Görümce ,Dogum.

Selam, sonucta sızın cocugunuz esınızınde cocugu. Eşinız lafları sineye cekıyorsa o esınızın tercihi. Uzerıne dusenı yapsın

Gerilecek bir şey yok.
Sevmediğim insanları yok sayarım ben,hiç bir gerekçeyle,hiç bir şekilde muhatap olmam.
Etkisi tecrübeyle sabit.
Yok bende öyleyimdir. Hatta o gun misafir geldi olaylarin ustune. Kahve yaptim onu es gectim. Cay yaptim ozellikle herkesin icinde onu es gectim. Sofra hazirlandi onu yok saydim. Bu benim tavrim zaten. Ama eş olarak esimdende bir tavır bekliyorum.

Ya ama bunca olaya birebir sahit olan bir adama niye tekrar ince ince kendimi anlatayim. Bu adamin benim ne hissetigimi bilmesi gerekiyor. Sadece sen bilirsin diyecegim. Kendi bilir.

hayir gitmek yerine cicek falan gonderse olmuyo muymus, gorumce sizden ozur dilemeden gitmesi...

bilmiyorum ya konuyu ilk actiginizdan beri dusunuyorum ben icinden cikamadim

bi yanim gitsin derdim diyo obur yanim ne isi var acaba diyo

bu arada bi uyeye yazmissiniz eski konunuzu da hatırladim, memuriyeti asla birakmayin kime guvenecegini bilemiyo insan bu devirde

Çok haklısın ama birşey dersen sen doldurmuş olacaksın
Benim görümcem çocuğum erken doğunca karşıma geçip gülmüştü alacağımız arabayı anlatmış ölü çocuğun fotoğrafını çekmiş bende küsüm o doğurdu gittim ellerimle kokulu taş yaptım anlasın diye ölen bebeğime aldığım bezleri götürdüm kv bezleri alıp a bak kardasın demişti.
Görümcem bizim çocuğumuz olsun hiç istemiyor miras vs şeyleri hesaplıyor

Demek istediğim şu ki yarın önüne koz sunulmasın sen gitmesen de ses çıkarma
Yuva kurmak uyum huzur yakalamak çok zor.
Düzen bozmak bir saniye

Gitsin. Ben olsam fena kinlenirdim. Bugun akraba krizi yaşadık. Yine yeniden.. bitmiyo.. bir bitmiyorlar... yeter ya
Istiyorsan sen git dedim
O da gitmedi yanlarina. Ama benim sucum yok git dedim kendisi ben gitmiyorum diye gitmedi
Bak eşin böyle konularda anlayışlı bence begonfil,senin gorusmemene birsey demiyor sonucta
Benimki de demiyor ama itligi tutuyor gene. Neyse bastırdım ama onu simdi muhatap olmuyorum.

Bosver gitsin o.kendi bilir. Geldiginde güvendiği dağlara karlar yağmış bicimde döner . Anlar kimin ne olduğunu (bence)

Ben boyle durumlarda üzülmüyorum da. Oooh canima degsin diyorum esim icin.

Evet ben de cok aradayim. Birakmamam gerekiyo gercekten. Bunun sonu bosanmaya mi gider ne olur bilmiyorum.

Yok ben simdiye kadar kimseyi doldurcak birsey demedim. Ama demedikcede yok sayiliyorum nasil olsa begonfil uyumlu ses cikarmaz gibi dudunuluyor.

Aynı şeyleri ben yaşıyorum. Eşimin ablaları çoçuğumu görme tenezzülünde bile bulunmadılar. Ben bebeğimi kaybettim aramadılar ve bir sürü şeyler oldu... bu yapılanlar sadece bana yapıldığı ile kalıyor düşünüyorum da benim kardeşim aynısını yapsa ne tepki verirdi? Şimdi bu durumda benim eşim en ufak bi mutlulukları üzüntüleri sorunları olduğunda gitmek istese kabul etmem asla burnundan getiririm. Gidemez de zaten giderse geri dönüşü olmaz ben de sizin yaşadığınız günleri yapacağım büyük ihtimalle ama yediremem kaldıramam.

