyi doldurcak birsey demedim. Ama demedikcede yok sayiliyorum nasil olsa begonfil uyumlu ses cikarmaz gibi dudunuluyor.
Hayatim, belki benim hikayeleri dinlemissindir daha once. Duymayan yok neredeyse burda ziraSen ne dusunurdum dark ? Ben bunu demeye zaten diyecem de bilmiyorum icimden birseyler kopacak.
Canima degsin de demedim sarisin be. Ya benim esimi hic biri aramadi nasil gidiyo babalik nasıl bebek diyen olmadi. Cok yalnizdi ben vardim. Uxulur diye soramadim bile ablan aradimi diye. Buyuk ablasini hastaneye cagirmis abla gel bu kırgınlik bitsin diye. Gelemem deis kestirmis atmis bu mesajlari aylar sonra gordum. Nasil hazmettin diye cok bagirdim. Degdimi dedim. Anlıcan cok doluyum ben be.Gitsin. Ben olsam fena kinlenirdim. Bugun akraba krizi yaşadık. Yine yeniden.. bitmiyo.. bir bitmiyorlar... yeter ya
Istiyorsan sen git dedim
O da gitmedi yanlarina. Ama benim sucum yok git dedim kendisi ben gitmiyorum diye gitmedi
Bak eşin böyle konularda anlayışlı bence begonfil,senin gorusmemene birsey demiyor sonucta
Benimki de demiyor ama itligi tutuyor gene. Neyse bastırdım ama onu simdi muhatap olmuyorum.
Bosver gitsin o.kendi bilir. Geldiginde güvendiği dağlara karlar yağmış bicimde döner . Anlar kimin ne olduğunu (bence)
Ben boyle durumlarda üzülmüyorum da. Oooh canima degsin diyorum esim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?