Aynı apartmanda oturdugun gorumcen de kardesımı ezemem diyip size hayırlı olsuna gelmedi oyle mı? Bu erkeklerin basıretsızlıgı ne dıyeyım

Canım aslında karışmıyorsun en güzeli yarın öbür gün lafı olmasındansa gitcektim ama etki ettin gibi. Karışmaman en güzeli kendin bilirsin. Beni yanlış anlama. Etki etmek istemem ama ben olsam sadece arar tebrik ederdim gitmezdim diye ufak da bi dokundur.
Aslında sizin ki biraz kırgınlık olmuş. Gizliden ve inceden.
Benim gösterdiğim hassasiyeti eşimde göstermeli. Sonuçta o ne kadar kardeşi olsada. Yeni doğmuş olan ve yüzüne doğru düzgün bakılmayan da onun ikimizin evladıydı. Onun kardeşi Bunun yaptı benden daha çok kırgın olması lazım siye düşünüyorsun. Haklı olarak.
İçin rahat etmiycek ve sinir olcaksın ama karışma en güzeli canım.
Bırak herkes kendi ayıbından utansın. Bu tip insanlar utanmaz genelde ama.

Evet ben de cok aradayim. Birakmamam gerekiyo gercekten. Bunun sonu bosanmaya mi gider ne olur bilmiyorum.

ben esimi su durumda cigneyip gidemem sanirim

hani aradan yıllar falan gecmis olsa bi nebze de

olay da yeni sayılır

ben de benzer bi durum yasamistim bebek falan da yoktu daha ortada, esim sonradan soylenmesi gereken herseyi soylemisti. ona rağmen hala icimde yaradir sen nasil susabildin. o benim karim haddinizi bilin diyemedin diye.

ben olsam esime soylerdim gidersen icim buruk kalacak, gitme dersem vicdanim rahat etmicek diye

Yok ben simdiye kadar kimseyi doldurcak birsey demedim. Ama demedikcede yok sayiliyorum nasil olsa begonfil uyumlu ses cikarmaz gibi dudunuluyor.
Ne iyi işte sen insansın insanlığı yapıp çizgini korumuşsun o çiğmiş herkes kendine yakışanı yapar ona da o bayram da onu yapmak yakışırdı.

Sen ne dusunurdum dark ? Ben bunu demeye zaten diyecem de bilmiyorum icimden birseyler kopacak.
Hayatim, belki benim hikayeleri dinlemissindir daha once. Duymayan yok neredeyse burda zira
Benim gorumce benim doguma hastaneye gelmisti,ceyregi takmis gitmisti. Sonrasinda sorun yasadik ve simdi gorusmuyoruz. İleride o da cocuk sahibi olur mutlaka. O bana ne yaptiysa ben de ona aynisini yaparim. Yani sen de gorumcenin sana yaptigini yap.

Ayni sekilde kaynanam da oglumu gormeye gelmedi. Simdi esim de gorusmuyor kaynanayla ben de gorusmuyorum. Ama anasidir,karismam. Gitmek istiyorum derse buyur git derim. Ha ben gitmem o ayri. Cunku o bana hic bir sey yapmadi,en ufak bir iyi niyetini gormedigim insana anne demem,gitmem de. Zorunda degilim cunku. Evladi dusunsun.

Ayna gibi olmak lazim boyle insanlara. Ozetle. Sana ne yaptilarsa aynisini onlara yap. Hic de icin ciz etmesin. Onlar ayni kandan,sen yabancisin. Yabanci oldugunu her firsatta gozlerine sok. Sok ki sana enseye tokat totoya parmak yapamasinlar

Canım umursamiyomus gibi davran.. tabi demesi kolay bende küçük gorumcemle konuşmuyorum demek ikincilerde bi maraz oluyo benim görümce kavga etmez ama kendini kocama acındırır, uzgunprenses beni sevmiyo ben rahatsız etmiyim yok öyle yok böyle diye.. bende olsam çok rahatsız olurdum kavga kıyamet havada uçuşurdu ama sen yapma sakın olmaya çalış

Canima degsin de demedim sarisin be. Ya benim esimi hic biri aramadi nasil gidiyo babalik nasıl bebek diyen olmadi. Cok yalnizdi ben vardim. Uxulur diye soramadim bile ablan aradimi diye. Buyuk ablasini hastaneye cagirmis abla gel bu kırgınlik bitsin diye. Gelemem deis kestirmis atmis bu mesajlari aylar sonra gordum. Nasil hazmettin diye cok bagirdim. Degdimi dedim. Anlıcan cok doluyum ben be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…